Banner for LYKO

LYKO Anmeldelser 16 419

2,7

Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩

Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer

Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer

1. Butikk med hårprodukter
  2. Kosmetikkforretning
  3. Helse- og velværebutikk

LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.

2,7

Under middels

16k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

De er så sabla treige med å få avgårde…

De er så sabla treige med å få avgårde bestillinger. Jeg bestilte fra VITA på samme dag, og de sendte varene avgårde med det samme. så to dager etter bestilling lå den i postkassen. LYKO har ennå ikke sendt den avgårde- status er fortsatt ; ‘plukkes’. Og da hadde VITA gratis frakt, mens jeg valgte å betale frakt på LYKO (fordi LYKO har sagt at velger man økonomifrakt så sender de ikke ut det hver dag).. Men det gjør de jo neimen ikke med de man betaler godt for heller da. Greit med bra tilbud - men det er nå greit å få varene sine også- innen rimelig tid . Så heretter blir det heller å bruke andre butikker. For det er ikke første gang de har brukt mange dager med å plukke varene

11. juni 2025

Hei May Liss! 😊
Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Vi forstår godt at det er frustrerende når en bestilling tar lengre tid enn forventet – spesielt når man sammenligner med andre aktører.

Hos oss avhenger plukking og utsending både av valgt fraktmetode og tidspunkt for bestillingen. Økonomifrakt innebærer litt lengre håndteringstid, men vi jobber alltid for å sende ut pakkene så raskt vi kan. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din, og tar den med oss videre i arbeidet for å forbedre leveringstiden.

Om du fortsatt har en bestilling som ikke har kommet frem, er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice – vi hjelper deg gjerne 💌

Ønsker deg en fortsatt fin dag!

Anbefales!!

Godt utvalg av produkter til gode priser og utrolig rask med å sende pakken😊 Bestilte forskjellige produkter fra Makeup Mekka og Blush dagen før jeg bestilte fra Lyko, og LYKO vært den raskeste med levering ut av disse😊
Anbefales!!

5. juni 2025

Hei Malin! 😊

Så utrolig hyggelig å lese! 🤍

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – vi blir så glade for å høre at du er fornøyd med både utvalget og lynrask levering
Vi håper du blir like fornøyd med alt du har bestilt – og vi gleder oss allerede til neste gang vi får pakke noe fint til deg!

Ønsker deg en strålende dag videre!

Problemer med levering

Bestilte varer 29.april med bekreftelse på levering ca 8. mai. Den 23. mai er varene ennå ikke mottatt, og jeg velger å avbestille. Kundesenteret skylder da på at jeg har benyttet meg av økonomifrakt og da ikke kan forvente annet. Positivt tross alt med rask og problemfri avbestilling.

23. mai 2025

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse.

Det høres ut som om varene dessverre har blitt borte i transport – og det er selvsagt veldig kjedelig når slikt skjer. Vi forstår frustrasjonen din, og vi er glade for at avbestillingen gikk raskt og uten problemer.

Takk igjen for tilbakemeldingen – den er viktig for oss.

Veldig lang leveringstid

Jeg bestilte varer den 8. mai og 14. mai fik jeg beskjed om at varen ikke kunne leveres med Helt hjem, etter dette har det ikke skjedd noe. Jeg har aldri opplevd å vente så lenge på en vare og Helt hjem fungerer hos andre nettbutikker.

21. mai 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Vi forstår at lang leveringstid er frustrerende, og det er selvfølgelig beklagelig at du har opplevd dette. Når det gjelder Helt Hjem, kan de i enkelte områder stoppe levering til postkasse eller dør dersom det er rapportert om utfordringer som tyveri eller lignende. Dette gjøres for å sikre trygg levering.

Vi tar med oss dette videre internt.

Fantastisk kundeservice ☀️

Jeg er kjempefornøyd med denne nettbutikken! Jeg hadde lagt inn en bestilling som dessverre ikke kom frem, men det var veldig enkelt og raskt å komme i kontakt med en kundekonsulent hos Lyko. De bekreftet at pakken hadde blitt borte et sted mellom butikken og fraktselskapet, og sendte meg umiddelbart en ny forsendelse med varene jeg hadde bestilt – til og med med ekspresslevering. Allerede tre virkedager senere hadde jeg pakken i posten. Fantastisk kundeservice og en veldig god opplevelse totalt sett!❤️

20. mai 2025

Hei Sanita! 😊

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele denne flotte tilbakemeldingen. Vi setter stor pris på dine ord, og det gleder oss å høre at du opplevde kundeservicen som både tilgjengelig, effektiv og løsningsorientert. Vi ønsker alltid å gjøre det vi kan for å rette opp når noe går galt – og det er godt å høre at du ble fornøyd med håndteringen.

Velkommen tilbake!

Ekstrem lang leveringstid

Ekstrem lang leveringstid. Har bestilt for over en uke siden, og posten har fremdeles ikke mottatt pakken.

13. mai 2025

Hei Tina!😊

Takk for at du gir oss tilbakemelding – det setter vi pris på, selv når opplevelsen ikke ble som forventet. Vi beklager virkelig at leveringen har tatt så lang tid. Dette er ikke slik det skal være.

Gjerne ta kontakt med oss via kundeservice med ordrenummeret ditt, så undersøker vi hva som har skjedd og hjelper deg videre. Vi ønsker selvfølgelig at du skal motta pakken din så fort som mulig!

Lureri

La inn en bestilling på Lyko, to dager etterpå var varer jeg bestilte på 50%. Men chatten var stengt så fikk ikke kansellert ordren for å bestille på nytt. Når jeg endelig fikk snakket med de var tilbudet over, og absolutt null de kunne gjøre. Bestiller ikke her igjen, latterlig dårlig kundeservice. Lureri

7. mai 2025

Hei Katinka

Takk for tilbakemeldingen din.

Vi forstår at det er frustrerende når et tilbud dukker opp rett etter at en bestilling er lagt inn. Våre kampanjer og rabatter gjelder kun i den perioden de er aktive, og vi har dessverre ikke mulighet til å tilbakeføre rabatter i ettertid. Det står derimot fritt for alle kunder å benytte seg av tilbudene så lenge de gjelder.

Vi minner også om at vi tilbyr 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven. Det betyr at du gjerne kan returnere ubrukte varer fra en tidligere bestilling og deretter legge inn en ny ordre dersom ønsket produkt er på tilbud.

Ønsker deg en fin dag videre!

Super kundeservice

Har fått mange gode produkter herifra og de har ofte kampanjer. Da jeg måtte reklamere på 2 produkter hvorav det ene var produksjonsfeil og det andre skadet i posten fikk jeg kjapt beskjed om at jeg får igjen nytt produkt med ekspresslevering som kommer i natt, og pengene tilbake på det andre. Super kundeservice!

5. mai 2025

Hei,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på.

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med både produktene og måten saken din ble håndtert på. Vi gjør vårt beste for å finne raske og gode løsninger når noe ikke er som det skal, så det er veldig hyggelig å høre at du opplevde servicen som god.

Takk igjen for at du tok deg tid til å dele dette med oss – og velkommen tilbake!

//Sunniva, LYKO Customer Relations

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid. 14 dager +

7. april 2025

Hej Lotte! 😊

Vi vil selvfølgelig gerne sikre, at du som kunde modtager dine varer hurtigt og problemfrit. Det er virkelig ærgerligt at høre, at leveringen har taget to uger – så længe skal du naturligvis ikke vente. Det lyder som om, din ordre er blevet forsinket eller er gået i stå undervejs.

Vi vil meget gerne følge op og finde ud af, hvad der er sket, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Kontakt endelig vores kundeservice, så vi kan kigge nærmere på din ordre.

Chat 💬
Mandag–Fredag – direkte via hjemmesiden
9–11 og 12–16

Mail 💌
kundeservice@lyko.com

Ha’ en rigtig god dag!
// Wilma, LYKO Customer Relation

EKSTREMT lang leveringstid

Hver gang jeg bestiller fra lyko tar levering EKSTREMT lang tid. Da jeg bestiller får jeg en estimert dato, deretter får jeg ingen oppdatering på rundt en uke før jeg får en ny estimert dato som er om ca. en uke til. HVER GANG. det kan umulig ta så lang tid å levere en pakke, det tar ikke en uke å "plukke" pakken. Kommer ALDRI til å bestille fra lyko igjen.

2. april 2025

Hei Turid

Takk for tilbakemeldingen.
Estimert leveringsdato kan endre seg dersom det oppstår forsinkelser på lager eller hos fraktselskapene. kjedelig at du har opplevd dette ved flere anledninger.

Oppdateringer underveis kommer direkte fra fraktselskapene, og ikke fra oss, men vi tar dette videre med dem for å se nærmere på hva som kan forbedres.

Ønsker deg en fin dag videre

Ikke bra om det oppstår feil

Ok nettside om du bestiller rett .
Om noe ikke stemmer er kundeservicen dårlig. Dårlig kundekommunikasjon, de grader seg mot alt ansvar.
Fikk ikke pakken da posten hadde rotet den vekk. For ikke noe assistanse videre.
Betal for ingeting.

Oppdatering : en uke senere Ingen svar helt stille fra kunde senteret.

1. april 2025

Heisann Alexander.

Takk for tilbakemelding. Det er leit at du har hatt en slik opplevelse med vår kundeservice. Dersom du behøver assistanse så kontakt oss gjerne på mail: kundesenter@lyko.no så hjelper vi deg veldig gjerne.

Ha en fortsatt fin dag.

Får aldri varen - eller?

Nå skal alt være i orden, det tok litt tid før banken ekspederte henvendelsen.
Dette skrev jeg før:

Bestiller bare og betaler og det kommer opp side om at bestillingen er klar. Men får ikke bekreftelse på e-post og ingen vare. Tar kontakt med kundeservice og de sier bestillingen ikke ble fullført. Prøvde på nytt igjen i dag , betalte med Trustly via banken min, det kommer opp at det er bekreftet, men ingen e-post kommer. Så da blir det vel ingen varer denne gangen heller.

30. mars 2025

Hei hei.

Ved betaling med Trustly må banken din godkjenne transaksjonen før bestillingen faktisk blir fullført. Derfor vil du ikke motta ordrebekreftelse før denne godkjenningen er i orden. Det tar som regel 24 timer fra du legger inn bestillingen til banken enten godkjenner eller avviser betalingen.

Jeg forstår at det kan oppleves frustrerende. Om du fortsatt ikke får noen bekreftelse i løpet av de første dagene etter bestillingen så har banken avvist betalingen. Det er også mulig å ta direkte kontakt med banken for å hente informasjon om hvorfor det ikke godkjennes.

📧 Kundesenter@lyko.no

Ønsker deg en fin dag☀

Drit treige

Har bestilt og betalt for expresslevering. Pakken skulle kommet allerede, men den har ingen nye oppdatering på sted. Sykt treige

23. mars 2025

Heisann,

Det er leit at du ikke har mottatt pakken din innen estimert leveringsdato. Det høres ut som det har vært noen hindringer under transporten av pakken din.

Kontakt oss gjerne på kundesenter@lyko.no så hjelper vi deg😊

tommel opp

Standard levering er endel tregere enn andre, men vi trenger ikke å få slike produkter over natta så det er helt innafor. Sist ble pakken min stjålet, og de ordnet en ny pakke til meg. såå fornøyd! 🥳 bestilt derifra mange ganger, aldri vært noe problemer fra lyko sin side.

22. mars 2025

Hei Mona! 😊

Takk for tilbakemeldingen! Det er veldig bra å høre at du har hatt gode erfaringer med Lyko tidligere og at du har valgt å handle hos oss flere ganger. Vi setter stor pris på at du har vært en lojal kunde, og det er flott at du har hatt gode opplevelser med både produktene og servicen vår tidligere. Vi jobber alltid for å gi best mulig service, og det er godt å vite at du har vært fornøyd tidligere😊

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring, og vi håper vi kan fortsette å tilby deg en god handleopplevelse!

Nei takk

De selger sminke med både plastikk og giftstoffer, og ansetter tosker som ikke vil bytte produkter som ikke fungerer.

14. mars 2025

Hei Charlotte,

Vi er lei oss for at du ikke er fornøyd, og vi ønsker selvfølgelig å finne en løsning som føles riktig for deg. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og vil gjerne høre mer om opplevelsen din, slik at vi kan hjelpe deg på best mulig måte.

Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på kundesenter@lyko.no, så skal vi gjøre alt vi kan for å finne en god løsning sammen med deg. Vi vil gjerne at du skal være fornøyd med både produktene og servicen vår 💜

Håper vi hører fra deg!

// Stine, Lyko Customer Relations

Jeg kjøpte to NYX LIP STAIN fra lyko…

Jeg kjøpte to NYX LIP STAIN fra lyko som det sto kostet 102kr på salg! Og jeg kjøpte noen farger jeg syntes var helt ok siden det var salg på de. Også ser jeg på fakturaen og det står jeg betalte 149kr!!! DA HADDE JEG JO BESTILT FRA ET ANNET STED ELLER ANDRE FARGER.

28. februar 2025

Hei👋

Tusen takk for at du tar deg tid til å skrive til oss! 💜 Vi forstår godt at dette kan være frustrerende, og vi er så lei oss for at prisen ikke stemte overens med det du forventet. Dette høres ut som en feil, og vi vil selvfølgelig gjerne undersøke det nærmere for deg.

Vi ønsker alltid at du skal føle deg trygg og fornøyd når du handler hos oss, så vi håper du vil ta kontakt med vår kundeservice. Vi står klare til å hjelpe deg og finne den beste løsningen 💕

Ser frem til å høre fra deg!

// Stine, Customer Relations

Latterlig innpakning.

Treg til å sende. Og emballasjen er helt tullete; fikk akkurat et bittelite produkt i en diger eske. De bør skjerpe seg med akkurat det. Det er ikke første gang.

28. februar 2025

Hei Irene!😊

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for at du har hatt en negativ opplevelse med både leveringstiden og emballasjen. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og din tilbakemelding er viktig for oss. Vi forstår at det kan være frustrerende å motta produkter i unødvendig stor emballasje, og vi tar dette til etterretning for å sikre en mer effektiv og miljøvennlig pakking i fremtiden.

Når det gjelder leveringstiden, beklager vi eventuelle forsinkelser og jobber med å optimalisere prosessene våre for å gi raskere og mer pålitelig service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å forbedre både våre produkter og tjenester. Hvis du har ytterligere spørsmål eller bekymringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss direkte.

Raske og billige

20. februar 2025

Hej Anna! 👋☺️

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det betyder meget for os! 🩷

Vi ønsker dig alt det bedste! 😊
// Linnea, LYKO Customer Relations

Bestilte en Silk’n silkyair flex 5 i…

Bestilte en Silk’n silkyair flex 5 i julegave til datteren min. Allerede ved førstegangs bruk lagde den så mye røyk at brannalarmen gikk av. Ser nå at jeg skulle lest anmeldelsene både her og på Lyko.no litt nøyere for feil med dette produktet og dårlig kundeservice i forhold til reklamasjon er åpenbart vanlig på dette nettstedet. Lyko fant selvsagt ikke noe feil med produktet og datteren min sitter med en defekt julegave som ikke kan brukes og som opprinnelige kostet 3000 kr. Jeg kommer aldri til å bestille noe på Lyko igjen. Og til dere fra Lyko som nå kommer til å svare på denne anmeldelsen: Nei, varen er ikke testet. Bare dropp dårlige bortforklaringer og legg ut om at dette er leit og dere har deres retningslinjer. Dette er svindel og elendig kundeservice - punktum. Tipper Forbrukerrådet har mye erfaring med dere. Fraråder på det sterkeste å handle på Lyko.

5. februar 2025

Hei Jeanette ❤️

Jeg forstår at dette har vært en skuffende opplevelse for dere, og det er selvsagt ikke slik vi ønsker at du skal føle det etter en handel hos oss.

Vi har testet produktet på vårt reklamasjonslager etter at vi mottok det fra deg, og testen viste ingen feil. Det er viktig å være klar over at alle hårfønere kan produsere damp eller røyk dersom man bruker store mengder produkter i håret før føning eller styling. Dette gjelder også for andre varmeverktøy som rettetang og krølltang.

Siden vi ikke fant noen feil med produktet, har vi, som etterspurt, sendt det i retur til deg. Dersom du fortsatt opplever problemet, er du velkommen til å sende oss en video der dette tydelig vises.

Vi vil da selvsagt revurdere saken, og vi vil gjerne ta den inn til en ny test.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og ønsker deg en fin dag videre!

Utrolig tregt

Utrolig tregt! Gått 1 uke og pakken min er fortsatt ikke sendt. Kommer til å bestille andre steder neste gang. Når man ikke kan konkurrere på pris så er neste konkurransefordel leveringstid, og det klarer dere ikke å konkurrere på.

6. februar 2025

Hei Morten! 😊

Vi forstår at det er frustrerende med lang leveringstid, og vi beklager virkelig forsinkelsen. Dette er ikke opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så vi kan undersøke status på bestillingen din og se om vi kan hjelpe deg videre. Takk for din tilbakemelding – vi setter pris på den og jobber kontinuerlig med å forbedre oss!