Snelle levering zoals beloofd. Duidelijke handleiding meegeleverd. Eenvoudig te gebruiken en met de app super veel mogelijkheden Mooie weegschaal voelt degelijk aan maar weer is mijn gewicht hoog,... Vis mer
Se hva andre synes
Goede en duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Ik heb de weegsnel snel ontvangen, en deze werkt zoals het moet. Installatie van de app is eenvoudig met een duidelijke handleiding. Ik ben tevr... Vis mer
Snelle levering binnen 1 dag en voldoet aan alle verwachtingen. Ook makkelijk is de uitgebreide app. Een mooi uitgebreide overzicht zodat je weet waar je aan kunt werken. Daarnaast ook handig om te d... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Om Robi Products
Skrevet av virksomheten
Bij Robi Products geloven we dat inzicht in je lichaam de eerste stap is naar een gezonder leven. Onze slimme weegschalen zijn ontwikkeld om je nauwkeurig en eenvoudig inzicht te geven in je lichaamssamenstelling, zodat jij gefocust kunt blijven op je doelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal.
Onze garantie
Je krijgt minimaal 2 jaar garantie op je aankoop. Gaat er iets mis? We lossen het op.
30 dagen bedenktijd
Niet tevreden? Je hebt 30 dagen om je aankoop te retourneren, geen gedoe.
Kontaktopplysninger
Nederland
- robistore.nl

Ontdek de Robi S15 weegschaal
Har svart på 50 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik hen de Robi s15 weegschaal gekocht…
Ik hen de Robi s15 weegschaal gekocht en ben er blij mee
Zeer uitgebreide gegevens en makkelijk in gebruik ,
Snelle bezorging product is goed en…
Snelle bezorging product is goed en netjes verpakt. Werkt ns behoren.
Uitstekende klantenservice
Uitstekende klantenservice. Erg snel, vriendelijk en vakkundig. Na een defect binnen de garantieperiode werd er snel en naar tevredenheid opvolging gegeven. Hier kunnen veel (web)shops van leren.
Doen wat beloofd wordt
Snelle levering zoals beloofd.
Duidelijke handleiding meegeleverd.
Eenvoudig te gebruiken en met de app super veel mogelijkheden
Mooie weegschaal voelt degelijk aan maar weer is mijn gewicht hoog, maar dat ligt niet aan de schaal
Perfecte service na defect
Na anderhalf jaar werkte de Robi S11 niet goed meer. Contact opgenomen met klantenservice. Kreeg kosteloos een nieuwe S11 toegestuurd.
Prima service.
Super snelle levering en goed product…
Super snelle levering en goed product voor een goede prijs
Geweldig product en geweldige klantenservice
De weegschaal van Robi is top. En de klantenservice is GEWELDIG! wat een service. Nogmaals hartelijk dank.
Besteld en super snel binnen
Besteld en super snel binnen. Even weten dat je wel de App moet gebruiken om de weegschaal te laten functioneren. Nu super tevreden mee doet wat hij moet doen. Graag een advies erbij voor het reinigen van de weegschaal en handvat zou wel fijn zijn. Mooi overzicht en gemakkelijk te gebruiken in combinatie met de App.
Goede weegschaal
Goede en duidelijke website, makkelijk om te bestellen. Ik heb de weegsnel snel ontvangen, en deze werkt zoals het moet. Installatie van de app is eenvoudig met een duidelijke handleiding. Ik ben tevreden!
Perfect voor zeer goede prijs!
Dit bedrijf geeft op een verkeerde…
Dit bedrijf geeft op een verkeerde manier Trustpilot-content weer. Zij claimen 70.000+ reviews te hebben op Trustpilot terwijl er maar 7 zijn. Er zijn screenshots gemaakt en deze website is gerapporteerd.

Svar fra Robi Products
Snelle communicatie
Heb een weegschaal gekocht die erg goed bevalt maar de communicatie met dit bedrijf was erg snel en ook vriendelijk en erg behulpzaam.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.