Luksusbaby.no Anmeldelser 57

3,7

Fikk en kjole med en liten flekk på, sendte bilder og de svarte og tok tak i det med engang. Sendte ny kjole. Helt supert. Hyggelige ansatte 🩷

Bestilte en dukketrille til mitt barnebarn men det kom en trille som var et leketøy for dukker. Dette kom ikke frem på hjemmesiden. Jeg bestilte og betalte kr. 129,- for returetikett for tre uker si... Vis mer

Har handlet her ved flere anledninger. Meget stort utvalg av kvalitetsprodukter til barn! Fantastisk kundeservice, jeg bestilte feil str., sendte Mail og fikk svar med det samme (på en søndag!!) og... Vis mer

Velkommen hos Luksusbaby! Vi er veldig glade for at du kommer forbi og handler hos oss. Her finner du babyklær og klær til barn mellom 0-16 år fra de mest populære design merker på markedet for barneklær.

3,7

Middels

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

God kundeservice

Mange gode merkevarer og mye salg. Rask levering, kan betale med Klarna og god kundeservice. Fikk rask tilbakemelding og god hjelp når jeg tok kontakt. Handler her igjen og igjen 🥰

9. februar 2026

Motbeviste min skepsis

Var veldig skeptisk til denne nettsiden ut fra anmeldelsene her, men de motbeviste så absolutt! Jeg la inn en bestilling på et par sko. Disse ble opplyst med -20% på produktsiden, men når produktet ble lagt i handlekurven var det ingen rabatt. Jeg tok kontakt på chatten, og fikk svar etter kun få minutter om at jeg kunne sende ordrenummer i etterkant og få refundert rabatten. Dette var på en søndag, og jeg la inn bestillingen og fikk refundert rabatten med en gang. Pakken ble levert til meg 4 dager etterpå. Veldig fornøyd med både levering og kundeservice

6. november 2025

Bestilte en dukketrille til mitt…

Dette kom ikke frem på hjemmesiden.
Jeg bestilte og betalte kr. 129,- for returetikett for tre uker siden, men har ikke mottatt noe. Det er heller ingen opplysninger om hvor den befinner seg når jeg sporer ordren.

23. september 2025

Luksusbaby operer med villedende…

Luksusbaby operer med villedende prissetting. Når de markedsfører et produkt (barehjelm) til 499, ender en opp med å betale 709. Grunnen ligget i at Lukusbaby i forkant tar seg betalt for både returfrakt og selve frakten i forkant av kjøpet. Selv om man i oppsettet kan fjerne returkostanaden kr 110, er det lagt opp til at Luksusbaby selger produktet for 709, ved markedsføring av 499. Når en så returnerer produktet får en kr 470. De tar seg dermed ytterligere betalt. Styr unna denne aktøren. De større og profesjonelle aktørene har betydelig ryddigere oppsett. Da får man hele beløpet inkl frakt tilbake.

12. juni 2025

Fikk levert brukt vare, men ordnet opp.

Fikk levert brukt vare, med tydelig slitasje og navnelapp fra forrige eier. Leveringstiden var også lang. Reklamerte, og fikk raskt og god service fra kundeservice.

6. juni 2025

Latterlig

Vil du ikke ha det du bestiller og få svada til svar etter å ha venten nesten en måned på en pakke som plutselig blir returnert til dette lurehuset av en butikk.

Vare bestilt, tok det en uke før den dukket opp på sporing i vestby. Der lå den i 2 uker uten noe endring, vi etterlyser pakken. Noen dager går før pakken plutselig er i vår by. Vi tenker yes, da kommer den imorgen. To dager til går, da får vi beskjed på sporingen at pakken er returnert tilbake til luxussvindel. På kundeservice sier de at det er det som skjer når de etterlyser en pakke. Hvorfor ikke da kontakte deres leveringselskap og forklar at pakken ikke skal returneres? Pakken er jo i min by, 15minytter unna der jeg bor men nei, den skal returneres. Småspydig dame på kundeservice som forteller at vi kan få 150kr i avslag om vi vil bestille på nytt, og "håpe" at den kommer frem til jul(det er idag 18.desember)… Er iallefall noen som tror på julenissen. Sørgelig.

18. desember 2024

Problemer med levering

Anbefaler ikke å bruke Helthjem. Opplevde at varen ikke kom fram selv om Helthjem mente at de hadde dokumentert levering. Kundeservice hos Luksusbaby mente først at det ikke var deres problem. Men etter å ha skrvet en mindre god omtale her fikk jeg veldig god hjelp og pengene refundert. Jeg bestilte den samme varen på nytt og fikk den levert etter kort tid.

6. desember 2024

Dansk nettbutikk, dyr bytte/retur

Dette er en dansk nettbutikk, så vær oppmerksom på at frakten tar lang tid, og at om du skal bytte eller returnere varer, så koster dette minst 129 kr, returen er knotete og man får ikke med returlapp i pakken.

Ønsket å bytte størrelse på varen, men fikk beskjed om at det koster 129 kr.

4. desember 2024

Kære Tea,
Jeg beklager meget at du føler du har fået en 1 stjernet oplevelse.
Vi skriver på forsiden af hjemmesiden at vi har lokation i Danmark, og vi skriver også i vores returbeskrivelser:
at udgiften er NOK 129,-.
Udgiften dækker told og shipping retur til Danmark❤
Returlabel får man via vores returportal her:
Ønsker dig en god dag👑
Men venlig hilsen
Tanja - Luksusbaby Kundeservice 👑

Bestilte brødrister. Fikk leketøy.

Bestilte Braun brødrister. En hvit kjekk modell sp det ut som. Braun-merket fremgikk tydelig. Ble overrasket da jeg mottok et leketøy !! Dette oppfattet ikke jeg av bilde og beskrivels. Ser ut som at jeg atpå til må betale for returen.
Føler meg veldig lurt !

27. september 2024

Kære dig,
Det beklager vi meget. Vi sælger primært legetøj og det skulle også gerne være beskrevet på produktet. Hvis du sender os en mail med dit ordrenummer på info@luksusbaby.no, så skal vi sørge for du får gratis returfragt selvfølgelig ❤
MVH
Tanja - Kundeservice Manager Luksusbaby 👑

Kjedelig å betale for noe man aldri får

Kjedelig å betale for noe man aldri får.
Står at den er levert i postkassen, men pakken er Alt for stor for postkassen, så det er bare jug. Penger rett i vasken!

Kan også si at jeg bor rett ve postkassen, så den ble heller ikke hengt på utsiden av postkassen.

Synd både luksusbaby og Helthjem fraskriver seg ansvaret. Useriøst firma

14. august 2024

Kære Ann,
Jeg har sendt dig en mail omkring din levering❤
Mvh Tanja - Kundeservice👑

Fikk aldri pakke og ingen ville erstatte eller gjøre noe som helst!!

Bestilte pakke via helthjem som aldri kom. Visste seg at den ble levert på feil adresse. Jeg skrev in adresse og glemte husnummer. Noe de kunne fint ringt meg, send mail og bedt om isteden sendte de pakke til annent nummer og pakke ble da levert dit! Svaret jeg fikk er at de ikke kan gjøre noe med det. Pengene rett ned i vasken!!! Verste man har vært borti at dem ikke engang kunne sende en mail å be om riktig nummer isteden bare sende det til et tilfeldig nummer

Legger til at de til syvende og sist ordnet opp og kansellerte bestillingen etter anmeldelsen her👍🏻 fint å se at de til slutt tar det på alvor. Fortjener en pluss i boka der, men skulle vært gjort ved første anledning da jeg tok kontakt spør du meg

15. august 2024

Kære Karima,
Jeg er ked af du har haft den oplevelse med at få leveret varer fra os. Jeg håber du vil angive dine kontaktoplysninger eller ordrenummer, så jeg rette op på dette.❤
Mvh
Tanja - Kundeservicemanager Luksusbaby 👑