Banner for LYKO

LYKO Anmeldelser 16 419

2,7

Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩

Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer

Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer

1. Butikk med hårprodukter
  2. Kosmetikkforretning
  3. Helse- og velværebutikk

LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.

2,7

Under middels

16k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Hva skjer med leveringene til Lyko?

Jeg la inn en bestilling 21 juli med forventet levering 2 august.
Når jeg går inn på ordren min står den fremdeles som "plukkes" på leveringsstatus 2 uker senere. Hvordan går det an?
Har sendt de en mail der jeg etterspør hva som skjer og regner med å få en slik typisk tilbakemelding fra de om at det har vært mye å gjør.
Hvordan klarer ALLE andre nettbutikker å levere fortere enn Lyko? Syns dette er altfor dårlig og vurdere å boikotte de fra nå av.

Hei Maj-Christin,

Takk for at du deler din opplevelse. Vi forstår at det er frustrerende når bestillingen tar lengre tid enn forventet, og vi beklager den ulempen dette har medført for deg.

Akkurat nå opplever vi en midlertidig forsinkelse som følge av et lagerbytte. Dette er et viktig steg for at vi fremover skal kunne tilby flere spennende produkter og merkevarer til våre kunder. Vi jobber hardt for å minimere forsinkelsene, men noen ganger oppstår det situasjoner utenfor vår kontroll.

Vi setter stor pris på tålmodigheten din, og vi gjør alt vi kan for at du skal få varene dine så raskt som mulig. Ta gjerne kontakt med kundeservice hvis du ønsker en oppdatering på din ordre.

Vi håper å kunne vise deg forbedringer i nær fremtid og at du gir oss en ny sjanse.

Grusom lang leveringstid

Grusom lang leveringstid! Hos bilvakker tar det 1-3 dager, her tar d oppimot to uker. Aldri igjen.

Hei Andrea,

Takk for at du deler din tilbakemelding. Vi beklager at leveringen har tatt lengre tid enn forventet, og for den ulempen dette har medført.

Akkurat nå opplever vi dessverre forsinkelser grunnet et lagerbytte, noe som midlertidig påvirker leveringstiden. Vi jobber hardt for å forbedre prosessen slik at vi kan levere raskere igjen.

Vi håper du vil gi oss en ny sjanse i fremtiden, og at vi da kan gi deg den raske servicen du forventer.

Elendig på frakt!

Bra utvalg, men forferdelig lang leveringstid. Aldri opplevd lignende. Hver gang jeg har bestilt fra Lyko tar det minimum 3 uker før jeg får leveransen, eller før pakken i det hele tatt blir sendt. Dette blir siste gang jeg bestiller noe fra Lyko.

Hei Marthe,

Takk for at du deler din erfaring med oss. Vi beklager at leveringstiden har vært så lang, og for den frustrasjonen dette har skapt.

Akkurat nå opplever vi utfordringer med lengre leveringstider på grunn av et pågående lagerbytte, noe som dessverre påvirker utsendelsen av bestillinger. Vi jobber hardt for å løse dette så raskt som mulig og forbedre leveringshastigheten fremover.

Vi setter stor pris på din tålmodighet, og håper du vil gi oss muligheten til å vise deg bedre service ved en senere anledning. Ta gjerne kontakt med kundeservice om du ønsker hjelp med din nåværende bestilling.

Lang leveringstid

Er i utgangspunktet fornøyd med Lyko, men det siste året har leveringstiden vært uakseptabel.
Når jeg bestiller fra hvilken som helst annen norsk nettbutikk, kan jeg (i Tromsø) forvente å motta pakken ila ei uke. Når jeg bestiller fra Lyko, må jeg regne 2-4 uker.
Årsak? Bestillingen har status som «plukkes» i 1-2 uker før den sendes. Dette er for dårlig.

26. juli 2025

Hei Alice,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss – det setter vi stor pris på, selv når det ikke er ros.

Vi opplever dessverre en midlertidig forsinkelse akkurat nå grunnet et lagerbytte, slik at vi fremover får mulighet til å ta inn enda flere spennende produkter og merkevarer til dere. Dette gjør at noen bestillinger bruker lenger tid på å forlate lageret enn normalt.

Vi forstår godt at dette er frustrerende, og det er på ingen måte gunstig verken for oss eller kundene våre. Vi jobber steinhardt for å forebygge og redusere slike forsinkelser, men noen ganger oppstår det situasjoner som er utenfor vår kontroll.

Vi håper å være tilbake i normal drift så snart som mulig, og vi håper vi fortsatt får lov til å glede deg med gode produkter og service fremover.

Imponerende lang leveringstid

Handler minst mulig på lyko pga ekstreme leveringstider, det går like fort å få tilsendt pakker fra kina som det tar å få varene fra denne gjengen. Sluttet å handle hos lyko for et par år siden pga den lange leveringstiden, velger heller blivakker/blush osv, men prøvde å handle der igjen nå da de var de eneste som hadde alt jeg skulle ha. Valgte denne gangen å betale for ekspressfrakt fordi jeg ikke gadd å vente 2 uker på varene. I dag er det 5 dager siden bestilling, og varene er ikke sendt enda. Det hjelper tydeligvis ikke å betale ekstra for å få varene levert innen normal tid heller, og leveringstiden er tydelig like lang som før. Regner ikke med å få refundert noe frakt heller, så det får gå i tabbeboka, også handler jeg hos en annen butikk neste gang.

29. juli 2025

Hei Emilie,

Takk for tilbakemeldingen – og vi forstår veldig godt frustrasjonen din.

Den lange leveringstiden denne gangen skyldes dessverre en uforutsett forsinkelse på lageret vårt, og vi beklager virkelig at dette har gått utover din opplevelse. Det skal selvsagt ikke være slik at du må vente så lenge, spesielt ikke når du har betalt ekstra for ekspressfrakt.

Vi ønsker å rette opp i dette – ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@lyko.no, så hjelper vi deg med refusjon av fraktkostnaden.

Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved en senere anledning.

Dårlig

Tidligere vært fornøyd med Lyko, men de siste 3 gangene jeg har bestilt så har det tatt utrolig lang tid å få den pakket og sendt.
Har 2 pakker som står som plukkes, den ene har stått sånn i ei uke! Burde ikke ta så lang tid…
Bruker dere så lang tid på å pakke en pakke, og man bestiller en til etterpå burde dere kunne sende disse i samme sending. Så slipper man å måtte vente enda lengre på flere pakker.

27. juli 2025

Hei,
Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Det er veldig leit å høre at de siste bestillingene dine har tatt så lang tid – slik skal det ikke være. Vi forstår godt at det er frustrerende å vente, spesielt når flere ordre kunne vært samlet.

Vi jobber hele tiden med å forbedre våre rutiner, og setter stor pris på tilbakemeldinger som dette. Hvis du ønsker at vi ser nærmere på bestillingene dine, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på kundeservice@lyko.no. Vi hjelper deg gjerne!

//Sunniva, LYKO Customer Relations

Det tar ekstremt lang tid innen de…

Det tar ekstremt lang tid innen de sender ut varer.
Kjempe dårlig kundeservice.
Siste gang jeg bestiller eller handler hos Lyko

20. juli 2025

Hei Anna Karin! 😊

Takk for at du tar deg tid til å gi oss en tilbakemelding. Det er leit å høre at du har hatt en negativ opplevelse med både leveringstiden og kundeservice. Ta gjerne kontakt med oss via kundeservice@lyko.no, så hjelper vi deg videre.

Fornøyd kunde

Har handlet hos Lyko mange ganger og har alltid vært fornøyd med varer, levering og priser.
Den siste gangen manglet en neglelakk i pakken og jeg sendte en «klage».
Fikk rask og hyggelig tilbakemelding fra kundeservice med beskjed om at de sender den med ekspresslevering!

23. juli 2025

Hei Linda!😊

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med både produktene og servicen vår – og ikke minst at vi fikk rettet opp raskt da noe manglet i leveringen. Vi setter stor pris på at du handler hos oss og håper å få ønske deg velkommen tilbake snart!

// Sunniva, LYKO Customer Relations

Godt fornøyd- handlet her flere ganger…

Godt fornøyd- handlet her flere ganger og det kommer jeg fortsatt til å gjøre☺️

18. juni 2025

Hei Thea ❤️

Tusen takk for så fine ord og for at du velger oss gang på gang!
Vi setter stor pris på deg som kunde og gleder oss til å sende deg mange flere pakker fremover.

// Sunniva, LYKO Customer Relations

For dårlig, dårlig levering dårlig kundeservice

Verste jeg har vært bort i.. handla for over 1000, trodde man fikk gratis frakt, men det vise seg at det va økonomilevering, det fikk eg ikkje med meg. Men Koffår skal det ta lengre tid med levering Enn alle andre butikk?
Bestilte den 1. juli og i dag er den 15. juli og eg har ennå ikkje fått pakken. For dårlig. Kunde service er også dårlig

15. juli 2025

Hei!
Tusen takk for at du deler opplevelsen din – vi er oppriktig lei oss for at dette ble en så negativ erfaring. Når du bestiller for over 1000 kr, er fraktkostnaden dekket av oss, men det stemmer at det gjelder for vår standardlevering (økonomifrakt). Vi forstår at det burde kommet tydeligere frem, og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Når det gjelder leveringstiden, høres det ut som om noe har gått galt i fraktprosessen – bestillinger skal selvfølgelig ikke bruke over to uker, og vi beklager så mye for forsinkelsen. Vi vil gjerne se nærmere på saken og sørge for at du får den hjelpen du trenger.

Ta gjerne kontakt med oss på kundeservice igjen, så skal vi gjøre vårt beste for å rydde opp og gi deg en bedre opplevelse fremover 💛

Betaler for expresslevering uten å få det…

Jeg bestilte en pakke som var veldig viktig skulle komme raskt. Valgte derfor express. Jeg trengte pakken innen 6 arbeidsdager. Bestilte den torsdag 3 juni og trengte produktene til 12. juni.
Derfor bestilte jeg express. Første pakken ble ikke oppdatert i posten. Og framfor å ringe inn for å finne ut hvor den var, valgte de å returnere den for å sende ut en ny en, på tirsdag 8. Den nye tok like lang tid for å bli registrert i posten. Jeg tok selv kontakt med Posten fredag 11 for å høre om det var noen sjans å få pakken i tide. Men de sa at pakken var ikke sendt med express levering, og pakken ville mest sannsynlig bli levert på mandag uka etter.

Så derfor ble dette en svært negativ erfaring. De ansatte vet ikke godt nok hva de skal gjøre i en slik situasjon. Og jeg vet nå at jeg ikke kan bestille fra Lyko om jeg trenger varene raskt. Ettersom man betaler for express uten at varene blir sendt med express.
Jeg holdt til 20 min fra Kristiansand. Men expresslevering tar visst mer enn 9 dager.

11. juli 2025

Hei,

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – vi forstår veldig godt at dette var både frustrerende og skuffende, spesielt når du hadde et klart behov for rask levering. Det er på ingen måte slik vi ønsker at din handleopplevelse hos oss skal være.

Expresslevering skal selvfølgelig bety at pakken behandles og sendes med høy prioritet, og vi beklager på det sterkeste at dette ikke ble oppfylt i ditt tilfelle. Her har det dessverre oppstått flere feil i håndteringen av både opprinnelig og erstatningsordre, og det er noe vi tar svært alvorlig. Vi følger nå opp internt for å sikre at våre rutiner og kommunikasjon rundt expresslevering blir tydeligere og tryggere for våre kunder fremover.

Null kontakt

Hallooo!! Ringt,sendt mail,prøvd chatten x antall ganger.
Handler en annen plass.Skjerp dere😤

9. juli 2025

Hei!
Dette høres ikke bra ut, og vi forstår godt at det er frustrerende når man føler at man ikke får svar. Vi er for tiden under 24 timer på behandling av henvendelser, så det kan virke som om e-posten din ikke har kommet frem til oss – eventuelt kan svaret vårt ha havnet i søppelposten.

Vi anbefaler at du dobbeltsjekker at e-posten er sendt til kundesenter@lyko.no, så hjelper vi deg så fort som mulig!

Sendte meg feil vare to ganger

Sendte meg feil vare to ganger, ba om pengene tilbake. Fikk mail om at ‘her har det visst blitt plukket feil, det kan skje’, men 2 ganger?
Handler et annet sted neste gang.

4. juli 2025

Hei!
Tusen takk for at du sier ifra – vi forstår godt at det er skuffende å oppleve feil ved to anledninger, og det skal selvfølgelig ikke skje. Vi plukker varer manuelt, og selv om vi har rutiner for å unngå feil, kan det dessverre glippe i sjeldne tilfeller – og her har det tydeligvis skjedd igjen, noe vi virkelig beklager.

Skulle det være noe mer vi kan gjøre for deg, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på kundesenter@lyko.no. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre for å bli enda bedre! 💛

Syns Lyko har blitt en vits!

Syns Lyko har blitt en vits!! Bestilte hudpleieprodukter 21/6 og enda ikke fått disse(etter 11 dager). Oppdatering om at varene er på vei hjelper ikke, når de aldri ankommer.

2. juli 2025

Hei!
Tusen takk for at du tar deg tid til å si ifra – vi forstår godt frustrasjonen din når pakken lar vente på seg. Det skal ikke ta så lang tid, og vi er virkelig lei oss for at du har fått denne opplevelsen.

Dersom det har gått over 10 dager uten at pakken har kommet frem, hjelper vi deg gjerne med å undersøke hva som har skjedd og finne en løsning. Send oss gjerne ordrenummeret ditt til kundesenter@lyko.no, så tar vi tak i det med en gang 💛

Altså

Altså, 2 uker på å pakke en øyenbrynspenn og en neglelakk?
Bestilte 18 juni og i dag er det 30 juni, og den har ikke kommet enda.

30. juni 2025

Hei!
Dette høres virkelig ikke bra ut – vi skjønner veldig godt at du er frustrert når det tar så lang tid for noe som burde vært raskt og enkelt. Leveringstiden du beskriver er langt utenfor normalen, og vi er lei oss for at du har fått denne opplevelsen.

Send oss gjerne ordrenummeret ditt til kundesenter@lyko.no, så undersøker vi saken og finner en løsning for deg så raskt som mulig

Lyko følger ikke norske lover når det…

Lyko følger ikke norske lover når det gjelder å returnere varer som ikke defineres som hygieneprodukter. De nektet meg retur av en hårføner som ikke defineres som hygieneprodukt. Jeg måtte selv ta kontakt med Lyko for å høre hvorfor det tar så lang tid før den registrerer returen når jeg ser på sporingen at den ble levert 2 uker før. Da først får jeg beskjed om at varen ikke godkjennes. De mente at produktet ikke kunne returneres siden emballasjen var åpnet. I norsk lov står det at man skal kunne undersøke produktet. I dette tilfellet måtte jeg få tilsendt hårførneren tilbake til meg, men nektet å betale for fakturaen. Deretter gikk fakturaen til inkasso, og når inkassoselskapet kom på banen, da ville Lyko ha retur av hårføneren for å se om den kan selge videre. Når Lyko mottok hårføneren for andre gang, fikk jeg beskjed om at den var «tydelig» brukt og dem bruker som regel ikke å ta i mot retur av varer, men kan ta den i mot som engangs tilfelle. Hårføneren er altså ikke tydelig brukt, det er kun emballasjen som er åpnet for å undersøke varen. Her prøver Lyko å late som at forbrukeren ikke har loven på sin side, og later som at dem er snill når de godtar retur som en engangs tilfelle. Denne prosessen tok 5 måneder før vi kom til en løsning. Jeg tror ikke Lyko hadde godtatt returnerende hvis jeg ikke hadde tatt faktura, men betalt for hårføneren med en gang. Lyko er useriøs aktør fra Sverige som tror at norske lover ikke gjelder for dem i Norge.

13. januar 2025

Hei,
Takk for at du deler erfaringen din med oss. Vi beklager virkelig at denne saken har tatt så lang tid og skapt frustrasjon for deg. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre rutiner, og tilbakemeldinger som din er viktige for oss.

Når det gjelder retur av varer, følger vi norske lover og regler. Det er selvfølgelig mulig å undersøke produktet innen rimelighetens grenser før retur, men det er dessverre ikke mulig å returnere varer som er brukt.

Ekstremt lang leveringstid

Leveringstida er sååå lang, kvar einaste gang… tar gjerne ei heil veke, før pakken i det heile tatt blir sendt avgårde. Så går fort 1,5-2v før pakken blir mottatt. Skikkelig frustrerande at dei er så treige, det drar ned kundeopplevelsen ganske mykje desverre.

25. juni 2025

Hei!
Takk for at du deler din opplevelse med oss. Vi skjønner at det er frustrerende når leveringen tar lengre tid enn forventet, og vi beklager at dette har gått utover din kundeopplevelse.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre logistikken vår for å få pakkene raskere ut til kundene, og tar tilbakemeldingen din på alvor.

Hvis du ønsker, kan du sende oss ordrenummeret ditt på kundesenter@lyko.no, så kan vi sjekke status på leveringen din.

Vi setter pris på tålmodigheten din og håper vi kan gi deg en bedre opplevelse neste gang!

2 ukers leveringstid

Dette er andre gang jeg bestiller fra denne siden. bestilling ble gjort for 13 dager siden og jeg har fortsatt ikke mottatt noe.
Forrige gange måtte jeg sende mail til kundeservice og purre for å få sendt ut produktene.

25. juni 2025

Hei!
Takk for at du deler din erfaring med oss. Vi beklager at leveringen har tatt lengre tid enn forventet, og at du tidligere har måttet purre for å få bestillingen sendt ut.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både lager- og leveringsprosesser, og tar tilbakemeldingen din på alvor.

Hvis du ønsker, send oss gjerne ordrenummeret ditt på kundesenter@lyko.no, så skal vi undersøke status på bestillingen din og hjelpe deg videre.

Takk for tålmodigheten så langt!

Ventet 19 dager.

Bestilte varer 31/5 og de er fremdeles ikke kommet.
Tror dette blir min siste handel hos dere.

19. juni 2025

Hei!
Vi beklager så mye at leveringen har tatt så lang tid og at du ikke har mottatt varene dine enda. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker at våre kunder skal ha.

Vi setter stor pris på at du gir oss beskjed, og om du ønsker, kan du sende oss ordrenummeret ditt på kundesenter@lyko.no så skal vi undersøke saken nærmere for deg.

Vi håper å kunne rette opp i dette og gi deg en bedre opplevelse fremover.

Etterlyst bestillingen.

Etter en chat med kundesenter for å etterlyse bestillingen som ble gjort for 7 dager siden ble plutselig bestillingen sendt etter 1,5 time. Meget spesielt. Er Lyko så useriøse med sine kunder? Har opplevd å bestille kampanje og bestillingen gikk gjennom, så får jeg beskjed at det er tomt! Tror nok dette var min siste bestilling fra Lyko.

17. juni 2025

Hei Birgitte! 😊

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en tilbakemelding 💬

Vi forstår godt at det var frustrerende å måtte etterlyse bestillingen din. Når du tok kontakt med oss, la vi til gratis ekspresshåndtering – noe som betyr at ordren ble fremskyndet og prioritert i pakkemaskinen på lageret. Vi skulle gjerne sett at dette skjedde tidligere og uten behov for påminnelse.

Når det gjelder kampanjevarer, kan det dessverre hende at noen produkter blir utsolgt før kjøpet rekker å fullføres, spesielt ved høyt trykk. Vi jobber hele tiden med å forbedre systemene våre og er lei oss for at du opplevde dette som useriøst.

Vi håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse fremover