CTI Party - 123Party Sp. z o.o. Anmeldelser 2 942

TrustScore 4.5 av 5

4,5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Var noget bekymret da jeg læste de dårlige anmeldelse Der var dog ingen grund til bekymring - der var fin mail updatering med forventet levering og vare kom på dagen for forventetlevering. Alt var d... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg forstår ikke at man ikke får svar når man har skrevet til.Min tålmodighed er ved at være slut. Har bedt om at få mine penge retur, men får ingen svar

Informasjon om virksomheten

1. Festbutikk
  2. Ballongbutikk
  3. Kostymeforretning
  4. Hobbybutikk
  5. Moroartikkelbutikk
  6. Bryllupsseremonier

Skrevet av virksomheten

CTI Party / 123Party – Din Festspecialist siden 2009 Hos CTI Party finder du et af markedets største udvalg af festartikler – over 12.000 produkter til enhver anledning. Uanset om du planlægger bryllup, konfirmation, barnedåb, fødselsdag, studenterfest, jubilæum eller firmafest, har vi alt hvad du behøver til borddækning, pynt, dekoration og engangsservice. Vi har noget til enhver smag og ethvert budget – fra enkle og klassiske løsninger til unikke og kreative detaljer, der gør din fest uforglemmelig. Vores Historie Vi startede i 2009 under navnet Ballonteam.dk og har siden vokset os til en af de førende webshops inden for festartikler i Skandinavien. Rejsen har ikke altid været nem – vi har oplevet modgang, lært af vores fejl og bygget en stærkere virksomhed på den baggrund. I dag driver vi et moderne lager på 2.400 m² i Polen med avanceret lagerstyringssystem, der sikrer hurtig, præcis levering til Danmark, Sverige og øvrige Europa – ofte inden for få dage. I 2023 ekspanderede vi til Sverige med lanceringen af 123party.se, som har fået en fantastisk modtagelse. Kvalitet og Sikkerhed Kvalitet og sikkerhed er ikke til forhandling hos os. Alle vores produkter overholder EU-krav til CE-mærkning, sikkerhed og kemikalielovgivning. Selvom mange produkter fremstilles uden for EU, sikrer vi at alle varer lever op til de strengeste europæiske standarder. Vi betaler dansk og svensk moms samt relevante miljø- og emballageafgifter – du handler derfor altid lovligt, transparent og trygt hos os. Vi er stolte medlemmer af E-mærket – den danske garanti for sikker e-handel – og vi er godkendt til at handle med både private og erhvervskunder i hele EU. Stort Udvalg til Alle Anledninger Med over 12.000 produkter på lager dækker vi alle dine behov. Til bryllup finder du alt fra elegante bordløbere og servietter til dekorative lysestager og balloner. Til konfirmation har vi et stort udvalg af klassiske og moderne dekorationer, bordpynt og festartikler i alle farver. Til barnedåb tilbyder vi søde og stilfulde dekorationer i lyseblå, lyserød og hvid. Til fødselsdage har vi alt fra farverige balloner og festkæder til tallerkener, krus og bestik i engangsservice. Vi fører også et stort sortiment til temafester, halloween, jul, påske og meget mere. Bæredygtighed og Miljøansvar Bæredygtighed er en vigtig del af vores DNA. Vi tilbyder et bredt og voksende sortiment af miljøvenlige alternativer – herunder produkter i papir, bambus og andre bæredygtige materialer. Vores lager drives med grøn strøm og jordvarme, og vi arbejder løbende på at reducere vores miljøaftryk. Vi genbruger aktivt emballage fra vores leverandører og designer vores egne papkasser for at minimere spild. Vi bruger de korrekte betegnelser – genbrugelig betyder kan bruges igen, genanvendelig betyder kan forarbejdes til nyt materiale – så du altid ved præcis hvad du vælger. Til Private og Erhvervskunder Vi leverer ikke kun til private fester. Vi er også en stærk partner for virksomheder, restauranter, caféer, food trucks, institutioner, skoler, børnehaver og eventbureauer, der har brug for festartikler eller professionelt engangsservice i større mængder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og personlig service til erhvervskunder. Grundige Produktbeskrivelser Vi lægger stor vægt på at give dig alle relevante detaljer – præcise mål, materialer, brændetid, indhold og meget mere – så du altid ved præcis hvad du køber. Ingen overraskelser. Vi tror på, at god information giver tryghed og gør din indkøbsoplevelse nemmere og mere tilfredsstillende. Hurtig og Sikker Levering Fra vores moderne lager på 2.400 m² pakker vi omhyggeligt og afsender hurtigt. Vi dokumenterer vores pakning og arbejder konstant på at forbedre vores emballage, så dine varer ankommer i perfekt stand. Vi samarbejder med pålidelige fragtpartnere for at sikre hurtig levering til hele Danmark og Sverige. Kundeservice der Gør en Forskel Vores kundeservice er klar til at hjælpe dig med alt fra produktvalg til festplanlægning. Vi tager os tid til at finde den rigtige løsning for dig. Skulle der opstå en fejl, tager vi ansvar og retter op på det hurtigst muligt. Vi tror på ærlighed, hårdt arbejde og en fair dialog med vores kunder. CTI Party er en del af 123Party Sp. z o.o. – en moderne, ansvarlig og passioneret virksomhed, dedikeret til at gøre din næste fest uforglemmelig. Vi glæder os til at være din festspecialist!

Kontaktopplysninger

4,5

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

3k anmeldelser

Har svart på 86 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Var noget bekymret da jeg læste de…

Var noget bekymret da jeg læste de dårlige anmeldelse
Der var dog ingen grund til bekymring - der var fin mail updatering med forventet levering og vare kom på dagen for forventetlevering. Alt var der og helt som forventet.

7. februar 2023
Vurdert til 4 av 5 stjerner

gode vare og hurtig levering

gode vare og hurtig levering, dog kun 4 stjerne pga. mangelfuld produkt beskrivelse. Jeg bestilte led lys balloner, der var kun 2 dioder i en pakke med 5 stk balloner.

22. juli 2018
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Sørg for at det passer!

Passer ikke og størrelsesforholdet er dårligt. Virkelig dyrt at returnere.

30. mai 2018
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Svar fra CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Vi er ked af at der har sandsynligvis været en fejl i de størrelser vi har bestilt fra vores leverandører, og i forhold til det vi har købt fra vores leverandører.

Vedr fragten så tro jeg alle vil syntes at det er dyrt med fragt i Danmark.
Vi tjener ikke noget på fragt, og i bund og grund er det ulovligt at lægge en ekstra pris på fragten.
Den returfragt vi tilbyder er et du køber fra Coolrunner og det er deres priser på fragt, som du har aftegnet direkte til dem med, men det er jo dig frit for om du ønsker at bruge dem eller en helt anden fragt udbyder.
Tak for du tog dig tid til at skriver om os :)

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Utrolig dårlig service!!

Utrolig dårlig service!!!

FALSK MARKEDSFØRING!

10. april 2017
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Svar fra CTI Party - 123Party Sp. z o.o.

Vi har været igennem et flytte rod som ikke skulle havde koste problemer for vores kunder – Med det har det gjort og vi kan kun undskylde og lærer at af vores fejl. Vi var blevet lovet noget fra vores flytte firma som ikke har holdt det de har lovet og det har gjort at de som kunde har haft en dårlig oplevelse med os .. SORRY

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv