Ik heb 2 kabels besteld en natuurlijk betaald, Eerst heb ik geen e-mail over de bestelling ontvangen. Het is nu twee weken geleden dat ik mijn bestelling heb geplaatst,en de kabels zijn nog niet b... Vis mer
Se hva andre synes
4 mei een Iphone-oplader besteld: het is 1 juni en niks binnen gekregen. Ik heb 2x een mail gestuurd over de tijd heen, niks terug gekregen. Heb 2x gebeld, klantenservice niet bereikbaar en bellen ook... Vis mer
Helemaal niet tevreden. Ten eerste 1,5 week moeten wachten op de lader terwijl er staat dat de levertijd tussen 24-48 uur is. Wanneer je hier over mailt krijg je geen reactie. Lader werkt ook niet. Pr... Vis mer
Op 16 november een Lightning naar USB-C kabel besteld, kreeg een USB-A naar usb-C dus teruggestuurd, keurig gefrankeerd en het ordernummer vermeld, volgens retourinstructies. Pas vandaag (20 dec) kwam... Vis mer
Selskapet har svart
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Erg fijne kabels en ze werden snel…
Erg fijne kabels en ze werden snel geleverd.
Super snelle levering!
Super snelle levering!
A kwaliteit product tegen hele scherpe prijzen top.
Heldere overzichtelijke site
Snelle levering van een 2 m iPhone oplaadkabel.
Werkt super.
Ik had een lader nodig en kwam op deze…
Ik had een lader nodig en kwam op deze site. Zag dat die op voorraad was en ze snel konden leveren.
Tevreden, ga zeker vaker bestellen
Alles was dik in orde
Alles was dik in orde, snel verzonden en goed verpakt. Ik ben heel tevreden!
Slechte oplaadkabels
Slechte oplaadkabels. Ze laden niet eens
Fantastische service!
Fantastische service!
Dat was hoe ik mijn aankoop bij laderkoopjes.nl heb ervaren. Overzichtelijk, duidelijk en transparant dat zijn de woorden die hun communicatie en service het beste omschrijven. Kortom als er nog wat besteld moet worden ga ik deze webshop zeker niet voorbij.
Prettige ervaring!
Fijne communicatie en snelle levering. Product was zoals omschreven.
Op een laat tijdstip heb ik mijn…
Op een laat tijdstip heb ik mijn bestelling geplaatst
Bijzonder mooi, dat je dan nog zo’n snelle reactie ontvangt
Alles was geregeld en binnen 24 uur had ik de oordopjes binnen
Goed gedaan
Een kabeltje voor een mobiel
Een prachtig kabeltje voor een mobieltje gekocht ook goed geprijsd maar het pasten niet op de stekker!
Pas op met de verpakking open maken want wil je het evt terugsturen wordt het onverkoopbaar verklaard!
Kabeltje teruggestuurd niks meer van gehoord!
Een mailtje gestuurd waardoor het bedrijf er achter kwam na een soort van mails storing dat ik niet was terug gemaild.
Na wat mailing met dezelfde persoon (erg prettig) binnen twee dagen alles geregeld en geld teruggestort gekregen en een tegoed van 50% korting bij de volgende aankoop aangeboden gekregen!
Al met al een prima bedrijf!
Ik was al gewoon een blij mens dat het tot een goed einde is gekomen!
Met vriendelijke groet, Fatima
Het product kwam keurig op tijd aan
Top service!
Goede service, snelle levering. Ik ben zeer goed geholpen na dat ik contact heb gehad met de klantenservice. Mijn pakket was leeg geleverd waarschijnlijk door de bezorger leeg gemaakt. Heb gratis een nieuwe product geleverd gekregen en heel vriendelijk te woord gestaan. Dik verdiende 5 sterren!!
Goede prijs-kwaliteit verhouding, goede aflevering
Goede prijs-kwaliteit verhouding, door enige vertraging bij Post NL na 2 dagen bezorgd, aflevering in orde
Top service!
Aardige klantenservice, goede prijs & prima laders! Voor herhaling vatbaar!
Laderkoopjes heeft een goeie service
Laderkoopjes heeft een goeie service. Ik heb goed gebruik kunnen maken van mijn garanties periode en daar een fijne ondersteuning in gekregen. Twee keer heb ik van laderkoopjes een nieuwe kabel ontvangen die het helaas niet werkte.
Zelfs daarna was het mogelijk om mijn aankoopbedrag terug te krijgen.
Liever had ik natuurlijk gehoopt op een goedwerkende kabel.
Snel geleverd , i phone kabels paste goed
I phone kabels netjes verpakt en snelle levering
Prima afhandeling
Netjes en op tijd geleverd
Lightning kabel IPad werkt niet
Lightning kabel gekocht voor mijn IPad, 1 m.
Eerste werkte niet. Teruggestuurd en daarna lang gewacht en pas na weer contact opnemen opgestuurd en ontvangen (hun verklaring: zoekgeraakt in de post….) Maar ook deze kabel werkt niet. Gaat heel even aan en dan direkt af.
Waardeloos dit. Kost ook zoveel tijd voor zoiets simpels.
Enfin, goedkoop is duurkoop in dit geval.
Update 14 augustus: bedrijf heeft geld teruggestort op mijn rekening.
Ze wilden graag dat ik mijn slechte beoordeling zou aanpassen.
Uiteraard ben ik blij dat ik mijn geld terug heb, maar toch zou ik hier geen bestelling meer plaatsen.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.