Gjelder butikken på Åsane Senter i Bergen. Kom inn for å kjøpe diverse og ba om hjelp. Den ansatte sa nei pga hun var litt opptatt nå (la varer på plass) Drittdårlig! Jeg visste hva jeg ville h... Vis mer

Jeg var innom KICKS Stovner 4. mai rundt kl. 20:50 det var en ung dame med svart hår som jobbet. Det var helt ærlig den verste opplevelsen jeg har hatt i butikk noensinne. Den ansatte jeg møtte... Vis mer

Jeg bestilte noen fra kicks den 22/ 4 2026 . Tok gratis levering på en varer jeg kjøpte den 22/ 4 - 2026 som er på en levetid på 2 til 5 dager noe som er helt greit . Med idag komme det jeg bestilt i... Vis mer

Ganske dårlig kundeservice. Jeg ventet 20 + 20 minutter. Begge gangene ble jeg til slutt lagt på uten å få snakke med noen. Tredje gang kom jeg endelig gjennom, men dessverre ble ikke problemet løst.... Vis mer

1,8

Under middels

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Hadde det vært dårligere valg enn 1…

Hadde det vært dårligere valg enn 1 stjerne hadde jeg valgt -10. Skulle lest disse vurderingene før jeg bestilte på kicks. Dessverre hadde jeg forhåndsbetalt på vipps (god erfaring med det på andre nettbutikker). Fikk melding om at Helthjem ikke kunne levere pakken. Klagde til kundeservice, som igrunnen bare sa bla..bla ..bla. Ble svindlet for 900 kr og vil advare andre mot å handle med denne nettbutikken.

13. november 2025

Hei Anne Lise,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og når du kontakter vår kundeservice i forbindelse med ditt søk etter din pakke.

Dersom pakken ikke er levert til deg, er du selvfølgelig velkommen til å returnere til vår kundeservice slik at de kan rette opp det som har skjedd og sørge for at du mottar bestillingen din.

KICKS

Gode produkter og merker jeg synes er greie

Gode produkter, og fine tilbud.
Mange merker å velge mellom, og fant de sminkemerkene som passer meg best (too faced og e.l.f makeup). Ellers god pris.

8. november 2025

Hei Hariett,

Takk for din feedback. Så glade vi er for å høre at du har hatt en positiv opplevelse med oss ​​og hva vi tilbyr. Det setter vi stor pris på.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss med din gode feedback.

KICKS

Burde tilby flere refusjonsmuligheter.

En venn av meg kjøpte parfymen i butikken i går, men ombestemte seg. Jeg returnerte den til butikken på hans vegne, siden han hadde reist til utlandet. Butikken krevde at jeg brukte samme bankkort for refusjon, noe som ikke var mulig. De kunne heller ikke gi kontanter, men kun en tilgodelapp som må brukes i butikken eller på nett. Jeg synes dette er en dårlig løsning, og håper dere kan gjøre noe med det.

31. oktober 2025

Hei Abdul,

Takk for din feedback. Vi beklager at du hadde en negativ opplevelse når du besøkte en av våre butikker og at du ikke fikk den hjelpen du ønsket.

Når du returnerer til oss, vil tilbakebetalingen skje via samme betalingsmåte som du brukte for kjøpet/bestillingen. Hvis det er via kredittkort og det ikke er inkludert ved retur, så vil det være vanskelig for butikken å refundere slik det ble betalt med. Da har butikken kun mulighet til å utstede refusjonen på nytt via en tillgodokort.

Vi mottar feedback fra deg og vurderer hvordan vi kan forbedre prosedyrene våre og all vår tjeneste fremover.

KICKS

Dårlig og gammelt produkt sendt fra…

Dårlig og gammelt produkt sendt fra lager. Dårlig butikkmedarbeider som ikke kan systemet for reklamasjon. Dårlig kundeservice som ikke klarer å fikse saken og bruker altfor mye tid fra kunden. Dette er siste gangen jeg kjøper noe fra KICKS.

7. oktober 2025

Hei Mona,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med oss ​​og om et produkt du prøvde å annonsere for.

Dersom du på en eller annen måte opplever en feil på et produkt, kan du alltid be om en klagevurdering fra våre ansatte, dette gjøres i hovedsak via butikken eller tilbake til vårt lager. Ved synlige feil kan det tas digitalt til vår Kundeservice i form av bilde/video. Dersom noen i vår stab kan fastslå at det er en feil på produktet, kan det selvsagt godtas for en reklamasjon mot en ny eller refusjon.

Hvis du fortsatt ikke har fått den hjelpen du ønsket i ditt tilfelle, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice eller din nærmeste KICKS-butikk slik at de kan se nærmere på hva som har skjedd og hjelpe deg med en løsning.

KICKS

Utrolig dårlig kundeservice og…

Utrolig dårlig kundeservice og systemer. Jeg bestilte en klikk og hent ordre i fysisk butikk fordi varen var på lager og jeg skulle ha det som vare til en bursdag samme dag. Like etter bestilling får jeg mail om at varen ikke var på lager allikevel, men at en ordre er opprettet og jeg vil få beskjed når den har ankommet butikk. Jeg slår på tråden og ber om å avbestille dette ettersom hele poenget var å få varen med en gang. Det får jeg beskjed om at ikke er mulig og jeg må vente til varen er ankommet butikk for deretter å returnere den. Merk at jeg hadde forhåndsbetalt ordren som var på 2235,-

Tiden går og jeg får vite at varen sendes med POSTEN til min adresse selv om det på e-post står at den skal sendes til butikk. Dette gjør selvsagt ikke noe for min del. 14 dager tar det før varen ankommer hentested.

Straks den ankommer hentested ber jeg posten om å returnere den til avsender. 23. september får jeg beskjed om at den er returnert til avsender. Siden jeg fortsatt ikke har hørt noe angående retur tar jeg i dag kontakt med kundeservice på telefon. Kundebehandler påstår da
1) at pakken ikke er sendt med posten selv om sporing foreligger
2) at pakken er sendt to ganger - en gang til butikk og en gang direkte til meg
3) jeg ikke kan få retur før begge pakkene er returnert
4) at dette er noe jeg må avtale med butikk

Jeg har ikke fått to ordrebekreftelser og det foreligger kun 1 stk ordre. For det første er det høl i huet at de påtvinger meg lang leveringstid og lang venetid for retur for det som var en klikk og hent ordre som skulle hentes samme dag.

For det andre virker det ikke som kundehbehandler er noe som helt interessert i å sjekke informasjonen som foreligger og kommer bare med helt tullete påstander uten rot i virkeligheten. For det tredje fremstår det som attituden er at det hele er min feil og mitt problem.

Jeg har ringt butikken nå som forteller at de ikke har fått noe pakke i retur. Og at pakken mest sannsynlig er sendt til Kicks Sverige.

Er det seriøst mulig å ha så dårlig kundeservice??

Jeg har alltid vært fornøyd med nettordre tidligere, men samkjøring mellom butikk og netthandel er noe av det verste jeg har vært borte i.

Fortsettelse følger og jeg håper virkelig at jeg mottar tilbakebetaling snart...

7. oktober 2025

Hei Victoria,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig at du har hatt en negativ opplevelse med oss ​​og om hva som skjedde med bestillingen din. Det er selvsagt ikke slik det skal se ut når du handler hos oss.

Når du legger inn en bestilling med henting i butikk, hentes bestillingen primært på stedet direkte av butikken og kan deretter utstedes innen 4 timer. Hvis de på en eller annen måte ikke har mulighet til å pakke en ordre i butikken, bestiller de pakken fra vårt e-handelslager i stedet og den vil da pakkes der og sendes tilbake til butikken igjen.

Det er selvfølgelig veldig trist å høre at du har måttet vente så lenge på bestillingen din, at det ser ut til at duplikatpakker har gått ut til deg med forskjellige leveranser og du mangler nå mer informasjon om returer for disse pakkene. Vi anbefaler at du kontakter vår Kundeservice på nytt dersom du fortsatt ikke har noen løsning på dette slik at de kan søke opp bestillingen din og hjelpe deg videre slik at du enten mottar pakken din eller får refundert bestillingen du aldri mottok.

Igjen, vi beklager virkelig det som skjedde.

Motbydelig betjening i Østfoldhallen, Fredrikstad

Jeg har handlet en del fra Kicks på nett (er Gold medlem), men det skjer ikke igjen. Besøkte Kicks Østfoldhallen for å teste og kjøpe en ny parfyme (har en samling på over 400), og møtte den mest uprofesjonelle og frekke betjening jeg noen gang har sett. Hun oppførte seg rett og slett som en bortskjemt tenåring som ikke var der for å selge og yte service i det hele tatt. På toppen av det hele ble hun frekk og direkte aggressiv når jeg ga uttrykk for min misnøye med servicen. En ekstremt ubehagelig og nesten surrealistisk opplevelse hvor jeg merket at jeg ble sint. Jeg kjøpte parfyme hos Skin Tonic i stedet. Jeg vil sterkt anbefale at dere i Kicks tar en opprydding. Dere må prioritere opplæring i normal kundebehandling samt ansette bedre egnet betjening. Tenk på dette; jeg kommer nå ikke til å anbefale Kicks til noen lenger, og mange vil også lese dette og kanskje heller handle andre steder.

29. september 2025

Hei Tom,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig at du hadde en negativ opplevelse i en av våre butikker og behandlingen du fikk på stedet fra våre ansatte.

Det er selvfølgelig ikke slik det skal se ut når du besøker oss og vi vil gjennomgå hendelsen med den aktuelle butikken for å sikre at alle våre kunder får en så god service som mulig.

Nok en gang beklager vi hendelsen og takker for at du skriver til oss.

KICKS

Kommer aldri til å handle hos Kicks…

Kommer aldri til å handle hos Kicks Lørenskog igjen. Makan til dårlig service har jeg ikke opplevd. De lurte til å selge feil produkt og var ikke villig til å være behjelpelig og løsnings orienterte.

23. september 2025

Hei Rabia,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig at du har hatt en negativ opplevelse i en av våre butikker og at du har kommet hjem med et defekt produkt. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at det skal se ut når du handler hos oss og vi vil vurdere hendelsen med den aktuelle butikken.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, det gir oss muligheten til å gjennomgå våre prosedyrer og hvordan vi kan forbedre alle våre tjenester fremover.

KICKS

Tar en evighet og få pakken

Jeg bestilte pakke fra både kicks.no og 6 andre nettsider samme dag (både innom hudvård og sminke, men også klær) alle dem andre 5 pakkene har kommit fram og er hentet ut. Men fra Kicks står det fortsatt på helthjem at dem ikke har mottatt pakken fra Kicks. Så ja, dem har bra produkter men om man er beredd å vente en evighet på pakken sin så bestill der ifra, ellers finnes det mange andre nettsider med samme produkt til liknandes priser men mye raskare levering.

21. september 2025

Hei Michelle,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og at du mangler en pakke fra oss. Dersom du fortsatt ikke har mottatt denne eller annen informasjon om leveransen, er du velkommen til å kontakte vår Kundeservice slik at de kan se etter pakken sammen med Helthjem og hjelpe deg videre med en løsning.

Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss, det gir oss muligheten til å forbedre alle våre tjenester fremover.

KICKS

Bestilte deres Iconic julekalender med…

Bestilte deres Iconic julekalender med en gang den ble lansert på nettsiden. Fikk beskjed to dager senere om at ordren er kansellert pga feil med lagertall. Jeg bestilte den bokstavelig i det øyeblikket den ble lansert. Kundeservice sier det ikke er noe å gjøre med det, og beklager.
Har aldri opplevd noe som dette før, helt ekstremt dårlig opplegg fra kicks. Handler aldri der igjen

19. september 2025

Hei Anita,

Takk for din feedback. Vi beklager virkelig at du hadde en negativ opplevelse med en bestilling du la inn hos oss og at den ble kansellert. Det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at det skal se ut når du handler hos oss, og vi vil se nærmere på hva som har skjedd og hvordan vi kan forbedre all tjenesten vår fremover.

Takk for at du skrev til oss, og vi beklager igjen at du ikke har mottatt kalenderen vår i år.

Bestilte julekalender ... kansellert 4 timer senere

Bestilte julekalender. Stod klar til slippet. Etter mange forsøk uten å komme til utsjekk i handlevogna, fikk jeg napp på hent i butikk i Moss, betalte, fornøyd....varte ikke lenge: 4 timer etterpå ble bestilling kansellert da varen ikke lenger var på lager i butikken ! Da utsolgt overalt.
Bare juks og fanteri.
Elendig butikk!

17. september 2025

Hei Jens,

Elendig nettbutikk

Elendig nettbutikk. Det har gått en uke siden jeg bestilte og fikk beskjed om at «varen er på vei». Den er fortsatt «på vei»…🙄 Ikke bra nok i 2025 - velg noen andre

11. september 2025

Hei Cecilie,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og mangler du fortsatt pakken din, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice slik at de kan hjelpe deg med å lete videre etter den og sikre at du mottar din etterlengtede bestilling.

Våre leveringstider starter når en ordre forlater vårt lager og mottas av speditøren, derfra tar de seg av leveringen til deg og dersom det ikke er sporingsinformasjon etter et par dager fra de mottar pakken, kan du alltid kontakte oss for å få mer informasjon om hvor den kan være og for å få en mulig løsning.

KICKS

Fikk tilsendt et av to produkter og noe jeg ikke bestilte

Bestilte 2 NARS highlightere i ulike farger. Mottok kun 1 i pakken. I tillegg lå det en concealer, som jeg ikke har bestilt. Snakket med en hyggelig person på kundeservice. Men de er alltid svenske og det virker ikke som om de skjønner norsk så bra. For nå er det en ny highlighter på vei, i den fargen jeg allerede har mottatt. Blir så oppgitt.

5. september 2025

Hei Chastine,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har mottatt et feil produkt i bestillingen din fra oss og at det oppstod en feil igjen ved resending av produktet du manglet fra vår kundeservice. Vi anbefaler at du kontakter dem på nytt slik at de kan rette feilen som har oppstått og at du mottar produktet du har bestilt.

Du skal primært kunne snakke med en norsk agent hos Kundeservice, men ved høyt press kan du også snakke med en svensk. Dette for at du skal få hjelp raskere, men at du også kan si at du heller vil vente på en norsk agent slik at de kan løse det for deg.

Takk for at du skrev oss inn, det gir oss muligheten til å forbedre all tjenesten vår fremover.

KICKS

Alt jeg har lagt inn i handlekurven er…

Alt jeg har lagt inn i handlekurven er utsolgt når jeg skal betale. Enten utsolgt eller utsolgt fra valgt butikk men alt er en nettbestilling. Jeg savner Skin City!

25. august 2025

Hei Tania,

Takk for din feedback. Så trist å høre at dine favoritter hos oss var utsolgt når du ønsket å bestille. Vi fyller på lager med jevne mellomrom, og vi håper at de ønskede produktene kommer tilbake hos oss snart. I mellomtiden kan du overvåke et produkt på nettsiden for å motta en e-post om når det er tilgjengelig for bestilling igjen.

For å velge leveringsmåte til butikk må alle dine varer være på lager i samme butikk for å kunne velge, det samme om du ønsker å legge inn en nettbestilling med hjemlevering, alle varer må være på lager i e-handelen.

Vi håper at denne informasjonen vil hjelpe deg videre når du ønsker å handle hos oss.

Alt bra:)

Veldig rask levering og produktet var som forventet.

22. august 2025

Hei Eva,

Takk for din feedback. Vi er så glade for å høre at du hadde en positiv opplevelse med oss, og takk for at du tok deg tid til å skrive til oss og dele dine gode feedback.

KICKS

Prøvde leppestift fra Kiko Milano i…

Prøvde leppestift fra Kiko Milano i natural rose. Synes ikke fargen er lik som på bildet på nettsiden. Ett pluss for god pris

14. august 2025

Hei Malin,

Takk for din feedback. Så trist å høre at dette produktet ikke lever opp til forventningene og vi tar selvfølgelig gjerne imot tilbakemeldinger på dette.

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive til oss, det gir oss muligheten til å vurdere hvordan vi kan forbedre tjenesten vår fremover.

Treg netthandel

Dårlig service ved netthandel. Har opplevd å ikke få varene tidligere, og nå ser det ut til at det skjer igjen. Styr unna og heller bruk fysiske butikker
Ps
Varen ble sendt ut i dag. 👍
Er veldig fornøyd med Kicks butikker , og håper utsending fra netthandel blir effektivisert fremover👍

29. juli 2025

Hei Monica,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med vår e-handel og våre leveranser. Vi vil gjennomgå hva du opplever med de aktuelle avdelingene og sammen se videre på hvordan vi kan forbedre all vår tjeneste fremover.

Hvis du fortsatt mangler informasjon om leveringen din, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice for ytterligere hjelp.

Fornøyd:)

Skriver egentlig fordi jeg ble veldig sjokkert over at Kicks hadde fått så dårlig score. Nesten sånn at jeg lurer på om det er scam? Kjenner meg overhodet ikke igjen. Jeg har vært kunde i mange år, i forskjellige butikker og bestilt på nett. Kjempefornøyd med både service, levering og tilbudene som gis. Aldri vært noe problem med noen ting. Handler gjerne igjen:)

20. juli 2025

Hei Inger,

Takk for din feedback. Vi er glade for å høre at du ikke hadde annet enn positive erfaringer med oss, og at du skriver inn for å dele din feedback.

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive til oss, og vi vil gi dine gode ord videre til relevante avdelinger.

KICKS

Dårligste kundeservice jeg noen gang har opplevd

Jeg har vært kunde hos kicks i Sverige og så i Norge i over 15 år. Etter mitt møte med deres kundeservice vil jeg ikke bruke en krone til i deres butikker. Jeg mottok en øyenskygge palett med en ødelagt øyenskygge i og etter å ha kontakt kundeservice fikk jeg tilsendt en retursedel. Jeg fikk beskjed om « Når du har sendt inn den kan du sende meg en mail, så ser vi selvsagt til å sende deg et nytt produkt.». Jeg ga beskjed 18. juni om at den var levert inn, 25. juni sendte jeg en ny henvendelse da jeg ikke fikk svar. Flere dager etter det sendte jeg en ny henvendelse via hjemmesiden siden jeg fortsatt ikke hadde fått svar.
3. juli fikk jeg svar hvor de etterspurte sporingsnummeret som var på fraktsedelen de sendte meg. Altså informasjon de allerede hadde.
Kundeservice til kicks er den dårligste jeg noen gang har opplevd. Jeg har vært frem og tilbake med de og de fremstår som inkompetente. Posten oppgir at sporing på denne type sendinger stopper på terminal og det virker som kicks ikke har noen som helst interne retningslinjer for hvordan de håndterer returer. At posten ikke sporer etter denne typen sendinger er kommet til terminalen er informasjon kundeservice bør ha. Tenkte ikke på det når jeg sendte inn pakken, men ble ikke bedt om å legge med noe dokumentasjon inni pakken.
Fra 9. juli til i dag 19. juli har jeg ikke fått noe som helst svar fra kundeservice. Ser ut til fra andres anmeldelser at dette er langt fra unormalt fra dette selskapet.
Vil absolutt ikke anbefale noen å handle hos kicks etter denne opplevelsen.

3. juli 2025

Hei Ina,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med våre leveranser og med vår kundeservice i forbindelse med dette.

Alle våre ansatte både i butikken og hos Kundeservice er utdannet og har omfattende kunnskap om kundehåndtering, men at vi selvfølgelig vil se nærmere på hendelsen med de aktuelle avdelingene for å sikre at alle våre kunder får best mulig service.

Hvis du fortsatt har problemer med denne returen, vennligst kontakt vår kundeservice igjen på telefon, i tilfelle e-postene dine ikke kommer frem slik at de kan hjelpe deg umiddelbart.

KICKS

Returen til kicks.no går som vanlig…

Returen til kicks.no går som vanlig postpakke da ingen returseddel foreligger bestillingene. Må minne de på kundeservice på å hente returer.

12. juni 2025

Hei Annette,

Takk for din feedback. Vi beklager at du har hatt en negativ opplevelse med vår returhåndtering via lageret og det er selvsagt ikke slik vi ønsker at det skal se ut når du handler hos oss.

Det er to måter å returnere til oss på, og en er tilbake til enhver KICKS-butikk, eller tilbake til vårt lager for e-handelskjøp. Når du returnerer til vårt lager, må du selv bestille returen via postkontoret og adressere den direkte til vårt lager og ikke via et hentepunkt. Det er riktig at vårt lager ikke henter returer via et hentepunkt og derfor skal det ikke sendes på den måten.

Når returen kommer til vårt lager håndterer de håndteringen og informasjon om når returen er klar kommer fra dem.

Vi takker for at du tok deg tid til å skrive til oss, det gir oss muligheten til å gjennomgå hva som skjedde og hvordan vi kan forbedre all tjenesten vår fremover.

KICKS

Jeg mottok aldri varene mine…

Jeg mottok aldri varene mine som ble sendt med Helthjem. Har ikke hørt noe om orderen min blir sendt på nytt. Det er stille som graven. Anbefaler ikke å bestille herfra. Hvertfall ikke når Helthjem brukes som frakt leverandør.

7. juli 2025

Hei Kjerst,

Takk for din feedback. Vi beklager at du ikke mottok pakken din fra oss med fraktselskapet du valgte. Vi anbefaler at du kontakter vår kundeservice slik at de kan hjelpe deg med å finne ut hva som har skjedd og finne en løsning for deg.