ważne - zamówiona bateria umywalkowa (Hansgrohe - bidetka) była zgodna z zaprezentowaną na stronie: dokładny opis, wymiary, dane techniczne, zdjęcia itp informacje. Zamówienie było realizowane w ko... Vis mer

Witam. Profesjonalna obsługa ,bardzo dobra cena ,szybko realizowane zamówienie ,bezpieczne opakowanie zamówionego towaru ,sprawna logistyka. Czego więcej wymagać? ,do zamówienia dołączono podstawowe... Vis mer

Firma wysłała mi odpływ do łazienki za 2400 zł Okazało się że jest zniszczony - możliwe że w transporcie. Nie było to do oceny podczas odbioru paczki. Proces reklamacji trwał kilka tygodni po czym o... Vis mer

Wszystko przebiegło całkowicie bez problemów. Wszystkie szczegóły ustaliliśmy bez najmniejszych trudności, dostawa zgodnie z oczekiwaniami, świetna cena. Produkty w pełni w porządku – pełna satysfakcj... Vis mer

4,2

Bra

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

4,2

Alle anmeldelser

218 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Umywalka przyszła rozbita

Umywalka przyszła rozbita, był problem ze zwrotem, firma odsyłała do wypenieniq formularzu u kuriera. Zanim przyjechali odebrać reklamowana umywalkę minęło 3 tygodniu. Był problem z kontaktem, na odpowiedź czekałam kilka dni roboczych, z żadnej strony nie było informacji. Już więcej nie będę zamawiać z tej firmy.

25. mars 2026

Fatalna obsługa

Zakupiłam syfon do wanny w Łazienkarium po konsultacji ze sprzedawcą, który zapewnił mnie, że produkt będzie pasował. Niestety była to błędna informacja — syfon nie pasuje, co wyszło dopiero podczas montażu.

W efekcie straciłam czas, pieniądze oraz musiałam ponownie szukać odpowiedniej części. Oczekuję rzetelnej wiedzy od obsługi, a nie wprowadzania klienta w błąd.

Nie polecam, jeśli ktoś liczy na fachowe doradztwo

22. april 2026

Dramat! Nie kupuj u nich

Dramat!! Nic tam nie kupujcie. Zamówiłam zły przycisk do wc i nie pozwolili mi wymieć na inny, bo kupiony na firmę, to mi się nie należy zwrot.
Kontakt z reklamacjami tylko mailowy. Mają gdzieś klienta.

21. april 2026

Towar dotarł zgodny z opisem. Dostępność nie oznacza dostępności od ręki

Towar dotarł zgodny z opisem i markowy,
Aczkolwiek jedna uwaga:
pomimo statusu na stornie "towar dostępny", po założeniu zamówienia i opłaceniu okazało się, że na pewną część towaru trzeba było czekać 4 tygodnie. "Dostępny" w powszechnym rozumieniu oznacza "od ręki", na czym mi zależało, więc anulowałem tą część zamówienia (a potem czekałem tydzień na zwrot środków).
Na plus, że firma nie robiła problemów z anulowaniem części zamówienia a pozostałe baterie Grohe były oryginalne i zgodne z opisem.

6. mars 2026

Świetna realizacja zamówienia.

Realizacja zamówienia odbyła się zgodnie z ustaleniami. Obsługa sklepu uprzejma i dyspozycyjna. Produkt dotarł świetnie zabezpieczony i bez zastrzeżeń. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tym sklepie i polecam innym klientom.

31. mars 2026

Odradzam, długie terminy i wymuszanie zaliczek

Odradzam. Zamówiłem towar oznaczony jako "dostępny", z płatnością za pobraniem. Otrzymałem informację że mogą zamówić z terminem za 3 tygodnie, pod warunkiem zapłaty z góry 1/3 ceny. Przeczytałem kilka opinii i musiałbym na głowę upaść, żeby firmie o takiej "renomie" płacić cokolwiek z góry.

26. mars 2026

Brak produktów

Na stronie informacja że produkt dostępny. Po zamówieniu i zapłaceniu. Dzień poźniej dostaje informację że trzeba 4-5 tygodni czekać. Miałem tak dwa razy. Szkoda czasu i nerwów. Teraz musze szukać znowu gdzieś indziej. Minimum jeden dzień stracony.

26. mars 2026

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis