Virkelig god kørelærer. Enormt nem at tale med og ulrich lærer en tingene ekstremt hurtigt
Jeg vil hjælpe med dit kørekort.. Ikke bare for at få dig til at bestå, men for at gøre dig til en trafikant
Rebekkavej 24, 2900, Hellerup, Danmark
- ulrik@koretime.dk
- koretime.dk
Vælg Ulrik!
Jeg kan ikke anbefale Ulrik nok gange til alle dem der ønsker at få et kørekort. Hvad der virkelig adskiller Ulrik fra andre kørelærere, er hans evne til at skræddersy undervisningen præcist efter ens behov. Han var tålmodige og forstående, hvilket gjorde mig mere selvsikker bag rattet. Ulriks tilgang var altid positiv og opmuntrende, selv hvis jeg lavede fejl, hvilket skabte et trygt læringsmiljø. Og så bestod jeg både teorien og køreprøven første gang!
Virkelig god kørelærer
Engageret kørelærer
Nu har jeg haft kørekort læææænge før Ulrik startede som kørelærer…
Men til gengæld har jeg haft den ære af at arbejde sammen med ham for år tilbage, og ud fra dette er jeg ikke det mindste i tvivl om at Ulrik er og bliver den mest engagerede, sjove og gennemførte kørelærer man kan ønske sig.
Jeg er helt sikker på at Ulrik påtager sig hver en opgave med ét mål, som er at den individuelle elev skal kunne følge sig 100% tryg, og efterfølgende klar når kortet er i hus, til at blive sluppet ud i trafikken…. 🚗 🏍️
Jeg kan kun anbefale at vælge Ulrik, for så er eleven i de mest trygge hænder under hele forløbet 💪🏼💪🏼💪🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Forsæt det gode arbejde champ 🙏🏼💪🏼
Jeg har haft Ulrik som Kørelære
Jeg har haft Ulrik som Kørelære hos Stenbæks køreskole på Rebekkavej. Taget i betragtning af alt hvad der har sænket tiden det tager at tage kørekort, har jeg formået at gøre det på ca. 2,5 måned, takket være Ulrik. Med Ulrik får du et sjovt og lærerigt forløb, samtidig med at han selv er engageret for at du får dit kørekort hurtigst muligt. Kæmpe fornøjelse!
En meget fint forløb
En meget fint forløb. Alle på vores MC-hold bestod og stemningen var bare så god hele vejen igennem. Rigtigt rigtigt hyggeligt selskab og jeg glæder mig til vi skal ud og køre sammen!

Svar fra Køretime.dk
Ulrik er en mega god kørelærer
Ulrik er en mega god kørelærer, som ikke bare tænker på at man skal få kørekortet, men han går også op i hans elever og tænker på hvordan de har det.

Så god en underviser
Så god en underviser. Super pædagogisk og dygtig. Mange anbefalinger herfra til fremtidige elever.
Super god kørelærer!
Super god kørelærer!
Det har været en fornøjelse at tage MC kørekort hos Ulrik. Det har været en lynhurtig, lærerig og sjov proces.

En dygtig kørelærer
Ulrik er en dygtig, forstående og sjov lærer. Jeg har haft Ulrik som både teori- og kørelærer, og med hans hjælp bestod jeg både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Han er forstående og fokuseret på, at man lærer det man skal, samtidig med at det bliver en god oplevelse. Jeg har været fuldt ud tilfreds med at tage mit kørekort hos Ulrik, og at jeg har kunne tag det på under et halvt år, og til en fair pris. Han er ærlig omkring ens forløb, og hjælper med de ting man kan have svært ved.
Det er derfor jeg har givet ham 5 stjerner.

Svar fra Køretime.dk
Det har været en fantastisk oplevelse
Det har været en fantastisk oplevelse, med rigtig go behandling.

God oplevelse
Ulrik, super god kørelærer. Godt og hurtigt forløb

WOW!
Efter mange dage med snak med andre køreskoler hvor man bliver spist af med deres priser og man ikke føler sig sikker, kan man rolig vælge Danmarks bedste og behagelige kørelærer Ulrik. Det har været lige efter bogen og man har været i trykke hænder under hele forløbet. Kæmpe anbefaling her fra ;)

Kørerlære i topklasse
Jeg havde et lækkert forløb med sjove teoritimer og køretimer, der gjorde jeg altid så frem til det næste i forløbet. Selvom jeg ikke var et naturtalent fra start, var jeg tryg under hele forløbet og endte med at føle mig helt hjemme på vejene.
Fantastisk kørelærer
Ulrik er en virkelig god og empatisk kørelærer. Jeg var meget nervøs og var ikke så glad for at køre, og det håndterede Ulrik rigtigt fint og jeg følte mig meget tryg gennem hele processen. Varmeste anbefalinger herfra!

Rigtig god kørelærer
Ulrik er en rigtig god og sjov kørelærer, som er dygtig til nervøse elever. Det har været en virkelig god og behagelig oplevelse, og Ulrik har været støttende og god til at få en hurtigt igennem processen.

Hurtig hjælp ved generhvervelse
Hurtig hjælp ved generhvervelse, og konstruktive råd. Bestod i første forsøg.
Ulrik er en dygtig kørelærer!
Ulrik er en dygtig kørelærer!! Der giver en rar oplevelse, og er god til ekstra nervøse elever. Han kan stærkt anbefaledes😁

Rar kørelærer
Rar kørelærer, der fortæller og snakker med dig om hvad der skal øves mere - men roser også når det går godt og giver god selvtillid når man skal til køreprøven :))

5/5 herfra
Ulrik er en rigtig behagelig kørelærer der ikk gør det stresset at køre på vejene for første gang. Venlig og snaksagelig.
Alt hvad man har brug for i en god kørelærer.
5 stjerner herfra

God Kørerlærer på alle punkter 🤩