Laderkoopjes Anmeldelser 158

TrustScore 1.5 av 5

1,4

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

4 mei een Iphone-oplader besteld: het is 1 juni en niks binnen gekregen. Ik heb 2x een mail gestuurd over de tijd heen, niks terug gekregen. Heb 2x gebeld, klantenservice niet bereikbaar en bellen ook... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Helemaal niet tevreden. Ten eerste 1,5 week moeten wachten op de lader terwijl er staat dat de levertijd tussen 24-48 uur is. Wanneer je hier over mailt krijg je geen reactie. Lader werkt ook niet. Pr... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... Vis mer

Selskapet har svart

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Kabel vloog in brand

Mijn iPhone-oplaadkabel van deze webshop begon te roken en te smeulen terwijl hij in het stopcontact zat. Gelukkig was ik thuis, anders had mijn huis kunnen afbranden. Gekocht op 23 november 2022 - code 003130227184 NLD bij de afschrijving.

23. mars 2023

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je review.

Vervelend te horen als je dit hebt ervaren. Het beste kon je in deze situatie contact opnemen met onze klantenservice maar wij hebben van zo’n voorval nooit een melding ontvangen.

Tevens staan er geen ordergegevens in je review waardoor we niet zeker weten om welke bestelling het zou gaan en of er bij ons besteld is. Wellicht gaat het om een bestelling van een andere (web)winkel.

Het nummer (of code) dat in de review staat geschreven is ons telefoonnummer. Ordernummers beginnen met LK en daarna cijfers.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hello just wanted to share my…

Hello just wanted to share my experience.
I broke my phone a couple of days ago so i been searching for a fast solution for replacement i was searching online and found this store it cached my eyes because they say ultra fast delivery.
So i order on iPhone pro max in the morning i got on email that the product was sent but after 3 days nothing happened also no tracking number.
I contacted them per email but they didn't say sorry for the delay or offer a solution, instead they where enjoyed from my email and rudely said to cancel my order after 3 days off waiting.
I don't recommend this store!and also I won't be back ever again

16. mars 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Zijn niet origineel al wordt die indruk gewekt.

Er wordt de indruk gewekt dat het ook originele producten bevat. Zelf de EarPods besteld, maar deze zijn niet origineel en geluid en microfoon zijn ook zeker niet dezelfde kwaliteit. Bij de vraag via mail of het originele zijn wordt dit niet bevestigd noch bekend. Terugsturen is voor eigen rekening.
Zou hier zelf nooit weer kopen.

3. mars 2023

Beste Harm,

Bedankt voor je review!

In onze webshop bieden we meerdere soorten kwaliteit oordopjes aan. Wellicht heb je per ongeluk een andere kwaliteit oordopjes besteld dan gewenst. Retourneren is áltijd gratis als je niet tevreden bent en iets wilt omruilen.

Slecht…

Heb paar dagen geleden oortjes besteld (earbuds apple lightning) heb ik ze binnen test ik ze moet ik ze met Bluetooth verbinden?? Dit lijkt me niet helemaal logisch dus helaas 15 euro kwijt krijg ook geen bericht op de klantenservice…

22. februar 2023

Dag!

Bedankt voor je review.

Gezien je review geen informatie zoals een ordernummer bevat en op basis van je naam ook niets naar voren komt, willen wij je vragen om ons te mailen op support@laderkoopjes.nl. Onze klantenservice staat 5 dagen per week klaar om je verder te helpen indien je advies of hulp wenst.

Je geeft aan geen reactie te hebben ontvangen op een gestuurde e-mail. Onze klantenservice is per e-mail enkel bereikbaar via bovengenoemd e-mailadres en je ontvangt altijd binnen 1 werkdag een reactie.

Alvast bedankt!

Vreselijke organisatie

December oortjes besteld die stuk waren binnen een dag, toen 2 weken later eindelijk nieuwe oortjes ontvangen nadat de eerste zending “kwijtgeraakt” was. Om vervolgens erachter te komen dat ik alweer kapotte oortjes geleverd krijg.

Nu, op 9 februari nog altijd geen geld terug. Enige wat ik terugkreeg was de vraag in mijn mail of ik mijn negatieve google review weg wil halen en wil vervangen door een goede. Dit omdat ze “hun best” hebben gedaan.

Een wanvertoning van een organisatie en zoals andere reviews te lezen ben ik zeker niet de enige. Bestel. Hier. Niet!

8. februar 2023

Beste Mark,

Hartelijk dank voor je review!

Het is uiteraard erg vervelend dat je niet helemaal tevreden bent. We hebben ons best gedaan om je zo goed en snel mogelijk te helpen. De eerste zending die naar je onderweg was, is door PostNL als 'verloren' beschouwen. Daarop hebben we een nieuwe zending naar je opgestuurd en hierover was je niet tevreden.

We hebben eind januari voorgesteld dat je het artikel niet hoeft te retourneren en dat wij het aankoopbedrag terug zullen storten. Je had al een review geschreven en hierover vroeg ik je enkel of je bereid was deze aan te passen naar aanleiding van de aangeboden oplossing. Ik heb niet gevraagd deze te vervangen voor een 'goede review'. Wij vinden het belangrijk dat lezers van de review weten hoe het is opgelost.

Van enige wanvertoning is geen sprake. Wij bedienen jaarlijks tienduizenden klanten waarbij we streven naar 100% tevredenheid. Helaas is het niet mogelijk om écht iedereen tevreden te stellen.

Omdat we op onze laatste mail van 25 januari geen reactie hebben ontvangen, is eventjes gewacht met de terugbetaling maar inmiddels heb je het bedrag á €14,95 terug ontvangen op je bankrekening.

Nog niks ontvangen

Nog niks ontvangen, is nu een week geleden. Oortjes besteld voor 15 euro.
Klantenservice reageert niet. Meerdere mails gestuurd. Ik belde naar de klantenservice vandaag om 13.53 uur, net voor dat ze niet bereikbaar zijn. Dan wordt de verbinding verbroken op het moment dat je wordt doorverbonden.

Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en ik heb nog niks ontvangen per post.

Koop hier niet!

17. januar 2023

Dag Eef,

Bedankt voor je bericht.

In het weekend heb je ons een mail gestuurd waarop wij vandaag pas konden reageren. Op zaterdag en zondag werken wij niet en derhalve waren we ook niet in de gelegenheid eerder te reageren.

Zoals beschreven in onze mail van vandaag betreuren we het dat de envelop nog niet bezorgd is door PostNL. Misschien is er iets mee gebeurd, dat is wel vaker voorgekomen de afgelopen tijd. We hebben voorgesteld om kosteloos een nieuwe envelop toe te sturen zodat je het artikel alsnog spoedig in huis hebt. Hierop mochten we vooralsnog geen bericht op terug ontvangen.

Vervolgens schrijf je alsnog deze beoordeling, dat is erg jammer. Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 11:00 tot 14:00 en per e-mail kun je ons altijd bereiken via support@laderkoopjes.nl. Als je ons belt en wij zijn zelf allen telefonisch in gesprek dan is er altijd nog een telefoon antwoord service als back up. Mocht de verbinding tijdens je belletje zijn verbroken dan kan dat ook ergens anders aan liggen dan aan onze lijn.

We hopen op een spoedige reactie op onze e-mails van vandaag, zodat de kwestie direct opgelost kan worden.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Verspil je geld niet

Heb op 5 januari een bestelling geplaatst voor oordopjes. Toen direct een mail gestuurd dat als het oordopjes zijn die gekoppeld moeten zijn aan Bluetooth dat ik dan liever van de koop af zie (stond nergens op de aankooppagina, maar had hetzelfde probleem met oordopjes van een andere webshop).

Ondanks dat ze op de website aan geven, “vandaag besteld morgen in huis”, ontving ik 9 januari (!) pas reactie terug. Ik heb toen om een terugbetaling gevraagd, toen op de 11e was dat akkoord, nu op de 21e nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Doe met deze info wat je wilt maar ik bestel hier nooit weer

Aangepast: terugbetaling is pas na het achter laten van deze review in orde gemaakt, en heb het nu 12 dagen na belofte dat ik een terugbetaling zou ontvangen pas ontvangen. Aan de hand van eerdere reacties verneem ik dat dit helaas hun gewoonlijke gang van zaken is, en geloof ik persoonlijk niet dat er iets mis is gegaan bij het overmaken van de terugbetaling. Vind de toon die in de e-mails gebruikt wordt door de klantenservice medewerker verre van vriendelijk of servicegericht en dus vind ik samengevat mijn eerdere beoordeling van 1 ster nog steeds passend. Ik zal het verhogen naar 2 sterren omdat de terugbetaling is voldaan vanuit de kant van Laderkoopjes, maar zelf zal ik hier nooit meer klant zijn.

21. januar 2023

Dag Alicia,

Bedankt voor je review.

Je had bij ons een bestelling geplaatst en enkele minuten later ontvingen wij een e-mail waarin werd verzocht het te annuleren. Dit hebben we binnen onze termijn van 3-5 werkdagen afgehandeld. We hadden onze betaalprovider verzocht het aankoopbedrag terug te storten maar kennelijk is hierbij iets niet goed gegaan waardoor je het bedrag inderdaad nog niet had ontvangen.

Afgelopen weekend stuur je ons een e-mail waarop wij pas vandaag (maandag) konden reageren. Echter kregen we in de nacht van zondag op maandag al weer een mailtje dat wij nog niet gereageerd hadden. In het weekend werken wij niet, derhalve waren we niet in staat te reageren. Intussen hebben wij je twee e-mails gestuurd waarin we hebben uitgelegd wat er precies is misgegaan en tevens laten weten dat het aankoopbedrag á €14,95 vandaag nog bijgeschreven zou staan. Dat is inmiddels ook al gebeurd.

Toevoeging; dank voor het aanpassen van je beoordeling. Het is jammer om te lezen dat je door ons beschreven situatie in twijfel trekt. Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. Met of zonder review was de terugbetaling aan de hand van je e-mail in het weekend alsnog direct geregeld. E-mail communicatie is vrij zwart / wit en zonder emotie maar we zijn ten alle tijden zeer vriendelijk gebleven en hebben het probleem direct opgelost. We zullen je feedback meenemen ter verbetering van de dienstverlening.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen

Update: Ik heb pas na deze review een mail gekregen van laderkoopjes. Vervolgens kreeg ik wel gewoon mijn geld terug.

Tldr versie: ik heb iets geretourneerd en mijn geld niet terug gekregen. Laderkoopjes reageert niet op emails.

Lange versie: EarPods gekocht, ik dacht originele apple, waren ze niet. Ook toen pas na een slechte review schrijven kreeg ik contact, hun excuus was dat ik het verkeerde e-mailadres gebruikte. Anyway, oortjes geruild voor wat ik dacht nu wel originele, maar nee hoor 'originele kwaliteit', is dus ook niet origineel apple. Retour gestuurd met hun retourlabel, maar vervolgens kon ik fluiten naar mijn geld. Nooit iets terug gestort gekregen. (update: nu wel)

19. januar 2023

Dag Max,

Bedankt voor je beoordeling!

Naar aanleiding van je mail van deze week hebben wij per e-mail gevraagd om je bankgegevens zodat wij de terugbetaling in orde kunnen maken. Echter hebben wij hier tot op heden niets op gehoord. Als je nog zat te wachten op onze reactie dan staan we je ook graag telefonisch te woord, wij zijn op werkdagen altijd bereikbaar tussen 11:00 en 14:00.

Alvast bedankt voor de genomen moeite en we vernemen graag op welk rekeningnummer het aankoopbedrag teruggestort kan worden.

Groet, team Laderkoopjes 😃

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heb na 3 mails en 3 weken nogsteeds m’n…

Heb na 3 mails en 3 weken nogsteeds m’n oordopjes niet binnen, zeer slecht
Ze hebben gereageerd maar hebben er weken over gedaan om nieuwe oordopjes in te zenden nadat ik m’n oordopjes niet binnen had gekregen. Toen ik m’n nieuwe oordopjes heb ontvangen was het overduidelijk aliexpress kwaliteit. Ze hebben me tweemaal gevraagd om mijn review er af te halen omdat alles zogenaamd goed is afgehandeld, maar ik heb €15 betaald voor oordopjes die nog geen 3 cent waard zijn.

11. januar 2023

Beste Gina,

Bedankt voor je beoordeling!

We hebben elkaar intussen gesproken over de zending die niet bij je was aangekomen. Afgelopen week is de zending retour gekomen vanwege een beschadigd verzendlabel. Daarop zijn we direct overgegaan tot het opnieuw versturen van je bestelling.

Jammer te lezen dat je aangeeft meerdere malen te hebben gemaild en dat wij niet gereageerd hebben. Op alle, naar ons, gestuurde e-mails hebben we netjes antwoord gegeven. Tevens is het probleem vanuit ons direct opgelost.

We hopen dan ook dat je je beoordeling wilt aanpassen naar de daadwerkelijke situatie. Uiteraard ben je niets verplicht.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Topkwaliteit

Ondanks de langere levertijd wat uiteindelijk netjes is afgehandeld, heb ik een fantastische refurbished iPhone binnengekregen!

Blij met mijn bestelling, en de nette benadering van het bedrijf dat het even anders ging. Kan gebeuren!

Bedankt Laderkoopjes, jullie leveren topkwaliteit!

6. januar 2023

Beste Tiffany,

Hartelijk dank voor je review!

Fijn om te horen dat het pakketje (weliswaar met enige vertraging door de kerstdrukte) alsnog netjes bezorgd is.

We wensen je veel plezier met de refurbished iPhone en indien je vragen hebt dan staat onze klantenservice voor je klaar.

Groet, team Laderkoopjes 😃

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ik heb 11 november een 20 watt Apple…

Ik heb 11 november een 20 watt Apple blokje + een 2 meter usb-c naar lightning kabel gekocht en het blokje werkt na 6 weken helemaal niet meer en de kabel werkt alleen als je hem er op 1 manier in stopt, ik heb het product vergeleken met een officiële oplader en het blijkt nog nep te zijn ook... 33 euro betaald voor neppe rotzooi. (Bestel nummer: #LK-11457)

10. november 2022

Dag Sven,

Bedankt voor je beoordeling!

Het soort kwaliteit accessoires dat je ontvangt hangt af van hetgeen je besteld hebt. Jammer genoeg beoordeel je ons hierdoor negatief maar als je even contact op wilt nemen met onze klantenservice via support@laderkoopjes.nl dan weet ik zeker dat alles alsnog naar tevredenheid zal zijn.

Groet, team Laderkoopjes 😊

Laderkabels doen het niet

Laderkabels doen het niet. 3 gekocht alle 3 zelfde probleem. Geeft laad tekentje aan maar laad echter niet op, percentage neemt af.

8. oktober 2022

Beste SJ Maluku,

Bedankt voor je review!

Wij vinden helaas geen bestelling op naam van 'SJ Maluku'. Mogelijk heb je je aankoop elders gedaan. In geval dat je wel bij ons besteld hebt, willen wij je vragen contact op te nemen met onze klantenservice via support@laderkoopjes.nl en stuur in je e-mail ook een ordernummer mee.

In geval dat er iets mis is met de geleverde accessoire dan kunnen wij deze onder onze garantievoorwaarden geheel kosteloos omruilen.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet bestellen bij dit bedrijf

Niet bestellen bij dit bedrijf! Ze werken met billink en sturen geen kosteloze herinnering maar direct aan aanmaning van 15.- De eerste factuur was mij ontgaan. Na mijn review kreeg ik een e-mail met de dreiging om mijn review te verwijderen voor 3 uur Ivm laster. Erg onprofessioneel

25. oktober 2022

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Bestelling werd eerst niet geleverd. Na 3 e-mails uiteindelijk wel. Product kapot. Geretourneerd na weer 5 e-mails heen en weer. Ik wacht nu al 2 maanden op mijn geld terug. Er wordt niet meer gereageerd op mijn altijd vriendelijk gebleven e-mails. Ik raad deze webshop zeker niet aan.
Note: het product werd op de webshop gepresenteerd als “origineel”. Het was absoluut geen origineel product maar AliExpress verpakt

22. oktober 2022

Beste heer/mevrouw,

Hartelijk dank voor je beoordeling.

Omdat er geen order- of contactgegevens beschreven staan in je review, weten wij niet waar het om gaat. Indien je na het retour sturen nog geen terugbetaling hebt ontvangen, is er waarschijnlijk iets onverhoopt misgegaan of zat er geen brief bijgevoegd in de envelop met de ordergegevens wat vereist is voor een snelle afhandeling.

Wij verkopen binnen onze webshop verschillende soorten kwaliteit. Of je een origineel product ontvangt, hangt af of je dit ook besteld hebt.

Als je een e-mail wilt sturen naar support@laderkoopjes.nl met daarin je ordernummer en je klacht dan zorgen wij ervoor dat dit direct geregeld zal worden.

Vriendelijke groet,
Team Laderkoopjes 😊

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv