Löwik Wonen & Slapen Anmeldelser 3 191

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg goed geholpen in de winkel We kregen een mailtje toen de bestelling klaar stond na een aantal weken een afspraak gemaakt wat heel erg makkelijk Ging ophalen ging ook prima we werden erg netj... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Prachtige tv kast besteld, met twee deurtjes en 2 lades Deurtje was beschadigd en lades schuren langs elkaar Omdat t deurtje greeploos is, zit er een pushpinnetje binnen in de deur, deze was schee... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg leuke en persoonlijke sfeer bij Löwik. Prettig geholpen door de verkoopster. En uiteindelijk besteld. Bank is zelfs 4 weken eerder geleverd dan beloofd. Dat werd dan weer heel netjes en zorgvuld... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Møbelbutikk
  2. Soveromsmøbler
  3. Kjøkkenutstyr
  4. Lampeforretning
  5. Butikk med stuemøbler

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bij Löwik Wonen & Slapen begint inrichten met een dagje genieten. De enorme woonboulevard is gevestig in 1 grote winkel vol woonideeën. Van de kleinste woonwens tot de grootste dromen zijn levendig verbeeld. Vele prachtige ingerichte woonkamers, smaakvolle en gezellige keukens, warme sfeervolle slaapkamers inspireren bezoekers tot een nieuwe kijk op het leven in huis.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Prachtige tv kast besteld

Prachtige tv kast besteld, met twee deurtjes en 2 lades
Deurtje was beschadigd en lades schuren langs elkaar
Omdat t deurtje greeploos is, zit er een pushpinnetje binnen in de deur, deze was scheef en zat vast tussen t deurtje
Erg teleurgesteld, 1400 euro voor een tv kastje, dan verwacht je toch kwaliteit 🙁

21. april 2026
Logoen til Löwik Wonen & Slapen

Svar fra Löwik Wonen & Slapen

Geachte mevrouw Bakker, beste Bernadette,

Bedankt voor het delen van uw mening. Wat vervelend om te lezen dat uw Trentino tv-dressoir van onze afdeling Xooon niet in de staat is geleverd die u van ons mag verwachten. Zeker bij een meubel in deze prijsklasse begrijpen wij heel goed dat u rekent op een nette afwerking en een zorgeloze levering.

Hoewel wij veel aandacht besteden aan een zorgvuldige verpakking en levering, kan er helaas tijdens transport of bij het uitpakken toch schade ontstaan. Dat neemt niet weg dat dit voor u erg teleurstellend is. Ook de door u genoemde punten met de lades en het pushmechanisme horen uiteraard netjes opgelost te worden.

Wij zien dat uw melding inmiddels door onze serviceafdeling is opgepakt en met de leverancier is gedeeld. Wij zorgen ervoor dat dit op een nette en passende manier wordt opgelost, zoals u dat van ons mag verwachten.

Onze excuses voor het ongemak.

Team Löwik Wonen & Slapen

Erg goed geholpen in de winkel

Erg goed geholpen in de winkel
Ging ophalen ging ook prima we werden erg netjes geholpen

28. mars 2026

zie hier boven

De adviezen, de begeleiding en de uitvoeringen heb ik zeer positief ervaren bedankt Roy, Christel, Linda en Gertjan.

17. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Zo krijg en hou je tevreden klanten

Bij de aankoop in januari 2026 zijn wij uitstekend geholpen en voorzien van deskundig advies. De communicatie rondom de levering was helder en prettig, en de aflevering op 13 april 2026 verliep perfect. Alles bij elkaar een zeer positieve ervaring!

13. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nette en geduldige hulp gehad

Nette en geduldige hulp gehad. We waren er met een jongen met een beperking die zelf zijn appartement opnieuw mocht inrichten. Daar werd alle tijd en goede hulp aan besteed.

31. januar 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hadden een prachtig tv meubel…

Wij hadden een prachtig tv meubel besteld, toen bleek dat hij beschadigd was werd er meteen een nieuw meubel voor ons besteld. Inmiddels is het nieuwe meubel geleverd, netjes gemonteerd en gecontroleerd op schade en het andere meubel is meegenomen. Zeer goede service en mooie kwaliteit meubel!

8. april 2026
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Showroom bed gekocht

Showroom bed gekocht. Goed geholpen door de verkoper. Alles tijdig geleverd.
Alleen bij aflevering was het zo snel mogelijk neerzetten en zo snel mogelijk weer weg . Het hoofdbord van het bed kregen ze niet naar boven gaven ze aan. Later zelf maar gedaan. Paste met gemak door het raam. De bekabeling van de verlichting en de elektrische bedbodem lag allemaal los onder het bed. Later zelf maar vastgezet met binders. Van de leeslampjes was er eentje kapot. Deze zijn door de afdeling service netjes opnieuw geleverd, dat ging prima.

10. mars 2026

Niet professioneel

Helaas dezelfde persoon die ook de bank gebracht heeft hier om het ook door hemzelf beschadigde pootje te vervangen. Deze persoon was met brengen al niet heel vriendelijk, beschadigd mijn kozijnen en ook het pootje van de bank.
Nu komt diezelfde persoon het pootje vervangen, zak ik savonds door de bank heen omdat hij de bank niet goed terug in elkaar gezet heeft..
Ben niet heel gelukkig met de gang van zaken.. heb ook 3 mnd op een pootje moeten wachten...
Niet heel blij dus

3. april 2026
Logoen til Löwik Wonen & Slapen

Svar fra Löwik Wonen & Slapen

Geachte mevrouw Roemaat, beste Inge,

Wat vervelend dat het pootje van uw bank bij levering is beschadigd en dat er tijdens het naar binnen brengen van de bank ook schade aan uw woning is ontstaan. Dat is erg teleurstellend en zeker niet zoals het hoort.

Ook begrijpen wij dat het extra frustrerend is dat u vervolgens lang heeft moeten wachten op een nieuw pootje en dat de bank na deze vervanging niet goed terug in elkaar is gezet. Hiervoor bieden wij u onze oprechte excuses aan.

Wij nemen uw melding serieus en zoeken dit graag nader uit. Uiteraard zullen wij dit ook opnemen met onze logistieke partner, die verantwoordelijk is voor onze leveringen. Daarnaast komen wij graag met u in contact om het een en ander verder te bespreken. Wel gaan wij ervan uit dat dit inmiddels is opgepakt door onze serviceafdeling, dit zal vanzelfsprekend voor u worden opgelost.

Wilt u ons voor de volledigheid uw ordernummer toesturen? U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen via service@lowikmeubelen.nl

Team Löwik Wonen & Slapen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Erg leuke en persoonlijke sfeer bij…

Dat werd dan weer heel netjes en zorgvuldig gedaan door Brink uit Rijssen.

3. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

3jaar geleden een bank gekocht met een…

3jaar geleden een bank gekocht met een stof die niet meer zo mooi was.Dankzij inzet van Ronnie opnieuw prachtig laten bekleden. Super blij mee en bedankt voor het mee denken en uiteindelijk doen toe komen waar een klant blij van word.

1. april 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv