2,6

Under middels

Dags att byta till bättre.

Företaget Levonline har verkligen blivit allt sämre. De sänder påminnelse/krav utan att förvissa sig om att fakturan överhuvudtaget skickat först från företaget. På påminnelsen/kravet uppges någon konstig extra avgift utan närmare specifikation vad avgiften avser. Förmodligen avser avgiften fika till chefen. Det uppges att kommunikation enbart ska ske via telefon som bevaras ej. Ingen e-mail adress anges(?) Efter 15 år är dags att byta till mera service inriktat företag.

24. januar 2022

VARNING!

VARNING! Sämre företag får man leta efter!

14. oktober 2021

Totalt usel drift och kundservice

De senaste månaderna har Levonlines mail legat nere flera dygn, alltså HELT NERE, och all inkommande mail till min domäns adresser har RADERATS slumpmässigt. Totalt under all kritik. Kan inte nog INTE REKOMMENDERA Levonline.

9. oktober 2021

Min upplevelse och kontakt med support…

Min upplevelse och kontakt med support har varit väldigt bra. De har varit snabba, hjälpsamma och trevliga! Min kontaktperson gjorde också det lilla extra i varje situation vilket uppskattas väldigt mycket!

27. mai 2021

Detta har varit ett mycket bra företag…

Detta har varit ett mycket bra företag sedan 20 år för oss men något har hänt förmodligen gammal teknik som absolut inte fungerar vilket gör att det snabbt går utför, som ny kund använd inte detta företag.
Supportpersonalen 10 av 10 men inte lätt med det dom har att arbeta med. Mycket besviken kund! Använd inte Levonline om driften är viktig.

21. oktober 2019

Levonline, perfectly fine...

I have used Levonline for about fifteen years for 2 large websites and one small site. Levonline also provides my email service. The websites are technically simple, but have, in periods, been frequently updated and contain a large number pages, some of them of quite substantial size.

I was very surprised to read the two other, extremely negative reviews of the company. I have never had problems with customer service or support. I have always received prompt, friendly and professional service. Several years ago, when I was having major problems with spam to my email address, I worked intensively for several days with one of their tech support personell in order to fine-tune the spam filter. This reduced the amount of spam I received to almost nothing. Security also seems to be good. At least I have never experienced any security problems with them.

The webmail interface they offer is admittedly antiquated. This is probably my greatest objection to Levonline. My email needs are simple, so it does not bother me much. However, I do think they should invest in some more up-to-date software! They might also review their pricing, since they seem to be a bit pricier than the competition. If not for these two objections, I would have given them a higher score.

30. juli 2019

Väldigt oseriöst företag och mycket dålig kundsupport

Vi har haft levonline som vår leverantör till en omfattande hemsida i tre år. De har väldigt dålig kundservice som bara lovar men inte gör sitt jobb. Personalen i levonline är väldigt otrevliga och vill bara släppa göra det de måste göra. Chefen på levonline känns älska sina anställda och vill aldrig förstå hur viktigt det är att ge service till kunderna.
Jag kan aldrig rekommendera ett sådant företag speciellt när vi lever i en värld där det digitala livet är oerhört viktigt och avgörande.
Ni kommer ha ännu svårare att lämna levonline på grund av att de är väldigt passiva och otrevliga när det gäller att lämna information till den nya ev. leverantören.
Hoppas ingen behöver gå igenom den fruktansvärda erfarenheten med det absolut oseriösa företaget levonline.

23. august 2016

Dyrt, obefintlig kundservice. Extremt oseriöst.

Levonline är ett skämt! Dyrare.. mycket dyrare än sina konkurrenter, vilket är helt ok om man presterar därefter.
Levonline gör inte det. Snarare tvärtom. Kundsupporten är omöjlig att få tag i , svarar inte på supportnumret under öppettider, svarar inte heller på mail. Enormt enerverande när man fått problem som måste lösas fort.

Jag lyckades snoka rätt på att företaget servage har samma ägare, samma adress, etc och kontaktade deras support istället. Fick till svar att man inte kunde hjälpa till, men idag kommer ett svar på ett mail jag skickat till Levonlines support, FRÅN SERVAGE!?

Vid lite vidare efterforskning är det Oniva Online Group Europe AB som äger båda dessa företag och många fler. Koncernmodern blöder pengar, röda siffror ända sedan start 2003. Lika så de flesta av företagen i koncernen. Kanske är det därför man skiter helt i att lägga de surt förvärvade på att faktiskt ta hand om sina kunder.

Till er som ev. funderar på att anlita dessa skojare, vänd och spring för livet!

2. mai 2014

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis