Banner for Loods 5

1 821
TrustScore 4 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij binnenkomst werd ik vanachter de balie gelijk begroet en dat voelt “ gezien” en welkom! Shoppen en shoppen en toen werd omgeroepen dat sluitingstijd eraan kwam met volle kar naar de kassa op het... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Opzich prima bezoek, maar heeeeeel lang bij kassa moeten wachten omdat een prijs niet in het systeem.stond en ik had een kortingscode, waarvan ze niet wisten hoe ze die moesten verwerken. Ik wil niet... Vis mer

Selskapet har svart

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbei... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Friendly staff, terrible service. Ordered 2 couches and 1 wardrobe that were supposed to be delivered 2-4 weeks later. When they hadn't, I contacted them for an explanation. No one could explain, but... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Husholdningsbutikk

Om Loods 5

Skrevet av virksomheten

25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.

Bezoek Loods 5 online

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1 821)

946 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Beperkt assortiment per merk, onduidelijke aanwijzingen

Ruim assortiment. Daardoor is er per merk echter weinig ruimte, en is het merkassortiment (in mijn geval Marie-Stella-Maris) niet compleet. Ik kwam voor een kadoverpakking, maar die waren er niet.
Daarnaast stelde ik bij de balie bij binnenkomst de vraag waar ik de producten kon vinden. In plaats van een antwoord werd ik eerst verbeterd in de uitspraak van de productnaam. Daarna kreeg ik een dermate vage aanwijzing, dat ik - na 5 minuten zoeken - nog een medewerker moest vragen waar het stond. Ook die liep niet mee, maar gaf wel een betere aanwijzing.

Goedemorgen,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat je ons ruime assortiment waardeert, al begrijpen we ook je teleurstelling dat het assortiment van Marie-Stella-Maris niet volledig aanwezig was en dat de cadeauverpakkingen ontbraken. Wij zullen dit intern bespreken. Het assortiment van Marie-Stella-Maris wordt door de deelnemer zelf bepaald, maar we zullen jouw feedback uiteraard met hen delen.

Daarnaast vinden we het jammer om te lezen dat je ervaring met de uitleg in de winkel niet prettig is verlopen. We begrijpen dat duidelijke en vriendelijke hulp belangrijk is en nemen dit mee om intern te bespreken met het team.

Dank dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Eerste keer bij deze winkel

Eerste keer bij deze winkel. Groot pand die nog niet half gevuld is, maar goed. Toch een paar dingen meegenomen.
Bij de kassa bleek dat we niet met contant geld konden betalen. Alles maar laten staan. Slecht, want contant geld is een wettig betaalmiddel!

13. mai 2026

Goedemorgen,

Bedankt voor je bericht. Vervelend om te horen dat dit voor teleurstelling heeft gezorgd bij het afrekenen. Vanwege veiligheidsredenen hebben wij er helaas voor moeten kiezen om geen contant geld aan te nemen. We begrijpen dat dit niet voor iedereen ideaal is en nemen je opmerking mee. We proberen onze klant vooraf te informeren door bij binnenkomst aan te geven dat in onze winkel alleen met pin betaald kan worden.
We zullen dit intern bespreken om verdere teleurstellingen te voorkomen.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Feedback op eerste bezoek. Jullie showroom is indrukwekkend mooi…

Jullie showroom is indrukwekkend mooi en aangenaam om te bezoeken. Geen commentaar op! Belangrijk minpunt vind ik wel dat je enkel met pinkaart kan betalen én dat je een email adres dient op te geven om je bon te ontvangen. Betalen in cash is een wettelijk betaalmiddel en dient dan ook mogelijk te zijn, plus niet iedereen wenst of hoeft een smartphone te hebben. Deze restricties zijn een inbreuk op de vrijheid en voor mij niet acceptabel.

11. mai 2026

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor je feedback en fijn om te horen dat je onze showroom als indrukwekkend en aangenaam hebt ervaren.

We begrijpen je opmerkingen over onze betaalwijze en het digitaal ontvangen van kassabonnen. Een papieren kassabon is overigens nog wel een optie. Binnen Loods 5 hebben we ervoor gekozen om (momenteel) volledig pin-only te werken, onder meer vanuit veiligheidsoverwegingen en om onze dienstverlening efficiënter te laten verlopen. Ook de mogelijkheid voor de digitale kassabon maakt deel uit van deze werkwijze, waarbij we proberen papierverbruik te beperken.

We begrijpen echter dat niet iedereen hier dezelfde voorkeur in heeft en dat dit voor jou als beperkend wordt ervaren. Je feedback nemen we daarom serieus en delen we intern, zodat deze meegenomen kan worden in toekomstige evaluaties van onze dienstverlening.

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Geen service

Ik bestelde bij Loods 5 6 eetkamerstoelen en een week later werden deze bezorgd Ik vond de doos nogal groot en zwaar voor zes stoelen maar nee nee nee, twee onderdelen per stoel toen de bezorger weg reed en ik de eerste doos open maakte bleek er in iedere doos twee stoelen te zitten dus in plaats van 6 had ik 12 eetkamerstoelen, ik nam meteen even contact op om half tien in de ochtend met Loods 5 of ze de chauffeur terug wilde sturen aangezien deze uit Halfweg ( Haarlem) moest komen wat ruim 2 uur rijden is van hier, ze zouden meteen actie ondernemen Ik heb die dag niks meer van ze gehoord tot 1 minuut over 5 toen ik ze probeerde te bellen bleek is om 5 uur al dicht te zijn , kreeg meteen wel een e-mailtje dat de stoelen de dag daarna opgehaald moest worden , Ik kon niet meer reageren van dat dat dit niet kon en dat ik moest werken dus ik moest vrije dag nemen, persoonlijk vond ik dat een duur geintje een vrije dag om een fout van Loods 5 te corrigeren toen ik ze erop aansprak en zei dat dit eigenlijk ik de dag daarvoor al gebeld en gemaild had om hun fout te laten corrigeren dat ze dit best wel mocht de compenseren, dat deed Loods 5 nooit aan, zei de klanten service maar ze zouden een kleinigheidje sturen nou die heb ik vandaag dan gehad geurkaas Ik ben een man van 59 jaar oud wat moet ik met een geurkaas Ik vind het een slechte actie van Loods 5 Ik weet niet of ik in de toekomst ooit nog bij zo'n winkel nog meubels zou bestellen want op het moment dat er iets fout gaat trek men toch de handen vanaf en ik vind één geurkaas als compensatie voor al het werk wat ik heb gedaan om hun fout te corrigeren, daar heb ik nu een voor een vrije dag ingeleverd enheb ik een geurkaas en een excuus briefje dankzij mij hebben hun voor €1000 aan materiaal terug door hun fout Ik vind het een eerlijk gezegd een zielige oplossing ,wilde mij verhaal toch even kwijt dat dit me toch best wel in het verkeerde keel gehad is geschoten en ik deed toch wel wilde delen met potentiële klanten. Wat denken jullie? Heb spijt van een eerder top review aan hun adres. Loods 5 kunnen we de koop ontbinden? Complimenten aan de beide bezorgers de jongens waren goud, kan loods5 een voorbeeld aan nemen.

12. mai 2026

Goedemiddag,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. We waarderen je openheid, ook al is je ervaring niet positief.

We stellen het op prijs dat je direct hebt gemeld dat je per ongeluk dubbel aantal stoelen hebt ontvangen. Het is heel vervelend dat dit niet eerder is gesignaleerd, zodat dit direct bij levering had kunnen worden opgelost of liefst nog voor het leveren.

De verdere afhandeling is niet volgens onze gebruikelijke werkwijze verlopen. Onze planning probeert altijd in goed overleg met de klant te handelen en het is niet de bedoeling dat je hierdoor extra tijd, moeite of kosten hebt.

Het is jammer om te horen dat de toegestuurde attentie niet in de smaak is gevallen.

Wat betreft je vraag over het ontbinden van de koopovereenkomst: hier komen we per e-mail op terug met een inhoudelijke toelichting en het verdere vervolg.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Prima en correct geholpen bij het…

Prima en correct geholpen bij het plaatsen van een bestelling

7. mai 2026

Hi,

Fijn om te horen dat alles bij het bestellen soepel en correct is verlopen.
Bedankt voor je review en graag tot ziens bij Loods 5!

Personeel zeer vriendelijk

Personeel zeer vriendelijk

10. mai 2026

Hi Marjola,

Dank je wel!

We geven het compliment graag door aan de collega’s uit onze winkel Sliedrecht.

Tot snel bij Loods 5!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Bijna 2 weken geleden heb ik op de…

Bijna 2 weken geleden heb ik op de website een kleed besteld. Hier stond 1-3 werkdagen levertijd bij. Kleed zou geleverd worden door een van hun leveranciers maar inmiddels is het nog steeds niet geleverd en heb ik zelf contact moeten opnemen met beide partijen maar steeds nog geen reactie waar mijn kleed is. Erg teleurgesteld in Loods 5 dat ze geen update geven over een vertraagde bestelling en dan ook niet reageren met een update bij de klantenservice.

11. mai 2026

Hi Anouk,

Bedankt voor je review en feedback!

Intern hebben wij je bestelling en mail contact er even bij gepakt.
Ontzettend vervelend dat je langer op je bestelling hebt moeten wachten, dan vooraf verwacht.
Levertijden blijven altijd onder voorbehoud, omdat deze helaas wegens externe factoren een vertraging kunnen oplopen.
Uiteraard begrijpen wij dat je hierover graag duidelijke informatie ontvangt, hiervoor onze welgemeende excuses.

Gelukkig zien wij dat je vandaag het vloerkleed hebt mogen ontvangen.
Heel veel plezier hiermee.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Aangenaam winkelen in een historisch…

Aangenaam winkelen in een historisch gebouw

Hi,

Dank je wel voor je mooie woorden over onze winkel Maastricht!
Fijn dat je dit zo ervaren hebt.

Veel voorpret gewenst met je prachtige bestelling!

Sowieso prachtig assortiment

Sowieso prachtig assortiment. Hebben stoelen van Vitra besteld en werden ontzettend aardig en deskundig geholpen.
Een eldorado voor design liefhebbers.

Hi Nanny,

Wat een mooie woorden, dank daarvoor!

Fijn dat de Vitra-stoelen zo goed in de smaak zijn gevallen en dat je zo prettig bent geholpen.
Voor designliefhebbers is er inderdaad genoeg te ontdekken bij Loods 5.

Graag tot een volgende keer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede service en voorlichting,fijn om…

Goede service en voorlichting,fijn om daar te kopen.

5. mai 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review!

Wat leuk om te horen dat je zo'n fijne ervaring hebt gehad in onze winkel.

Tot de volgende keer.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vriendelijk geholpen bij onze keuze…

Vriendelijk geholpen bij onze keuze .
De twee dames was niets teveel ,

9. mai 2026

Hi,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen en dat onze collega’s alle tijd namen om mee te denken.
Dat maakt kiezen toch een stukje makkelijker.
Wij geven je compliment graag door aan onze collega's.

Tot snel.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel fijn geholpen met humor en goede…

Heel fijn geholpen met humor en goede adviezen.

Wat leuk om te horen!
Een goed advies met een beetje humor maakt winkelen toch net wat leuker.

Bedankt en graag tot ziens bij Loods 5!

Alles was goed

4. mai 2026

Hi,

Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen, en je dit op deze manier ervaren hebt.

Graag tot de volgende keer bij Loods 5.

Gewoon gezellig winkelen

Gewoon gezellig winkelen
En de defecte tafel na levering, opnieuw bezorgd.

Fijne hulp van klantenservice.

Hi Piere,

Bedankt voor je leuke review!

Gewoon lekker rondkijken en gezellig winkelen, precies zoals het bedoeld is.

Tot de volgende keer.

Leuke zaak

Leuke zaak, soort shop in the shop dus wel alles door elkaar. Goede service

Hi Stephan,

Bedankt voor je review!

Onze shop-in-shop opzet is inderdaad een beetje een ontdekkingstocht tussen alle stijlen en merken door, maar leuk om te zien dat je toch een weg hebt weten te vinden en thuis bent gekomen met mooie items!

Tot ziens bij Loods 5!

Klantenservice Loods 5

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv