Bij binnenkomst werd ik vanachter de balie gelijk begroet en dat voelt “ gezien” en welkom! Shoppen en shoppen en toen werd omgeroepen dat sluitingstijd eraan kwam met volle kar naar de kassa op het... Vis mer

Se hva andre synes
Opzich prima bezoek, maar heeeeeel lang bij kassa moeten wachten omdat een prijs niet in het systeem.stond en ik had een kortingscode, waarvan ze niet wisten hoe ze die moesten verwerken. Ik wil niet... Vis mer
Selskapet har svart
Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbei... Vis mer
Friendly staff, terrible service. Ordered 2 couches and 1 wardrobe that were supposed to be delivered 2-4 weeks later. When they hadn't, I contacted them for an explanation. No one could explain, but... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Om Loods 5
Skrevet av virksomheten
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Kontaktopplysninger
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Nederland
- 088 65 50 555
- klantenservice@loods5.nl
- loods5.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede sfeer en super service
Goede sfeer en super service! Veel (en mooie) keuzes. Lekker (snel en makkelijk) eten!
We hebben genoten van mooie spullen
We hebben genoten van mooie spullen, lekkere koffie en lunch.
Beperkt assortiment per merk, onduidelijke aanwijzingen
Ruim assortiment. Daardoor is er per merk echter weinig ruimte, en is het merkassortiment (in mijn geval Marie-Stella-Maris) niet compleet. Ik kwam voor een kadoverpakking, maar die waren er niet.
Daarnaast stelde ik bij de balie bij binnenkomst de vraag waar ik de producten kon vinden. In plaats van een antwoord werd ik eerst verbeterd in de uitspraak van de productnaam. Daarna kreeg ik een dermate vage aanwijzing, dat ik - na 5 minuten zoeken - nog een medewerker moest vragen waar het stond. Ook die liep niet mee, maar gaf wel een betere aanwijzing.

Heerlijke winkel
Heerlijke winkel, ruim opgezet. Voor ieder wat wils. Aardig en hulpvaardig personeel. Ik kom er graag
Eerste keer bij deze winkel
Eerste keer bij deze winkel. Groot pand die nog niet half gevuld is, maar goed. Toch een paar dingen meegenomen.
Bij de kassa bleek dat we niet met contant geld konden betalen. Alles maar laten staan. Slecht, want contant geld is een wettig betaalmiddel!

Svar fra Loods 5
Feedback op eerste bezoek. Jullie showroom is indrukwekkend mooi…
Jullie showroom is indrukwekkend mooi en aangenaam om te bezoeken. Geen commentaar op! Belangrijk minpunt vind ik wel dat je enkel met pinkaart kan betalen én dat je een email adres dient op te geven om je bon te ontvangen. Betalen in cash is een wettelijk betaalmiddel en dient dan ook mogelijk te zijn, plus niet iedereen wenst of hoeft een smartphone te hebben. Deze restricties zijn een inbreuk op de vrijheid en voor mij niet acceptabel.

Geen service
Ik bestelde bij Loods 5 6 eetkamerstoelen en een week later werden deze bezorgd Ik vond de doos nogal groot en zwaar voor zes stoelen maar nee nee nee, twee onderdelen per stoel toen de bezorger weg reed en ik de eerste doos open maakte bleek er in iedere doos twee stoelen te zitten dus in plaats van 6 had ik 12 eetkamerstoelen, ik nam meteen even contact op om half tien in de ochtend met Loods 5 of ze de chauffeur terug wilde sturen aangezien deze uit Halfweg ( Haarlem) moest komen wat ruim 2 uur rijden is van hier, ze zouden meteen actie ondernemen Ik heb die dag niks meer van ze gehoord tot 1 minuut over 5 toen ik ze probeerde te bellen bleek is om 5 uur al dicht te zijn , kreeg meteen wel een e-mailtje dat de stoelen de dag daarna opgehaald moest worden , Ik kon niet meer reageren van dat dat dit niet kon en dat ik moest werken dus ik moest vrije dag nemen, persoonlijk vond ik dat een duur geintje een vrije dag om een fout van Loods 5 te corrigeren toen ik ze erop aansprak en zei dat dit eigenlijk ik de dag daarvoor al gebeld en gemaild had om hun fout te laten corrigeren dat ze dit best wel mocht de compenseren, dat deed Loods 5 nooit aan, zei de klanten service maar ze zouden een kleinigheidje sturen nou die heb ik vandaag dan gehad geurkaas Ik ben een man van 59 jaar oud wat moet ik met een geurkaas Ik vind het een slechte actie van Loods 5 Ik weet niet of ik in de toekomst ooit nog bij zo'n winkel nog meubels zou bestellen want op het moment dat er iets fout gaat trek men toch de handen vanaf en ik vind één geurkaas als compensatie voor al het werk wat ik heb gedaan om hun fout te corrigeren, daar heb ik nu een voor een vrije dag ingeleverd enheb ik een geurkaas en een excuus briefje dankzij mij hebben hun voor €1000 aan materiaal terug door hun fout Ik vind het een eerlijk gezegd een zielige oplossing ,wilde mij verhaal toch even kwijt dat dit me toch best wel in het verkeerde keel gehad is geschoten en ik deed toch wel wilde delen met potentiële klanten. Wat denken jullie? Heb spijt van een eerder top review aan hun adres. Loods 5 kunnen we de koop ontbinden? Complimenten aan de beide bezorgers de jongens waren goud, kan loods5 een voorbeeld aan nemen.

Vriendelijk en kundig geholpen
Prima en correct geholpen bij het…
Prima en correct geholpen bij het plaatsen van een bestelling

Svar fra Loods 5
Bijna 2 weken geleden heb ik op de…
Bijna 2 weken geleden heb ik op de website een kleed besteld. Hier stond 1-3 werkdagen levertijd bij. Kleed zou geleverd worden door een van hun leveranciers maar inmiddels is het nog steeds niet geleverd en heb ik zelf contact moeten opnemen met beide partijen maar steeds nog geen reactie waar mijn kleed is. Erg teleurgesteld in Loods 5 dat ze geen update geven over een vertraagde bestelling en dan ook niet reageren met een update bij de klantenservice.

Sowieso prachtig assortiment
Sowieso prachtig assortiment. Hebben stoelen van Vitra besteld en werden ontzettend aardig en deskundig geholpen.
Een eldorado voor design liefhebbers.

Svar fra Loods 5
Goede service en voorlichting,fijn om…
Goede service en voorlichting,fijn om daar te kopen.

Svar fra Loods 5
Vriendelijk geholpen bij onze keuze…
Vriendelijk geholpen bij onze keuze .
De twee dames was niets teveel ,

Gewoon gezellig winkelen
Gewoon gezellig winkelen
En de defecte tafel na levering, opnieuw bezorgd.
Fijne hulp van klantenservice.

Svar fra Loods 5
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.