Prima winkel. Bestelling vlot afgehandeld. Erg goedkoop voor hetgeen ik moest hebben. Kan het largo fit moeilijk kwalijk nemen (vandaar wel vijf sterren) maar als ze dpd als bezorgdienst dumpen is he... Vis mer
Selskapet har svart
de levering was heel professioneel, goed verpakt en vriendelijk persoon. het in elkaar zetten ging gemakkelijk d.m.v de duidelijke instructies. inmiddels getest en ben zeer tevreden. je krijgt zek... Vis mer
Selskapet har svart
Largo Fit adverteerde met een aanbieding via een wederverkoper. Wederverkoper gaf een leverdatum aan die voor mij absoluut niet uit kwam. Na contact met Largo Fit, prima geholpen en bestelling aldaar... Vis mer
Selskapet har svart
Alles is goed verlopen, van begin tot eind. Ik kende deze webshop nog niet, maar heb het uiteindelijk toch besteld. Het pakket kwam vanuit België naar Nederland, maar toch was de levertijd vrij kort.... Vis mer
Kempische Steenweg 303/200, 3500, Hasselt, Belgia
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Good communications and service , discount offered without request and fast efficient delivery , will use this company again
Quick response . Keeping spares in stock enabled fast resolution to minimise disruption.
Thank you
Livraison rapide mais la demande de produits a été un peu longue surtout que je suis référencé chez vous
Levering prima op tijd en product zoals gewenst!
Bought a Steelflex Incline Press Machine at Largo Fit. They shipped it quickly to Denmark and it arrived in perfect condition. 10/10 experience. This shop is super great :-)
Fitness toestel super goed geregeld en snel bezorgd.
De levering was snel. Het product (fitnessbankje) is bijzonder goed met een hele gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Aanrader.
Gemakkelijk om te bestellen. Duidelijk overzicht. Levering gaat moeizaam. Afspraken worden niet nagekomen.
De hulp bij het instaleren was echt noodzakelijk.
Eén opmerking: de polsindicator werkt nog altijd niet.
Goede producten en prima levertijd. Enige probleem was met dpd heb ik nooit mijn pakket kunnen volgen en toen ik emailde erover werd er niet op gereageerd
Alles hebben ze goed gedaan, steengoed product geleverd en achteraf gezorgd voor een Nederlandse handleiding die er niet bij was geleverd! Grote klasse toch, waar krijg je dit tegenwoordig nog?
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.