Kokkekniven Anmeldelser

3,6

Grei leveringstid, nydelige sylskarpe kniver. Flott design, meget gode å bruke Hyggelige priser Damaskstålet er det fineste jeg har sett på kjøkkenkniver...

Jeg bestilte min kniv 23.11.2020 og har enda ikke fått den. I dag er datoen 06.01.2021. Dette er ekstremt dårlig, og jeg kommer ikke til å bestille noe herfra igjen da den har tatt så lang tid. Nettsi... Vis mer

Skoleeksempel på god service! Super service fra nettbutikken. Fikk direkte svar og anbefaling på mail i løpet av veldig kort tid. Ble heller ikke anbefalt å kjøpe "den som er litt bedre", som jo er... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Det går fint å sykle uten gir,men det er enklere,tryggere og morsommere med. Det samme med gode kjøkkenkniver.Det gir større glede å lage mat med skarpe kniver,som er godt balanserte og med skaft som er ergonomisk godt designet.Det gjør jo dessuten ikk...

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Utstyret fungerer men har lav kvalitet…

Utstyret fungerer men har lav kvalitet i forhold til pris. Noe lang leveringstid, men det var kjent.

21. oktober 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei,og takk for en saklig anmeldelse. Vi har fått gode tilbakemeldinger tidligere på denne Lansky -sliper,men vil nå ta en ny vurdering. Takk atter en gang. Hilsen Tore/Kokkekniven

Skoleeksempel på god service!

Skoleeksempel på god service!
Super service fra nettbutikken. Fikk direkte svar og anbefaling på mail i løpet av veldig kort tid. Ble heller ikke anbefalt å kjøpe "den som er litt bedre", som jo er normalen, men fikk tips om en pakke med slipestein med forskjellig grits til super pris. Fått produktene, veldig fornøyd. Alle knivene er nå sylskarpe igjen.
Anbefales på det varmeste!

14. oktober 2020

Svar fra Kokkekniven

Dette er så hyggelig å høre. Tusen takk. Dette er så gøy! Jeg er nok en bedre kokk,enn forretningsmann,så anmeldelser som dette varmer virkelig! Takk atter en gang! Hilsen Tore/Kokkekniven

De driver kun med drop-ship fra kina

De driver kun med drop-ship fra kina. Under halv pris dersom man kjøper fra wish selv. Veldig dårlig. Helt ok produkt

14. oktober 2020

Svar fra Kokkekniven

Det står på vår nettside at vår forretningsmodell er basert på dropshipping,og det er jo en helt ærlig sak,selv om ikke det er så mange som driver med det i Norge. Norsk kjøpslov gjelder like fullt uansett.

Tok ganske lang tid å få varen

Tok ganske lang tid å få varen. Veldig dårlig magnet i den knivblokka

21. september 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei. Hvis du ikke er fornøyd med knivblokka,så skal jeg selvfølgelig refundere dine penger. Jeg skal ta det opp med produsenten,og tar den ut av sortimentet inntil videre. Takk for din tilbakemelding. Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd, kom innen 3 uker.
Produktet var bra innpakket og i god stand, og fungerte som planlagt.

14. september 2020

Svar fra Kokkekniven

Supert! Det er bra.Takk atter en gang for bestillingen.

Har enda ikke sett noe til varene

4. september 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei Bendik. Din vare med sporingsnummer: LZ234579071CN ble ifølge Posten.no utlevert 17 August. Ring meg gjerne hvis spørsmål.Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

Varen var bra til en rimelig pris men…

Varen var bra til en rimelig pris men tok lang tid før den kom i posten 3-4 uker.

28. august 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei Ketil,og takk atter en gang for bestillingen. Jeg beklager den lange leveringstiden. Det står flere steder på vår nettside at leveringstiden er ca.3 uker,men grunnet Covid-19 og uforsigbarhet i internasjonal flyfrakt,kan oppstå forsinkelser. Bra at du ble fornøyd med slipesteinen!

Svært lang leveringstid

Jeg bestilte en slipesteinavretter fra kokkekniven.no og da den omsider kom var den som beskrevet. Imidlertid ble leveringstiden nærmere 8 uker i stedet for de 3 ukene som det blir opplyst om på nettsiden og i bekreftelse på mail. Informasjonen underveis var også sparsommelig; jeg fikk etter hvert sporingsnummer på forsendelsen etter å ha tatt kontakt, men kunne ønsket meg noen oppdateringer underveis når forsendelsen tok så mye lengre tid enn det som ble oppgitt.

23. august 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei Osmund. Din kritikk er saklig,konstruktiv og berettiget. Du har vært uheldig med den lange leveringstiden,men ansvaret for manglende oppdateringer er mitt. Jeg beklager veldig dette. Hilsen Tore/Kokkekniven

Kan ikke være fornøyd

Kan ikke være fornøyd, når jeg ennå ikke har mottatt kniven?
Etter denne kommentar, meget rask og god rilbakemelding og det hele løser seg bra, meget rask og god håndtering av problemet

19. august 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei. Jeg er helt enig med deg. Litt vanskelig å være fornøyd når det tar over en måned å få din bestilling! Din vare kommer fra lager i utlandet,og det er forsinkelser grunnet mange kansellerte flyavganger. Ditt sporingsnummer er: LZ208822802CN .Jeg gjør oppmerksom på at sporingsinfo kan være mangelfull når en vare er i transitt mellom terminaler. Din vare er på vei til deg,men du er i din fulle rett til å angre kjøpet,og få dine penger refundert. Jeg ber om ytterlige litt tålmodighet. Ring meg gjerne hvis spørsmål. Hilsen Tore/Kokkekniven

Ikke mottatt varen (15 juli)

Ikke mottatt varen (15 juli), ikke fått svar fra kundeservice heller. Scam hele siden?

15. august 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei Ingrid. Beklager dette! Ditt sporingsnummer er: LX207950685CN . Jeg hadde oversett din epost,men vi er også å treffe på teleforn,og chat. Din vare kommer med flyfrakt fra lager i utlandet,og leveringstiden kan være noe lenger nå p.g.a Korona-situasjonen og kansellerte fly. Jeg gjør også oppmerksom på at sporingsinfo kan være mangelfull når en vare er i transitt mellom terminaler. Jeg forstår din frustasjon,så vennligs ta kontakt,og vi blir enig om en kompensasjon. Takk! Hilsen Tore/Kokkekniven

Lang leveringstid!

Jeg bestilte for 4 uker og 2 dager siden og har enda ikke mottatt produktet så kan dessverre ikke si noe om kvaliteten. Etter betaling får du en påminnelse om at leveringstid er ca 3 uker. Produktet mitt er sendt fra Kina. Jeg sendte en henvendelse til selger sist uke om hvor produktene befant seg. Fikk svar med en gang at han skulle undersøke men har ikke hørt tilbake enda. Trenger du kniver raskt er det vanskelig å anbefale denne siden.

13. august 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei Øystein. Beklager min manglende oppfølging! Rettferdig å få en korreks. Knivene er kommet til postterminalen på Lørenskog,så da håper jeg du mottar de veldig snart. Håper knivene får bedre anmeldelse enn min kundeservice. Beklager atter en gang.Hilsen Tore/Kokkekniven

Bestilte rimelig knivsett da vi hadde…

Bestilte rimelig knivsett da vi hadde den minste kniven fra før. Veldig godt fornøyd etter tre års bruk. Utrolig kvalitet ift til pris! Holder eggen som en kniv til tredobbelt pris. Anbefales!

30. juli 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei Finn,og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! Gull verdt når det kommer fra en god kunde som vet hva han snakker om. Takk atter en gang.Hilsen Tore/Kokkekniven.no

Lagt inn ordre, får ikkje kontakt

Bestilte en knivsliper for 2 månder siden. Etter en måned som er antatt leveringstid sendte ej en mail for å høre om pakken. Han fortalte at pga viruset så blir det litt forsinket, de kan ej godta at man ikkje kan gjøre noe med. To uker senere sendte ej en ny mail for å høre om han viste noe. Har ikkje fått svar fra han siden. Har begynt å tenke på at ej ikkje kommer til å få varen i de hele tatt

14. mai 2020

5 stjerner, uten tvil

God kundebehandling. God pris. Bra produkt.

10. mars 2020

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk,Fredrik! Så vanskelig å få folk til å legge inn anmeldelser.

Bestilte en slipestein med holder

Bestilte en slipestein med holder. Varen kom etter ca 3uker som det står opplyst på nettsiden. Holderen hadde en skade, så sendte mld til kokkekniven.no på Facebook og fikk raskt svar fra en veldig serviceinnstilt Tore. Fikk rabattkode på neste kjøp når jeg foreslo det som løsning.
Er veldig fornøyd med servicen jeg fikk.

18. september 2019

Bra!

Enkelt og bra.

23. juli 2019

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk,Daniel! Veldig hyggelig at du ble fornøyd!

Var supert utenom at jeg ikke fikk ett…

Var supert utenom at jeg ikke fikk ett estimat om når pakken skulle ankomme. Ellers ankom pakken fra Kina (så vidt jeg husker) i rimelig tid.

25. juni 2019

Svar fra Kokkekniven

Hei Stine,og tusen takk for anmeldelsen! Vi har et for dårlig sporingssystem som ikke yter godt nok når det gjelder å oppdatere kunden.Vi prøver å finne et bedre system,og håper det skal være på plass snart.Ønsker deg en riktig god sommer,og velkommen tilbake ved en senere anledning! Hilsen Tore/Kokkeniven.no

Vis anmeldelser på alle språk. (72 anmeldelser)