Defecten bakfiets staat 700m van mijn huis. Vastgeslagen achteras. Omdat de fiets binnen 1 km van mijn huis staat krijg ik geen ophaalservice. Waarom verzeker ik mij dan hiervoor. Erg teleurgesteld da... Vis mer
Selskapet har svart
Verzekeren is nu eenmaal een must. Periodiek premie betalen; klaar. Maar als ik schade heb, heb ik geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Dan ben ik blij dat ik bij mijn rijwielhersteller terecht kan,... Vis mer
Selskapet har svart
Primaverzekering. 4 jaar geleden heel goed geholpen na diefstal van onze fietsen op vakantiepark Europarks in Limburg nabij Vaals. Wel aan de dure kant maar ook pechhulp enz. zit erbij. Een aanrader... Vis mer
Selskapet har svart
Zeven keer op rij de best geteste fietsverzekering! Welkom bij Kingpolis! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Niet alleen voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen. In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering voor E-bikes en de gewone fiets kwam de doorlopende verzekering van Kingpolis in 2023 wederom met een 8,5 als beste uit deze jaarlijkse test. Dat is zeven keer op rij, en daar zijn we trots op!
Businesspark Friesland-West 47, 8447 SL, Heerenveen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Jaren lang premie betaald en 3 jaar geleden een sleutel verloren, nieuwe besteld. Na diefstal keurig de 2 sleutels in mijn bezit ingeleverd. Geen vergoeding: u heeft het niet op het polisblad laten aantekenen.

Svar fra Kingpolis
De schade aan mijn fiets was snel afgehandeld en uitbetaald.

Svar fra Kingpolis
Alles is goed geregeld door King polis.
Vanaf bellen na de ongeluk t/m aflevering van de nieuwe fiets is door verschillende bedrijven in opdracht van King polis perfect geregeld.
Mijn nieuwe fiets is hoe kan het anders bij King polis verzekerd.
TOP!!!

Svar fra Kingpolis
Bedrijf is telefonisch slecht bereikbaar. Het indienen van een diefstal kost veel moeite met formulieren en als het via NFP gaat dan houdt NFP ook nog marge in waardoor er weinig marge overblijft voor de fietsenhandel. Beter om een verzekering af te sluiten waar de fietsenhandel mee samenwerkt dan regelen ze alles voor je.

Svar fra Kingpolis
Goede afhandeling nadat mijn elektrische fiets was gestolen. Keurig het aanbetalingsbedrag terugontvangen minus 10% eigen risico.

Svar fra Kingpolis
Een premieverhoging van 116 euro naar 177 euro en daarbij een eigenrisico van 0 naar 5%. Dat is een premievehoging van meer dan 50% in 1 keer. Belachelijk.

Svar fra Kingpolis
Waarom krijg ik van U geen reactie terwijl U vroeg om mijn polisnummer?
Fietscomputer door vallen defect geraakt. Ter reparatie aangeboden bij fietswinkel waar ik hem gekocht had, zou normaal een flink bedrag geweest zijn. Verkoper wist nog van verzekering die afgesloten was ( hulde ), ik wist dat niet meer. Zonder problemen vergoed.

Svar fra Kingpolis
De snelle afhandeling als je zelf duidelijk aangeeft wat de schade is en hoe ontstaan

Svar fra Kingpolis
Voor de 2e keer in korte tijd moest ik een schade melden. Zonder (vervelende) vragen te stellen, werd de schade direct vergoed. Ik ben zeer tevreden over Kingpolis, en kan deze verzekeraar van harte aanbevelen! Bij deze dus :-)

Svar fra Kingpolis
Nadat de schade gemeld was bij Kingpolis en we de offerte van de fietsenmaker gemaild hadden, was de verzekering heel snel uitgekeerd. Prima geregeld dus.

Svar fra Kingpolis
De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig positief op gereageerd waardoor de schade snel hersteld kon worden. Ik kon daardoor weer snel gebruik maken van mijn eigen ( gerepareerde ) fiets om naar mijn werk te gaan. Kortom prima geregeld. Dank. Vr.gr. Eric van den Dungen, Drachten.

Svar fra Kingpolis
Mijn fiets is gestolen, dit netjes met de benodigde zaken gemeld en opgestuurd .
binnen 6 dagen was alles geregeld en kon ik bij de plaatselijke rijwielhandel een nieuwe fiets uitzoeken
goed en snel geregeld

Svar fra Kingpolis
Prima verzekering. Afhandeling gestolen fiets binnen een week!
Minpuntje: oude fietsenwinkel was geen Gazelle dealer meer (winkel overgenomen), maar ik wilde wel een Gazelle fiets terug. Moest daar zelf achteraan bij de nieuwe eigenaar van de winkel of hij akkoord ging met de aanschaf van een nieuwe fiets bij een andere winkel. Wel gelukt gelukkig 🙂

Svar fra Kingpolis
Hoe vervelend is het niet als je fiets wordt gestolen. Kingspolis heeft mij duidelijk telefonisch advies gegeven (die ook online stond) en het bedrag snel overgemaakt. Wat wil je nog meer van een Verzekering.

Svar fra Kingpolis
Vriendelijke service. Soms wel en soms niet gedekte schade, vind ik vreemd. Soms krijg ik wel een terugbetaling, soms niet. En aangezien het een Nederlands bedrijf is, kan het voor mij in België als ik een acuut probleem heb, niet veel doen. Maar qua prijs-kwaliteit is het goed.

Svar fra Kingpolis
Op 22 juli verzekering opgezegd via webformulier. Nog steeds wordt premie afgeschreven. Op 23 maart gemaild, geen antwoord gekregen. Nu via de bank zelf maar de incasso stopgezet. Kies niet voor deze verzekeraar!!

Svar fra Kingpolis
Snelle uitbetaling na aangifte van mijn gestolen fiets.

Svar fra Kingpolis
De schade was gelijk goed gekeurd en af gehandeld

Svar fra Kingpolis
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.