Meget tilfreds! Kvaliteten stemmer overens med det som ses på hjemmesiden. Dertil super hurtigt og god kundeservice. Modtog nogle strømpesko som ikke levede op til forventningerne. Fik med det samme... Vis mer
Jeg får hele tiden besked om I gerne vil have en anmeldelse, I får en dårlig karakter fordi valgte får slettet min besked, herinde på trustpilot, selvom jeg havde flere beviser. Dårlig hå... Vis mer
Jeg fik bestilt forkert størrelse, skreve en mail 5 min efter, først om eftermiddagen reageres der på at min ordre er afsendt. Jeg har ikke hentet min ordre i pakkeposten, venter på at skoene sendes... Vis mer
De fine små strømper/ sko er virkelig af god kvalitet. Passer rigtig godt i størrelse. Mit barnebarn (11 mdr) kan nu gå rundt uden at falde. Kan virkelig kun anbefale andre at prøve dem 😀
"Little Steps" er en online butik, der specialiserer sig i salg af kvalitets sko, legetøj, spise service og diverse accessories til småbørn. Vi tror på, at det er vigtigt at give børnene de bedste produkter fra starten af, så de kan trives og udvikle sig optimalt.
Cementvej 1, Hal 1, 4600, Køge, Danmark
- info@littlesteps.dk
- littlesteps.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Min bestilling kom hurtigt
Min bestilling kom hurtigt. varen var helt i orden og modtageren blev glad.
Very nice🤗🤗
Jeg syntes det er dyrt at skulle…
Jeg syntes det er dyrt at skulle returnere en vare- svar ikke til forventning.
Let at bestille og super hurtig…
Let at bestille og super hurtig levering. Kvaliteten ser rigtig fin ud. Det var til gave så ikke rigtig pakket ud endnu ;-))
De glider fuldstændig af.
De glider fuldstændig af.. de sidder slet ikke fast på foden, dette er til trods for, at jeg har købt i 2 forskellige størrelser og ingen af dem sidder godt på foden!! :/ øv
Fin vare god service
Hurtig levering og rigtig fine sko til…
Hurtig levering og rigtig fine sko til prisen, som min datter elsker
Hurtig og god service
Fuld tilfredshed
De bliver ikke på fødderne
Fik varen hurtig men syntes måske at…
Fik varen hurtig men syntes måske at strik strømpen er lidt tynd
Der manglede mærke og beskrivelse med…
Der manglede mærke og beskrivelse med deklaration på tøjet. Alt i alt fremstod det noget lavere i kvalitet end antaget - ikke mindst sammenlignet med før pris.
Super godt “fodtøj” til begyndere.
Gode førstegangsfødende sko
Nem at bestille og hurtig levering.
Dejlig bløde første sko til mit barnebarn