Kastoes Anmeldelser

3,3

Echt blij verrast met de fatburners van Kastoes! Door een ongelukkige val twee maanden terug ging sporten even niet meer. Om mijn hongergevoel (dat vaak voortkwam uit verveling) tegen te gaan, besloot... Vis mer

Bestelling besteld en betaald, maar er wordt niets geleverd. Gemaild, maar er word niet op gereageerd. Bagger bedrijf trap er niet in!

De supplementen van kastoesofficial hebben mij enorm geholpen bij het boeken van vooruitgang tijdens de trainingen. Dankzij de pre workout heb ik altijd zin om te trainen, omdat ik boordevol energie k... Vis mer

1. Kosttilskuddsbutikk

Kastoes is gespecialiseerd in het verkopen van voedingssupplementen. Alle Kastoes supplementen worden in de EU geproduceerd en zijn gecertificeerd aan GMP, HACCP en HALAL. Onze producten zijn samengesteld uit volledig natuurlijke vitaminen, mineralen en kruidenextracten, waarbij alleen hoogwaardige grondstoffen worden gebruikt. Het waarborgen van kwaliteit en veiligheid staat op nummer 1!

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Aangenaam verrast :-)

Ik heb een vorige week een bestelling geplaatst en nadat deze nooit geleverd was heb ik mijn beklag gedaan doormiddel van een review.
Vandaag is mijn bestelling toch nog geleverd en werd ik aangenaam verrast door de inhoud, ik kreeg mijn bestelling 1 pot maar ook nog 2 extra potten aan supplementen.
Mijn dank voor de snelle service en levering.
Service een 10

10. juni 2025

Super service

Dank je wel voor het extra pakketje ben er super blij mee ik zal vaker bij jullie bestellen ben zeer tevreden over jullie

22. mai 2025

Geld wordt niet terugbetaald, heel slechte service

Product was niet op voorraad, zou geld terugkrijgen maar dit is nu al ruim 3 weken geleden en nog steeds wacht ik op mijn geld, heb intussen al talloze mails gestuurd en gebeld maar geen reactie, zijn ze soms failliet?? Daar lijkt het in ieder geval wel op.

23. mai 2025

Weggegooid geld onbruikbare supplementen ontvangen

ik heb de omega 3 supplementen ontvangen die nog maar 1 maand houdbaar zijn. Tot op heden meerdere mails gestuurd en via sociale media berichten gestuurd, maar helaas geen respons. Er wordt geen oplossing geboden, inmiddels probleem gemeld bij Klarna. Mss dat Klarna nog kan bemiddelen? Mijn vertrouwen is beschadigd, waardoor ik hier niet meer zal bestellen

13. mars 2025

Vreselijk bedrijf

Vreselijk bedrijf, stuurde mij Capsule die drie maande verlopen waren, Hij beantwoordt de telefoontjes niet en reageert niet op email.

2. april 2025

Quick and easy

Alles ging soepeltjes makkelijk te bestellen aanbiedingen zijn okey mischien met de prijs nog wat ietjes zakken zou wel fijn zijn

Groeten ismel

11. november 2024

Jammer weer hoor

Jammer weer hoor. Voor de 2e x dat ik hier bestel, geen geurtje voor in de auto zoals ze het reclameren bij 2 of meer aankopen van vis olie op de website. Het gaat mij puur om principe.. zet dat dan gewoon niet erbij als jullie het niet na kunnen komen vandaar 3 sterren ipv 5. Verder snelle afhandeling en ontvangen van mijn bestelling.

10. mars 2024