Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩
Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer
Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Jeg la inn en bestilling 21 juli med forventet levering 2 august.
Når jeg går inn på ordren min står den fremdeles som "plukkes" på leveringsstatus 2 uker senere. Hvordan går det an?
Har sendt de en mail der jeg etterspør hva som skjer og regner med å få en slik typisk tilbakemelding fra de om at det har vært mye å gjør.
Hvordan klarer ALLE andre nettbutikker å levere fortere enn Lyko? Syns dette er altfor dårlig og vurdere å boikotte de fra nå av.

Svar fra LYKO
Grusom lang leveringstid! Hos bilvakker tar det 1-3 dager, her tar d oppimot to uker. Aldri igjen.

Svar fra LYKO
Bra utvalg, men forferdelig lang leveringstid. Aldri opplevd lignende. Hver gang jeg har bestilt fra Lyko tar det minimum 3 uker før jeg får leveransen, eller før pakken i det hele tatt blir sendt. Dette blir siste gang jeg bestiller noe fra Lyko.

Svar fra LYKO
Er i utgangspunktet fornøyd med Lyko, men det siste året har leveringstiden vært uakseptabel.
Når jeg bestiller fra hvilken som helst annen norsk nettbutikk, kan jeg (i Tromsø) forvente å motta pakken ila ei uke. Når jeg bestiller fra Lyko, må jeg regne 2-4 uker.
Årsak? Bestillingen har status som «plukkes» i 1-2 uker før den sendes. Dette er for dårlig.

Svar fra LYKO
Handler minst mulig på lyko pga ekstreme leveringstider, det går like fort å få tilsendt pakker fra kina som det tar å få varene fra denne gjengen. Sluttet å handle hos lyko for et par år siden pga den lange leveringstiden, velger heller blivakker/blush osv, men prøvde å handle der igjen nå da de var de eneste som hadde alt jeg skulle ha. Valgte denne gangen å betale for ekspressfrakt fordi jeg ikke gadd å vente 2 uker på varene. I dag er det 5 dager siden bestilling, og varene er ikke sendt enda. Det hjelper tydeligvis ikke å betale ekstra for å få varene levert innen normal tid heller, og leveringstiden er tydelig like lang som før. Regner ikke med å få refundert noe frakt heller, så det får gå i tabbeboka, også handler jeg hos en annen butikk neste gang.

Svar fra LYKO
Tidligere vært fornøyd med Lyko, men de siste 3 gangene jeg har bestilt så har det tatt utrolig lang tid å få den pakket og sendt.
Har 2 pakker som står som plukkes, den ene har stått sånn i ei uke! Burde ikke ta så lang tid…
Bruker dere så lang tid på å pakke en pakke, og man bestiller en til etterpå burde dere kunne sende disse i samme sending. Så slipper man å måtte vente enda lengre på flere pakker.

Svar fra LYKO
Det tar ekstremt lang tid innen de sender ut varer.
Kjempe dårlig kundeservice.
Siste gang jeg bestiller eller handler hos Lyko

Svar fra LYKO
Har handlet hos Lyko mange ganger og har alltid vært fornøyd med varer, levering og priser.
Den siste gangen manglet en neglelakk i pakken og jeg sendte en «klage».
Fikk rask og hyggelig tilbakemelding fra kundeservice med beskjed om at de sender den med ekspresslevering!

Svar fra LYKO
Godt fornøyd- handlet her flere ganger og det kommer jeg fortsatt til å gjøre☺️

Svar fra LYKO
Verste jeg har vært bort i.. handla for over 1000, trodde man fikk gratis frakt, men det vise seg at det va økonomilevering, det fikk eg ikkje med meg. Men Koffår skal det ta lengre tid med levering Enn alle andre butikk?
Bestilte den 1. juli og i dag er den 15. juli og eg har ennå ikkje fått pakken. For dårlig. Kunde service er også dårlig

Svar fra LYKO
Jeg bestilte en pakke som var veldig viktig skulle komme raskt. Valgte derfor express. Jeg trengte pakken innen 6 arbeidsdager. Bestilte den torsdag 3 juni og trengte produktene til 12. juni.
Derfor bestilte jeg express. Første pakken ble ikke oppdatert i posten. Og framfor å ringe inn for å finne ut hvor den var, valgte de å returnere den for å sende ut en ny en, på tirsdag 8. Den nye tok like lang tid for å bli registrert i posten. Jeg tok selv kontakt med Posten fredag 11 for å høre om det var noen sjans å få pakken i tide. Men de sa at pakken var ikke sendt med express levering, og pakken ville mest sannsynlig bli levert på mandag uka etter.
Så derfor ble dette en svært negativ erfaring. De ansatte vet ikke godt nok hva de skal gjøre i en slik situasjon. Og jeg vet nå at jeg ikke kan bestille fra Lyko om jeg trenger varene raskt. Ettersom man betaler for express uten at varene blir sendt med express.
Jeg holdt til 20 min fra Kristiansand. Men expresslevering tar visst mer enn 9 dager.

Svar fra LYKO
Hallooo!! Ringt,sendt mail,prøvd chatten x antall ganger.
Handler en annen plass.Skjerp dere😤

Svar fra LYKO
Sendte meg feil vare to ganger, ba om pengene tilbake. Fikk mail om at ‘her har det visst blitt plukket feil, det kan skje’, men 2 ganger?
Handler et annet sted neste gang.

Svar fra LYKO
Syns Lyko har blitt en vits!! Bestilte hudpleieprodukter 21/6 og enda ikke fått disse(etter 11 dager). Oppdatering om at varene er på vei hjelper ikke, når de aldri ankommer.

Svar fra LYKO
Altså, 2 uker på å pakke en øyenbrynspenn og en neglelakk?
Bestilte 18 juni og i dag er det 30 juni, og den har ikke kommet enda.

Svar fra LYKO
Lyko følger ikke norske lover når det gjelder å returnere varer som ikke defineres som hygieneprodukter. De nektet meg retur av en hårføner som ikke defineres som hygieneprodukt. Jeg måtte selv ta kontakt med Lyko for å høre hvorfor det tar så lang tid før den registrerer returen når jeg ser på sporingen at den ble levert 2 uker før. Da først får jeg beskjed om at varen ikke godkjennes. De mente at produktet ikke kunne returneres siden emballasjen var åpnet. I norsk lov står det at man skal kunne undersøke produktet. I dette tilfellet måtte jeg få tilsendt hårførneren tilbake til meg, men nektet å betale for fakturaen. Deretter gikk fakturaen til inkasso, og når inkassoselskapet kom på banen, da ville Lyko ha retur av hårføneren for å se om den kan selge videre. Når Lyko mottok hårføneren for andre gang, fikk jeg beskjed om at den var «tydelig» brukt og dem bruker som regel ikke å ta i mot retur av varer, men kan ta den i mot som engangs tilfelle. Hårføneren er altså ikke tydelig brukt, det er kun emballasjen som er åpnet for å undersøke varen. Her prøver Lyko å late som at forbrukeren ikke har loven på sin side, og later som at dem er snill når de godtar retur som en engangs tilfelle. Denne prosessen tok 5 måneder før vi kom til en løsning. Jeg tror ikke Lyko hadde godtatt returnerende hvis jeg ikke hadde tatt faktura, men betalt for hårføneren med en gang. Lyko er useriøs aktør fra Sverige som tror at norske lover ikke gjelder for dem i Norge.

Svar fra LYKO
Leveringstida er sååå lang, kvar einaste gang… tar gjerne ei heil veke, før pakken i det heile tatt blir sendt avgårde. Så går fort 1,5-2v før pakken blir mottatt. Skikkelig frustrerande at dei er så treige, det drar ned kundeopplevelsen ganske mykje desverre.

Svar fra LYKO
Dette er andre gang jeg bestiller fra denne siden. bestilling ble gjort for 13 dager siden og jeg har fortsatt ikke mottatt noe.
Forrige gange måtte jeg sende mail til kundeservice og purre for å få sendt ut produktene.

Svar fra LYKO
Bestilte varer 31/5 og de er fremdeles ikke kommet.
Tror dette blir min siste handel hos dere.

Svar fra LYKO
Etter en chat med kundesenter for å etterlyse bestillingen som ble gjort for 7 dager siden ble plutselig bestillingen sendt etter 1,5 time. Meget spesielt. Er Lyko så useriøse med sine kunder? Har opplevd å bestille kampanje og bestillingen gikk gjennom, så får jeg beskjed at det er tomt! Tror nok dette var min siste bestilling fra Lyko.