't Knaagplein Anmeldelser

TrustScore 2.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afrader. Afspraak gemaakt voor ophalen dieren die er zouden zijn, bleek bij aankomst niet het geval. Veel dieren in 1 hok; zes fretten bij elkaar, twijfels over hun 'handtam maken' en diervriendelijkh... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Just buried our beloved hamster. Our hamster was healthy before we bring him there. After vacation we pick a death hamster. Warning for everyone. Please do not give them your pets. Disgusting person... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Online heb ik een afspraak gemaakt om een konijn te kopen en daarbij ook de reden toegelicht. Op de dag van de afspraak werd deze onverwacht geannuleerd, ondanks het eerdere telefonische contact met... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Na het plaatsen van mijn bestelling heb ik geen verzendbevestiging gekregen, maar stond mijn bestelling op verzonden. Dus na contact gezocht te hebben via mail en bellen, lukte dit laatste uiteindeli... Vis mer

Informasjon om virksomheten

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 9 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

58 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Waarschuwing !!!

Waarschuwing, hier niet kopen of bestellen ! Zijn oplichters, zowel kippenplein als knaagplein. Nadat je hebt betaald hoor je niks meer, en telefonisch niet bereikbaar ! En let op, ze veranderen regelmatig van naam, dat zegt al genoeg ! Wees gewaarschuwd !

23. juni 2026

Beste Johan,

Bedankt voor uw review.
We vinden het jammer om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad.
Wij doen ons uiterste best om altijd een goede service te bieden aan al onze klanten en uw feedback nemen we dan ook serieus.

Het is voor ons op dit moment niet duidelijk wat er precies aan de hand is, en we willen graag meer te weten komen over de situatie.
We zouden het daarom fijn vinden om in contact met u te komen, zodat we samen kunnen bekijken wat er aan de hand is en hopelijk tot een oplossing kunnen komen.

Wat betreft het niet kunnen bereiken van ons.
Bij ons in de winkel proberen we altijd met twee of meer mensen aanwezig te zijn, zodat we de telefoon altijd kunnen opnemen. Het kan echter voorkomen dat we, wanneer het druk is, niet meteen de telefoon kunnen beantwoorden. We doen ons best om gemiste oproepen zo snel mogelijk terug te bellen.

Ook heb ik onze mailbox gecontroleerd, maar helaas kon ik geen e-mail van u terugvinden. .

Wat betreft onze naam: wij zijn één bedrijf dat gespecialiseerd is in alles voor knaagdieren, fretten, kippen en vogels. Voor deze verschillende diersoorten hebben we een overkoepelende naam.
Dit helpt onze klanten om gemakkelijker te vinden wat ze nodig hebben. Onze specifieke namen, zoals 't Knaagplein, 't Frettenplein, 't Kippenplein en 't Vogeltjesplein, maken ons aanbod nog duidelijker.

We hopen van u te horen, zodat we deze situatie hopelijk samen kunnen oplossen.

Koop hier geen dieren

Koop hier geen dieren!
In het verleden hier ratjes gekocht, eentje was binnen 3 maanden overleden en een andere kreeg heel snel tumoren. Dacht, dikke pech en verder geen werk van gemaakt. Begin mei hebben we 2 konijnen gekocht, waarvan er ook eentje na 1 week al is overleden. Kan altijd gebeuren, los het netjes op met je klanten, maar ze geven niet thuis. Dierenarts heeft verklaard dat het beestje ziek geweest is al bij aankoop. Beestje kostte EUR 105 (!), ook niet de minste prijs zou je denken, dus mag je wat verwachten. Ik ga nog stappen ondernemen hiervoor. Toen ik van het andere konijn, na weken, eindelijk de gegevens op de mail kreeg bleek deze man pas 3 maanden geweest te zijn bij aankoop. En wel al gecastreerd. Toen wij hem kochten zeiden ze dat hij 4/5 maanden was. Het vrouwtje was veel kleiner, zou bijna 3 maanden zijn vertelde ze. Maar nu dus heel benieuwd hoe oud die was, maar die geboortedatum willen ze niet meer geven. Als zij toen even oud was, dan hadden we haar nooit genomen, want dan was ze duidelijk niet in orde.

12. juni 2026

Beste Monique,

Dank voor uw review.

We vinden het verdrietig om te lezen dat uw konijn is overleden.

U geeft aan dat u in het verleden ratten bij ons heeft gekocht en dat er één binnen drie maanden is overleden aan een tumor. Over die rat hebben wij destijds geen melding, foto’s of dierenartsinformatie van u ontvangen. Dat vinden we jammer, omdat we bij gezondheidsproblemen juist willen meedenken én willen kunnen herleiden wat er mogelijk aan de hand is ook voor ons foklijnen is dat belangrijk om te weten.

Wat betreft het konijn dat begin mei na ongeveer een week is overleden: de melding die wij van u per e-mail hebben ontvangen, vermeldde dat er maden aan de achterzijde waren aangetroffen en dat de situatie zo ernstig was dat er niets meer aan te doen was. Dit is natuurlijk een zeer nare en acute situatie. Ik heb u in de mail uitgelegd dat maden niet ontstaan “bij de fokker” of uit een bepaalde lijn of nest komen. Deze ontwikkelingen kunnen ontstaan na vertrek door factoren zoals warmte, vervuiling, wondjes of onvoldoende controle, en kan zich in korte tijd (soms zelfs binnen enkele uren) opbouwen met fatale gevolgen.

U vertelde ons ook dat uw dierenarts zou hebben verklaard dat het konijn al ziek was bij aankoop. Toen u dit in uw e-mail aangaf, hebben wij u gevraagd om een schriftelijk dierenartsverslag, inclusief eventuele onderzoeken, om aan te tonen dat er naast de madenproblematiek nog een ander probleem aanwezig was bij het konijn.

Op basis van de informatie die u ons heeft gegeven, was er tot nu toe geen aanvullend onderzoek bekend waaruit een aantoonbare, dodelijke aandoening bij aankoop blijkt. Zonder verifieerbare documentatie zijn wij helaas niet in staat om te bevestigen dat er sprake was van een al aanwezige ziekte bij aankoop, en kunnen we daar ook geen conclusies of compensatie aan koppelen. Dit is geen “niet thuis geven”, maar een noodzakelijke werkwijze: bij medische claims moeten wij handelen op basis van feiten en bewijsstukken, niet op aannames.

Wij herkennen ons daarom niet in uw uitspraak dat wij “niet thuis geven”. We hebben passend gereageerd op uw melding, inzicht gegeven in hoe deze problematiek kan ontstaan, gevraagd om de medische onderbouwing, en aangeboden mee te denken over een nieuw maatje. U gaf toen aan dat dit inmiddels al geregeld was, wat we uiteraard fijn vinden ome te horen!

Wat betreft de leeftijd en gegevens van het andere konijn: wij verstrekken informatie op basis van onze administratie en de gegevens die bij het dier horen. Er kan soms een verschil zijn tussen een inschatting bij aankoop en de uiteindelijke administratieve gegevens. Dit betekent echter niet dat er bewust onjuiste informatie is verstrekt.
Onze opmerking dat wij de geboortedatum van het voedstertje “niet meer willen geven” herkennen wij niet; wij hebben alle gegevens van alle verkochte dieren verstuurd.

Als u deze situatie wilt afronden, nodigen wij u uit om ons het schriftelijke dierenartsverslag toe te sturen waarin onderbouwd staat dat het konijn, los van de madenproblematiek, al bij aankoop een dodelijke aandoening had. We zullen dit dan inhoudelijk bekijken en zo nodig met u bespreken.

Stuur ons gerust een mail.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bizar vreemde gang van zaken hier.

Bizar vreemde gang van zaken hier.. we hebben ongeveer 400 euro aan ratjes en spullen uitgegeven. We kochten o.a. op advies van de medewerkster een houten loopwiel,(beter voor de nageltjes door de kurk die erin zit) ik vroeg of dit wel goed gereinigd kon worden:’ jazeker, je kan het in water laten weken’ was haar antwoord.
Nou dat deed ik. De lijm liet los, de kurk in het wiel liet los en nu is het wiel stuk!
Het gebeurde binnen een week en op advies van de verkoper, dus ik wil graag mijn geld terug, logisch toch? Het antwoord na veel over en weer mailen blijft: hier is een kortingscode dan kan je voor de helft van de prijs een nieuwe kopen. Want dit had je zelf kunnen bedenken dat het niet met water gereinigd kon worden.
Dat klopt toch niet? Ik wil niet nog meer geld eraan uitgeven, ik heb gewoon recht op een totale vergoeding.
Ik ga hier niks meer kopen want ik heb geen vertrouwen meer in deze winkel.

2. mai 2026

Beste Elvira,

Bedankt voor uw review.

We vinden het vervelend te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met het houten loopwiel voor uw ratjes.

U nam contact met ons op omdat het houten loopwiel defect is geraakt. We hebben u gevraagd dit per e-mail toe te lichten, zodat we het goed konden beoordelen en u een juiste terugkoppeling konden geven op basis van de situatie.

In uw e-mail gaf u aan dat het advies was gegeven om het houten loopwiel in water te laten weken om het schoon te maken. Dit leidde er helaas toe dat de lijm en kurk loslieten, waardoor het wiel stuk is gegaan.

Het is niet aan te raden om houten en verlijmde onderdelen langdurig in water te weken, omdat dit de materiaalstructuur kan aantasten.

Het houten loopwiel was een goed product, maar is beschadigd geraakt door de manier van reinigen.
Omdat we het vervelend vinden dat uw loopwiel kapot is gegaan, wilden we u graag tegemoetkomen.
Daarom hebben we u een kortingscode aangeboden ter waarde van de helft van de prijs van het loopwiel, zodat u niet de volledige kosten opnieuw hoeft te betalen.

Omdat wij het advies hebben gegeven, maar het ook algemeen bekend is dat hout niet goed tegen water kan, hebben we gekozen voor een redelijke middenweg. We erkennen dat er aan beide kanten fouten zijn gemaakt en hopen op deze manier een eerlijke oplossing te bieden.

We hopen dat u dit begrijpt.
Ik begrijp dat u liever een volledige vergoeding had gezien.

Hopelijk kunt u nog steeds veel plezier hebben van uw ratten.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

het hok dat ik besteld heb is stuk…

het hok dat ik besteld heb is stuk aangekomen, via mail foto's gestuurd. komt er een reactie terug dat ze zien dat er actief aan gewerkt is, wat dus niet zo was, enkel uitgepakt, voordat er reactie op komt duurt erg lang. de winkel gebeld, de dame aan de telefoon wist er niets van ze gingen het opvolgen??!!

22. mai 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Leuke plek met vriendelijk personeel

Leuke plek met aardige mensen. Ik werd goed geholpen en heb uiteindelijk een lieve hamster geadopteerd. De medewerkster was vriendelijk en behulpzaam, beantwoorde mijn vragen en raadde producten aan zonder op te dringen. Verder zagen de dieren er verzorgd en gezond uit, en de winkel zag er ook goed uit.

14. mai 2026

Zeer slecht

Zeer slecht! Koop hier geen konijn! Onze was binnen week dood, wat helaas kan gebeuren. Knaagplein was niet bereikbaar. Telefonisch niet en via mail. Dagen nadien pas contact gehad en na sturen van foto’s en video’s het bericht gehad dat we het geld terug kregen.
We zijn nu 2 maanden verder en nog niets ontvangen. Telefonisch contact gehad en aangegeven dat we stappen gaan zetten en dan zien ze dat als dreigement? 185 euro voor een gecastreerd konijntje waarvan we met een dag de mail van officiële leeftijd nooit gehad hebben dat we nu overal twijfels bij hebben of het beestje überhaupt oud genoeg was om gecastreerd te mogen worden.
Ironisch krijgen we wel een mail hoe het met het aangekochte konijn gaat! Nou… laat ik de details besparen

9. april 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Heel erg slechte ervaring mee gehad afspraak geannuleerd op laatste moment

Heel erg slechte ervaring mee gehad. Afspraak ingepland, vanuit Nijmegen daar naartoe gereden en dan krijg ik een belletje dat het niet doorgaat omdat de verkoper niet aanwezig is.
Ik raad het niemand aan om daar iets te gaan kopen want uit het niets kunnen hun maar je afspraak annuleren. Misschien heeft het ook wel te maken dat wij buitenlanders zijn.

27. mai 2026

Kijk uit! Dit zijn oplichters

Kijk uit, dit zijn oplichters. Nadat je je bestelling betaald hebt hoor je niets meer. En ze zijn telefonisch en per whatsapp en per mail niet te bereiken. Ik ben er ingestonken voor 84 euro en ga aangifte doen. Marianne

4. mai 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Afspraak gemaakt een maand geleden …

Afspraak gemaakt een maand geleden voor een fretten pup
Komen daar aan meteen verliefd op 1 blijkt dat je er 2 moet nemen stond nergens
En vervolgens kisten ze geen 200 maar 400 en niet ingeënt omdat ze te jong waren
Dus er klopt niks van
Wij dachten met een fretje na huis te gaan van 200 euro
Maar dat zou dan met 2 fretten worden voor 800 zonder inentingen
Dan maar 1.5 uur rijden voor niks want dit was echt niet normaal

Vervolgens krijg ik vandaag een mail hoe het gaat met onze nieuwe huisdier omdat hij nu een maand bij ons is
Ik weet niet maar heb niks mee genomen hoor
Nooit meer !!!!

4. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ratjes

Heel goede ervaring met knaagplein. Mocht op mijn gemak zelf de drie ratjes uitzoeken die ik wilde door de deurtjes van het hok te openen en contact te maken met de ratjes. Ze zijn goed handtam en in prima conditie. Heel blij met de ratjes

27. mars 2026

Browny and Bleu

Heel blij met onze twee prachtige hangoren, ze zijn super lief en doen het ook zo goed samen. Ze heten browny en bleu. We zijn enorm goed geholpen en geadviseerd. Binnenkort kippen halen.

29. april 2026

Dwergratten

Je krijgt veel informatie mee over je nieuwe dieren. De betrokkenheid is groot en de service ook.
Ook na je start met je nieuwe dieren blijft de interesse.

De dwergratten verkeren in uitstekende gezondheid, na een nare ervaring met 2 dwergratten van een dierenwinkel in onze eigen woonplaats.

Zeer prettige ervaring!

23. mars 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed geholpen, goed advies & vriendelijk personeel

Bij 't Knaagplein 3 rittens gekocht.
Eerst een afspraak gemaakt om ons te laten adviseren en na een week de afspraak gemaakt om ze op te halen.

Vanaf het begin tot het eind goed begeleid en naar onze mening goede adviezen gekregen.
In de winkel uit het ruime assortiment eea aangekocht om de kooi compleet te maken en tot op de dag van vandaag veel plezier van de ritten.

Ook na afloop een leuke mail met daarin de vraag hoe het met de ritten gaat en of ze inmiddels al aan het wennen zijn. Dus ook de nazorg is prima in orde.

21. april 2026

Cavia binnen 2 maanden overleden

Helaas hebben wij een hele nare ervaring bij deze winkel. Wij hebben met kerst 2 cavia’s gekocht. Binnen 2 maanden is er eentje overleden. We zijn zelfs nog naar de dierenarts gegaan maar het mocht niet meer baten. (Schimmeloortje en ademhalingsproblemen)

Wij hebben een hoop geld bij het knaagplein besteed, daarbij nog de reiskosten van meerdere keren erheen, dierenartskosten en een dochter met een hele nare ervaring verder.

Na meerdere keren proberen contact te krijgen, want op mails, telefoontjes en appjes reageren ze niet kregen wij te horen dat het niet onder garantie viel.

Het ging me in eerste instantie al niet daarom maargoed de harteloze, onsympathieke en onprofessionele houding doet mij tot deze slechte review schrijven.
Jammer, want via aanraden zijn we hiernaartoe gekomen en hoopte ook met hun er uit te komen.

27. februar 2026

Bestelling wordt niet geleverd

Op 27 maart krijg ik via WhatsApp de melding dat mijn bestelling z.s.m. geleverd gaat worden. Ik wacht tot op vandaag nog steeds op de bestelling. Vragen via mail of WhatsApp worden niet meer beantwoord. Bestelling en geld kwijt vrees ik.

19. april 2026
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super service en gezond konijn

Ik begrijp niet waar de slechte reviews vandaan komen, want ik heb juist een top ervaring gehad. Ze weten wat het beste is voor de diertjes en geven ook uitgebreid advies! Konijntjes worden alleen verkocht in koppels, of enkel als je al een konijn in bezit hebt.

Ik heb onlangs een gevaccineerde voedster bij hen gekocht, die nog gekoppeld moest worden aan mijn andere koppel. Dit process ging erg netjes en werd op de hoogte gehouden hoe het koppelen ging!!

Daarnaast had de eigenaar mij een nieuw zakje kruidenmix meegegeven om te testen, en ze vinden het echt onwijs lekker !!! 💖

19. mars 2026

Caviakoppeling

Wij hebben onze cavia's laten koppelen bij 'T Knaagplein. We hadden een tijdje terug twee broertjes gehaald die prima met elkaar omgingen, maar toen er een derde beertje bij kwam zijn ze begonnen met ruzieën. Onze drie cavia's hebben daardoor een hele tijd apart moeten zitten, aangezien ze bleven vechten met elkaar en we bang waren voor serieuze verwondingen. Vervolgens hebben we besloten om ze naar Knaagplein te brengen, waar ze ze voor ons hebben gekoppeld en sindsdien zitten ze met elkaar. We zijn dus vooral blij dat onze cavia's nu niet meer alleen hoeven te zitten.

14. januar 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv