Lidt besværligt indkørsel, da hun skulle bakke hele vejen ind, langs et højhus, men hun gjorde det til ug! Super sød betjening af Signe og super lækker mad! Tak for jer! Alle gæster var glade, s... Vis mer
Se hva andre synes
Meget tilfreds med telt og storluksus pølsevogn til vores søns konfirmation. Selvom der var lidt bøvl med borde og hvornår teltet skulle sættes op, har der intet været at klage over. Vi fik et... Vis mer
Selskapet har svart
Larsen event hjalp os da vi i sidste øjeblik stod og manglede nogle til at komme med en dessert vogn til vores arrangement. Vognen var super hyggelig og pandekagerne var alle gæsterne vilde med. P... Vis mer
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Lidt besværligt indkørsel
Super sød betjening af Signe og super lækker mad!
Tak for jer!
Alle gæster var glade, specielt deres flæskestegssandwich var god!
Det er ikke sidste gang vi bestiller derfra!
Kh Gitte🎉🎉
Så kan næste fest bare komme an!!🎉🎉
Firma svarer ikke på kritik på mail
Firma svarer ikke på kritik på mail . Skrev for en uge siden at maden var utilfredsstillende. Kødet koldt. Pølser mistænkt fra dagen før . Hun kom forsent og travlt med at køre igen da der ikke lige var nogen der kom ud igen med det samme. Resten af maden kunne vi beholde . Ikke værd at gemme . Øv så meget for luxu pølsevogn . Gæster var ikke imponeret

Svar fra Larsenevent
Meget tilfreds med telt og luksus pølsevogn
Meget tilfreds med telt og storluksus pølsevogn til vores søns konfirmation.
Selvom der var lidt bøvl med borde og hvornår teltet skulle sættes op, har der intet været at klage over. Vi fik et ekstra bord og duge med ved behov, god mad.
Vi blev spurgt hvordan vi ønskede teltet skulle stå og der var fin plads.
Pølserne var ekstremt gode - mega varme, bøfferne var gode.
Hurtig betjening og sød personale der havde pakket de sidste rester fint ind.
Dog var brødet varmet, så det kunne ikke genbruges.
Ikke vores sidste gang hos Larsen Event.
Pattegris som smagte brændt og noget af kødet var ikke tilberedt nok.
Vi havde bestilt helstegt pattegris med tilbehør hos Larsens Event til vores datters konfirmation den 25 april 2026.
Selve bestillingen gik fint. Hurtig til at svare og bekræfte det vi ønskede, derfor den ene stjerne.
Det er det eneste positive vi kan sige om Larsens Event.
Det produkt de levede til konfirmation var virkelig dårlig og var på ingen måde pengene værd.
Pattegrisen smagte brændt og noget af kødet var ikke tilberedt nok.
Flødekartoflerne var kønsløs og der var ikke nok Tzatziki til 36 per.
Vi havde bestilt pomme frittes og fladbrød, men vi fik bløde kartoffelbåde og pitabrød i stedet.
Kvaliteten af maden var så dårlig og vi havde bestilt maden til kl. 18, men den var først klar til servering kl. 18.45.
Vi valgt at skrive en mail til Larsens Event efter konfirmation og forklarede vores oplevelser med det produkt de havde leveret.
Da de ikke havde svaret os efter en uge, prøvede jeg at sende en ny mail, men uden held.
De valgte bare at ignorere os, vi hørte aldrig noget fra dem.
Virker som et meget uprofessionelt firma!!! Hurtig og serviceminded ved bestilling, men hvis man så ikke er tilfreds, med det de levere ignorere de bare kunden, istedfor at stå til ansvar for det produkt de har leveret.
VI KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE LARSEN EVENT!!!

Bedste oplevelse
Havde den bedste oplevelse med pølsevogn fra Larsenevent , mad til tiden , lækker mad hvor der ikke var sparet på noget , glade gæster og super betjening .
Vi ses igen til næste fest

Virkelig lækkert kød!
Der blev leveret god mad
Der blev leveret god mad, og alle medarbejderne var virkelig glade og tilfredse, virkelig god oplevelse.
Super god service og perfekt mad
Super god service og perfekt mad. Hele oplevelsen var i top. Kommer altid til at bruge Larsenevent😁
Lille luksus
Jeg havde bestilt en pølsevogn hos Larsenevent 56 personer.
Alt gik super godt, Virkelig sød betjening, og maden var varm. ;-)
Kan klart anbefales.
Kun en god oplevelse
Kun en god oplevelse.
God kommunikation på telefon og mail.
Vognen kom som aftalt, lækker mad og sød pige til at betjene.
Kan stærkt anbefales.
God oplevelse.
God oplevelse.
Maden smagte godt. Gæsterne var positive og servicen var i top.
Kan varmt anbefale Larsen Event
Fantastiske pandekager
Vognen var super hyggelig og pandekagerne var alle gæsterne vilde med.
Personen der stod i vognen var trods minusgrader super serviceminded og en sand mester i small talk. Hvis jeg kunne give en stjerne mere ville den være til hende.
Leje af pølsevogn til 18 års fødselsdag
Næsten alt spillede 100% men manglede lige det sidste for at få 5 stjerner.
Vi havde bestilt en pølsevogn i 1 1/2 time.
Nemt og bestille
God dialog
Super service ude hos os.
Godt humør og sjove bemærkninger.
Super god mad
Hurtig betjening. .
Eneste minus som koster den sidste stjerne var de kom lidt for sent end den aftalte tid.
Vi havde Larsen event ude til 60 års…
Vi havde Larsen event ude til 60 års fødselsdag og vi og gæsterne var glade for oplevelsen. Lækker mad, som var madpandekager og senere dessert pandekager og til natmad pølsevogn.
Søde personaler, lækkert mad og nok til alle. Kan kun anbefales.
Det var super godt mad
Det var super godt mad. Hurtige imødekommende. Helt klart noget man godt kan bestille igen 😉
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.