1. Forhandler av babyklær

Vi er en norsk merkevare som lager ullklær til barn og baby fra prematur til 6 år, i 100% merinoull som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram.

2,3

Under middels

Har ikke svart på negative anmeldelser

Ullplagg får hull etter lite bruk

Jeg er veldig skuffet over kvaliteten på ullklærne til Lillelam. I vår erfaring er dette ikke plagg som kan arves til yngre søsken til tross for at de reklamerer for at de lager klær av beste kvalitet. Med tanke på prisen forventer jeg langt bedre kvalitet. Jeg opplever også at Lillelam ikke tar ansvar når man tar kontakt om dette. Dårlig kvalitet for pengene. Styr unna!!!

11. november 2025

Strømpebukse etter 4 timers bruk

Strømpebukse etter 4 timers bruk, der 2 timer var sovande såg ut som den var blitt brukt mange gonger. Lause trådar og masse nupper. Gav tilbakemelding om dette, fekk beskjed om at det skulle vere slik. Me har godt brukte ullbodyer som ser mykje finare ut for å sei det sånt. Snakka med nokon som har kompetanse på ull og dei sa at strømpebuksa skal ikkje sjå slik ut når den knapt er brukt. Gav denne tilbakemeldingen, men null respons! Stryk på både kundeservice og produkt frå oss.

27. oktober 2025

Ikke kjøp tynn sparkedress

Kjøpte en tynn sparkedress som virker kjempe fin og deilig å ha på seg. Kan dessverre ikke anbefale den videre da vi fikk hull i plagget etter kun en dags bruk. En dress til 799kr burde tåle mer enn det. Vært i kontakt med kundeservice, men de mener at det er vår feil at det har skjedd, og at det skal være sånn. Dressen er virkelig ikke verdt 799kr, så anbefaler alle å styre unna. Kan få mye bedre kvalitet andre steder. Denne tåler virkelig ikke å bli brukt. Utrolig tynn kvalitet, så anbefaler å heller kjøpe en slik dress ett annet sted. Med mindre du vil kaste penger ut av vinduet 🙊

17. september 2025

Elsker produktene, ikke kundeservice

Elsker Lillelam-produktene, men kundeservice er vanskelige å få tak i. Det tar over en uke, og da fikk jeg ikke engang svar på mitt spesifikke spørsmål.. Da ga jeg opp og prøvde hellet med returen uten veiledningen jeg trengte ekstra. Nesten så jeg heller kjøper produktene fra en annen butikk når ks er så utilgjengelige..

23. oktober 2025

Elendig kundeservice

Vi har vært fornøyd med produktene fra Lillelam, men kundeservicen er dessverre elendig. Produktene er ikke mulig å bytte i størrelse hvis man har fått i gave fra en annen butikk enn akkurat der den er kjøpt og det blir fryktelig vanskelig for småbarnsforeldre med liten tid å reise en hel dag rundt for å bytte et Lillelam-produkt når ellers kvitteringer og lapper er på og i orden. Veldig lite smidig og fryktelig dårlig løst i forhold til andre merker og forhandlere.

1. august 2025

Fine og gode produkter

Tok lang tid å komme i kontakt med kundeservice og få ønsket hjelp. De rettet opp i problemet på en fin måte til slutt. Veldig fornøyd med produktene.

10. februar 2025

Fraværende kundeservice

Måtte sjekke trustpilot da jeg ikke fikk kontakt med Lillelam. Satt i går 30 min i telefonen før jeg ga meg. Hørte på stemmen som sa de ikke hadde glemt meg. Forsøkte deretter å ringe de to butikkene, samt økonomi avd. Det samme skjer. Sendte også henvendelse pr kontaktskjema og facebook uten hell. Har alltid trodd at Lillelam var et seriøst firma, men ble skeptisk når jeg ser her inne. Uansett, jeg kommer ikke til å handle fra Lillelam. Handler heller en plass med god kundeservice.

9. juli 2024
Logoen til Lillelam

Svar fra Lillelam

Hei! Takk for din anmeldelse, og vi forstår veldig godt din frustrasjon. Ferieavikling sammen med mye sykdom gjorde at vi ikke hadde god nok dekning på vår kundeservice i noen dager, og det beklager vi veldig. Kundeservice er utrolig viktig for oss, og noe vi tar veldig seriøst. Men noen ganger kan slike ting skje, og vi følger opp så godt i kan i ettertid, og håper på forståelse for dette.
Vi ønsker deg velkommen tilbake som kunde <3

Pris/kvalitet nedtur

Da var man kommet til barnebarn nr 5 og en håpet VIRKELIG at Lillelam lærer av vennlige klager. Dessverre ikke ... knapper faller av etter bare få bruk faktisk mindre enn 5 ganger brukt og bare en vask😲 Du går til butikken og de vil selger deg knapper som du skal sy på selv. Bodyene går i stykke ved sømmene... eller rundt trykknapper ... og vi har Miele vaskemaskin alt Electrolux med fantastisk ullprogram. Så vaskes heller ikke ullen så ofte... Flotte dyre kjoler rives i sømmene. Det alle verste er at ingen eneste gang har Lillelam innsett miserable PRIS/KVALITET og refundert eller byttet- mange bortforklaringer. Så vi har prøvd og takker for oss, samt lover å fraråder. Det eneste vi er fornøyd med er teppe og den utedress med glidelås samt luene. Ellers dårlig opplevelse sett fra den høye prisklasse.
Hilsen fra mormor.

20. mai 2024
Logoen til Lillelam

Svar fra Lillelam

Hei Nadia,
Beklager så mye at du har hatt en negativ opplevelse med våre produkter. Her høres det ut som du rett og slett har hatt maks uflaks. Heldigvis har vi i utgangspunktet svært få reklamasjoner og vi tar kvaliteten på våre produkter særdeles seriøst. Men - en gang i blant kan det selvfølgelig skje. Vi har som policy at hvis det løsner en knapp fra en av våre produkter, så skal du få en ny gratis. Vi kan enten sende den til deg pr post, eller du kan få hjelp til å sy den på i våre butikker. Beklager at dette ikke har blitt kommunisert til deg. Ta gjerne kontakt med oss på mail eller besøk en av våre butikker for å få hjelp til dette. De to andre tilfellene du beskriver (body og kjole) høres ut som reklamasjoner som vi såklart vil erstatte eller gi deg pengene tilbake for. Send oss en e-post til flokken@lillelam.no så hjelper vi deg gjerne :)
Ellers er vi veldig glad for å høre at du er fornøyd med de andre produktene du har handlet av oss.
Med vennlig hilsen Lillelam

Fantastisk produkt 💗

Ble helt satt ut av leveringstiden! 1 dag, super rask 😊
Å for et herlig mykt og deilig merinoull pledd. Så fantastisk 🤩 verdt hver krone 🐑
Anbefales 100% 👌🏻

20. september 2022
Vis anmeldelser på alle språk. (11 anmeldelser)