Opzich prima bezoek, maar heeeeeel lang bij kassa moeten wachten omdat een prijs niet in het systeem.stond en ik had een kortingscode, waarvan ze niet wisten hoe ze die moesten verwerken. Ik wil niet... Vis mer

Selskapet har svart
Hele fijne winkel, veel keuze en duidelijk op smaak ingedeeld. Eigen label ziet er ook goed uit en vriendelijk personeel
Selskapet har svart
Mooie dressoir gezien en gekocht. Later besloten om het te laten bezorgen en dat is best een (prijzig) ding. €120 van Sliedrecht naar Rotterdam. Dit is van te voren duidelijk gemaakt, maar bijna 20... Vis mer
Selskapet har svart
Hier gibt es Super schöne Design Möbel und Deko Artikel in sehr schön gestalteten Räumen. Man muss dort einfach mal hingehen um eine tolle Erfahrung zu sammeln. Sehr freundliche hilfsbereite Mitarbei... Vis mer
Skrevet av virksomheten
25 jaar Loods 5! Kom langs in onze woonwinkels in Amersfoort, Duiven, Maastricht, Sliedrecht en Zaandam of bestel online. Met meer dan 300 interieurmerken in allerlei stijlen.
Volg Loods 5 via onze Socials:
Pieter Ghijsenlaan 14B, 1506 PV, Zaandam, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het is zo nu en dan heerlijk door jullie zaak te lopen, echt een beleving. Ook bijzonder vindt ik dat het jullie steeds weer lukt om een apart en gevarieerd assortiment neer te zetten. Daar wordt ik dan weer blij van 😊 LEKKER DOORGAAN
Zeer klantvriendelijk geholpen door Carola bij Loods5 in Duiven
eerste keer bij jullie; verrassend anders en orgineel als inrichtingszaak! Ongelooflijk groot en divers assortiment. Zeker een " must " voor eenieder die bezig is met inrichting, is het voor kopen danwel ideeën opdoen!
Heel fijn bankje gevonden , snel geholpen, en vind het erg prettig dat de winkel zo ruim is opgezet , je kunt er ademen
Gezellig middagje uit. Mooi assortiment woning inrichting. Aardig en kundig petsoneel.
Ondanks dat je een item aanschaft van boven de €4000, is de service ver beneden pijl. Er is eigenlijk geen sprake van service.
I.p.v. aandacht, tijd en ruimte om een keuze te maken, wordt je niet geholpen en is iedereen bezig je uit het pand te krijgen. Ik begrijp dat het tegen sluitingstijd loopt, maar sommige klanten zijn dan misschien een (hele) grote aankoop aan het afronden. Denk daar eens aan.

Svar fra Loods 5
Ruim aanbod, divers en verrassend. Voor een deel zeker geslaagd met aankoop van 6 stoelen. Maar helaas bij ander product (zonnebril) bleek de inhoud van de verpakking thuis niet te kloppen. Terug naar winkel, omruilen, om wederom een verkeerde inhoud te vinden in de verpakking. Beetje jammer..
Update 20 mei: n.a.v. de reactie van Loods 5 over mijn review hebben we een ruime toelichting gegeven op de situatie met de zonnebril. Inclusief foto’s. We hebben daar nog geen reactie op ontvangen.
Wél ontvingen we gisterenavond een bericht dat de door ons bestelde stoelen niet op voorraad zijn. Terwijl we dat in de winkel hebben laten checken bij de kassa. Toen waren ze op voorraad. Nu ineens niet (meer). Ze worden over 2 maanden verwacht… zucht…
Update 22 mei; bericht ontvangen dat er niets gedaan kan worden aan de verkeerde bril, anders dan zelf omruilen in de winkel. Daarom terug gegaan naar Duiven. De dame daar was heel behulpzaam en is op zoek gegaan naar de correcte bril. Niet alleen bleek deze niet beschikbaar, ze kwam zelfs terug met nóg een verkeerde bril in een verpakking. Dezelfde bril die ik eerder al teruggebracht had en blijkbaar weer bij de rest was gelegd… ik heb mijn geld teruggekregen. Geen bril dus, een aantal onnodige tripjes naar Duiven en bestelde stoelen die nog op zich laten wachten…. Ik pas mijn score aan van 3 naar 2 sterren.

Svar fra Loods 5
Goed en vriendelijk geholpen. Meerte weet waar ze het over heeft
prachtige winkel met veel keuze uit meubels en alles wat daar bij hoort. retour is geen probleem en bij bestellen gaat het soepel. onze eetkamerstoelen zijn binnen 5 dagen geleverd. erg vriendelijk personeel
Leuk geslaagd en erg fijn geholpen. Komen zeker vaker terug.
Goede sfeer en super service! Veel (en mooie) keuzes. Lekker (snel en makkelijk) eten!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.