Heel blij met de persoonlijke aandacht, adviezen en hulp! En met de snelle verzending & kwaliteit van de aanschaf, kortom: een hele fijne ervaring die ik iedereen gun & aanraad 😀

Geweldige workshop heel erg leerzaam, interessant en gezellig. We kregen waardevolle informatie en tips en ontzettend veel zin om direct aan de slag te gaan. Je raakt helemaal geïnspireerd door haar... Vis mer

1. Økologiske varer

Lottta is hét platform voor het zelf leren zaaien, kweken, planten en oogsten van seizoensgebonden, biologische bloemen. Eenjarig, tweejarig en meerjarig. Lottta inspireert en helpt jou. Met de juiste tools, ervaringen, informatie en biologische zaden. Lottta koppelt initiatieven en mensen aan elkaar zodat er kruisbestuiving en kennisdeling plaatsvindt. Door het bouwen van een community en organiseren van lezingen, reisjes, zaai- en plantmiddagen. Doe je mee?

4,9

Enestående

Top assortiment top service

Lottta heeft geweldig diverse schone bio zaden met in de afgelopen jaren ook steeds nieuwe aanvullingen ! Ze worden snel verstuurd en de informatie is duidelijk zoals als zaden minder kiemkracht hebben je dus meer zaad krijgt !

10. april 2026

Lief en fijn

Duidelijke foto's en omschrijving. Snel bezorgd (ook al wil ik eigenlijk niet aan die trend meewerken). Fijn en met zorg verpakt. Ik voel liefde, waarvoor dank!

28. februar 2026

Handige zaai-instructies …

Ik gebruik ook altijd de lottta website voor de zaai-instructies, heel handig en overzichtelijk!

3. mars 2026
Logoen til Lottta

Svar fra Lottta

Dank voor het delen Darcy. Ik probeer het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen. Het is nl. niet moeilijk. Veel zaaiplezier.

Sterke planten, veel bloemen en een feestje om uit te pakken.

De zaadjes bij Lottta ontkiemen altijd en groeien steeds weer uit tot sterke planten met veel bloemen. Daarbij kun je kiezen uit een groot assortiment met duidelijke instructies over wanneer en hoe de zaden de grond in kunnen. Nancy maakt er altijd een feestje van om het doosje van je bestelling te openen: mooi en zorgvuldig verpakt, inclusief een prachtig kaartje met een persoonlijke boodschap.

2. mars 2026