Na jarenlange correcte leveringen bleef mijn laatste bestelling (29/12/2025) uit tot ik enkele vruchteloze rappels - en na meer dan een maand - een negatieve review postte. Het moet gezegd dat Kn... Vis mer
Se hva andre synes
Een levering die niet toekwam. De firma stuurde verwijl de levering opnieuw, met de vraag "Als beide leveringen u bereiken, wilt u één terugsturen?" Zo geduid en zo gedaan. Wat leek, probleem bi... Vis mer
Ik had "Duracell Plus Power" batterijen besteld maar er werden "Duracell Simply" opgestuurd, deze zijn van mindere kwaliteit. Op de pakbon staat nochtans Plus Power. Ik heb via de site een email ge... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
De naam laat weinig aan de verbeelding over: Knoopcelgigant is dé batterijen-webshop voor al uw Knoopcelbatterijen. Is uw batterij ook aan vervanging toe? Alle batterijen op de website zijn origineel en worden binnen een dag geleverd. Verschillende merken waaronder Duracell, GP, Varta, Camelion en PowerOne. Met een vervangen batterij kan je er weer volop tegenaan en geniet je weer van het gebruik van ieder apparaat! Ben je in de buurt? Het is altijd mogelijk om even bij ons binnen te lopen!
Kontaktopplysninger
Kanaaldijk-Noord 111, 5642JA, Eindhoven, Nederland
- 0851306418
- info@knoopcelgigant.nl
- knoopcelgigant.nl
Behoudens een (hopelijk) eenmalige slipper: OK!
Het moet gezegd dat Knoopcelgigant dan onmiddellijk reageerde en met bekwame spoed het gevraagde liet leveren.
Eén sterretje minder dus voor de berokkende ergernis, al gaat het hopelijk om een uitzonderlijke missing.
Volledigheidshalve: over de kwaliteit van de geleverde service en van de producten heb ik nooit te klagen gehad.
Goede producten, goed bedrijf
Batterijtjes konden simpel besteld worden, betaling ging ook feilloos. Het uiteindelijke bezorgen ging niet goed en een berichtje was voldoende om hun goede service in gang te zetten. Dag later batterijtjes ontvangen.
Al met al alweer een prima ervaring.
Snel geleverd
Snel geleverd. Ziet er prima uit en ga er verder vanuit dat de duracel en philips batterijen het naar behoren gaan doen.
Batterijen waren bij levering al leeg!!
Ik had 2 batterijen besteld. 1 was leeg de andere heeft 1 dag gewerkt. Daarna ook leeg.
Ik heb dit gemeld en er werden 2 nieuwe batterijtjes opgestuurd. Helaas ook leeg.
Snelle en services gerichte club
Snelle en services gerichte club. Ook als er bij de bezorging iets fout gaat reageren zij snel en doortastend.
En prima product natuurlijk
Twijfelachtig bedrijf
Ik heb niks ontvangen en ik krijg ook geen antwoord terug.
Bestelling nr 9116262. Ik
Perfecte klantenservice
Helaas verkeerde artikel opgestuurd gekregen. Maar na een mailtje naar de klantenservice binnen 3 (!) minuten een excuusmail terug. Het juiste artikel wordt direct toegestuurd en de verkeerd geleverde artikelen hoeven niet terug.
Jammer van verkeerde eerste levering (foutjes worden gemaakt), maar een echt heel goede klantenservice!
Iets retour gestuurd, helemaal niks terug gehoord.
Ik had op 06-02-2024 een batterij gekocht en het was het verkeerde model, ik had het retourformulier ingevuld en teruggestuurd op 07-02-2024 en het was een dag later bij hun aangekomen maar ik heb helemaal nooit een email ontvangen of een bevestiging gekregen (16-02-2024).
best before datum veel te dicht bij bij 50% van de order.
Het bestellen ging snel en de site is overzichtelijk. Echter van de 4 verschillende artikelen was van 2 artikelen de best before datum slechts 10/2024, en dat is dus maar 1 jaar. Op zich prima, maar geef de consument dan de keuze, want de één heeft de cellen dan al verbruikt, maar een andere beslist niet. En maak dan je pricing afhankelijk van de best before datum.
Verkeerd artikel ontvangen daarna geen contact mogelijk.
Bestelling gedaan en verkeerde batterijen ontvangen hierop mail gestuurd en niks gehoord. Daarop een bericht gestuurd via hun site daar staat binnen 15 minuten wordt er gereageerd. Weer zijn we meer dan een dag verder en nog niks gehoord.
Keurig opgelost
Naar aanleiding van een bestelling die niet klopte, (kan gebeuren)een bericht gestuurd.
Snel een keurig bericht ontvangen met excuses van Ronald en direct oplossingsgericht gehandeld.
Complimenten
Super attent, maar het komt van beide kanten.
Een levering die niet toekwam.
Zo geduid en zo gedaan.
Wat leek, probleem bij het terugsturen.
De firma heeft een sublieme oplossing toegepast.
Waarvoor onze dank.
Natuurlijk was het een positief contact van beide kanten.
Bestellen en betalen, niets ontvangen
Bestellen en betalen, maar niets ontvangen.
Besteling op 10-02-2023 wachten tot 02-03-2023 niets ontvangen. Nooit meer hier bestellen.

Svar fra Knoopcelgigant
opgelost
na wat moeite over en weer de zaak prima opgelost
door de vriendelijke dame van de klantencervice
Goed bedrijf,
Snelle levering van 2 knoopcellen er zat 1 verkeerde knoopcel bij, telefonisch contact opgenomen en er werd direct de juiste knoopcel nagezonden, geen moeilijke toestanden, keurig.
Supersnelle levering de dag erna.
Supersnelle levering de dag erna.
PostNL levering op zaterdag in België.
Uitstekend.
Dit is klantenservice van een prima…
Dit is klantenservice van een prima niveau.
Problemen worden prima opgelost.
Naast assortiment,prijs en snelheid is ook de nazorg gewaarborgd.
Kortom een échte aanrader !
s middags bestelt
s middags bestelt, Dag er na door post,nl netjes bezorgd ,voor beide een dikke pluim.
prima en snelle levering
Zoals het moet
Bestelling en levering correct en vlot verlopen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.