Afrader. Afspraak gemaakt voor ophalen dieren die er zouden zijn, bleek bij aankomst niet het geval. Veel dieren in 1 hok; zes fretten bij elkaar, twijfels over hun 'handtam maken' en diervriendelijkh... Vis mer
Se hva andre synes
Just buried our beloved hamster. Our hamster was healthy before we bring him there. After vacation we pick a death hamster. Warning for everyone. Please do not give them your pets. Disgusting person... Vis mer
Online heb ik een afspraak gemaakt om een konijn te kopen en daarbij ook de reden toegelicht. Op de dag van de afspraak werd deze onverwacht geannuleerd, ondanks het eerdere telefonische contact met... Vis mer
Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik geen verzendbevestiging gekregen, maar stond mijn bestelling op verzonden. Dus na contact gezocht te hebben via mail en bellen, lukte dit laatste uiteindeli... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Hoenkoopse Buurtweg 34B, 2851AK, Haastrecht, Nederland
- 31 85 047 02 63
- info@knaagplein.nl
- kleinveefokkerij.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én måned
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Waarschuwing !!!
Waarschuwing, hier niet kopen of bestellen ! Zijn oplichters, zowel kippenplein als knaagplein. Nadat je hebt betaald hoor je niks meer, en telefonisch niet bereikbaar ! En let op, ze veranderen regelmatig van naam, dat zegt al genoeg ! Wees gewaarschuwd !

Koop hier geen dieren
Koop hier geen dieren!
In het verleden hier ratjes gekocht, eentje was binnen 3 maanden overleden en een andere kreeg heel snel tumoren. Dacht, dikke pech en verder geen werk van gemaakt. Begin mei hebben we 2 konijnen gekocht, waarvan er ook eentje na 1 week al is overleden. Kan altijd gebeuren, los het netjes op met je klanten, maar ze geven niet thuis. Dierenarts heeft verklaard dat het beestje ziek geweest is al bij aankoop. Beestje kostte EUR 105 (!), ook niet de minste prijs zou je denken, dus mag je wat verwachten. Ik ga nog stappen ondernemen hiervoor. Toen ik van het andere konijn, na weken, eindelijk de gegevens op de mail kreeg bleek deze man pas 3 maanden geweest te zijn bij aankoop. En wel al gecastreerd. Toen wij hem kochten zeiden ze dat hij 4/5 maanden was. Het vrouwtje was veel kleiner, zou bijna 3 maanden zijn vertelde ze. Maar nu dus heel benieuwd hoe oud die was, maar die geboortedatum willen ze niet meer geven. Als zij toen even oud was, dan hadden we haar nooit genomen, want dan was ze duidelijk niet in orde.

Svar fra 't Knaagplein
Bizar vreemde gang van zaken hier.
Bizar vreemde gang van zaken hier.. we hebben ongeveer 400 euro aan ratjes en spullen uitgegeven. We kochten o.a. op advies van de medewerkster een houten loopwiel,(beter voor de nageltjes door de kurk die erin zit) ik vroeg of dit wel goed gereinigd kon worden:’ jazeker, je kan het in water laten weken’ was haar antwoord.
Nou dat deed ik. De lijm liet los, de kurk in het wiel liet los en nu is het wiel stuk!
Het gebeurde binnen een week en op advies van de verkoper, dus ik wil graag mijn geld terug, logisch toch? Het antwoord na veel over en weer mailen blijft: hier is een kortingscode dan kan je voor de helft van de prijs een nieuwe kopen. Want dit had je zelf kunnen bedenken dat het niet met water gereinigd kon worden.
Dat klopt toch niet? Ik wil niet nog meer geld eraan uitgeven, ik heb gewoon recht op een totale vergoeding.
Ik ga hier niks meer kopen want ik heb geen vertrouwen meer in deze winkel.

Svar fra 't Knaagplein
het hok dat ik besteld heb is stuk…
het hok dat ik besteld heb is stuk aangekomen, via mail foto's gestuurd. komt er een reactie terug dat ze zien dat er actief aan gewerkt is, wat dus niet zo was, enkel uitgepakt, voordat er reactie op komt duurt erg lang. de winkel gebeld, de dame aan de telefoon wist er niets van ze gingen het opvolgen??!!
Leuke plek met vriendelijk personeel
Leuke plek met aardige mensen. Ik werd goed geholpen en heb uiteindelijk een lieve hamster geadopteerd. De medewerkster was vriendelijk en behulpzaam, beantwoorde mijn vragen en raadde producten aan zonder op te dringen. Verder zagen de dieren er verzorgd en gezond uit, en de winkel zag er ook goed uit.
Zeer slecht
Zeer slecht! Koop hier geen konijn! Onze was binnen week dood, wat helaas kan gebeuren. Knaagplein was niet bereikbaar. Telefonisch niet en via mail. Dagen nadien pas contact gehad en na sturen van foto’s en video’s het bericht gehad dat we het geld terug kregen.
We zijn nu 2 maanden verder en nog niets ontvangen. Telefonisch contact gehad en aangegeven dat we stappen gaan zetten en dan zien ze dat als dreigement? 185 euro voor een gecastreerd konijntje waarvan we met een dag de mail van officiële leeftijd nooit gehad hebben dat we nu overal twijfels bij hebben of het beestje überhaupt oud genoeg was om gecastreerd te mogen worden.
Ironisch krijgen we wel een mail hoe het met het aangekochte konijn gaat! Nou… laat ik de details besparen
Heel erg slechte ervaring mee gehad afspraak geannuleerd op laatste moment
Heel erg slechte ervaring mee gehad. Afspraak ingepland, vanuit Nijmegen daar naartoe gereden en dan krijg ik een belletje dat het niet doorgaat omdat de verkoper niet aanwezig is.
Ik raad het niemand aan om daar iets te gaan kopen want uit het niets kunnen hun maar je afspraak annuleren. Misschien heeft het ook wel te maken dat wij buitenlanders zijn.
Elk half jaar een nieuwe naam
Elk half jaar een nieuwe naam
Dat zegt genoeg
Kijk ook kleinveefokkerij reviews
Kijk uit! Dit zijn oplichters
Kijk uit, dit zijn oplichters. Nadat je je bestelling betaald hebt hoor je niets meer. En ze zijn telefonisch en per whatsapp en per mail niet te bereiken. Ik ben er ingestonken voor 84 euro en ga aangifte doen. Marianne
Goede vriendelijke en kundige service…
Goede vriendelijke en kundige service (wel afspraak maken). Alles gekocht voor hamster scaping en weggegaan met een handtamme hamter. Heel veel keuze
Afspraak gemaakt een maand geleden …
Afspraak gemaakt een maand geleden voor een fretten pup
Komen daar aan meteen verliefd op 1 blijkt dat je er 2 moet nemen stond nergens
En vervolgens kisten ze geen 200 maar 400 en niet ingeënt omdat ze te jong waren
Dus er klopt niks van
Wij dachten met een fretje na huis te gaan van 200 euro
Maar dat zou dan met 2 fretten worden voor 800 zonder inentingen
Dan maar 1.5 uur rijden voor niks want dit was echt niet normaal
Vervolgens krijg ik vandaag een mail hoe het gaat met onze nieuwe huisdier omdat hij nu een maand bij ons is
Ik weet niet maar heb niks mee genomen hoor
Nooit meer !!!!
Ratjes
Heel goede ervaring met knaagplein. Mocht op mijn gemak zelf de drie ratjes uitzoeken die ik wilde door de deurtjes van het hok te openen en contact te maken met de ratjes. Ze zijn goed handtam en in prima conditie. Heel blij met de ratjes
Browny and Bleu
Heel blij met onze twee prachtige hangoren, ze zijn super lief en doen het ook zo goed samen. Ze heten browny en bleu. We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd. Binnenkort kippen halen.
Bestelling gedaan betaald en hoor niks meer
10 april bestelling gedaan. Niks gehoord. Niet binnen. Tel niet bereikbaar. Te druk geven ze aan. Mail al 2 x gestuurd reageren ze ook niet op.
Nooit meer hier bestellen.
Dwergratten
Je krijgt veel informatie mee over je nieuwe dieren. De betrokkenheid is groot en de service ook.
Ook na je start met je nieuwe dieren blijft de interesse.
De dwergratten verkeren in uitstekende gezondheid, na een nare ervaring met 2 dwergratten van een dierenwinkel in onze eigen woonplaats.
Zeer prettige ervaring!
Goed geholpen, goed advies & vriendelijk personeel
Bij 't Knaagplein 3 rittens gekocht.
Eerst een afspraak gemaakt om ons te laten adviseren en na een week de afspraak gemaakt om ze op te halen.
Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en naar onze mening goede adviezen gekregen.
In de winkel uit het ruime assortiment eea aangekocht om de kooi compleet te maken en tot op de dag van vandaag veel plezier van de ritten.
Ook na afloop een leuke mail met daarin de vraag hoe het met de ritten gaat en of ze inmiddels al aan het wennen zijn. Dus ook de nazorg is prima in orde.
Cavia binnen 2 maanden overleden
Helaas hebben wij een hele nare ervaring bij deze winkel. Wij hebben met kerst 2 cavia’s gekocht. Binnen 2 maanden is er eentje overleden. We zijn zelfs nog naar de dierenarts gegaan maar het mocht niet meer baten. (Schimmeloortje en ademhalingsproblemen)
Wij hebben een hoop geld bij het knaagplein besteed, daarbij nog de reiskosten van meerdere keren erheen, dierenartskosten en een dochter met een hele nare ervaring verder.
Na meerdere keren proberen contact te krijgen, want op mails, telefoontjes en appjes reageren ze niet kregen wij te horen dat het niet onder garantie viel.
Het ging me in eerste instantie al niet daarom maargoed de harteloze, onsympathieke en onprofessionele houding doet mij tot deze slechte review schrijven.
Jammer, want via aanraden zijn we hiernaartoe gekomen en hoopte ook met hun er uit te komen.
Bestelling wordt niet geleverd
Op 27 maart krijg ik via WhatsApp de melding dat mijn bestelling z.s.m. geleverd gaat worden. Ik wacht tot op vandaag nog steeds op de bestelling. Vragen via mail of WhatsApp worden niet meer beantwoord. Bestelling en geld kwijt vrees ik.
Super service en gezond konijn
Ik begrijp niet waar de slechte reviews vandaan komen, want ik heb juist een top ervaring gehad. Ze weten wat het beste is voor de diertjes en geven ook uitgebreid advies! Konijntjes worden alleen verkocht in koppels, of enkel als je al een konijn in bezit hebt.
Ik heb onlangs een gevaccineerde voedster bij hen gekocht, die nog gekoppeld moest worden aan mijn andere koppel. Dit process ging erg netjes en werd op de hoogte gehouden hoe het koppelen ging!!
Daarnaast had de eigenaar mij een nieuw zakje kruidenmix meegegeven om te testen, en ze vinden het echt onwijs lekker !!! 💖
Caviakoppeling
Wij hebben onze cavia's laten koppelen bij 'T Knaagplein. We hadden een tijdje terug twee broertjes gehaald die prima met elkaar omgingen, maar toen er een derde beertje bij kwam zijn ze begonnen met ruzieën. Onze drie cavia's hebben daardoor een hele tijd apart moeten zitten, aangezien ze bleven vechten met elkaar en we bang waren voor serieuze verwondingen. Vervolgens hebben we besloten om ze naar Knaagplein te brengen, waar ze ze voor ons hebben gekoppeld en sindsdien zitten ze met elkaar. We zijn dus vooral blij dat onze cavia's nu niet meer alleen hoeven te zitten.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.