Kokkekniven Anmeldelser

3,6

Grei leveringstid, nydelige sylskarpe kniver. Flott design, meget gode å bruke Hyggelige priser Damaskstålet er det fineste jeg har sett på kjøkkenkniver...

Skoleeksempel på god service! Super service fra nettbutikken. Fikk direkte svar og anbefaling på mail i løpet av veldig kort tid. Ble heller ikke anbefalt å kjøpe "den som er litt bedre", som jo er... Vis mer

Bestilte en slipestein med holder. Varen kom etter ca 3uker som det står opplyst på nettsiden. Holderen hadde en skade, så sendte mld til kokkekniven.no på Facebook og fikk raskt svar fra en veldig s... Vis mer

1. Kjøkkenutstyr

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Det går fint å sykle uten gir,men det er enklere,tryggere og morsommere med. Det samme med gode kjøkkenkniver.Det gir større glede å lage mat med skarpe kniver,som er godt balanserte og med skaft som er ergonomisk godt designet.Det gjør jo dessuten ikk...

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Slipestein

Gode steiner og sliper godt Terje

22. mai 2021

Svar fra Kokkekniven

Hei Terje. Den tollregninga skulle ikke gått til deg. Den skulle vært adressert til meg. Jeg refunderer disse penger. Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

Bestilt vare ankom aldri

Bestilt vare ankom aldri til rett mottaker.
Manglende evne til korrigere, og rette opp i dette.
Så nå sitter jeg uten ønsket vare, og noen kroner rett ut av vinduet.

Treg på tilbakemeldinger, og vanskelig å få svar på telefonnummeret som er oppgitt.

I beste fall treig å svare på eposthenvendelser.

12. april 2021

Svar fra Kokkekniven

Hei Raymond. Beklager det som du oppfatter som dårlig kundeservice, det kan jeg ta selvkritikk på, selv om akkurat det pluss våre produkter er det vi scorer best på. Det er en spesiell tid(Covid-19),og noen ekstra utfordringer knyttet til det, men at Posten utleverer til feil adressat synes jeg er verre å ta kritikk for. Ny forsendelse er på vei, som avtalt og da vil jeg påstå at viljen til å rette opp i det som har skjedd er absolutt til stedet. Har du fått sporingsnummer på den nye forsendelse? Der har jeg kanskje sviktet. Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

Har ikke mottatt noe ennå

Har ikke mottatt noe ennå, hadde faktisk glemt at jeg hadde bestilt noe her.

20. mars 2021

Svar fra Kokkekniven

Hei Lise. Beklager at du ennå ikke har fått forsendelsen, men den er på vei! Sporingsnummer er: LE757810530CN . Jeg tror kanskje at du har oversett det som står på vår nettside om leveringstid ,og spesielt leveringstid og Covid-19. Jeg håper du får din vare veldig snart. Ring gjerne hvis spørsmål.Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

Kjapp levering

Kjapp levering

Det gjekk bare 5 dager så var pakken her.

17. mars 2021

Så bra! veldig hyggelig å høre. Tusen takk. Hilsen Tore/Kokkekniven

Skarpe kniver

Godt utvalg av nyttig slipeutstyr.
Ingen grunn til å ha sløve kniver og verktøy lenger.

16. mars 2021

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Gull verdt for en liten aktør. Takk atter en gang. Hilsen Tore/Kokkekniven

svindel og bedrag.

kjøpte et sett biffkniver her. fikk levert som lovet alt vel. etter ei stund dukket det opp et nytt krav på kjøpet. hadde kvittering på kjøpet så ringte å spurte om dette. fikk fortalt at det hadde vert feil på systemet så dette skulle skulle bli fikset. endte opp med at eg fikk inkasso krav og når eg ringer så blir ikkje telefonen besvart. endte opp med å betale inkassokravet og har betalt for to sett og sittr igjen med ett. svindel og bedrag bedrift??? -veit ikkje eg men føler meg iallefall svindlet..

5. mars 2021

Super nettbutikk

Super nettbutikk, og svært ekspeditt driver av denne butikken. Meget bra👍

25. januar 2021

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding!

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, har til nå kjøpt to kniver og et stort sett med slipesteiner. Kommer til å handle videre her, uten tvil!

19. januar 2021

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding! Gull verdt for en liten aktør.

Hadde en komplikasjon med bestillingen…

Hadde en komplikasjon med bestillingen min som ble levert. Ble oppringt av selger som ordnet opp i dette, Veldig hyggelig kundeservice og profesjonell til fingerspissene. Tusen takk for god hjelp og oppfølgning.

-Vidar

19. januar 2021

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for en veldig hyggelig tilbakemelding!

Bestilte kniv

Bestilte kniv , men kniv har ikkje dukket opp , snart 7 veke siden.

8. januar 2021

Svar fra Kokkekniven

Hei, og helt enig i at dette har tatt for lang tid, men nå ser det ut som forsendelsen endelig har kommet: LX263067843CN Posten.no. Jeg beklager selvfølgelig den lange leveringstiden, men håper at du blir fornøyd med kniven. Hilsen Tore/Kokkekniven

Jeg bestilte min kniv 23.11.2020 og har…

Jeg bestilte min kniv 23.11.2020 og har enda ikke fått den. I dag er datoen 06.01.2021. Dette er ekstremt dårlig, og jeg kommer ikke til å bestille noe herfra igjen da den har tatt så lang tid. Nettsiden kan heller ikke hjelpe meg med å fortelle hvor den er. Når jeg sporer orderen står det st den er på et fly i Kina og det har det gjort i over en mnd.

6. januar 2021

Svar fra Kokkekniven

Hei. Jeg ser at du idag endelig har fått kniven, og er glad for det, men selvfølgelig ikke glad for at det har tatt altfor lang tid! Det er et stort problem med de svake internasjonale sporingssystemer for flyfrakt med mindre speditører. Korona-situasjonen har også gjort flyfrakt til en usikker frakt-måte med kansellerte fly o.l . Jeg beklager veldig din handle-opplevelse med oss,men håper du blir fornøyd med kniven. Ring gjerne hvis spørsmål. Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

En drøm av en kniv.

En drøm av en kniv.
Var julegave men det blir nok en ekstra bestilling.
Bare MÅ ha en selv.

31. desember 2020

Svar fra Kokkekniven

Hei,og tusen takk for en usedvanlig hyggelig anmeldelse! Velkommen tilbake ved en senere anledning. Godt nytt år til deg og dine. Hilsen Tore/Kokkekniven

Flott kniv

Flott kniv, litt lang leveringstid

6. desember 2020

Svar fra Kokkekniven

Takk for din anmeldelse! Bra at du ble fornøyd med kniven. Beklager leveringstiden. Under nomale omstendigheter tar det ca.3 uker,men dessverre litt forsinkelser grunnet Covid19.Takk atter en gang.

Lang lang leveringstid

Lang lang leveringstid. Opplyser om 3 ukers leveringstid. I dag 47 dager etter bestilling har varen ennå ikke blitt levert

26. november 2020

Svar fra Kokkekniven

Beklager veldig den lange leveringstiden,men nå har din vare ankommet sorteringsterminalen på Lørenskog,og du vil motta forsendelsen en av de nærmeste dagene. Det står på vår nettside: Cirka 3 uker,og også muligheter for forsinkelser grunnet Covid19,og uheldige utslag dette kan medføre på flyfrakt.Beklager atter en gang. Hilsen Tore/Kokkekniven

Har ikke fått produktet

26. oktober 2020

Hei. Her er sporingsinfo fra Posten.no: SISTE HENDELSE
Sendingen kunne dessverre ikke leveres i din postkasse. Du vil få en melding når sendingen kan hentes på ditt hentested.
23. oktober kl. 15.19

Pakkedetaljer
Kollinummer
LZ365681235CN Hilsen Tore/Kokkekniven/95965434

Godt fornøyd med leveransen

Godt fornøyd med leveransen. Tok litt lang tid for varene kommer vel fra andre siden av kloden. Ellers var alt bra.

25. oktober 2020

Svar fra Kokkekniven

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Beklager den noe lange leveringstiden. Takk atter en gang.Hilsen Tore/Kokkekniven