Defecten bakfiets staat 700m van mijn huis. Vastgeslagen achteras. Omdat de fiets binnen 1 km van mijn huis staat krijg ik geen ophaalservice. Waarom verzeker ik mij dan hiervoor. Erg teleurgesteld da... Vis mer
Selskapet har svart
Verzekeren is nu eenmaal een must. Periodiek premie betalen; klaar. Maar als ik schade heb, heb ik geen idee hoe ik dit moet aanpakken. Dan ben ik blij dat ik bij mijn rijwielhersteller terecht kan,... Vis mer
Selskapet har svart
Primaverzekering. 4 jaar geleden heel goed geholpen na diefstal van onze fietsen op vakantiepark Europarks in Limburg nabij Vaals. Wel aan de dure kant maar ook pechhulp enz. zit erbij. Een aanrader... Vis mer
Selskapet har svart
De verzekering afgesloten bij de fietsenwinkel " De Drait " in Drachten. Zij fungeren ook als tussenpersoon en hebben het gehele verzekeringsverhaal uithanden genomen. Jullie hebben hier kortstondig p... Vis mer
Selskapet har svart
Zeven keer op rij de best geteste fietsverzekering! Welkom bij Kingpolis! Wij bieden een groot scala van uiteenlopende verzekeringen voor verschillende nieuwe en gebruikte fietsen aan. Niet alleen voor uw fiets, uw e-bike, uw bakfiets maar ook voor uw racefiets of mountainbike! Onze verzekeringen zijn zeer compleet, zo is diefstal, cascoschade, ongevallendekking, persoonlijke eigendommen en Europese pechhulp, inbegrepen. In de Test van de Consumentenbond voor de beste fietsverzekering voor E-bikes en de gewone fiets kwam de doorlopende verzekering van Kingpolis in 2023 wederom met een 8,5 als beste uit deze jaarlijkse test. Dat is zeven keer op rij, en daar zijn we trots op!
Businesspark Friesland-West 47, 8447 SL, Heerenveen, Nederland
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 93 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede fietsverzekering, zijn goed bereikbaar, reageren snel, doen wat is beloofd.

Svar fra Kingpolis
Nadat fiets gestolen is binnen anderhalve week vergoeding en kon ik een nieuwe fiets uitzoeken. Snel bericht en afhandeling dus.

Svar fra Kingpolis
Binnen 48 uur was een gestolen accu vervangen door dealer die contact met KingPolis relelde na aangifte bij politie.

Svar fra Kingpolis
Door de schuld van een ander viel de fiets van mijn vrouw om en was het display kapot
Mevrouw die dit gedaan had gaf een valse naam en adres op. Bleek later
Contact gehad met Kingpolis die de schade netjes en snel afgehandeld hebben
Klasse

Svar fra Kingpolis
Snelle en duidelijke afhandeling van de zaak

Svar fra Kingpolis
schade wordt snel afgehandeld. wel jammer dat bij 3x schade zonder eigen toedoen de verzekering niet wordt verlengd!

Svar fra Kingpolis
ik had mijn nieuwe fiets verzekerd bij king polis en werd toen gestolen, aangifte gedaan en alle stukken aangeleverd die ze opvroegen bij de kingpolis. Ik kreeg heel snel reactie en mocht naar een fietswinkel gaan om een fiets uit te zoeken naar het bedrag dat uitgekeerd werd.
Mijn nieuwe fiets had ik heel snel en de fietsen dealer kreeg ook snel te bedrag van de fiets uitgekeerd.

Svar fra Kingpolis
Top verzekering maatschappij die altijd klaar staat als er iets is met mijn fiets!

Svar fra Kingpolis
De schade aan de fiets werd door het rijwielbedrijf keurig gerepareerd en de rekening werd direct doorgestuurd naar Kingpolis. Prima afhandeling.

Svar fra Kingpolis
schade afhandeling soepel en snel geregeld

Svar fra Kingpolis
Snel,gemakkelijk en eenvoudig schade melden en een snelle en goede afwikkeling

Svar fra Kingpolis
Mijn ervaring met Kingpolis was heel erg slecht. Onze 2 electrische fietsen werden vanaf de fietsendrager op onze auto gestolen in Spanje. De dieven hadden ook de beide fietssleutels bemachtigd. Omdat de fietsendrager zelf ook solide sloten heeft, waren de fietsen desondanks goed beveiligd en moesten de dieven de hele fietsendrager slopen. Dit alles heb ik Kingpolis direct gemeld. Met deze informatie vroeg Kingpolis mij om het aangiftebewijs en de (resterende) sleutels op te sturen. Na terugkeer meteen gedaan. Per kerende post kreeg ik het antwoord dat we niets vergoed kregen omdat we geen 2 fietssleutels per fiets konden leveren. SIC: dat was in de eerste mail al gemeld!. Pas na aandringen kreeg ik van Kingpolis de kosten voor het aangetekend versturen, die ik onnodig had moeten maken, vergoed. Voor de nieuwe fietsen een andere verzekering genomen (overigens ook nog veel goedkoper).
En reagerend op de reactie van Kingpolis hieronder: zoals ik hierboven al schreef waren de fietsen met stevige sloten aan de fietsendrager verankerd. Maar dat was ook Kingpolis vanaf de eerste mail bekend.

Svar fra Kingpolis
Hele goede service en een snelle afhandeling top bedrijf

Svar fra Kingpolis
Dit jaar helaas 3 keer schade gehad aan mijn fiets en 3x is de schade afwikkeling zeer snel afgehandeld.

Svar fra Kingpolis
de afhandeling van de schade was prima geregeld, in overleg met de fietsenmaker zijn we tot een schade bedrag gekomen. Dit is minus de eigenbijdrage uitgekeerd aan de fietsenmaker .
Enigste min punt wat ik aan deze verzekering vind is de optische schade dit wordt niet vergoed dus val je met je fiets en hij is geheel beschadigd dan worden de kapotte onderdelen vergoed maar spuitwerk niet . en met een race fiets type Dogma van pinarello vind ik daar wat van hierdoor overgestapt naar een andere verzekering die dit wel vergoed .

Svar fra Kingpolis
Accuschade gehad aan mijn fiets. Ongeveer een jaar na aanschaf van een nieuwe fiets.
Schade is vergoed, nieuwe accu gekregen, en alles netjes geregeld.

Svar fra Kingpolis
Na de schok van de gestolen fiets was het relatief eenvoudig om (met de politie-aangifte erbij) de schade bij KingPolis te declareren. De afhandeling ging ook vrij soepel en inmiddels heb ik een nieuwe fiets.

Svar fra Kingpolis
Naar aanleiding van diefstal van onze accu's
Met een telefoontje en aangiften bij de politie was het met een week geregeld

Svar fra Kingpolis
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.