Grei leveringstid, nydelige sylskarpe kniver. Flott design, meget gode å bruke Hyggelige priser Damaskstålet er det fineste jeg har sett på kjøkkenkniver...

Jeg bestilte min kniv 23.11.2020 og har enda ikke fått den. I dag er datoen 06.01.2021. Dette er ekstremt dårlig, og jeg kommer ikke til å bestille noe herfra igjen da den har tatt så lang tid. Nettsi... Vis mer

Skoleeksempel på god service! Super service fra nettbutikken. Fikk direkte svar og anbefaling på mail i løpet av veldig kort tid. Ble heller ikke anbefalt å kjøpe "den som er litt bedre", som jo er... Vis mer

Bestilte en slipestein med holder. Varen kom etter ca 3uker som det står opplyst på nettsiden. Holderen hadde en skade, så sendte mld til kokkekniven.no på Facebook og fikk raskt svar fra en veldig s... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Det går fint å sykle uten gir,men det er enklere,tryggere og morsommere med. Det samme med gode kjøkkenkniver.Det gir større glede å lage mat med skarpe kniver,som er godt balanserte og med skaft som er ergonomisk godt designet.Det gjør jo dessuten ikk...

3,6

Middels

Sylskarpt blad og flott design

Grei leveringstid, nydelige sylskarpe kniver.
Flott design, meget gode å bruke
Hyggelige priser
Damaskstålet er det fineste jeg har sett på kjøkkenkniver...

27. november 2023

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Setter stor pris på din vurdering.

Utrolig fin kniv

Utrolig fin kniv. Litt lang leveringstid, men dette stod det informasjon om så ikke noe problem.

20. november 2023

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt nytt år til deg!

Fikk ikke kniven som var på bildet

Fikk ikke kniven som var på bildet, eller noe form for sertifikat på stålet. Virker ikke topp kvalitet, men helt grei kniv. Men føler meg litt snytt

27. juni 2023

Svar fra Kokkekniven

Hei Aleksander. Beklager seint svar.Dette var merkelig! Du mener at du har fått en annen kniv enn den du har bestilt? Har du mulighet for å sende meg et bilde? Er du fornøyd med slipesteinen du bestilte? Ta kontakt,så blir vi enig om hvordan vi retter opp i dette. Hilsen Tore

Fantastisk service

Fantastisk service! Anbefales på det varmeste. Svarer raskt på spørsmål og finner løsninger dersom det skulle være noe.

4. mars 2023

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Supert

God informasjon på siden, rask kontakt på Mail ved spørsmål og varen ble levert innenfor tiden den skulle. Jeg har ingenting å klage på! Kniven var veldig bra den og :)

28. desember 2022

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk, Charlotte! Veldig hyggelig tilbakemelding. En fornøyelse å ha deg som kunde. Velkommen tilbake ved en senere anledning.

Alt for lang leveringstid

Alt for lang leveringstid. Tok nesten en måned fra jeg bestillte til jeg mottok varen. Varene er sendt fra utlandet. Kunne bestillt på e bay selv til en brøkdel av prisen og like lang leveringstid.

19. mars 2022

Fornøyd

Veldig ryddig og oversiktlig side å handle på. Bestillinge kom meget godt embalert til postkassen på relativt kort tid. Er meget fornøyd og kommer nok til å handle herifra igjen.

26. februar 2022

Svar fra Kokkekniven

Hei,og tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Fornøyde kunder er gull verdt. Takk atter en gang.

Ikke fått varene

Ikke fått varene! For dårlig, prøvd å ringe ikke fått svar. Prøvd å sende Mail -ikke fått svar!

23. desember 2021

Svar fra Kokkekniven

Varene er på vei, men jeg innrømmer at kundeservice har vært altfor dårlig i denne saken. Beklager på det sterkeste.

Mye dårlig

* treg leverig
* dårlig oppdatering på sporing
* skadet vare når den kom frem
* dårlig kvalitet på vare
* vanskelig å få tilbakemelding på mail

22. oktober 2021

Alt veldig bra

Alt veldig bra, men leveransetid på 3+ uker er for lenge.

4. oktober 2021

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for en hyggelig ,og konstruktiv tilbakemelding. Konseptet vårt er Dropshipping (som det står på vår nettside).Det vil si at vi ikke har eget lager i Norge, og dermed blir leveringstiden noe lengre, men sparte utgifter gjør at vi kan selge varene til en lavere pris til deg som kunde . Takk atter en gang for din bestilling. Hilsen Tore/Kokkekniven

Fikk ikke produktet som var bestillt

Fikk ikke produktet som var bestillt. Sendte 2 mailer om dette og fikk ikke svar på en dritt. Elendig service rett og slett. Ett kjennetegn på en useriøs aktør er at de ikke kontakter kunder ved feil.
Skal sies at den siste delen av leveransen plutselig kom 3 uker etter den første. Mn det va ikke takket være god service fra deres side...
Epost sendt til: post£kokkekniven.no
Kvittering ligger i mailboxen min. Så den må dåkker lengre på landet med👍
Va på tur og ta tlf og ringe, men så fikk æ siste delen av leveransen.

21. august 2021

Svar fra Kokkekniven

Beklager det som du opplever som dårlig service fra vår side. Vi har ikke mottatt noen epost fra deg. Har du brukt riktig epostadresse? Vi er også å treffe på telefon og chat 24/7.

Flotte kniver

Flotte kniver. God service. Etter forholdene raskt levering.

16. august 2021

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!