Bardzo dobre doświadczenie od początku do końca. Konsultant na infolinii był bardzo uprzejmy i udzielił mi wszystkich potrzebnych informacji. Kwiaty zostały dostarczone tego samego dnia w obiecanych g... Vis mer
Se hva andre synes
Ta firma to jakieś nieporozumienie Specjalnie dopłaciłem aby kwiaty dotarły w ciągu 2h po czym kurier dotarł dopiero po 3 godzinach ale to nic bo kwiaty które zamówiłem to całkowicie odbiegają od t... Vis mer
Możliwość wyboru daty była bardzo przekonująca do wykonania zakupu. Świadomość dostawy na czas w pełni mnie satysfakcjonuje. Sposób składnia zamówienia był prosty, choć było by miło było gdyby pola b... Vis mer
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług Kwiatowej Przesyłki. Zamówiłem/am bogaty, wielokolorowy bukiet z mnóstwem różowych i żółtych róż oraz dużych, słonecznych gerberów (taki jak na zdjęciu w ofer... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Kwiatowaprzesylka.pl to polska kwiaciarnia online, która oferuje wysyłkę kwiatów i prezentów na terenie całego kraju. Na stronie znajduje się szeroki wybór bukietów oraz personalizowanych upominków, które można dostosować do różnych okazji. Klienci mogą dokonywać zakupów online jak i telefonicznie, wybierając produkty i określając datę oraz adres dostawy. Bezpłatna dostawa na terenie całej Polski już w 2 godziny! Zapewniamy wysoką jakość dostarczanych produktów, ekspresową dostawę oraz znakomitą obsługę klienta.
Kontaktopplysninger
Niedźwiedzia 29B, 02-737, Warszawa, Polen
- +48 22 256 53 10
- biuro@kwiatowaprzesylka.pl
- kwiatowaprzesylka.pl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
latwo zlozyc zamowienie
latwo zlozyc zamowienie, kwiaty sa swieze i dostarczone na czas
Bardzo sprawnie wszystko udało się…
Bardzo sprawnie wszystko udało się ogarnąć
Oglądając ekspozycję czułem trudność…
Oglądając ekspozycję czułem trudność dokonania wyboru, ze względu na szeroki asortyment, lecz po chwili upatrzyłem. I jest to jest to!
Super serwis polecam
Korzystam od lat
Korzystam od lat, nigdy się nie zawiodłem.
sprawnie i szybko ale poczekam jeszcze…
sprawnie i szybko ale poczekam jeszcze na dostawe i wtedy ocenie ostatecznie
Latwa w obsludze strona
Latwa w obsludze strona, teraz czekamy na dostawe
update: dostawa rewelacja! dziekuje
Bardzo dobry wybór i dostawa na czas
Śliczne kwiaty dostarczone z troską
Śliczne kwiaty dostarczone z troską, bukiety trzymają się świetnie przez długi czas, ceny w porównaniu do konkurencji są nieco niższe, nie ma się do czego przyczepić.
Polecam.
W sumie to zero gwiazdek dostarczone…
W sumie to zero gwiazdek dostarczone zostały za 2 stówy wiechcie pognite i odlatujące płatki w dniu urodzin dla kobiety.
Żenada błazny
Masakra przesyłka kwiatowa kwiaty…
Masakra przesyłka kwiatowa kwiaty przerzucone przez płot i tak sobie oczekiwały
Kwiatowa Przesylka
Super kwiaciarnia ,kwiaty sa przepiekne i swieze ,dostarczone zawsze w terminie.
Sprawna dostawa i można łatwo…
Sprawna dostawa i można łatwo przekierować przesylke
Najlepsi w Polsce zawsze na czas piękne…
Najlepsi w Polsce zawsze na czas piękne bukiety
Dramat !!!!
Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tej firmy. Bukiet za 200 zł drastycznie odbiega od tego, co prezentowano na zdjęciach ofertowych. Kwiaty dotarły w stanie pełnego rozkwitu – są tak „dojrzałe”, że ich żywotność oceniam na maksymalnie 2 dni. Kolejnym dowodem na brak profesjonalizmu jest bilecik: zamiast estetycznych życzeń, otrzymałam wydruk zawierający dane zamawiającego i wewnętrzne notatki firmy wymieszane z treścią dedykacji. Reklamacja to strata czasu – firma twierdzi, że wszystko jest w porządku. Jeśli liczycie na jakość i estetykę, szukajcie gdzie indziej.
Na czas....Na 14 maja
Super wybór
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.