Jeg får alltid svar veldig fort hvis det er noe jeg lurer på, og alt blir ordnet fort. Jeg er nå 70 år, og dette produktet er jeg helt avhengig av. Jeg får tilbakemeldinger om at jeg ser fresh ut, og... Vis mer
Synes produkte er helt fantastisk, den foundation honey bruker jeg med glød i. Føler den sitter lenge å er veldig fin på😀🥰 en kjempe service man får,hvis det er noe man lurer på om produkte,så.er de... Vis mer
Er så fornøyd med dette produktet. Glow Compact Cushion dekker fint og du kan styre mengde enkelt. Det gir en naturlig look. Jeg har veldig tørr hud, men denne virker litt våt på huden som da passer... Vis mer
Bedre kundeservice har jeg aldri noensinne opplevd. Måtte returnere noe jeg glemte å avbestille tidlig nok. Fikk en fantastisk kundeveileder Gladys, for en dame. Returen ble sendt mitt i jule stria, d... Vis mer
Hello, thank you for considering to review us. __________________________________________ If you have a good experience we would love that you share with others. __________________________________________ If you dont have a good experience - We would love to get a chance to fix this. __________________________________________ Please contact us on support@lavaart.com so we can help you.
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 92 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Det beste pudderet jeg noen gang har…
Det beste pudderet jeg noen gang har prøvd🤩! Det dekker godt, uten at man ser "oversminket" ut, og det legger seg ikke i porene. Det er litt dyrt, for det varer ikke så lenge, men jeg synes det er verdt det. Og servicen er veldig god💗
Kjempe bra kundeservice og bra produkter
Veldig bra kundeservice
Veldig bra kundeservice, de svarte meg veldig raskt og var veldig hyggelig! Produktene er jeg også veldig fornøyd med 😊
Hyggelige,å raske til å hjelpe til om…
Hyggelige,å raske til å hjelpe til om man trenger hjelp til noe. Helt magisk sminke,superfornøyd! 👌
Jeg er imponert over både service og…
Jeg er imponert over både service og kvaliteten på produktet.
Kommer til og fortsette med Lava art perfect Glow, og jeg har prøvd mange forskjellige produkter. Den er så lett på huden, samtidig som den dekker fint og gir meg glød.
Sendte mail om å administrere mnd…
Sendte mail om å administrere mnd sendinger. De svarte raskt og var veldig hyggelige.
Rask og god kundeservice
Rask og god kundeservice . Veldig fornøyd
Dårlig service
Prøvde faktiskt å handle to ganger herfra. Begge gangene kjøpte jeg feil farge. Veldig dårlig kundeservice og jeg fikk aldri pengene tilbake.
Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet. Har pigmentflekker, og de dekkes fint.
God service direkte på mail om det skulle være noe.
Veldig bra service
Veldig bra service. De svarer fort og er veldig hjelpsomme. Veldig bra produkter. Anbefales
Quick response and good service
Quick response and good service! Easy to make any changes. Best foundation ever!
God service og nydelig produkt 🥰🌹
Svar på henvendelsen min.
Jeg fikk raskt svar på min henvendelse.
Det betyr mye.
Kvalitet og god kundeservice
God hjelp på kundeservice
Det er god, rask og hyggelig hjelp på kundeservice.
God hjelp fra kundeservice