Varen var som beskrevet
Varen var som beskrevet. Det tok litt tid før varen ble levert, men jeg ble oppdatert under veis. Svarmailene var nok automatisk sendt. Det virker som om Getkidzly ikke har eget varelager.

Svar fra Getkidzly
At Getkidzly, we believe in supporting families at every stage of life. We’re a European family brand dedicated to making everyday life easier, happier, and more connected. Our collections include thoughtfully chosen toys, soft children’s clothing, maternity essentials, and creative DIY kits all designed to bring comfort and joy. We believe in the power of play as a way for children to grow, imagine, and learn with confidence. Every product is made with safe, durable, and family-friendly materials, chosen with care. From newborn snuggles to playful adventures, we’re here to help families grow, bond, and thrive every step of the way.
Wolbromska 18/1B, 53-148, Wrocław, Polen
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av to uker

Svar fra Getkidzly
Trodde dette var en norsk nettbutikk.
Trolig er dette bare dropshipping og ingen kontroll på om varene er CE godkjent eller i mitt tilfelle matgrad silikon.
Pakken var kinesisk avsender.
Har sendt mail til kidzly at jeg ikke ønsker pakken og kommer til å melde ifra til klarna at dette er useriøs bedrift. Villedende markedsføring på deres nettsider.

Svar fra Getkidzly
Mangler enda en pakke fra dem og får bare ett automatisk svar nå. Måtte etterlyse sporingsnummer på ene pakken, fikk da endelig den men da hadde de altså ikke oppgitt epost eller tlfnummer. Dvs jeg måtte kontakte helthjem selv for å få hentekode... mangler fortsatt en del av første bestilling og blir ikke klok på svarene fra dem så nå bare er automatisk

Svar fra Getkidzly
Manglet 1 vare og får bare et automatisk svar hver gang jeg sender mail om at den manglet

Svar fra Getkidzly
Gode produkter og gode priser! Sønnen min elsker leker vi har kjøpt! Levering tar tid, men ellers alt var veldig bra medbgod beskyttelse og det var lett å følge pakken med nummerering! Anbefales å kjøpe hos dem!

Svar fra Getkidzly
Jeg fikk melding på mandag, at jeg skulle få en sporingslink til pakken min senest på torsdag. Nå har det gått en uke fra jeg bestilte varen, jeg hører ikke noe fra kundesørvis, jeg har ingen link og ingen pakke har kommet frem. Er redd for at jeg har blitt svindlet.

Svar fra Getkidzly
Gir ingen sporringsnr. Svarer ikke på email! Usærriøst nettside me dårlig service. Å har enda ikke mottatt pakken!

Svar fra Getkidzly
Feil på mottatt vare. Blir ikke rettet opp i til tross for flere henvendelser