Jeg kjøpte Dr Ankerstjerne The Set. Pakken virket ganske lett. Når jeg kom hjem og åpnet pakken var det ingen produkter der. Kun lokket til esken produktene skulle ligge i var i pakken. Noe sånt har j... Vis mer

Rask forsendelse, og kundeservice i særklasse! 😃👌 Var i kontakt med Michaela på kundeservice. En hyggeligere og mer serviceinnstilt person skal man lete lenge etter! 🤩
Kjempe fornøyd med Lyko ,men Helthjem er en annen sak,største møkka firma som fins ,når dem bruker EN uke på en strekning på 5 timer går det an å lure på om dem lever med sykkelbud. Kan lyko få poste... Vis mer
Altfor tung reklamasjonsprosess på tross av godt utvalg og gode priser. Jeg fikk en defekt pumpeflaske og måtte sende mange bilder + flere videoer gjennom en lang e-posttråd. Til slutt ba de meg retur... Vis mer
LYKO is the hair and beauty specialist who strives to have the best customer experience and the widest product range. We want to capture the feeling that beauty is playful, wonderful and something individual. In total, we offer over 55,000 products from more than 1,000 brands, a mix of well-known and exciting new products that are complemented by our own affordable private label. In 2004 the Lyko family started the webshop from their hair salon in Sweden. The business grew rapidly online. Today we have online webshops in Sweden, Norway, Finland, Denmark, Germany, the Netherlands, Poland and Austria. Lyko has been listed on the Nasdaq Stockholm First North Premier Growth Market since December 2017.
Äppelbovägen 60, 786 91 , Vansbro, Sverige
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 78 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Kjøpte en ganske dyr shampo via Lyko. Produktet som veide 1,2 kilo ble sendt fra Lyko i en alt for stor eske uten noen form for beskyttelse. Produktet var ødelagt / hadde transportskade da det ble mottatt. Deler av innholdet hadde rent ut i esken og det hele vare ganske grisete.
Umulig å komme i kontakt med selskapet. Reklamasjonsskjema gir ingen respons eller kvittering. E-post besvares ikke. Chat virker ikke.
Feil bestilling, bestilte en 2 varer og betalte tilsammen 500kr. Når varen kommer så får jeg en NEGLELAKK istede for serumet jeg har bestilt, en neglelakk som koster 50kr på HM til 200kr!! Dette er en dårlig butikk og annbefaler INGEN. Nå håper jeg bare at jeg kan bli refundert eller at de sender riktig vare
Bestilte flere ting samtidig som skulle være gaver til jul. Emballasjen rundt produktene er ubrukelig. Eller rettere sagt ikke tilstedeværende. Selve pakningene rundt produktene ble ødelagt av andre varer i samme eske. Noe som gjør at det ikke kan brukes som gave. Bestiller ikke noe mer fra Lyco.
IKKE HANDLE HER!!! jag burde ha lest omdømme før jag bestilte. Då hade jag hade betalt 300kr mer fra annet sted å fått varene i tide.
Bestilt julekalender 23 november. Står de tar 3-4 dager. Det har nå gått 2 uker å jag har fortsatt ikke fått dem. Ringer kundeservice men de har selvfølgelig stengt HELA uken. Dette er strategiske av dem for å slippe ta emot alla klager. Fyfaen. Ser at de gir robot svar til alla her. Skikeligt uprofesjonelt. En kompensasjon kreves. Får se vad for rettigheter kjøper har mtp falsk marknadsføring
Verdensverste kundeservice, de stengte telefon og chat for kunder og ber om å kontakte kundeservice neste arbeidsdag, jeg fant ut at chat og telefon er stengt når jeg kontaktety Lyko kundeservice i Sverige.
De har ikke levert min bestilling på 3 uker, leveringselskap sier at de har mistet min pakke og at jeg må ta kontakt med Lyko som stengte telefon og chat. I svensk kundeservice fant jeg ut at pakken har blitt returnert til Lyko men de gjøre ikke noe med det.De har ikke informert meg om noe.
Har ingenting å si knyttet til produktene for de er jo bra. Det tar bare så veldig lang tid å få pakker fra Lyko. Jeg har bestilt derfra mange ganger tidligere, og har bodd både sentralt og veldig desentralt i nord, men det ingen nettbutikk som er dårligere på å levere innen rimelig tid enn Lyko, uavhengig av hvor man bor i landet. Og det er heller ingen andre enn Lykos feil fordi pakkene ikke blir sendt før mange dager/uker etter de ble bestilt. Har fått mail om forsinkelse hver eneste gang jeg har bestilt derfra siste halve året (som er bra i så måte at man får beskjed). Men hvorfor er de så dårlige på å få ting avsted? Ser veldig mange opplever det samme, og det er så unødvendig og frustrerende for forbrukerne. Jeg tror rett og slett man bare må bruke andre forhandlere/selgere, for det ser ikke ut som at dette tas særlig tak i fra Lykos side, på tross av mye frustrasjon og tilbakemeldinger fra kundene.
Siste gang jeg bruker lyko før de kutter ut helt hjem som frakt. Så jævla mange stjålet pakker opp igjennom. Nå er det slutt. Ikke verd alt faenskap med å sende inn klager og vente på at de fikser det. Spander på dere å levere til utleveringssted. Alt annet er ubrukelig
Jeg mottok en pakke fra Lyko som var så dårlig emballert at produktene kom frem med skadet emballasje og kunne ikke brukes som gave. Saken har dratt ut i en uke, og kommunikasjonen har vært tungvint selv om mangelen var klart dokumentert. Jeg ringte flere ganger for å få hjelp, men ble møtt med en sur og avvisende tone. Da jeg uttrykte skuffelse over håndteringen, fikk jeg til svar at min tone var “ikke akseptabel” og at jeg ikke lenger får ringe kundeservice. Denne måten å møte en legitim reklamasjon på er både uprofesjonell og respektløs. Selv om jeg til slutt fikk delvis løsning, kan jeg ikke anbefale Lyko basert på denne opplevelsen.
Ren svindel butikk. Prisene er betydelig høyere på alt enn konkurrenter av dem.
De markedsfører villende priser som aldri har eksistert eller produkter aldri noen gang har vært priset for, deretter setter de en "fiktiv" pris som du kjøper for.
Bruk prisjakt så vil du se at alle prisene til lyko er ren svindel og betydelig høyere enn hva du får i nærbutikken din omtrent.
Fine tilbud og bra butikk ❤️
Bestillte og betalte 10. November og min ordre lå klar i postkassa mi
17. November. Mulig noen synes det er lang leveringstid men jeg synes ikke det. ❤️
Jeg bestilte 5 pakker samtidig. Gina Tricot, XXL, Kicks, Fredrik og Louisa, og Lyko. Alle ble bestilt samtidig, for 2 dager siden.
Status på de forskjellige
XXL - leveres i morgen
Kicks - Leveres i dag
Fredrik og Louisa - Leveres i dag
Gina Tricot - Levert i dag
Lyko - Ikke sendt, men har fått ett varsel om sending hos Posten.
Hvordan blir det når juletrafikken virkelig starter, ordentlig. Her har Lyko en jobb å gjøre, for normalt trenger en ikke. 2 dager på å få avgårde en pakke.
Var veldig fornøyd med Lyko, men det mangler ofte varer (utsolgt) og frakt tok for lang tid sist jeg bestilte. Skal prøve igjen hvis det kommer et veldig bra tilbud i nyhetsbrevet.
Bestilt flere ganger, og vært fornøyd. Men de siste 3 gangene har det manglet produkter eller blitt sendt feil.. begynner å bli lei av å åpne pakker med mangler.. de er raske til å sende ny vare.. men dårlig uansett synes jeg
eg bestilte tre produkter men fekk berre to, så sendte eg en mail og fortalte det. Innen tolv timer fekk eg svar, og de sendte det manglane produktet med en gang. Fantastisk kundesørvis!
Bestilte nå for en måned siden, uten å ha mottatt varen. Fikk beskjed for over 2 uker siden at avsender har gitt beskjed til posten om at en sending er registrert. Sist gang jeg bestilte hos Lyko tok det nesten en måned før jeg fikk varen.
Det er raskere å bestille noe fra Kina!!!!
Etter 15 dager siden jeg bestille en krem har de enda ikke sendt den. Ikke noe beskjed om at de var utsolgt eller noen ting. Styr unna denne nett butikken. Dette er en sak til forbrukerrådet. Skjerp dere
Jeg har prøvd å bestille fra Lyko tidligere men vært problemer med frakt/leveringstid hver gang. Ene gangen ble varen kansellert etter en uke. Har i ettertid unngått Lyko pga treig levering. Men de hadde nå et tilbud på en parfyme som jeg måtte slå til på. Samme skjer igjen. Varen er ikke sendt enda, 6 dager etter bestilling.
Jeg brukte over 1800 kr på Maria Nila produkter. Alt var vått, boksen var ødelagt, kurene og sjampoen var åpen, og det var bare én flaske i hele boksen som var forseglet! Dette har jeg selvfølgelig bilder av, og jeg er overhodet ikke fornøyd.
Bestilte et fudge shampo/balsam-sett og et serum.
Får beskjed om at levering blir delt opp. Har mottatt serumet, så alt ok der.
Så får jeg en mail om at settet er sendt.
Og i dag mottok jeg shampoen, og kun shampoen(!)
Hvor er balsamen (?!)
Bestilte en mysterie boks og en mummi boks.
Disse kom innen 1 uke, og jeg følte at sendingen var godt dokumentert. Fint med flere alternativ for frakt ( altså instaboks, postnord etc).
Produktene jeg mottok var flotte og eskene var forsvarlig pakket.
Meget fornøyd med denne orderen og oppdatering om at orderen min var delt opp.