Laderkoopjes Anmeldelser 158

1,4

Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... Vis mer

4 mei een Iphone-oplader besteld: het is 1 juni en niks binnen gekregen. Ik heb 2x een mail gestuurd over de tijd heen, niks terug gekregen. Heb 2x gebeld, klantenservice niet bereikbaar en bellen ook... Vis mer

Helemaal niet tevreden. Ten eerste 1,5 week moeten wachten op de lader terwijl er staat dat de levertijd tussen 24-48 uur is. Wanneer je hier over mailt krijg je geen reactie. Lader werkt ook niet. Pr... Vis mer

Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... Vis mer

1,4

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Besteld, betaald en niet ontvangen

Besteld, betaald maar niet ontvangen en dan een dom mail als antwoord gekregen.
Slechte zaak dit en zoals ik in mijn al schreef, oplichters praktijken. Helaas nu een update. Mooie praatjes maar de afspraken niet nakomen. Oké, eindelijk. Ik heb mijn geld terug. Dankjewel!

13. mars 2024

Usb-c lader besteld en bericht dat hij…

Usb-c lader besteld en bericht dat hij opgestuurd was met brievenpost. Na 4 werkdagen nog niks ontvangen. Hier op de site gekeken en , ivm slechte reviews laatste maanden , gedacht dat ik dus het geld kwijt was. Dag erna gebeld en vriendelijk te woord te gestaan. Ze sturen een nieuwe op. twee dagen later per mail een bericht gekregen dat ze de lader retour hadden gekregen. Dezelfde dag had ik de lader in mijn brievenbus , dus uiteindelijk ben ik tevreden!

28. februar 2024

Slechte communicatie en geen product ontvangen!

Bestelling geplaatst en betaald en niets ontvangen. Op mails daarover werd in eerste instantie niet gereageerd. Na contact uiteindelijk een creditnota ontvangen van Billink. Geen reactie meer ontvangen van Laderkoopjes zelf op mijn vraag om de order te annuleren. Wat een gedoe! En nog steeds geen adapter. Die heb ik ergens anders moeten kopen.

14. februar 2024

Bestel hier niet !

Kabel eerst niet ontvangen, mocht ook niet annuleren. Gelukkig op achteraf betalen gedaan en hebben ze na 3(!) maanden een kabel opgestuurd. Bestel hier niet!!

25. januar 2024

Slechte kwaliteit + geen gehoor

Hier 2 sets oordoppen gekocht, werken helaas allebei niet. Zijn erg beperkt telefonisch bereikbaar, maar ook in de 4 uur dat je ze wel kunt bellen wordt er niet opgenomen of wordt de verbinding verbroken. Daarnaast geen reactie op e-mail(s). Ik zou hier zeker niet opnieuw kopen en ook niemand aanraden om dat wel te doen. Slechte kwaliteit en slechte (geen) klantenservice!

20. desember 2023

Hier niet kopen!!!

Kabel werkte niet op mijn iPad. Heb gebeld en zou nieuw kabeltje krijgen. Niet gebeurd. Heb toen een mail gestuurd. Hier geen antwoord op gehad. Intussen was het 8 weken later. Weer gebeld en ik zou mijn geld terug krijgen. Niet gebeurd. Nu geen kabeltje en mijn geld kwijt.

16. oktober 2023

Goed spul

Goed spul, levering bleef hangen bij DHL sorteercentrum, maar dit werd snel en vriendelijk opgelost.

26. oktober 2023

Op 16-9 heb ik een revieuw geschreven

Op 16-9 heb ik een revieuw geschreven. Dit is een update. Heb mijn geld terug en ze beloven alsnog mijn kabeltje te sturen. Ze wilde pas tot terugbetaling overgaan nadat ik de recensie had verwijdert. Absurd. Voor mij geen bestellingen meer op dit adres

25. oktober 2023

Goedkoop duurkoop?

Ik heb hier een laadkabeltje besteld vanwege de gunstige prijsstelling. Helaas werkte deze niet op mijn toestel en heb ik hiervoor een retour aangevraagd met verzoek tot crediteren. Het contact hiervoor verliep wat moeizaam en traag, dit vanwege drukte meldde het bedrijf. Verder is uiteindelijk alles opgelost en heb ik elders een originele laadkabel besteld.

26. september 2023

Lader snel stuk

Drie laders besteld; twee werken prima, een werkt alleen in een specifieke hoek, als ik hem zo vast blijf houden. Heb hem pas anderhalve maand. Jammer.

12. oktober 2023
Logoen til Laderkoopjes

Svar fra Laderkoopjes

Beste Simone,

Vriendelijk bedankt voor je review!

Vervelend te horen dat 1 van de 3 opladers niet helemaal naar behoren werkt. Uiteraard lossen we dit graag voor je op. Wij geven op al onze accessoires maar liefst 1 jaar garantie. Wil je contact met ons opnemen via support@laderkoopjes.nl? Vergeet niet om in de mail je bestelnummer door te geven.

Alvast bedankt!

Team Laderkoopjes.nl

Ontzetten prettig geholpen door…

Ontzetten prettig geholpen door dit bedrijf. Zeer klantvriendelijke jongeman en erg behulpzaam bij vragen. Kan iedereen aanraden zijn kabeltjes hier te bestellen!

29. september 2023

top service

bij deze site een lader besteld, deze was ontzettend snel geleverd super fijn! helaas was deze lader kapot, na wat mail contact is er beloofd mij een nieuwe toe te sturen. hele fijne service en ook zeker aan te raden!

26. september 2023