Banner for LYKO

LYKO Anmeldelser 16 419

2,7

Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩

Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer

Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer

1. Butikk med hårprodukter
  2. Kosmetikkforretning
  3. Helse- og velværebutikk

LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.

2,7

Under middels

16k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

STYR UNNA!!!

STYR UNNA!!!
Handlet mye der før, men det er noe alvorlig gale med ledelsen nå, og de har blitt en ekstremt useriøs bedrift.

De sier leveringstiden er 1-5 dager, men i realiteten er det over 3 uker.
Uten noe tilbud om kompensasjon som andre bedrifter.
Forferdelig dårlig kundeservice, for all del styr unna! Kicks er en mye bedre aktør feks, mange bedre stedet å bruke der ute!

Edit: dere svarte meg, og nei dere tilbyr absolutt ikke kompensasjon, til og med ikke på forespørsel og svarene dere gir fra kundeservice er elendige. Løgn på bedrageri alt sammen. Styr unna folkens!

21. august 2025

Hei Sara,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi forstår veldig godt frustrasjonen din, og vi beklager virkelig at leveringstiden har vært langt over det som er oppgitt. Dette er ikke slik vi ønsker at det skal være, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.

Vi har dessverre hatt store forsinkelser i forbindelse med utbygging og omlegging av lageret vårt, noe som midlertidig har ført til lengre leveringstid og utfordringer for alle avdelinger inkludert kundeservice. Dette er ikke en permanent situasjon, og vi jobber nå på spreng for å komme tilbake til normale leveringstider.

Når det gjelder kompensasjon, så tilbyr vi dette i flere tilfeller, og vi ser absolutt at vi kan bli flinkere til å kommunisere dette bedre til våre kunder.

Vi beklager igjen for opplevelsen din, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre erfaring med oss i fremtiden.

Altfor lang leveringstid

Altfor lang leveringstid. Må bestille flere uker i forveien for å få varene før produktet er tomt når en bestiller fra Lyko. Neste gang bestiller jeg et annet sted.

19. august 2025

Hei Ida,

Takk for at du deler erfaringen din. Vi forstår frustrasjonen din og beklager virkelig at leveringstiden har vært så lang. Dette er ikke slik vi ønsker at det skal oppleves å handle hos oss.

Vi har hatt en periode med forsinkelser grunnet lageromlegging, noe som dessverre har påvirket leveringstidene våre. Dette er midlertidig, og vi jobber nå for fullt med å komme tilbake til de raske leveringene våre kunder forventer.

Vi håper å få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Tidligere vært fornøyd med Lyko

Tidligere vært fornøyd med Lyko, men den siste tiden har jeg dessverre blitt skuffet over leveringstid og info. Jeg bestilte varer for snart 1 måned siden, og nesten uten noe form for informasjon har jeg fortsatt ikke fått pakken. Utallige ganger har jeg prøvd å få kontakt gjennom telefon og mail men kun fått automatisk svar tilbake. Pakken er ikke på vei nå heller.

18. august 2025

Hei Helene,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss. Vi beklager virkelig både den lange leveringstiden og mangelen på informasjon underveis. Det er absolutt ikke slik vi ønsker at det skal oppleves å handle hos oss.

Vi har dessverre hatt store forsinkelser i forbindelse med lageromlegging, noe som har påvirket både leveringstider og responstid på kundeservice. Dette er midlertidig, og vi jobber nå på spreng for å få alle bestillinger sendt ut og for å sikre bedre oppfølging fremover.

Vi setter stor pris på at du tidligere har vært fornøyd med oss, og vi håper å vinne tilbake tilliten din.

Ekstremt lang leveringstid

Forventet levering over 2 uker etter bestilling, men bestillingen er ikke engang plukket iløpet av de to ukene. Skjedd alle bestillinger så blir ikke mer handling her.

1. august 2025

Hei Katrine,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår veldig godt frustrasjonen din, og vi beklager virkelig at bestillingen din ikke ble plukket og sendt innen rimelig tid.

Vi har hatt ekstra lange leveringstider i forbindelse med en lageromlegging, og dessverre har dette påvirket mange av våre kunder. Dette er en midlertidig situasjon, og vi jobber nå hardt for å komme tilbake til normal behandlingstid på ordrene våre.

Vi setter pris på at du deler opplevelsen din, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Uakseptabel lang leveringstid

Bestilte varer 25. juli. Nå har det gått tre uker, TRE UKER, og jeg har fremdeles ikke mottatt varene. Det er ikke holdbart med så lang leveringstid! Orker ikke bestille herfra flere ganger.

15. august 2025

Hei E. Hansen,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss, og vi beklager virkelig den lange ventetiden. Vi forstår godt frustrasjonen din.

Forsinkelsen skyldes at lagerbyttet ikke gikk som det skulle, noe som har gitt lengre leveringstid enn normalt. Vi jobber nå aktivt med å få ned behandlingstiden og sikre en mer forutsigbar levering fremover.

Vi håper du kan gi oss en ny sjanse i fremtiden til å vise at vi kan levere både raskt og trygt

// Emilie, LYKO Customer Relations

De brukte tre uker på å pakke og sende…

De brukte tre uker på å pakke og sende bestillingen min. I tillegg så brukte «helt hjem» over to uker på å prøve å levere pakken min. Når jeg tok kontakt med Lyko så sa de at pakken hadde blitt borte i postgangen. Skal aldri handle herifra mer!

14. august 2025

Hei Tove,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din, og vi beklager virkelig at dette har skjedd. Vi forstår godt hvor frustrerende det er å måtte vente så lenge, og i tillegg oppleve at pakken ikke kom frem til slutt.

Vi hadde dessverre ekstra lang behandlingstid på enkelte bestillinger på grunn av en lageromlegging, og i kombinasjon med transportørens forsinkelser har dette ført til en uakseptabel total leveringstid i ditt tilfelle. Det skal ikke være slik.

Vi erstatter pakker som blir tapt i transport, og du nevner at du har vært i kontakt med en kundebehandler hos oss. Da skal du ha fått tilsendt en ny pakke. Dersom du ikke har det så send gjerne en e-post til kundesenter@lyko.no så hjelper vi deg fortløpende.

Svært lang leveringstid

Svært lang leveringstid og de leverer konsekvent ikke til avtalt leveringsddato. Jeg kan se tilbake i 2024 at det samme nå har skjedd alle mine siste bestillinger det siste året. Styr unna og bestill heller i en annen nettbutikk om du vil ha varene dine innen rimelig tid.

14. august 2025

Hei Kristin,

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig at du har opplevd forsinkelser flere ganger – vi forstår godt at dette skaper frustrasjon, spesielt når forventningene til leveringstid ikke blir innfridd.

Vi har hatt ekstra utfordringer med leveringer i sommer grunnet bytting av lager, men jobber nå aktivt med forbedringer for å sikre raskere og mer forutsigbar utsending fremover. Vi setter pris på at du har handlet hos oss til tross for opplevelsene, og håper vi får mulighet til å vise deg en bedre opplevelse neste gang.

// Emilie, LYKO Customer Relations

Ble først sendt etter jeg purret

Jeg bestilte varene 16.juni, og fikk ordrebekreftelse. 24.juni tok jeg kontakt, fordi det virket som om det ikke var blitt sendt. Samme dag får jeg epost om at pakken er på vei.

24. juni 2025

Hei Amalie,

Takk for at du deler opplevelsen din. Vi skjønner godt at det føles frustrerende å måtte purre før pakken sendes. Dette er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal være.

Vi har hatt noen utfordringer med forsinkelser rundt lageret, og vi beklager virkelig at det gikk utover din bestilling. Vi jobber kontinuerlig med forbedring av våre tjenester.

Håper vi får muligheten til å gi deg en mye bedre opplevelse neste gang.

Bestilt 2 august

Bestilt 2 august, estimert levering 11 august. Enda ikke pakket og sendt. Skjønner det er omlegging av lager men det burde opplyses om ved bestiller slik at man kan velge å avstå.

13. august 2025

Hei Nina Beate,

Tusen takk for at du deler opplevelsen din. Vi forstår veldig godt at det er skuffende når en bestilling ikke sendes ut innen estimert tid. På grunn av flytting til nytt lager har vi hatt forsinkelser i august, og vi skulle absolutt vært tydeligere på dette allerede ved bestilling slik at du kunne tatt et informert valg.

Vi beklager virkelig for ulempene dette har skapt, og vi jobber nå på spreng for å få alle bestillinger ut så raskt som mulig.

Håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Forsinket levering

Gode tilbud, men det er nå gått snart 2 uker uten at pakken er sendt.
Venter fortsatt spent på produktene.
Ikke mulig å få svar på chat (stengt pga pågang) eller telefon.
Litt skuffet!

1. august 2025

Hei Ingunn,

Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi forstår godt at det er frustrerende å vente så lenge på pakken, og vi beklager virkelig forsinkelsen du har opplevd. I juni/juli hadde vi dessverre en midlertidig forsinkelse på lageret grunnet utbygging, noe som dessverre påvirket leveringstiden for enkelte ordrer.

Vi ser også at pågangen har vært ekstra høy, og det har dessverre ført til lenger svartid enn normalt.

Håper du blir fornøyd med produktene når de kommer frem. Takk igjen for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – vi tar dette videre for å bli bedre!

Laaaang leveringstid

Masse bra produkter til gode priser! Har nesten alle mine favoritt produkter, og hvis jeg følger litt med, er det stadig noe tilbud.Men dessverre utrolig lang leveringstid. Noe som gjør at jeg mest sannsynlig bestiller fra andre steder neste gang. Gått en uke uten å høre noe, før jeg får beskjed om at de ikke har pakket varene mine en gang, enda estimert leveringsdato skulle være den dagen mailen plutselig dukker opp. Kjipt! Ikke første gang det skjer.

8. august 2025

Hei Tina,

Tusen takk for at du deler tilbakemeldingen din. Vi beklager virkelig ventetiden du har opplevd, og at dette har skjedd flere ganger – det forstår vi er skuffende.

Veldig lang leveringstid

Veldig lang leveringstid. Jeg valgte økonomifrakt, så forventet lengre tid. Men nå har det gått to uker. Den er enda ikke sendt eller plukket. Skulle vært levert i dag, men er ingen oppdatering på når jeg kan forvente at den blir levert.

7. august 2025

Hei Agnethe,

Vi beklager ventetiden. Vi er midt i en overgang til et nytt lager som vil være mye raskere, slik at vi fremover kan levere enda bedre. Vi har lyttet til kundene som ønsker å få pakkene sine fortere, og jobber så godt og så raskt vi kan for å forbedre vår service.

Du vil få oppdatering på når pakken kommer så snart fraktselskapet har mottatt den.

//Sunniva, LYKO Customer Relations

Ekstrem lang leveringstid i forhold til…

Edit: 9/8
Svar til svar: HAR forsøkt å kontakte dere flere ganger. På chat, først skulle ordren gjøres om til ekspress, men ingenting har skjedd på 3 dager etter det. Forsøkte på nytt på chat men den er nå stengt!! HAR sendt dere mail. Får ikke svar!! Nedjustert fra to til én stjerne!!

Ekstrem lang leveringstid i forhold til ALLE andre butikker - selv fra utlandet. Purret da de ikke hadde sendt pakken enda etter 1 uke. De endret til ekspress som de prioriterte for tiden, men status på pakken har enda ikke endret seg. På å plukke 3 produkter bruker de nå over en uke!! De skylder på bytte av lager og at de skal få plass til mer. Hjelper lite når de ikke får varene ut.
Anbefaler andre nettbutikker eller fysiske butikker om du faktisk trenger produktene.
De stenger også chat og telefon i perioder pga kurs og andre dager for å besvare mail… ikke til å stole på. Veldig skuffet over servicen på Lyco som heretter ikke kan konkurrere med andre nettbutikker!!

6. august 2025

Hei Tose,

Vi beklager ventetiden. Vi er midt i en overgang til et nytt lager som vil være mye raskere, slik at vi fremover kan levere enda bedre. Vi har lyttet til kundene som ønsker å få pakkene sine fortere, og jobber for å komme dit så snart som mulig.

Vi svarer selvsagt på e-post så fort vi kan, men det tar dessverre lenger tid enn normalt på grunn av utrolig stor pågang.

Ta gjerne kontakt med oss på kundesenter@lyko.no om du ikke allerede er i kontakt med oss.

Veldig lang leveringstid.

Veldig lang leveringstid.

27. juli 2025

Hei Rebecca,

Takk for tilbakemeldingen – vi beklager virkelig at leveringstiden ble så lang.

Vi er midt i en lagerflytting, og det har dessverre ført til forsinkelser som vi jobber på spreng for å løse. Takk for tålmodigheten – og for at du sier ifra.

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid. Jeg bestilte varer 26.07, og den 07.08 er fortsatt ikke ordren plukket. Jeg ringte å purret for et par dagen siden, og de endret da til «ekspress» levering. Heller ikke dette har gitt noen avkastning.
Krysser fingrene for at det dukker opp før jul.
Du sparer kanskje noen få kroner, men den lange ventetiden gjør at det ikke er verdt det.

7. august 2025

Hei Mads,

Tusen takk for at du deler din erfaring. Vi forstår virkelig frustrasjonen over den lange leveringstiden, og vi er oppriktig lei oss for at bestillingen din fortsatt ikke har blitt sendt ut – til tross for at den ble satt som ekspress.

Vi står midt i en lagerflytting, noe som dessverre har ført til forsinkelser også på ekspressordrer. Dette er selvsagt ikke slik vi ønsker det skal være, og vi jobber nå på spreng for å komme à jour igjen.

Vi refunderer selvfølgelig fraktkostnaden – bare ta kontakt med oss direkte, så ordner vi det.

Takk for tålmodigheten din og for at du sier ifra – det hjelper oss med å bli bedre.

// Sunniva, LYKO Customer Relations

Bra utvalg, men lang leveringstid

Bra utvalg og priser, MEN 13 dagers leveringstid? Det er for mye.

Hei Marianne,

Tusen takk for tilbakemeldingen – vi er glade for å høre at du er fornøyd med utvalget og prisene våre!

Samtidig beklager vi på det sterkeste at leveringstiden ble så lang. Vi er for tiden i en overgangsperiode med lagerflytting, noe som dessverre har påvirket utsendingen mer enn vi hadde ønsket. Vi jobber nå for fullt med å få alt tilbake til normalen.

Takk for tålmodigheten din – og for at du sier ifra.

// Sunniva, LYKO Customer Relations

Betale ekstra for ekspress-ikke gidd!

Betale ekstra for ekspress-pakke?
Ikke gidd engang..du hører absolutt ingenting før dagen du egentlig skulle fått pakka, og da har de plutselig problemer med forsinkelser. Dette har vel vært ett problem nå det siste året, der det er flere som skriver anmeldelser på dette ser jeg. Da må Lyko kanskje prøve å gjøre noe med det, istedetfor å beklage og skrive unnskyldninger.

Hei Inger Beathe,

Tusen takk for at du deler din ærlige tilbakemelding. Vi forstår veldig godt frustrasjonen din – spesielt når man betaler ekstra for ekspresslevering og det ikke blir levert i tide.

Akkurat nå er vi midt i en større lagerflytting, og det har dessverre ført til midlertidige forsinkelser, også på ordrer med ekspresshåndtering. Dette er på ingen måte slik vi ønsker at opplevelsen skal være, og vi er helt enige i at det må bli bedre – derfor jobber vi nå intensivt med å få rutinene tilbake på normalt nivå så raskt som mulig.

Vi refunderer selvfølgelig fraktkostnaden dersom en ekspresspakke er forsinket – det skal du som kunde ikke måtte betale for. Har du ikke allerede vært i kontakt med oss, er du hjertelig velkommen til å sende oss en melding, så hjelper vi deg med refusjon.

Vi setter stor pris på at du sier ifra – det gir oss mulighet til å forbedre oss.

// Sunniva, LYKO Customer Relations

Ekstrem useriøs ventetid på pakker

Lyko er så ekstremt treg med å sende pakkene sine, det må planlegges i ukesvis før man skal ha tingene man trenger, så nå må jeg kjøpe disse produktene før de fra Lyko kommer da jeg ble tom imens jeg ventet. Useriøs lang ventetid.

Hei Malene,

Takk for at du deler din opplevelse – vi skjønner virkelig hvor frustrerende det er å vente lenger enn forventet, spesielt når du trenger produktene raskt.

Akkurat nå gjennomfører vi en omfattende lagerflytting, og det har dessverre påvirket leveringstidene våre mer enn vi skulle ønske. Vi er helt enige i at ventetiden ikke er ideell, og vi jobber på spreng for å komme à jour igjen.

Vi forstår godt at dette kan oppleves som useriøst, og det er virkelig ikke slik vi ønsker at du skal føle det som kunde. Hvis du allerede har lagt inn en bestilling og ikke har vært i kontakt med kundeservice enda, vil vi gjerne se nærmere på ordren og hjelpe deg videre – enten det er å prioritere utsendelse eller refundere frakten som et lite plaster på såret.

Vi håper på forståelse for den midlertidige situasjonen og at vi kan få muligheten til å gi deg en bedre opplevelse ved en senere anledning.

Ekstremt treg å sende!

Lyko er ekstremt trege på å få sendt ut ordrer. Jeg bestilte fra en annen nettbutikk noen timer før jeg bestilte fra Lyko, og den pakken kunne hentes ut etter 3 dager.

Det samme opplevde jeg sist jeg handlet hos Lyko (veldig lenge siden) som er grunnen til at jeg ikke handler hos de lengre. Desverre ga jeg de én til sjanse fordi de hadde inne alt jeg skulle ha så jeg kunne kjøpe alt på samme sted...
Kan absolutt ikke anbefale.

4. august 2025

Hei!

Tusen takk for at du deler din opplevelse – vi forstår veldig godt frustrasjonen din, og vi er lei oss for at bestillingen din ikke har blitt sendt i den hastigheten du forventet.

Akkurat nå er vi midt i en større lagerflytting, og det har dessverre ført til lengre leveringstider enn vi er komfortable med. Vi skulle så gjerne vært foruten, men flyttingen er nødvendig for at vi fremover skal kunne tilby et enda bredere sortiment og bedre logistikk. Våre fantastiske kollegaer på lageret jobber på spreng for å få ut alle bestillinger så raskt som mulig.

Vi har full forståelse for at dette kan være avgjørende for valg av nettbutikk, og det er selvfølgelig ekstra leit å høre at dette er grunnen til at du har valgt å ikke handle hos oss igjen. Vi setter stor pris på at du ga oss en ny sjanse, og er oppriktig lei oss for at vi ikke levde opp til forventningene dine denne gangen heller.

Dersom du ikke allerede har vært i kontakt med kundeservice, vil vi gjerne se nærmere på bestillingen din. Vi refunderer gjerne fraktkostnaden som et lite plaster på såret, og ser om det er mulig å prioritere utsendingen videre.

Vi håper du vil gi oss en mulighet til å rette opp inntrykket i fremtiden.

//Sunniva, LYKO Customer Relations

Bestilling etter 11 dager fortsatt ikke sendt

Jeg har tidligere vært svært fornøyd med kjøpene mine hos LYKO, og leveringstiden har som regel vært god. Derfor er jeg ekstra skuffet over min siste bestilling.

Jeg la inn en ordre 24. juli, med estimert levering 4. august. Allerede da syntes jeg 11 dager var i overkant lang leveringstid, men jeg valgte å være tålmodig. Etter 8 dager mottok jeg en e-post om at bestillingen fortsatt ikke var sendt – uten noen forklaring på hvorfor.

Nå er det 4. august, og ordren har fortsatt ikke forlatt lageret. Det er verken gitt informasjon om hva som forsinker, eller når jeg kan forvente å få varene mine. Dette oppleves som dårlig kundebehandling og svært lite profesjonelt.

Etter denne opplevelsen tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å handle hos LYKO igjen.

4. august 2025

Hei Andrea! 😊

Takk for at du deler din erfaring med oss. Vi beklager virkelig at leveringen din har tatt så lang tid, og at du ikke har mottatt tilstrekkelig informasjon underveis. Dette er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Vi tar tilbakemeldingen din på største alvor og jobber kontinuerlig med å forbedre logistikk og kommunikasjon. Vi vil gjerne følge opp saken din direkte for å finne en løsning og sikre at du får ordren din så raskt som mulig.

Vennligst ta kontakt med vår kundeservice på [kundeservice@lyko.no] , så hjelper vi deg videre.

Vi håper vi får muligheten til å vise deg at vi kan levere den gode servicen du tidligere har opplevd hos oss.