Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩
Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer
Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
De er så sabla treige med å få avgårde bestillinger. Jeg bestilte fra VITA på samme dag, og de sendte varene avgårde med det samme. så to dager etter bestilling lå den i postkassen. LYKO har ennå ikke sendt den avgårde- status er fortsatt ; ‘plukkes’. Og da hadde VITA gratis frakt, mens jeg valgte å betale frakt på LYKO (fordi LYKO har sagt at velger man økonomifrakt så sender de ikke ut det hver dag).. Men det gjør de jo neimen ikke med de man betaler godt for heller da. Greit med bra tilbud - men det er nå greit å få varene sine også- innen rimelig tid . Så heretter blir det heller å bruke andre butikker. For det er ikke første gang de har brukt mange dager med å plukke varene

Svar fra LYKO
Godt utvalg av produkter til gode priser og utrolig rask med å sende pakken😊 Bestilte forskjellige produkter fra Makeup Mekka og Blush dagen før jeg bestilte fra Lyko, og LYKO vært den raskeste med levering ut av disse😊
Anbefales!!

Svar fra LYKO
Bestilte varer 29.april med bekreftelse på levering ca 8. mai. Den 23. mai er varene ennå ikke mottatt, og jeg velger å avbestille. Kundesenteret skylder da på at jeg har benyttet meg av økonomifrakt og da ikke kan forvente annet. Positivt tross alt med rask og problemfri avbestilling.

Svar fra LYKO
Jeg bestilte varer den 8. mai og 14. mai fik jeg beskjed om at varen ikke kunne leveres med Helt hjem, etter dette har det ikke skjedd noe. Jeg har aldri opplevd å vente så lenge på en vare og Helt hjem fungerer hos andre nettbutikker.

Svar fra LYKO
Jeg er kjempefornøyd med denne nettbutikken! Jeg hadde lagt inn en bestilling som dessverre ikke kom frem, men det var veldig enkelt og raskt å komme i kontakt med en kundekonsulent hos Lyko. De bekreftet at pakken hadde blitt borte et sted mellom butikken og fraktselskapet, og sendte meg umiddelbart en ny forsendelse med varene jeg hadde bestilt – til og med med ekspresslevering. Allerede tre virkedager senere hadde jeg pakken i posten. Fantastisk kundeservice og en veldig god opplevelse totalt sett!❤️

Svar fra LYKO
Ekstrem lang leveringstid. Har bestilt for over en uke siden, og posten har fremdeles ikke mottatt pakken.

Svar fra LYKO
La inn en bestilling på Lyko, to dager etterpå var varer jeg bestilte på 50%. Men chatten var stengt så fikk ikke kansellert ordren for å bestille på nytt. Når jeg endelig fikk snakket med de var tilbudet over, og absolutt null de kunne gjøre. Bestiller ikke her igjen, latterlig dårlig kundeservice. Lureri

Svar fra LYKO
Har fått mange gode produkter herifra og de har ofte kampanjer. Da jeg måtte reklamere på 2 produkter hvorav det ene var produksjonsfeil og det andre skadet i posten fikk jeg kjapt beskjed om at jeg får igjen nytt produkt med ekspresslevering som kommer i natt, og pengene tilbake på det andre. Super kundeservice!

Ekstremt lang leveringstid. 14 dager +

Svar fra LYKO
Hver gang jeg bestiller fra lyko tar levering EKSTREMT lang tid. Da jeg bestiller får jeg en estimert dato, deretter får jeg ingen oppdatering på rundt en uke før jeg får en ny estimert dato som er om ca. en uke til. HVER GANG. det kan umulig ta så lang tid å levere en pakke, det tar ikke en uke å "plukke" pakken. Kommer ALDRI til å bestille fra lyko igjen.

Svar fra LYKO
Ok nettside om du bestiller rett .
Om noe ikke stemmer er kundeservicen dårlig. Dårlig kundekommunikasjon, de grader seg mot alt ansvar.
Fikk ikke pakken da posten hadde rotet den vekk. For ikke noe assistanse videre.
Betal for ingeting.
Oppdatering : en uke senere Ingen svar helt stille fra kunde senteret.

Svar fra LYKO
Nå skal alt være i orden, det tok litt tid før banken ekspederte henvendelsen.
Dette skrev jeg før:
Bestiller bare og betaler og det kommer opp side om at bestillingen er klar. Men får ikke bekreftelse på e-post og ingen vare. Tar kontakt med kundeservice og de sier bestillingen ikke ble fullført. Prøvde på nytt igjen i dag , betalte med Trustly via banken min, det kommer opp at det er bekreftet, men ingen e-post kommer. Så da blir det vel ingen varer denne gangen heller.

Svar fra LYKO
Har bestilt og betalt for expresslevering. Pakken skulle kommet allerede, men den har ingen nye oppdatering på sted. Sykt treige

Svar fra LYKO
Standard levering er endel tregere enn andre, men vi trenger ikke å få slike produkter over natta så det er helt innafor. Sist ble pakken min stjålet, og de ordnet en ny pakke til meg. såå fornøyd! 🥳 bestilt derifra mange ganger, aldri vært noe problemer fra lyko sin side.

Svar fra LYKO
De selger sminke med både plastikk og giftstoffer, og ansetter tosker som ikke vil bytte produkter som ikke fungerer.

Svar fra LYKO
Jeg kjøpte to NYX LIP STAIN fra lyko som det sto kostet 102kr på salg! Og jeg kjøpte noen farger jeg syntes var helt ok siden det var salg på de. Også ser jeg på fakturaen og det står jeg betalte 149kr!!! DA HADDE JEG JO BESTILT FRA ET ANNET STED ELLER ANDRE FARGER.

Svar fra LYKO
Treg til å sende. Og emballasjen er helt tullete; fikk akkurat et bittelite produkt i en diger eske. De bør skjerpe seg med akkurat det. Det er ikke første gang.

Svar fra LYKO
Bestilte en Silk’n silkyair flex 5 i julegave til datteren min. Allerede ved førstegangs bruk lagde den så mye røyk at brannalarmen gikk av. Ser nå at jeg skulle lest anmeldelsene både her og på Lyko.no litt nøyere for feil med dette produktet og dårlig kundeservice i forhold til reklamasjon er åpenbart vanlig på dette nettstedet. Lyko fant selvsagt ikke noe feil med produktet og datteren min sitter med en defekt julegave som ikke kan brukes og som opprinnelige kostet 3000 kr. Jeg kommer aldri til å bestille noe på Lyko igjen. Og til dere fra Lyko som nå kommer til å svare på denne anmeldelsen: Nei, varen er ikke testet. Bare dropp dårlige bortforklaringer og legg ut om at dette er leit og dere har deres retningslinjer. Dette er svindel og elendig kundeservice - punktum. Tipper Forbrukerrådet har mye erfaring med dere. Fraråder på det sterkeste å handle på Lyko.

Svar fra LYKO
Utrolig tregt! Gått 1 uke og pakken min er fortsatt ikke sendt. Kommer til å bestille andre steder neste gang. Når man ikke kan konkurrere på pris så er neste konkurransefordel leveringstid, og det klarer dere ikke å konkurrere på.