Lidt besværligt indkørsel, da hun skulle bakke hele vejen ind, langs et højhus, men hun gjorde det til ug! Super sød betjening af Signe og super lækker mad! Tak for jer! Alle gæster var glade, s... Vis mer
Meget tilfreds med telt og storluksus pølsevogn til vores søns konfirmation. Selvom der var lidt bøvl med borde og hvornår teltet skulle sættes op, har der intet været at klage over. Vi fik et... Vis mer
Firma svarer ikke på kritik på mail . Skrev for en uge siden at maden var utilfredsstillende. Kødet koldt. Pølser mistænkt fra dagen før . Hun kom forsent og travlt med at køre igen da der ikke lige... Vis mer
Larsen event hjalp os da vi i sidste øjeblik stod og manglede nogle til at komme med en dessert vogn til vores arrangement. Vognen var super hyggelig og pandekagerne var alle gæsterne vilde med. P... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Pita vogn til barnedåb.
Havde booket pita kebab vogn til barnedåb i haven. Vi var 73 mennesker og det forløb helt perfekt. De kom og satte op og så kørte det hele på skinner. Maden smagte virkelig godt, og personalet i vognen var super serviceminded og var hurtige til at lave folks mad, men stadig med fokus på gæsternes ønsker så det ikke blev som en pita fabrik.
Kan kun anbefale dem, jeg ville ihvertfald uden tvivl benytte dem igen.
Pitabrød med kebab og Falafel af Larsen Event
Havde booket Larsen Event til at servere pitabrød med kebab og falafel til min 40-års fødselsdag. Var grundlæggende tilfreds, maden smagte og der var fin service. MEN jeg havde netop bestilt kebab OG falafel, da jeg har venner der vil forstrække falafel... desværre var der kun valg imellem okse eller kylling kebab, men ikke noget falafel. ØV! Lidt ærgerligt, når det sår på kontrakten og det der det jeg betalte for.
Når det er sagt, så kunne jeg godt finde på at booke dem igen. Vil bare tjekke ekstra op på, at de levere det der er bestilt og skrevet ind i kontrakten.
Superfin oplevelse
Alt som forventet fra start. En misforståelse blev hurtigt rettet. Pølsevogn ankom planmæssigt og det fungerede fint. Gode varer, alle glade og tilfredse.
God betjening fra den unge dame.
Tørre pølser og slatne bøffer!
Var til en kammerars 50 års i lørdags hvor der skulle serveres alle former for pølser samt bøfsandwich og jeg må sige at det var en ren skuffelse.
Ikke nok med der ikke var styr på det og de bad gæster der lige var troppet op om hjælp til at få styr på varer, der blev snakket mere end der blev serveret og den ene af de to stod bare og kiggede og ind i mellem bare pillede ved nogle af brødene.
Pølserne var skam stegt så de var tæt på sorte og den ene side som de havde ligget længst på var som knækbrød når mad bed i den og virkelig ikke spændende at spise.
Bøfferne til bøfsandwich dryppede med fedtstof og var slatne og smagsløse og tingene blev ikke modereret, der blev klasket på i store mængder af tilbehør så folk til festen sad med snask på tøj og gulv fordi den blev så proppet så den blev ustyrlig at have med at gøre.
Det virkede så uprofessionelt og virkede ikke som om at dem der stod for maden havde den fjerneste ide om hvordan man anretter tingene og steger en god pølse eller bøf så det bliver en oplevelse i stedet for en grisset oplevelse. - Sorry for anmeldelsen men ville lyve hvis jeg skrev andet.

Svar fra Larsenevent
Bedste pris på leje af softice maskine
Bedste pris på leje af softice maskine. Alt var klar til tiden og service var god ved udlevering. God instruks i brug af maskinen.
Eneste minus var lidt lang svartid på mail og telefon ved booking :)

Svar fra Larsenevent
Festlig madpandekagevogn med rigeligt…
Festlig madpandekagevogn med rigeligt af mad og en dygtig og sej pige som betjente den.
Nem vogn at bestille.
Tak til Larsen Event.

Rigtig fin oplevelse.
Pølserne var gode. Tilbehøret helt fint. Service perfekt. Så alle var glade.

Lækker mad
Lækker mad, sød og frisk ung pige som serverede. Absolut en god idé og vælge Larsens event 🙂

Super service, flotte telte
Kenneth og team er super servicemindede, overholder aftaler og har leveret telt i super stand til os ad to omgange. Kan helt klart anbefale at entrere med Larsenevent.

Meget anbefalelsesværdigt
Meget overskuelig prisliste, god kontakt mht tilbud og super god service da pølsevognen var fremme

Allerstørste anbefaling
Anmeldelse af Larsen Event – 5 stjerner! 18 Maj 2025
Vi holdt konfirmationsfest for vores søn i går, og Larsen Event stod for maden med deres food truck – og wow, hvor blev vi imponerede!
Vi fik serveret de lækreste burgere og flæskestegssandwiches, som var både smagfulde og perfekt tilberedt. Dertil kom sprøde og velsmagende pomfritter, som alle gæsterne roste i høje toner. Maden var ikke bare god – den var fantastisk!
Personalet bestod af en yderst dygtig og utrolig sød kvinde, som med sit smil og overskud var med til at gøre oplevelsen ekstra god. Hun skabte en god stemning og sørgede for, at alt forløb glat og professionelt.
Larsen Event får min allerstørste anbefaling. De leverede mad og service i absolut topklasse – og jeg ville vælge dem igen uden at tøve.

Perfekt dessert til konfirmation
Vi havde booket en pandekagevogn til vores søns konfirmation i maj 2025. Sikke en oplevelse. Alt lige fra kommunikation, til tidspunkt for ankomst, dejlige pandekager og ikke minst sødt personale gjorde desserten til en fantastisk oplevelse. Jeg vil anbefale larsenevent til alle der ønsker en lækker dessert uden opvask bagefter 😀
Man kan ikke stole på det her firma
Man kan ikke stole på det her firma. De overholder ikke deres aftaler. De tror at snyde folk

Svar fra Larsenevent
Ikke sidste gang jeg har booket dem
Vi havde booket Larsens Event's pandekagevogn til vores firma i anledning af International Pandekagedag – og det var en fuldstændig fantastisk oplevelse fra start til slut!
Bookingprocessen var utrolig nem og hurtig, og vi valgte dem, da de både havde de bedste priser og det største udvalg. Kommunikationen var hele vejen igennem professionel og imødekommende – de fulgte op flere gange for at bekræfte detaljerne og sikre, at alt var på plads.
På selve dagen ankom den flotteste pandekagevogn sammen med to utroligt søde og servicemindede personer. De skabte en hyggelig og festlig stemning, og pandekagerne? Helt uimodståelige! Der var rigeligt til alle, og kvaliteten var i top.
Det var en sand fornøjelse at samarbejde med Larsens Event, og det bliver bestemt ikke sidste gang, vi gør det. Kan varmt anbefales!

Vi bestilte pølsevogn til 25 mennesker
Vi bestilte pølsevogn til 25 mennesker. den store pakke med flæskesteg og bøfsandwhich, og div pølser.
Hun kom som aftalt, maden var klar som aftalt, og trodsfor alle 25 begyndte at bestille med det sammen blev der bare langet den ene burger/pølse ud efter den anden,
alle 25 var tilfredse! kvaliteten på maden var superb! Kort ventetid.
Vil til hver en tid bestille igen!

Svar fra Larsenevent
Vi havde en skriftlig aftale og i dag…
Vi havde en skriftlig aftale og i dag ringede de og fortalte at de havde lavet en fejl i deres prisberegning som jeg som kunde måtte forstå at jeg skal betale for.
Det bliver bare et tak men nej tak.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Alt levede op til forventet og burgervognen var en succes hos alle gæster. Kæmpe anbefaling.
Meget tilfredse med Larsen Event
Meget tilfredse med Larsen Event! Fantastisk service. Jeg hyrede dem til mit studentergilde, og alle gæsterne var begejstrede. Jeg kan varmt anbefale dem til alle. Fantastisk personale og lækker mad!
Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service. Har aldrig oplevet noget lignende. De vender aldrig tilbage på henvendelser og man får ikke hvad man bliver lovet.