Kid Interiør Anmeldelser 152

1,6

Helt ubrukelig kundeservice, fått en vare som gikk i stykker med en gang og har prøvd å kontakte kundeservice via mail flere ganger uten svar i løpet av flere uker nå. Prøvd å benytte meg av kundeserv... Vis mer

Varene jeg mottok hadde en sterk og ubehagelig lukt som minnet om fukt, mugg eller lagerskade. Produktene kan ikke ha vært oppbevart under tilfredsstillende forhold før utsendelse. Dette er ik... Vis mer

7-4/26 møter jeg skjønne Mia på mail. Ta vare på hun, for hun er helt spesiell 🙏 Hun utfører en enestående service som bevisst møter kunden. Hun forstår k og velger å strekke seg deretter. Slik får m... Vis mer

Var i kontakt med Kid Elverum grunnet at jeg ikke hadde fått hentemelding på pakken min. Ble møtt med frekke svar og en uhyggelig tone på at de byttes kastesystem så ting ikke fungere. Det er strengt... Vis mer

1. Bolig og hage

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør

1,6

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 15 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Dårlig ledelse på kundeservice

Ja, det er sommer og sikkert ferre på jobb, men at forsendelse skal ta 14 dg samt at " stor pågang " lang tilbakemelding på spørsmål, og en " oppgitt" kundeservice...

Hvis det er så mye å gjøre, betyr det jo at dere tjener penger , og kan tjene enda mer om dere ansetter flere folk! Dette er dårlig kundeservice, spør du meg! OG det er ikke dere som jobber i kundeservice sin feil, men ledelsen!!!

15. juli 2025

Svar fra Kid Interiør

Jeg skjønner frustrasjonen din godt. Sommer, lagerflytting og høyt trykk er ingen god kombinasjon, og vi skulle gjerne hatt en «pauseknapp» for alt som kunne gå galt underveis.

Vi har hatt ekstra bemanning på plass, men køene har dessverre vært lengre enn både vi og kundene våre setter pris på. Vi er nå i full gang med å rydde opp og få opp tempoet igjen, slik at både levering og svar går som de skal.

Takk for at du deler dette med oss (selv om vi skulle ønske du slapp å oppleve det). Ingunn/Kid Kundeservice

Kjøp av sofa

Hvor skal man begynne. Denne er til de som styrer skuta i KID og ikke til de som jobber fysisk i butikkene.
Fikk utmerket hjelp av butikken med å bestille sofa på nett. Men ved levering så er det jeg selv (ikke KID eller collicare) som oppdager at adressen er feil. Det er til og med en adresse som ikke finnes. Det viser seg at KID ikke bruker pengene som renner inn på å oppdaterer systemene sine. Da hun i butikken la inn min adresse (var selv tilstede og så at adressen var riktig) og systemet har valgt overkjøre det i prosessen. Så sofaen sto på collicare og ingen hadde tenkt å gi beskjed til meg! Når jeg til slutt fikk ordnet riktig adresse så klarer ikke collicare å levere sofaen til avtalt tid. KID fraskriver seg ansvaret av levering og henviser alt til et firma som ikke fungerer! Så reklamerer de med 4-7 dager, tok meg nesten 3 uker før jeg så sofaen! Ikke nok med det, fikk beskjed om at man kunne kjøpe til moduler om man ønsket det ved seinere tid. Det KID ikke informere de ansatte i butikken om er at sofaen ikke skal produserer mer. (Bestilte i november/desember og i juni/juli er sofaen ute av produksjon) veit det er normalt at ting går ut, men ikke så fort. Så nå har jeg en sofa som er for liten (grunnen til at jeg valgte modul var at jeg kunne bygge på) og må nå selge den med stort tap! Har selv ringt til nesten alle butikker i nærliggende område og ingen har den modulen jeg trenger. Skal også sies at utstillingene av store møbler ikke finnes i alle butikker, de fleste vil se og prøve varen før man kjøper. Også et stort minus vil jeg si! Kundeservice kan ikke hjelpe meg da de ikke har biler som kjører mellom butikker slik at evt. om det var en modul et annet sted så sender de den ikke til en annen butikk. Kommer aldri til å kjøpe møbler fra KID igjen!

24. juli 2025

Takk for svaret vedrørende hotell puter…

Takk for svaret vedrørende hotell puter som ikke er levert, men jeg savner fortsatt ei tilbakebetaling. Dere har fått alle opplysningene dere trenger. Gavekortet har jeg ikke sett noe til. Ber dere ordne opp i saken snarest.

22. juli 2025

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Håper alt er ok nå . Ingunn/Kid kUndeservice :-)

Ekstremt missvisende

Hei!

Vi har bestilt seng og sofa fra dere, prøvd å ringe og sendt 4 mailer... Vi får ikke svar så prøver her.
Vi bestilte seng og sofa på nett, betalte, men vi har ikke fått bekreftet ordre og heller ikke blitt trukket. Skjønner at dere holder på å bytte lager, men dette er ganske hårreisende. Vi var innom i fysisk butikk og fikk beskjed om å bestille 7 dager før vi overtok nytt hus, pga det tar ca 4-7 dager. Nå har det gått over 7 dager før vi i det hele tatt har fått en ordrebekrefelse. Dere kan ikke si 4-7 dager for å så bruker flere uker. Det er ekstremt missvisende... Jeg gikk innom en kidbutikk en hele måned før vi skulle flytte, for å forsikre meg om at vi bestilte i riktig tid. Vi gjorde det vi fikk beskjed om, men her skjer det ingenting, og vi får ingen svar. Nå sitter vi her å lurer på om vi må bestille senger og sofaer et annet sted.

14. juli 2025

Useriøs kundeservice og mye kluss med ordre

De fysiske kid butikkene har utmerket kundeservice! Så dette er ikke rettet mot de, men å bestille fra nettet var en grusom opplevelse. Jeg har bestilt to pakker, der jeg på begge ordre opplevde å ikke få alt jeg har bestilt (puter). I ordrebekreftelsen som jeg først fikk, står det at store varer kan bli sendt som egen pakke, og at det kommer en egen ordrebekreftelse for de varene. Det er helt greit, men problemet er at jeg ikke fikk noe ordrebekreftelse, og forventet derfor at jeg skulle få alle varene på en gang. Ble ganske sjokkert når det mangla en hotellpute fra ordren min, men tenkte jeg skulle la det gå siden jeg trodde det bare var et engangstilfelle. Neste dag går jeg for å hente den andre pakken min, og blir like sjokkert når det igjen mangler deler av ordren min. Sendte 2 mailer på to forskjellige dager, siden det var helt umulig å nå kundeservice på telefon pga «stor pågang». Fikk beskjed den 14 at en pakke var på vei til meg fra Kid, og antok derfor at det var med alle tre putene som jeg manglet fra de to ordrene (fikk null info om hva pakken inneholdt). To dager senere, dro jeg for å hente pakke for 3 gang, og ble passe oppgitt når jeg ser at den kun inneholder den ene puten, og at det fortsatt mangler deler av den ene ordren min. Fikk først svar på den første mailen jeg sendte I DAG, 7 dager etter jeg hadde sendt den. Det eneste som sto der var «Beklager sen tilbakemelding, jeg ser at alt er levert, håper det nå er ok» hva slags svar er det ? Ikke noe beklager, ikke noe kompensasjon og ikke noe info om hvor resten av varene mine er, rett og slett dårlig svar. Hvis jeg i det hele tatt får resten av varene jeg har bestilt, så må jeg gå for 4 gang å hente de, rett og slett bortkasting av min tid. Det har gått 10 hele dager siden jeg har bestilt den ene pakken, og begynner nå å mistenkte at de putene rett og slett har blitt glemt. Forstår at dere har byttet lager og at feil kan skje, men det unnskylder ikke dårlig kundeservice og bortkasting av min tid. Hvis jeg hadde visst på forhånd at det skulle være så mye kluss med å bestille + dårlig kontakt med kundeservice, så hadde jeg latt være å bestille i det hele tatt. Useriøs kundebehandling.

10. juli 2025

Svar fra Kid Interiør

Hei, og tusen takk for at du tok kontakt!

Vi forstår godt at du synes det er frustrerende å ikke få svar og oppdatering som forventet, og vi beklager virkelig ventetiden og opplevelsen du har hatt.

Vi har hatt svært høy pågang i kundeservice samtidig som vi fortsatt jobber oss gjennom nye rutiner etter lagerflytt og innkjøring av nye systemer. Blant annet har endringer i pakking og utsending ført til flere kolli per ordre – noe som dessverre har skapt ekstra forvirring både for oss og for kundene våre.

Vi har nå funnet tilbake til saken din og følger den opp, og som en liten beklagelse for ventetiden sender vi deg et gavekort i løpet av kort tid.

Takk igjen for at du sa ifra, og for tålmodigheten din – det betyr mye for oss!

Elendig kvalitet og null forståelse for reklamasjon

Kjøpte en gardinskinne på Kid i Vestby, og fulgte instruksjonene som sto i pakken. Da jeg tok ut en skrue for å montere, slik bruksanvisningen beskrev, nektet skruen å sitte fast igjen. Produktet ble ubrukelig etter én gangs håndtering. Jeg prøvde å reklamere, men fikk bare beskjed om at jeg "kunne få ny", og at det ikke var mulig å få pengene tilbake. Så nå sitter jeg med en ødelagt gardinskinne og har bare gitt fra meg 250 kr til Kid 🤬.
Beklager, men dette er ikke god kundeservice – og heller ikke i tråd med forbrukerkjøpsloven. Hvis produktet ikke fungerer, skal jeg ha rett til å få pengene tilbake. 👎

17. juli 2025

Svar fra Kid Interiør

Hei, og takk for at du tok kontakt!

Vi forstår godt at det er frustrerende når et produkt ikke lever opp til forventningene. Når det gjelder reklamasjon, følger vi både bransjestandard og Forbrukerrådets anbefalinger, som sier at selger har rett til å forsøke å løse saken ved å tilby reparasjon eller erstatningsvare – før andre løsninger vurderes.

I denne saken har vi tilbudt ny vare, noe som er vanlig og korrekt prosedyre i henhold til forbrukerkjøpsloven. Vi håper du ønsker å benytte deg av dette tilbudet, og vil gjerne hjelpe deg videre dersom monteringsanvisningen er uklar eller du har andre spørsmål. Ingunn/Kid Kundeservice

Kjære Kid!

Kjære Kid!
Kan dere være så snill å gi meg en tilbakemelding, har nå forsøkt flere mail, dm på Instagram og deres stengte telefon....
Når kan jeg forvente å motta hagestolene jeg har bestilt?

12. juli 2025

Svar fra Kid Interiør

Hei, og tusen takk for at du tok kontakt – og for tålmodigheten din!

Vi er virkelig lei oss for at du har hatt vanskeligheter med å nå oss, og for at det har tatt tid å få svar. Vi har for tiden ekstra stor pågang både på kundeservice og leveringer, og vi forstår godt at det er frustrerende å vente – vi håper at tollpapirene gjør at stolene kan leveres raskt nå.

Mye rot

Mottok først bare halve bestillingen og ringte kundeservice. Kom da rett til svarer som oppga at telefonen var stengt grunnet stor pågang (?!) så måtte sende mail. Fikk varsel om at det kom ny levering en uke senere, men ikke noe estimert tidspunkt. Når sjåføren plutselig ringte og sa han stod utenfor var det ingen hjemme. Å bestille noe fra KID var mye mer rotete enn jeg hadde forventet, tviler på at jeg kommer til å gjøre det igjen.

9. juli 2025

Svar fra Kid Interiør

Hei, og tusen takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Først og fremst – vi beklager på det sterkeste for rotet du har opplevd med bestillingen din. Det er helt forståelig at dette har vært frustrerende.

I sommer har vi gjennomført et omfattende lagerbytte, samtidig som enkelte av våre underleverandører også har hatt egne kapasitetsutfordringer. Dette har dessverre skapt det vi kaller en "perfekt storm" – med innkjøringsproblemer, forsinkelser, og et ekstra høyt trykk på både leveranser og kundeservice. Det forklarer, men unnskylder ikke, at du verken fikk varene samlet eller fikk den oppfølgingen du burde ha fått.

Vi jobber med konkrete forbedringer og vi håper du vil merke forskjell neste gang om du handler hos oss igjen.

Ingunn/Kid Kundeservice

Jeg trengte ny dyne og pute til…

Jeg trengte ny dyne og pute til sommerens gjester kommer. Bestilte for over ei uke siden. Bestilte fra lager pga utsolgt i butikk. Men jeg skulle gjerne hatt dette snart, gjestene kommer til helga. Har sendt mail og purret for tre dager siden, ikke svar. Er det mulig å avbestille varen og få penger tilbake. Må jo få kjøpt et annet sted.
Jeg vil legge til super oppfølging av kundeservice når jeg fikk svar fra dem. Fikk pengene tilbake, og en gavekort som gir meg 50 % på neste handel hos KID. Takk, dette veier opp det meste.

25. juni 2025

Tusen takk for hyggelig melding! Ingunn/Kid Kundeservice

Ubrukelige plissegardiner

Jeg kjøpte plisse gardiner for vel 2 år siden. 7 stk til å ha i utestuen min. Fra start av var de vanskelige å skyve opp igjen. Pga lite sol er de ikke blitt så mye brukt. I vår reiste jeg bort en periode da det var mye sol så jeg lot gardinene være nedtrukket. Ved hjemkomst var det nesten umulig å skyve dem opp.
Tok kontakt med både butikk og hovedkontor. Svaret var at jeg burde brukt de oftere. Dratt dem ofte opp og ned ellers kunne de bli sånn! Ble anbefalt og dra de helt ned og opp igjen mange ganger. Det gjorde jeg i ei uke. Nå har jeg endelig fått opp 6 av 7! Men orker ikke å prøve igjen. Er en eldre dame med ikke så god helse. Siden det var gått et par mndr over 2 år siden kjøp er det ingenting butikken eller Kid vil gjøre. De gikk forresten ut av produksjon for 2 år siden. Jeg forventet at solgardiner skulle vare lenger enn 2 år. Ingen sa de måtte dras opp og ned hele tiden heller.
Jeg har fått tilbud om å kjøpe nye, en dyrere type, til halv pris. Det vil koste meg mange tusen. Jeg synes dette er utrolig dårlig service!
De jeg har klaget til var høflige og smilende men det hjelper ikke så mye for meg som sitter igjen med 7 ubrukelige plissegardiner. Nå må jeg få tak i folk som kan skrue ned alle disse for meg. Jeg kan heller ikke åpne vinduet i hagestuen for den ene som er fortsatt nede henger foran og vinden tar tak i den. Jeg synes dette er for dårlig Kid!

3. juni 2025

Svar fra Kid Interiør

Tusen takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Vi forstår godt frustrasjonen og utfordringene du har hatt med dine plisségardiner, og vi er oppriktig lei oss for at produktet ikke har levd opp til dine forventninger.

Plisségardiner er et teknisk produkt med stoff som påvirkes over tid av blant annet varme, sol og stillstand – spesielt ved lengre perioder i enten opp- eller nedtrukket posisjon. Dette er noe vi forsøker å informere om både i merking på produktet og via våre ansatte i butikk, men vi ser at dette dessverre ikke alltid kommer tydelig nok frem.

Vi har forståelse for at det er ekstra krevende når man har helseutfordringer, og at vedlikeholdet da ikke alltid er enkelt å gjennomføre. Samtidig er det slik at plisségardiner – spesielt trådløse varianter – trenger regelmessig bruk for å bevare funksjonalitet over tid, noe som også står beskrevet på produktene.

Vi beklager at du opplever tilbudet om rabattert nykjøp som utilstrekkelig. Tilbudet ble gitt som et forsøk på å finne en løsning, til tross for at garantitiden var utløpt og produktet ikke lenger er i sortiment. Beklager igjen problemene du har hatt her. Ingunn/Kid Kundeservice

Dårlig kundeservice og ansvarsfraskrivelse

Kjøpte et gulvteppe i november 2024
Ble fortalt av kid at dette var et slitesterkt teppe og en god investering teppe het: Coco, Forms & Objects

Plutselig oppdaget jeg noen løse tråder allerede i mai 2025 på enden på teppe og oppdaget at hele sømmen var i ferd med å rakne. Sendte en mail med bilder til kid der jeg fikk beskjed at det eneste tilbudet hun kunne gi var rabatt på dette på 400 kr eller 800 kr gavekort i butikk. Ingen pris i butikken tilsa at beløpet ville dekke for det nytt og den jeg satt med noe måtte jeg bare kaste fordi den raknet mer pg mer. Teppe kostet 2499 kr og kid nektet å ersatte teppe eller på at det kunne skje det var produksjonsfeil, noe som er merkelig da teppe begynte å rakte uten grunn og ikke elementer i mitt hjem kunne skape en slik slitasje.
Kid nektet på at de hadde noe ansvar for full erstatning så hvis du kjøper et dyrt teppe og er like uheldig som meg kan du ikke forvente deg stort av kid! De gjør alt for å få deg til å godta en liten sum erstatning som ikke dekker stort annet en en liten brøkdel av kjøpet

29. mai 2025

Svar fra Kid Interiør

Takk for at du tok kontakt og gjorde oss oppmerksom på din opplevelse med teppet Coco fra Forms & Objects. Vi forstår godt at det er skuffende når et teppe du har investert i begynner å rakne.

Vår vurdering i denne saken bygger på både på informasjon og bilder vi har fått samt informasjonen om bruk og vedlikehold som står på produktsidene. Basert på dette kunne vi dessverre ikke fastslå at det forelå en produksjonsfeil, men vi har samtidig full forståelse for at du som kunde opplever det som urimelig.

Som en gest og et forsøk på å finne en løsning utenfor garantiansvaret, tilbød vi deg et gavekort og en rabatt som en frivillig kompensasjon. Vi beklager at dette oppleves som utilstrekkelig og tar me oss din vurdering internt . Ingunn/Kid Kundeservice

Helt elendig kundeservice. Eller fraværende

@Yngvar urstad:kommer aldri til å handle noe som helst hos Kid noen gang mer, maken til dårlig kundeservice har jeg aldri vært borti. Kjøpte 6 kjøkkenstoler hos dere der den en var full av møkk. Tar kontakt med kundeservice på mail da det ikke nytter å ringe dere, ringer man får vi tlf svarer som sier at vi har vært nødt til å stenge tlf i dag pga stor pågang, hva faen er det.
Får tilbud om å kjøpe en ny stol med 30% avslag og må også betale frakten på denne, makan.
Dette har dere ikke lov til etter kjøpsloven. Jeg har krav på å få byttet til ny stol vederlags fritt uten å måtte betale noe som helst. Alt dette kan dokumenteres med mailer fra dere. Det går virkelig ikke an å behandle kundene deres så dårlig.
Kommer til å sende dette til forbruker tilsynet. Kommer også til å gi dere så mye negativt omtale på alle sosiale medier jeg finner dere. Sender også saken til Tv2 hjelper deg. Det er min datter som handlet dette, men hun har bedt meg om hjelp. Send meg gjerne en mail om dere vil rydde opp i dette. Maken til dårlig kundeservice har jeg aldri vært borti noen gang. Dere kan være sikker på at jeg ikke lar saken hvile. Kan fort hende jeg også dukker opp på hovedkontoret deres og forteller dere sannhetens ord.
hilsen en meget forbanna pappa

23. juni 2025

Har ventet i flere uker som er bestilt…

Har ventet i flere uker som er bestilt fra nettbutikken, helt håpløst.
Dersom det er faktorer som gjør at det er ekstra lang frakttid nå burde det fremkommet tydelig ved bestilling av varer. Hadde ikke bestilt fra Kid om jeg hadde vært forespeilet så lang ventetid.

19. juni 2025

Elendig service

Elendig service. Elendig returordning. Ligg unna Kid.

24. mai 2025

Svar fra Kid Interiør

Heisann! Beklager at du har hatt en dårlig opplevelse her hos oss. Det jobbes med mer sømløse returordninger. vi innrømmer at de ikke er særlig 2025 :-) Kid Kundeservice

Ikke kjøp lameller fra KID

Ikke kjøp lameller fra KID. Jeg har prøvd to ganger, og kjøpt dobbelt opp av produktene og likevel har stengene blitt ødelagt. Fått hjelp av mennesker som kan dette. Rett og slett dårlig kvalitet. Veldig skuffende.

1. mai 2025

Svar fra Kid Interiør

Hei, og takk for at du deler din opplevelse!

Vi er oppriktig lei oss for å høre at du har hatt en skuffende erfaring med våre lameller. Vi forstår godt at det er frustrerende når produktet ikke lever opp til forventningene, spesielt når man har gjort flere forsøk og involvert andre for å få det til å fungere.

Sender denne tilbakemeldingen videre til vår innkjøpsavdeling. Kid Kundeservice

Hva har skjedd?

Hva har skjedd med sengetøy fra Kid??! Herregud for en dårlig kvalitet det er blitt. Før kunne du kjøpe sengesett som varte i årevis !

Sengetøy nå blir det fort hull i, og stoffet omtrent "smuldrer opp" etter noen måneder.

Min søster spanderte egyptiske bomullssengesett på seg selv og kun etter 1 vask ble sengetøyet stygt!!

Tragisk!!

Blir princess fra nå av. Har flere sengesett fra princess og det er like fint etter 2 år !

24. mars 2025

Elendig kvalitet på sengetøy hos Kid

Nå er det slutt på å handle sengetøy fra Kid. Jeg har prøvd bomull og egyptisk bomull, samt lin.
De som har sydd dette må ha hatt en skikkelig dårlig dag på jobb! Den ene delen som er sydd sammen med den andre delen, er enten for stor/liten. Det resulterer i at sengetøyet blir vridd. Og når man skal brette det sammen blir det krøllete. Jeg har prøvd å stryke det på plass, uten hell.

Det egyptiske sengetøyet betalte jeg en del for, for at det skulle være bedre kvalitet enn vanlig bomull. Det ble misfarget og skjoldet, enda det ble vasket separat og på riktig temperatur.

Stretch laken i sateng blir hull på etter få vask. Da jeg klaget på det i butikk, gjorde de seg helt uforstående og noe de aldri hadde hatt problemer med fra andre kunder. Altså står jeg igjen med at det er jeg som har feil.

Lin sengetøy; stikker!

Fullstendig tabbe å fortsette å handle sengetøy her. I oppstarten av Kid var det ok kvalitet. Slik det er nå er det ikke bærekraftig!! Kanskje det er det som er meningen?!

Her etter blir det Høie sengetøy!

4. desember 2024

Styr unna kid interiør og deres dårlige kundebehandling!

Kjøpte 4 badehåndklær på Kid interiør på City Nord i Bodø. Det ene ble tatt i bruk, og det ble dratt ut lange tråder av stoffet fordi håndduken hengte seg opp i alt fra hengselet på innsiden av skapdøra på badet, til mitt armbånd som jeg aldri tar av meg. Jeg har ikke hatt problemer med noen av hånddukene jeg har hatt før (disse er kjøpt flere steder, men ikke på kid). Ekstra irriterende var det at jeg spurte damen på kid om dette kunne skje, før jeg kjøpte hånddukene. Neida, svarte hun. Tok med den skadde pluss de 3 ubrukte tilbake til butikken. Først så den yngste medarbeideren på det. Deretter den mellomste. Sistnevnte gikk til sjefen sjøl på bakrommet. Hun mellomste kom tilbake og sa at de var enige. Det er ingenting galt med håndduken, men det er hvordan jeg bruker den. Så det er altså min feil at håndduken rakner! Hun ville gi meg tilgodelapp på den ene, raknede. Så da skulle jeg beholde 3 håndduker, i full visshet om at det samme ville skje med dem? Jeg kan ikke ha håndduker som rakner ved vanlig bruk. Altså på samme måte som jeg har brukt håndduker i snart 53 år. Ble så frustrert at jeg lempet hånddukene på disken og forlot butikken. Prøvde å kontakte kid sentralt på mail. De kunne ikke hjelpe, det måtte jeg ta med butikken. Der det arbeider noen som mener jeg i hele mitt liv har brukt håndklær feil, og at det ikke er noe galt med måten deres håndduker er vevd på. Kommer ikke til å sette mine ben i den butikken flere ganger!

Svar fra Kid Interiør

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – vi forstår godt at dette har vært både frustrerende og skuffende.

Vi setter pris på at du tok kontakt med oss, og vi tar med oss tilbakemeldingen din i vårt videre arbeid med kundeservice og produktutvikling. Kid Kundeservice

Bestilte Isa sofa den 8/3-25

Bestilte Isa sofa den 8/3-25, og valgte Kid nettopp pga at de reklamerer med kort leveringstid bla. Etter mye tull fra både Kid og Collicare, kom sofaen etter 16 dager. Har forståelse for at uforutsette hendelser kan føre til forsinkelser, men det er ikke greit at de fortsetter å reklamere med 4-7 dagers levering. Er ikke fornøyd med verken kundeservice eller sofaen. Sofaen er fryktelig hard å sitte i, og er overhodet IKKE komfortabel. Og hvis den begynner å nuppe, slik mange skriver om, så er hele kjøpet en fadese. Det blir ikke mer handling på Kid her i gården.

Svar fra Kid Interiør

Takk for at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss.

Vi forstår godt at det kan være skuffende dersom sofaen ikke oppleves så komfortabel som forventet. Mange av våre sofaer er designet med fast polstring for å gi god støtte og lang levetid. Dette kan gjøre at sofaen føles noe fast i starten – men stoppingen vil mykne og forme seg med bruk over tid, slik at komforten gradvis blir bedre.

Når det gjelder nupping, så kan det i vinterhalvåret forekomme noe mer pilling på tekstiler, spesielt i kombinasjon med tørre inneklima og klær i ull eller syntetiske materialer. Dette er et kjent og normalt tekstilfenomen i bransjen, og heldigvis noe som enkelt kan vedlikeholdes med en nuppefjerner.

Vi beklager at opplevelsen din ikke har stått til forventningene – det er selvsagt ikke slik vi ønsker at noen av våre kunder skal føle det. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss videre. Kid Kundeservice

kjøpte en sofa i november som nupper…

kjøpte en sofa i november som nupper noe voldsomt, skrev en klage og fikk til svar at de hadde fått inn klager på denne sofaen men at vi bare kunne kjøpe en nuppefjerner!!! var ikke noe grunnlag for reklamasjon ferdig med saken, skal aldri mer kjøpe eller anbefale kid og denne sofaen som heter isa, hun skyldte på været ute og inne og tepper vi brukte i sofaen, vi kunne ikke bruke cashmir, ull og akryl noe jeg ikke bruker, snakk om ansvarsfraskrivelse og frekk mail sorry kid dere er boikottet, mailen fra kid,
Hei!

Tekstilene som blir nevnt er bare typiske eksempler. Alle tekstiler kan forårsake fremmednupping.

Problemet med fremmednupping er spesielt stort på vintertid i de Skandinaviske landene. På vintertid har vi ekstremt tørr inneluft og lite utskiftning av inneluften. Dette medfører at alle tekstilfibre blir mer «magnetiske» . Vi bruker også mye mer komfortprodukter som f. eks pledd og ullsokker i sofaen. Disse produktene avsetter en voldsom mengde fiber i sofatekstilet og medvirker til å gi inntrykk av at sofaen nupper.

I tillegg foregår stort sett all klesvask og tørking av klær innendørs denne tiden, og dermed kommer det kommer betydelige mengder tekstilfibre gjennom luften som gjerne vil lande på sofaen som har en veldig stor, mottagelig overflate.

Mye husstøv vil også kunne lage problemer med støvnupper på sofaen.

Isa sofa har gjennomgått alle mulige varianter av tester, som bekrefter at stoffet ikke nupper.

Denne fremmednuppingen gir seg som regel mer og mer etter hvert, men anbefaler deg å investere i en god nuppefjerner.

Fremmednupping er dessverre ingen grunn til reklamasjon.

Beklager.

Hilsen May /