Vanaf dag 1 dat ik binnen stapte bij Laminaat-Plaza in Almere voelde ik dat ik als nieuwe klant en nu als bestaande klant erg goed geholpen wordt door de medewerkers van Laminaat-Plaza. Of het nu gaat... Vis mer

Se hva andre synes
Vanaf het eerste contact voelde ik me echt gehoord. Persoonlijke aandacht en begeleiding bij de aankoop maakten het proces volledig op maat. Alles verliep soepel en precies volgens afspraak: zonde... Vis mer
Selskapet har svart
Ik was blij verrast dat er bij de ingang meteen toiletten zaten. Dat vond ik meteen al klantvriendelijk. Ook in de winkel genoeg keuze qua laminaat en pvc. Zeer voordelige prijs kwaliteitsverhouding.... Vis mer
Selskapet har svart
Super geholpen. Ik had dezelfde dag van aankoop de datums binnen wanneer ze kwamen meten, brengen en leggen. Je krijgt duidelijke instructies via de mail, wat te doen vooraf. Er wordt de dag van te vo... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Bij Laminaat-Plaza vindt u een zeer ruim assortiment aan laminaat en PVC vloeren van hoogwaardige Europese topmerken, altijd tegen scherpe en transparante prijzen. Dankzij grootschalige inkoop en een voorraad van meer dan 200.000 m² kunnen wij onze vloeren extra voordelig aanbieden, zonder concessies te doen aan kwaliteit, service of garantie. Wij begrijpen dat een vloer een belangrijke basis vormt voor uw interieur. Daarom bieden wij niet alleen een breed aanbod, van moderne visgraatvloeren tot slijtvaste en waterbestendige laminaatvloeren, maar ook deskundig advies, zodat u altijd de juiste keuze maakt. In ons Experience Center in Almere kunt u het assortiment zelf ervaren en verschillende stijlen en structuren in het echt bekijken. Naast scherpe prijzen en kwaliteit staan wij bekend om onze snelle levering door heel Nederland, vaak al binnen 24 uur. Wilt u volledig ontzorgd worden? Maak dan gebruik van onze professionele legservice. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een strak eindresultaat, waarbij u kunt rekenen op garanties tot wel 25 jaar, afhankelijk van de gekozen vloer. Laminaat-Plaza staat voor betrouwbaarheid, service en klantgerichtheid. Wij streven ernaar om iedere klant te voorzien van een vloer die perfect aansluit bij zijn of haar wensen, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een service die verder gaat dan alleen levering.
Kontaktopplysninger
Neonweg 205, 1362 AG, Almere, Nederland
- 036-5247579
- info@laminaat-plaza.nl
- laminaat-plaza.nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Er is goed werk afgeleverd
Er is goed werk afgeleverd en er is goed gecommuniceerd met ons als klant

Geweldige service
Geweldige service, prachtige prijs. En een hele aardige kundige genaamd Gregor die onze vloer binnen no-time heeft gelegd en ons veel advies gaf voor de verhuizing

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Snel netjes goed advies en de legger…
Snel netjes goed advies en de legger dhr gregor was zeer netjes met leggen en behulpzaam ook met advies indien nodig

Svar fra Laminaat-plaza.nl
all done in a clean and professional…
all done in a clean and professional way.

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Er ging best wat mis maar Duane heeft…
Er ging best wat mis maar Duane heeft het opgelost en een stapje extra gezet, Daki is een super goede vloer legger!

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Enige positieve is de legger
De legger is een held. Maar producten zijn vergeten slecht ingemeten. En daarnaast proberen we de fout bij de klant te leggen. Ik heb 4 telefoontjes moeten plegen, krijg te Horen haal het onderdeel op. Blijkt hij er niet eens te zijn.
2e keer dat we onze vloeren door…
2e keer dat we onze vloeren door laminaatplaza hebben laten doen (1e x parket in oude huis en nu 2x pvc in nieuwe huis) fijne begeleiding erg meedenkend (ook last minute veel voor ons kunnen regelen en fijn in contact) en zeer professioneel. Mochten we weer verhuizen dan laat ik ze opnieuw de vloeren doen!

Svar fra Laminaat-plaza.nl
Goed voor een nette prijs
Goed:
- De prijs is erg competitief.
- De communicatie over het algemeen goed.
- Het personeel werkt erg hard.
- En het resultaat is erg mooi.
Aandachtspunten:
- we hebben echt de ramen en deuren open moeten zetten met zonnig weer om de egaline op tijd droog te hebben. Ik zou een dag extra tussen egaliseren en leggen laten.
- sales kan iets beter. We hebben geen mat en aluminium afwerk strips besproken. Dus ik moet zelf nog naar de bouwmarkt. Tijdens het leggen zijn dit soort details niet meer te bespreken.
- Fit and finish van de plinten kan wat netter. De deuren kunnen bijv niet helemaal meer open en her en der is wel erg veel acrylaat kit nodig, omdat de plinten haaks zijn afgezaagd, waar de muur niet haaks is.

Bestellen ging allemaal prima
Bestellen ging allemaal prima, aflevering gaf een erg groot tijdvak. Als je de een na laatste aflevering bent, mag dat best gemeld worden. Ik heb helaas wel erg veel over. Die berekening had beter gemoeten. Het leggen is door Grigor gedaan. Behalve dat hij beide keren netjes op tijd kwam, heeft hij goed en netjes werk geleverd.
Schandalig behandeld door Laminaat Plaza
Ik ga niet uitgebreid vermelden wat er allemaal mis ging. In de basis komt het erop neer dat je als klant schandalig wordt behandeld en nooit in je gelijk wordt gesteld of dat er geen excuus wordt aangeboden. Uiteindelijk is de offerte 2000 euro duurder geworden door o.a. onjuist advies vanuit Laminaat Plaza. Voor bv plinten die elders overal 13,20 euro kosten, rekenen ze 19,60 euro zonder uitleg etc. Kortom: ik zou Laminaat Plaza zeker niet aanraden.
Wel ZEER tevreden over legger Mohammad en Daki met wie je afspraken kunt maken, die tijdig open en eerlijk communiceren en zeer professioneel zijn. Dit wordt juis gemist bij personeel van Laminaat Plaza...Tip: neem hier een voorbeeld aan.
Benieuwd of Laminaat Plaza nu ook weer gaat reageren op deze review, door het wederom volledig bij mij neer te leggen, zoals ze gebruikelijk communiceren 😉.

Alles ging totdat...
Alles ging totdat Safet de plinten wilde gaan leggen, ontdekte we bij het uitpakken dat er een behoorlijk beschadigde hoge plint tussen zat, waardoor we er nu 1 te kort komen, die ik zelf zal aanschaffen maar wel ga claimen. Dit moet al gezien zijn bij het inpakken van de plinten.
We hebben foto's gemaakt van de beschadigde plint en zullen die toesturen. ☹️
Verder heeft Safet puik werk geleverd, erg vriendelijk en in oplossingen denken.
Safet 5 sterren voor het leggen en service! 💪🏻
Uitstekend!!
Hele goede en vriendelijke service door Osman Arslaner. Veel dank!
Ook bijzonder tevreden ook over Gregor die het laminaat van Quickstep keurig heeft gelegd. Hij heeft zeer professioneel werk verricht.
Komen zeker terug bij laminaat plaza voor volgende fase van verbouwing.
Proffesioneel en behulpzaam!
Behulpzaam en geduldig bij het uitkiezen type vloer.
Monteur heeft zeer goed werk verricht.
Betaalbaar, zeker in vergelijk met andere bedrijven.
Fantastische service
We zijn keurig geholpen, de PVC-planken werden netjes op tijd geleverd en keurig gelegd.
Ondanks de melding dat overgebleven pakken met PVC-planken niet terug werden genomen, werd dit wel gedaan. Wij hadden 3 pakken over, maar moesten na een paar weken wel bellen om ons geld gestort te krijgen.
Door een ongelukje hadden we binnen een paar maanden wat schade aan een PVC-plank. Deze werd de volgende dag gratis gemaakt. Een fantastische service!
mooi vloer voor een hele nette prijs
mooi vloer voor een hele nette prijs. Keurig geholpen, ook toen ik nog iets wilde wijzigen.
Heel netjes gelegd door Gregor. Ik zou hem aanbevelen bij anderen!
Meybouw bedrijf heeft vakwerk…
Meybouw bedrijf heeft vakwerk afgeleverd bijna 100 m2 click pvc zeer strak en snel gelegd , keurig op tijd keurige mensen en niets was teveel zeer goed meegedacht
Kortom vloer laten leggen door deze mensen !
Jongens bedankt !
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.