Hold unna denne siden
Hold unna denne siden. Jeg bestilte baby leker. Fikk hakeslepp da jeg fikk pakken i posten. Sendingen ser akkurat ut som sendinger du bestiller fra temu. Produktet er direkte sendt fra kina. Virker som om når du legger inn en bestilling så bestiller de rett fra temu, og den blir sendt til deg. Produktene har ingen informasjon. Det står heller ingenting om produktene er eu godkjent. Noe som jeg syns er viktig siden de går på batterier og er til små baby. Veldig dårlig kvalitet på produktet.
Da jeg ville returnere så sier de at jeg kan returnere produktene men frakt og retur vil ikke bli refundert. Ifølge norsk lov kan man bruke angreretten. Og da skal man ikke bli fakturert for noe. De gav meg da alternativ å redusere 40% av faktura. Av erfaring fra temu så vet jeg at temu refunderer hele summen om du ikke er fornøyd med produktet eller om der er noe feil. Det er nok denne metoden bedriften bruker. De registrerer til temu at produktet er ødelagt eller lignende, også få de refundert hele beløpet. Scam hele kidzly.no. Hold unna!!!