Op 21 juni 2026 besteld. Kreeg bericht dat 1 van de 2 niet leverbaar was en dat ik alles in 1 keer krijg. Zelf gemaild of ik de wel beschikbare vast kan krijgen en dat kon en werd in gang gezet. In ju... Vis mer
Se hva andre synes
Ik ben echt fan van deze webshop. Hele leuke producten die je niet snel bij een andere webshop vind. Genoeg ook voor kindjes met bv autisme hier te vinden. Levering kan wel aantal dagen langer duren... Vis mer
Wat een fijne ervaring met deze winkel! Ik had antroposofische verf en kwasten besteld. De verf werd netjes op tijd geleverd en over de kwasten werd ik eerlijk geïnformeerd dat deze iets later zo... Vis mer
Kidywolf KIDYKARAOKE. Het is een leuk ontwerp, handzaam, kan tegen een stootje. Voordeel draadloze microfoons en doordachte opruim mogelijkheid. Eenvoudige bediening. Waarom geen 5 sterren: omdat je... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Een fijne webshop met uniek assortiment. We leveren snel en zijn gespecialiseerd in educatieve producten. Ook voor gastouders en kinderopvang!
Kontaktopplysninger
Taxandrialaan 57B, 6021XW, Budel, Nederland
- info@kinderwonderland.nl
- kinderwonderland.nl
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 16 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Waardeloze communicatie en al tot 2 keer toe gewoon niet leveren van producten
2 januari een set Stapelstein besteld. Maar tot m’n verbazing werd 6 januari het geld gewoon teruggestort zonder enige uitleg waarom m’n bestelde Stapelstein niet geleverd werden. Ik heb er zelf maar een mail uit gedaan, maar daar heb ik nog geen reactie op. 2 jaar geleden ook al gedoe gehad met deze webshop waarbij een deel van m’n bestelling pas nà het bestellen een levertijd van 2 à 3 weken te hebben. Uiteindelijk na 6 weken wachten en waardeloze communicatie heb ik het product maar elders besteld en m’n geld teruggevraagd. Met overigens 0,0 compensatie vanuit Kinderwonderland. Klanttevredenheid is duidelijk geen prioriteit bij deze webshop.
Goede up-date
Goede up-date
Ondanks de drukte steeds op de hoogte gehouden van de zending.
Mooie spullen!
Beste prijs kwaliteit gevonden op deze…
Beste prijs kwaliteit gevonden op deze website! Hele snelle levering ook ontzettend fijn.
Snelle levering, volgende middag gewoon thuis, super bedankt.
Verpakking kapot mooi opgelost met een…
Verpakking kapot mooi opgelost met een nieuwe sturen bedankt hiervoor
Bestelling om 9:09 geplaatst en en om…
Bestelling om 9:09 geplaatst en en om 19:00 stond de bezorger voor de deur!
Echt nog nooit meegemaakt. Top service! Echt verrast
Ordinaire drop-shipping :-(
Dit is gewoon een ordinaire drop-shipping firma, waar je achter komt als je hebt betaald. Alle bestellingen gaan op pre-order en dan moet je maar afwachten wanneer het een keer komt. Gewoon niets op voorraad en ze gaan pas bestellen wanneer je hebt betaald. Telefonisch haast niet bereikbaar en wanneer je iemand aan de lijn krijgt is het niet acht vriendelijk

Svar fra Kinderwonderland
Leuke webshop en bestelling ging ook…
Leuke webshop en bestelling ging ook goed!
Ongezellig in een doosje gemieterd
De vijf bestelde dierfiguren van Holztiger bereiken mij in een rammelend doosje. Het blijkt dat ze liefdeloos in de verpakking zijn gemieterd, zonder bubbeltjesplastic, karton of houtwol. Die figuurtjes kunnen dat wel hebben maar gezellig is heel anders.
Netjes en op tijd bezorgd
De bestelling werd niet op tijd…
De bestelling werd niet op tijd geleverd. Op mijn vragen kreeg ik geen duidelijk antwoord. Uiteindelijk is pakket wel bezorgd. Opa blij, kleindochter blij😐
Coblo letters zo leuk en leerzaam
Zocht voor mijn kleinkinderen Coblo letters en van de 15 sites was Kinderwonderland het goedkoopst.
En gratis verzending voor mij
Een echte aanrader dus.
Ongelooflijk slecht
Ongelooflijk slecht! Ruim 6 weken geleden heb ik een bestelling geplaatst. Ik heb 2 weken gewacht op de producten, uiteindelijk 2 producten ontvangen en de andere 4 geannuleerd na nog weer een week wachten. Ik heb een deel van het geld nog steeds niet terug! De communicatie gaat super traag. Ik heb al zo vaak gemaild en elke keer wordt het 'doorgestuurd naar de financiële afdeling' of 'in orde gemaakt'. Maar ondertussen wacht ik nog steeds op ruim €20... Ze laten niks merken van dat ze het erg vinden hoe dit loopt, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Heel jammer, want ze hebben leuke producten, maar ik raad deze webshop NIET aan!!
Leuke site en niet alleen voor kinderen.
Ik bestelde iets voor mijn zus, om haar straks cadeau te doen namens de Goedheiligman. Keurig op de hoogte gehouden en zeer vlot in huis. Het bestelde ziet er leuk uit en ze hadden nog veel meer leuke dingen, dus ik kom hier nog een keer terug! Heel blij met mijn aankoop en ik weet nu al zeker, dat ik mijn zus hier ook heel blij mee ga maken.
Geweldige webshop!
Uitstekende informatie omtrent de bestelling, verzending en levering.
Snelle levering en zeer goed verpakt!
WAANZINNIG!
Waanzinnig assortiment speelgoed, je kan er alles vinden voor open ended play. En hele fijne wolletjes! Dekens, rompers en pyjama’s. Snelle verzending. Super!!
Echt prima
Duidelijke website, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle verzending (met keuze op welk moment bezorgd kan worden!)
Zeer slecht en onbetrouwbaar
Vorige week als cadeau een Woom 1 plus gekocht. Ondanks belofte om binnen 1 dag te leveren, nog steeds niets ontvangen. Kinder Wonderland zegt te onderzoeken, maar regeert daarna niet meer op mails en verzoek om koopovereenkomst te ontbinden. Is telefonisch ook niet bereikbaar! Wij gaan aankoopbedrag nu via Paypal claimen en verder stappen ondernemen. Koop hier niets!!!

Svar fra Kinderwonderland
Product netjes verpakt en geleverd
Product netjes verpakt en geleverd. Communicatie is vlot en keurig. Product was alleen laat geleverd, omdat het niet op voorraad was. Dit had wel beter en sneller gecommuniceerd kunnen worden is onze mening. Verder raad ik de webshop zeker aan.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.