Se hva andre synes
Heel blij met de persoonlijke aandacht, adviezen en hulp! En met de snelle verzending & kwaliteit van de aanschaf, kortom: een hele fijne ervaring die ik iedereen gun & aanraad 😀
Geweldige workshop heel erg leerzaam, interessant en gezellig. We kregen waardevolle informatie en tips en ontzettend veel zin om direct aan de slag te gaan. Je raakt helemaal geïnspireerd door haar... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lottta is hét platform voor het zelf leren zaaien, kweken, planten en oogsten van seizoensgebonden, biologische bloemen. Eenjarig, tweejarig en meerjarig. Lottta inspireert en helpt jou. Met de juiste tools, ervaringen, informatie en biologische zaden. Lottta koppelt initiatieven en mensen aan elkaar zodat er kruisbestuiving en kennisdeling plaatsvindt. Door het bouwen van een community en organiseren van lezingen, reisjes, zaai- en plantmiddagen. Doe je mee?
Kontaktopplysninger
Hoevenseweg 28, 5062KE, Oisterwijk, Nederland
- 0653107588
- info@lottta.nl
- lottta.nl
Vertrouwen dat kwaliteit wordt geleverd…
Vertrouwen dat kwaliteit wordt geleverd . Gezellig ontvangen en ervaringen uitgewisseld , helemaal top .
Top assortiment top service
Lottta heeft geweldig diverse schone bio zaden met in de afgelopen jaren ook steeds nieuwe aanvullingen ! Ze worden snel verstuurd en de informatie is duidelijk zoals als zaden minder kiemkracht hebben je dus meer zaad krijgt !
LOTTTA
LOTTTA: biologisch, betrouwbaar, deskundig, persoonlijk, kwaliteit, groot aanbod; kortom, onze rots in ons leerproces!
Geweldig bedrijf,
Snel correct goede zaden en de prersoonlijke touch via een lief briefje Verdient een 10
Heel blij met de persoonlijke aandacht
Er was een zakje verkeerd verstuurd
Er was een zakje verkeerd verstuurd, dat werd prima opgelost door het juiste zakje na te sturen.
Op mijn mailtje of ik het verkeerde zakje terug moest sturen heb ik helaas geen antwoord gekregen.
Verder alles prima!
Lottta heeft kwalitatieve zaden en prima klantenservice!!
Lottta heeft kwalitatieve en biologische zaden mooie diversiteit, en zeer goede service.
De voor bestelling van Dahlias ging prima, ze kwamen mooi verpakt aan.
Snelle service
Snelle service, mooi verpakt, en,het belangrijkste, de eerste zaailingen komen al op!
Vlotte reactie op de bestelling
Vlotte reactie op de bestelling, hulp bij inladen, uitleg over de tuin en antwoord op mijn vragen.
Snel en netjes bezorgd.
Lief en fijn
Duidelijke foto's en omschrijving. Snel bezorgd (ook al wil ik eigenlijk niet aan die trend meewerken). Fijn en met zorg verpakt. Ik voel liefde, waarvoor dank!
Handige zaai-instructies …
Ik gebruik ook altijd de lottta website voor de zaai-instructies, heel handig en overzichtelijk!

Svar fra Lottta
Sterke planten, veel bloemen en een feestje om uit te pakken.
De zaadjes bij Lottta ontkiemen altijd en groeien steeds weer uit tot sterke planten met veel bloemen. Daarbij kun je kiezen uit een groot assortiment met duidelijke instructies over wanneer en hoe de zaden de grond in kunnen. Nancy maakt er altijd een feestje van om het doosje van je bestelling te openen: mooi en zorgvuldig verpakt, inclusief een prachtig kaartje met een persoonlijke boodschap.
Fijne informatieve webshop
Fijne informatieve webshop, snelle levering van een heel leuk ingepakt pakketje bloemenzaad met een attent kaartje erbij. Super!
correcte levering
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.