Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... Vis mer
Se hva andre synes
4 mei een Iphone-oplader besteld: het is 1 juni en niks binnen gekregen. Ik heb 2x een mail gestuurd over de tijd heen, niks terug gekregen. Heb 2x gebeld, klantenservice niet bereikbaar en bellen ook... Vis mer
Helemaal niet tevreden. Ten eerste 1,5 week moeten wachten op de lader terwijl er staat dat de levertijd tussen 24-48 uur is. Wanneer je hier over mailt krijg je geen reactie. Lader werkt ook niet. Pr... Vis mer
Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... Vis mer
Selskapet har svart
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Kabel vloog in brand
Mijn iPhone-oplaadkabel van deze webshop begon te roken en te smeulen terwijl hij in het stopcontact zat. Gelukkig was ik thuis, anders had mijn huis kunnen afbranden. Gekocht op 23 november 2022 - code 003130227184 NLD bij de afschrijving.

Svar fra Laderkoopjes
Hello just wanted to share my…
Hello just wanted to share my experience.
I broke my phone a couple of days ago so i been searching for a fast solution for replacement i was searching online and found this store it cached my eyes because they say ultra fast delivery.
So i order on iPhone pro max in the morning i got on email that the product was sent but after 3 days nothing happened also no tracking number.
I contacted them per email but they didn't say sorry for the delay or offer a solution, instead they where enjoyed from my email and rudely said to cancel my order after 3 days off waiting.
I don't recommend this store!and also I won't be back ever again
Zijn niet origineel al wordt die indruk gewekt.
Er wordt de indruk gewekt dat het ook originele producten bevat. Zelf de EarPods besteld, maar deze zijn niet origineel en geluid en microfoon zijn ook zeker niet dezelfde kwaliteit. Bij de vraag via mail of het originele zijn wordt dit niet bevestigd noch bekend. Terugsturen is voor eigen rekening.
Zou hier zelf nooit weer kopen.

Slecht…
Heb paar dagen geleden oortjes besteld (earbuds apple lightning) heb ik ze binnen test ik ze moet ik ze met Bluetooth verbinden?? Dit lijkt me niet helemaal logisch dus helaas 15 euro kwijt krijg ook geen bericht op de klantenservice…

Vreselijke organisatie
December oortjes besteld die stuk waren binnen een dag, toen 2 weken later eindelijk nieuwe oortjes ontvangen nadat de eerste zending “kwijtgeraakt” was. Om vervolgens erachter te komen dat ik alweer kapotte oortjes geleverd krijg.
Nu, op 9 februari nog altijd geen geld terug. Enige wat ik terugkreeg was de vraag in mijn mail of ik mijn negatieve google review weg wil halen en wil vervangen door een goede. Dit omdat ze “hun best” hebben gedaan.
Een wanvertoning van een organisatie en zoals andere reviews te lezen ben ik zeker niet de enige. Bestel. Hier. Niet!

Nog niks ontvangen
Nog niks ontvangen, is nu een week geleden. Oortjes besteld voor 15 euro.
Klantenservice reageert niet. Meerdere mails gestuurd. Ik belde naar de klantenservice vandaag om 13.53 uur, net voor dat ze niet bereikbaar zijn. Dan wordt de verbinding verbroken op het moment dat je wordt doorverbonden.
Ben bang dat ik mijn geld kwijt ben en ik heb nog niks ontvangen per post.
Koop hier niet!

Verspil je geld niet
Heb op 5 januari een bestelling geplaatst voor oordopjes. Toen direct een mail gestuurd dat als het oordopjes zijn die gekoppeld moeten zijn aan Bluetooth dat ik dan liever van de koop af zie (stond nergens op de aankooppagina, maar had hetzelfde probleem met oordopjes van een andere webshop).
Ondanks dat ze op de website aan geven, “vandaag besteld morgen in huis”, ontving ik 9 januari (!) pas reactie terug. Ik heb toen om een terugbetaling gevraagd, toen op de 11e was dat akkoord, nu op de 21e nog steeds geen terugbetaling ontvangen. Doe met deze info wat je wilt maar ik bestel hier nooit weer
Aangepast: terugbetaling is pas na het achter laten van deze review in orde gemaakt, en heb het nu 12 dagen na belofte dat ik een terugbetaling zou ontvangen pas ontvangen. Aan de hand van eerdere reacties verneem ik dat dit helaas hun gewoonlijke gang van zaken is, en geloof ik persoonlijk niet dat er iets mis is gegaan bij het overmaken van de terugbetaling. Vind de toon die in de e-mails gebruikt wordt door de klantenservice medewerker verre van vriendelijk of servicegericht en dus vind ik samengevat mijn eerdere beoordeling van 1 ster nog steeds passend. Ik zal het verhogen naar 2 sterren omdat de terugbetaling is voldaan vanuit de kant van Laderkoopjes, maar zelf zal ik hier nooit meer klant zijn.

Svar fra Laderkoopjes
Uiteindelijk wel mijn geld teruggekregen
Update: Ik heb pas na deze review een mail gekregen van laderkoopjes. Vervolgens kreeg ik wel gewoon mijn geld terug.
Tldr versie: ik heb iets geretourneerd en mijn geld niet terug gekregen. Laderkoopjes reageert niet op emails.
Lange versie: EarPods gekocht, ik dacht originele apple, waren ze niet. Ook toen pas na een slechte review schrijven kreeg ik contact, hun excuus was dat ik het verkeerde e-mailadres gebruikte. Anyway, oortjes geruild voor wat ik dacht nu wel originele, maar nee hoor 'originele kwaliteit', is dus ook niet origineel apple. Retour gestuurd met hun retourlabel, maar vervolgens kon ik fluiten naar mijn geld. Nooit iets terug gestort gekregen. (update: nu wel)

Svar fra Laderkoopjes
Heb na 3 mails en 3 weken nogsteeds m’n…
Heb na 3 mails en 3 weken nogsteeds m’n oordopjes niet binnen, zeer slecht
Ze hebben gereageerd maar hebben er weken over gedaan om nieuwe oordopjes in te zenden nadat ik m’n oordopjes niet binnen had gekregen. Toen ik m’n nieuwe oordopjes heb ontvangen was het overduidelijk aliexpress kwaliteit. Ze hebben me tweemaal gevraagd om mijn review er af te halen omdat alles zogenaamd goed is afgehandeld, maar ik heb €15 betaald voor oordopjes die nog geen 3 cent waard zijn.

Topkwaliteit
Ondanks de langere levertijd wat uiteindelijk netjes is afgehandeld, heb ik een fantastische refurbished iPhone binnengekregen!
Blij met mijn bestelling, en de nette benadering van het bedrijf dat het even anders ging. Kan gebeuren!
Bedankt Laderkoopjes, jullie leveren topkwaliteit!

Svar fra Laderkoopjes
Ik heb 11 november een 20 watt Apple…
Ik heb 11 november een 20 watt Apple blokje + een 2 meter usb-c naar lightning kabel gekocht en het blokje werkt na 6 weken helemaal niet meer en de kabel werkt alleen als je hem er op 1 manier in stopt, ik heb het product vergeleken met een officiële oplader en het blijkt nog nep te zijn ook... 33 euro betaald voor neppe rotzooi. (Bestel nummer: #LK-11457)

Laderkabels doen het niet
Laderkabels doen het niet. 3 gekocht alle 3 zelfde probleem. Geeft laad tekentje aan maar laad echter niet op, percentage neemt af.

Svar fra Laderkoopjes
Niet bestellen bij dit bedrijf
Niet bestellen bij dit bedrijf! Ze werken met billink en sturen geen kosteloze herinnering maar direct aan aanmaning van 15.- De eerste factuur was mij ontgaan. Na mijn review kreeg ik een e-mail met de dreiging om mijn review te verwijderen voor 3 uur Ivm laster. Erg onprofessioneel
Onbetrouwbaar
Onbetrouwbaar. Bestelling werd eerst niet geleverd. Na 3 e-mails uiteindelijk wel. Product kapot. Geretourneerd na weer 5 e-mails heen en weer. Ik wacht nu al 2 maanden op mijn geld terug. Er wordt niet meer gereageerd op mijn altijd vriendelijk gebleven e-mails. Ik raad deze webshop zeker niet aan.
Note: het product werd op de webshop gepresenteerd als “origineel”. Het was absoluut geen origineel product maar AliExpress verpakt

Svar fra Laderkoopjes
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.