Absolutely horrendous service. I do not recommend it. My package was never delivered and after nearly 2 months they are demanding more money from me.
Se hva andre synes
Ostatnie przesyłki potrzebowałem do rąk własnych i nie chciałem kierować do Paczkomatów, dlatego celowo nie aktywowałem tych opcji, a wziąłem urlop, aby być przy dostawie w wygodnym dla Kuriera termin... Vis mer
Selskapet har svart
Korzystałem z usług pośrednictwa tej firmy przy wysyłce paczki z Filipin do Polski. FedEx naliczył mi cło, vat i opłatę za magazynowanie w łącznej kwocie 566 zł za towary używane zakupione kiedyś w Po... Vis mer
Selskapet har svart
Paczka odebrana ode mnie tego samego dnia co był zamówiony kurier więc super. Pierwszy pan kurier nie wziął paczki bo była niestandardowa -35 kg, rozumiem, ale załatwił innego pana kuriera który w nie... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Serwis do zamawiania kurierów. Najlepsze przesyłki kurierskie. Gwarancja wysokiej jakości usług. Jesteśmy na rynku już 15 lat! Porównaj oferty firm kurierskich i sam zdecyduj, która jest najlepsza dla Ciebie. Wysyłasz więcej? Skorzystaj z naszej oferty cen hurtowych. Sprawdź nasze ceny przesyłek zagranicznych - niskie ceny, szybka dostawa, generowanie dokumentów eksportowych.
Kontaktopplysninger
Prezydenta Lecha Kaczynskiego 1, 80-374, Gdansk, Polen
- 58 600 81 70
- biuro@kurjerzy.pl
- kurjerzy.pl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 91 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Sprawnie Szybko Przejrzyście
Jak w zegarku i według zapewnień paczka…
Jak w zegarku i według zapewnień paczka dotarła do Italii o czasie. Dziękuję.
Szybko,przez cały czas można…
Szybko,przez cały czas można monitorować gdzie jest przesyłka,napewno skorzystam ponownie z usług firmy
Zamawiałam kuriera pierwszy raz i…
Zamawiałam kuriera pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona.
Szybko,sprawnie i dostarczone na czas.Polecam!!!
bardzo dobra współpraca
bardzo dobra współpraca, szybko załatwiona sprawa i przesyłka dostarczona ekspresowo, polecam.
Czytałem i pozytywne i negatywne opinie…
Czytałem i pozytywne i negatywne opinie na internecie ale zaryzykowałem. Nie zawiodłem się, paczka ze Szwecji do Warszawy. Niewiarygodny stosunek ceny do usługi. Mocno polecam
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie. Jestem bardzo zadowolona. Serdecznie polecam.
Terminowa dostawa w konkurencyjnej…Marek
Terminowa dostawa w konkurencyjnej cenie - polecam
Zawsze jest poprawnie
Rezerat 40
Kurier dostarczył paczkę szybko i sprawnie
Wszystko było na najwyższym…
Wszystko było na najwyższym poziomie,szybkie zamówienie, informacja, kurier o czasie, paczka dostarczona na czas i to w przedświątecznym chaosie.
Najlepszy serwis kurierski jaki kiedykolwiek uzywalam
Super latwa strona w nawigacji, zlozenie zamowienia to doslownie minimum wymaganych informacji I 3 klikniecia myszka. Dobry wybor kurierow, dobra cena za paczke, pl do uk dostarczona w 4 dni (nadana tuz przed swietami; odbior z domu i dostawa na adres). Prosty system sledzenia przesylki, notyfikacje rowniez przez email. Serwis na medal jak dla mnie.
godne polecenia !
całość procesu składania zamówienia u KurJerzy.pl przez internet , całość procesu obsługi przez operatora UPS wraz z procesem śledzenia przesyłki w moim wypadku odbyły się bezproblemowo , oceniam te działania w moim przypadku na godne polecenia i perfekcyjne
Oszuści. Absolutnie nie polecam do Włoch.
Po prostu oszuści. Absolutnie nie polecam do Włoch. Paczka dostarczona ale z uszkodzoną zawartością, po prostu przerzucona perz bramę. Kurier nie zostawił żadnego potwierdzenia odbioru, więc nie ma szans na zwrot kosztów uszkodzonej zawartości. Po kilku dniach domagają się jeszcze dopłaty bo według ich wagi przesyłka była prawie ... dwa razy cięższa niż zadeklarowano. Kurjerzy,pl to po prostu oszuści. Lepiej zwrócić się do profesjonalnych firm jak FedEx czy TNT.
Imbroglioni. Assolutamente sconsiglio per le spedizioni in Italia. La spedizione (e il suo contenuto) è arrivata danneggiata. Il corriere non ha rilasciato neanche nessuna ricevuta, quindi non c'è possibilità di richiedere il risarcimento danni. In più richiedono ulteriori pagamenti perché secondo le loro bilance il peso della spedizione è raddoppiato. Per chi vuole avere la vita più serena, meglio che si rivolga ad un corriere più serio.
16 stycznia 2024, tzn po 16 miesiącach od reklamacji przysyłają mi email w którym proszą o wyjaśnienia poprzedniej recenzji. To jest kolejne potwierdzenie, że kurjerzy.pl nie są firmą której warto powierzać przesyłki. Powyższy email sprawia wrażenie bałaganu jaki panuje w tel firmie i nic więcej.
Il 16 gennaio 2024. cioè dopo 16 mesi dalla presentazione della rimostranza, mi inviano un'email in cui chiedono spiegazioni riguardanti le recensione rilasciata in precedenza. È un'ulteriore conferma che kurjerzy.pl non sono un'azienda seria a cui vale la pena affidare affidare le proprie spedizioni. L'email di cui sopra dà l'impressione di un grande disordine che regna nell'azienda e null'altro.

Svar fra KurJerzy.pl
W 2 dni paczka z Polski do Holandii
W 2 dni paczka z Polski do Holandii. Wiele paczek już odebrałam i jestem bardzo zadowolona za każdym razem.
Polecam, bardzo pomocni w zakresie rozwiązywania dodatkowych problemów z zagranicznym oddziałem GLS
Wszystko poszło szybko i sprawnie. Przesyłka była na drugi dzień
Tragedia
Tragedia. Przesyłkę wysłałem do Anglii.Nie została dostarczona na wskazany adres tylko do sklepu 20 minut jazdy samochodem. Na adres przyszedł SMS z adresem gdzie można odebrać przesyłkę. Po 30 minutach przyszedł jeszcze e mail że przesyłkę nie dostarczono
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.