Yhden koneen myöhästyminen aiheutti lentojen ja majoituksen uudelleenjärjestelyn ja koko matkan viivästymisen yli 24 tunnilla. Lentoyhtiö kieltäytyi suoraan maksamasta minkäänlaisia korvauksia. Käänny... Vis mer
Se hva andre synes
Lentoyhtiö sanoi että lentoni myöhästymisestä ei voi hakea korvausta koska syynä oli kuulema huono keli. Laitoin tämän silti lentoavulle ja 6kk myöhemmin sain korvaukset tilille😃 olen hyvin tyytyväin... Vis mer
Olin aluksi epäileväinen, mutta kaikki meni hienosti. Tilanne meni oikeuteen saakka, mutta 11 kuukautta myöhemmin 220€ tuli tilille. Rahat, joita en itse olisi saanut.
Palvelu oli todella hyvää. Hain Lentoavulta apua, kun Lufthansan ensimmäinen lento oli myöhässä, jonka vuoksi myöhästyimme jatkolennolta ja pääsimme kotiin vuorokauden myöhässä. Luhthansa ei suostunut... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Lentoapu on pohjoismainen yritys, joka auttaa lentomatkustajia saamaan rahallisen korvauksen lennon myöhästymisestä, peruuntumisesta tai ylibuukkauksesta. Lentomatkustajan oikeudet ja alan lainsäädäntö ovat erikoisalaamme. Hoidamme kaiken yhteydenpidon lentoyhtiöiden kanssa, jotka usein suhtautuvat korvausten maksamiseen varauksellisesti, vaikka laki velvoittaa ne siihen.
Kontaktopplysninger
Holmbladsgade 133 2300 , 2300, Kööpenhamina S, Danmark
- service@lentoapu.fi
- lentoapu.fi
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Loistava palvelu
Loistava palvelu , Lufthansa kieltäytyi maksamasta minulle. Otin yhteyttä tänne ja minut pidettiin ajan tasalla koko ajan.
Prosessi kesti n. 2,5 vuotta, mutta sitten rahat olivatkin tililläni. Suosittelen lämpimästi ja kiitos Lentoavulle. Loistavaa apua.
Sain sen avun minkä tarvitsin
Sain sen avun minkä tarvitsin, kun omaan hakemuukseni ei reagoitu millään tavalla. Olin luonnollisesti säästänyt kaikki lentotiedot ja dokumentit. Kaikki sujuin hyvin asiallisesti ja joustavasti.
Homma hoitui hienosti!
Asiani hoidettiin hyvin ja juhlapyhistä…
Asiani hoidettiin hyvin ja juhlapyhistä huolimatta nopeasti.
Minut pidettiin koko ajan ajantasalla.
Kun Lufthansaan on mahdotonta saada yhteytttä
Kun Lufthansaan on mahdotonta saada mitenkään yhteyttä ja korvauksen hakeminen heidän nettisivujen ( jotka luvalla sanoen ovat todella esihistorialliset=> aina jumittui lopussa!!!) niin suosittelen lämpimästi Lentoapu.fi, homma toimi ja tiedotus pelasi ja rahat tulivat tilille sovitusti !
Oikeusapu ja matkustajan oikeudet
Vakiokorvaus lennon viivästymisestä
Kun Finnair ei suostunut maksamaan korvauksia, saimme ne Lentoavun kautta!
Palvelu pelasi hyvin! Olen erittäin tyytyväinen ja suosittelen käyttämään Lentoapua jos on ongelmia saada oikeutetut korvaukset!
Kiitos avusta
Hei. Yksi suuren maan, suuren lentoyhtiönsuurinlentokone jäi sutimaan Helsinki-Vantaan lentokentällä, samalla kun mm. Finnair, Thai Airways ym. lentelivät normaalisti. Olin matkalla Bangkokiin ja en ehtinyt jatkolennolle. Jouduin odottamaan seuraavaa lentoa välilasku kohteessa yli 24h. Ei ollut kivaa. Kylpylähotellissa kuitenkin tarjottiin illallinen, aamiainen, lounas ja sviitti 33:ssa kerroksessa. Em. helpotti pettymystäni vähän. Hyvin vähän.
Sieltä sitten iltapäivällä limusiinilla lentokentällä ja pääsin loppujen lopuksi kohteeseeni Thaimaahan.
Sitten reissun jälkeen joku kertoi minulle tästä systeemistä. Lentoavusta.fi Laitoin joutessani heille viestiä, mutta oli ihan varma että en saisi lantin lanttia. Mutta kyllä sain! Oli aika kiva yllätys sähköpostissa eräs kaunis päivä kun tuli ilmoitus että rahaa on tulossa.Prosessi kesti nii pitkään että olin ihan ihmeissäni että mitä ihmettä😮
Lentoapu oli siis vääntänyt tämän ison yhtiön kanssa yli vuoden 😅
Heidän provisio on mielestäni hyvin pieni. Jos yksin lähtisin taistelemaan isoja yhtiöitä vastaan niin siitä jäisi käteen vaan mielipahaa ja palaneet hermot.
Kiitos mr. Lentoapu🙏
Ystävällisin terveisin,
Joni-Matti Henrik Lindén
Kaikki hoitui helposti ja lopulta tuli…
Kaikki hoitui helposti ja lopulta tuli myös hyvitys.
Helppo käyttää, kun tiedät mihin lensit ja koska, suosittelen…
Helppo käyttää, toki itse täytyy muistaa dokumentoida toteutuneet lentojen lähtöajat tai jos tapahtuu uudelleenreititys, itse en muistanut tätä tehdä, joten jouduin tilaamaan flightradar24 tilauksen jotta näin tarkat ajat kaikista lennoista…
Muuten meni todella hienosti, toki provisiota voisi pienentää :)
Helppo kun ei itse tarvitse tehdä mitään
Helppoa kun hoitivat korvauksen.
Erittäin nopea ja luotettava palvelu
Erittäin nopea ja luotettava palvelu, kaikki sujui sovitusti.
Hyvin toimii pari vuotta meni…
Hyvin toimii pari vuotta meni oikeudenkäynnissä
Loistava palvelu
Loistava palvelu, käsittely kesti, mutta tulos oli juuri niinkuin kerroitte sen parhaassa tapauksessa olevan. Piditte koko ajan ajantasalla , tapauksen käsittely prosessista!
Sain kaipaamani (ja ansaitsemani)…
Sain kaipaamani (ja ansaitsemani) korvaukset. Kiitos lentoapu!
Sain hakemani korvauksen vaikkakin sen…
Sain hakemani korvauksen vaikkakin sen saaminen kesti noin vuoden.
Toimi hyvin
Toimi hyvin. Sain väliaikatietoa asiani käsittelystä ja korvaus tuli. Erittäin luotettava.👍
Asiointi oli sujuvaa ja helppoa
Asiointi oli sujuvaa ja helppoa. Kun saatiin kaikki asianmukaiset tiedot laitettua eteen päin niin ei ollut kuin odottaa päätöstä.
Saimme hyvin väliaikatietoja prosessin etenemisestä.
Loistavasti hoidettu, kiitos vielä.
Erittäin nopea ja luotettava apu
Erittäin nopea ja luotettava apu. Koko ajan olin ajan tasalla prosessin etenemisestä.
Loistavaa ja nopeaa palvelua
Loistavaa ja nopeaa palvelua! Erittäin hyvä yhteydenpito! Suosittelen lämpimästi tätä palvelua!
Dette er Trustpilot
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.