Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier! Anmeldelser 182

TrustScore 5 av 5

4,9

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Onvoorstelbaar goede en vriendelijke service. Mooie overzichtelijke website, maar vooral een groot aanbod aan spellen aan eerlijke en vaak scherpe prijzen. Verzending naar België was ook reeds v... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Excellent service. Bought two games one morning, and by the next day’s afternoon they have already arrived at my home in Germany. It would be great if the website was multilingual, or at least sup... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Niet aan beginnen. Deze partij trekken je hele portemonnee leeg. Niet omdat ze duur zijn, maar omdat ze zoveel leuke spellen hebben en zo'n belachelijk goede service. Altijd leuk hoe je je pakket... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super fijn geholpen aan de telefoon met mijn kadobon, snel verzonden en goed verpakt. Het is fijn om een kleine ondernemer te steunen, vooral eentje die duidelijk plezier heeft in zijn werk.

Informasjon om virksomheten

1. Spillbutikk
  2. Brettspillklubb

Skrevet av virksomheten

Ahoy daar! Ga je mee op avontuur naar een leuk spel? Bij Kapitein Spel vind je een zee aan speelplezier! Ons assortiment is het resultaat van passie voor spellen. Van kinderen tot families, van studenten tot vriendengroepen of voor de echte kenner: kom aan boord en vind jouw volgende avontuur!

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Topper

Sterke prijs, snel verzonden en goed ingepakt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snel geleverd, goede updates en netjes verpakt, top.

Top!

Snelle, duidelijke communicatie. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snel, goedkoop en zorgvuldig

Donderdag besteld vanuit Belgie en vrijdag al in huis. Heel goedkoop en heel mooi verpakt.

22. januar 2026

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Scherp geprijsd en snel geleverd.

Scherp geprijsd en snel geleverd.
Alleen de stappen om bij met een VVV-bon te betalen waren wat onduidelijk. Daarnaast bleek je tot slechts €50 betalen te kunnen betalen met VVV-bonnen de rest moest via een andere methode.
Afgezien daarvan prima service waardoor dit zomaar mijn nieuwe go-to zou kunnen worden voor nieuwe spellen.

2. januar 2026

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

06/01: Bedankt voor je uitgebreide review. We nemen contact met je op via de mail, want dit is natuurlijk hoogst onwenselijk!

Update 07/01: naar aanleiding van deze feedback hebben we het afrekenen met VVV-cadeaubonnen (en de beperkingen) duidelijk vermeld op de afrekenpagina. Nogmaals hartelijk dank!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Concurrerende prijs en snel.

Concurrerende prijs maar vooral prima communicatie en snelle verzending. En goed verpakt!

2. januar 2026

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review en heel veel plezier met alle Hitsters!

Ahoy Kapitein

Ahoy Kapitein,
Ik ben blij met Kapitein Spel. Het spel werd snel na de bestelling verzonden. Ook de eigen gemaakte token tray die mee geleverd werd is een leuk cadeautje. En meteen dankbaar in gebruik genomen.
Ook de nieuwe dozen in de vorm van een schatkist zijn leuk om te zien. Kortom, ik kreeg een grote lach op mijn gezicht toen ik mijn pakketje binnen kreeg!

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Superbedankt voor je review!! En wij worden oprecht blij van blije spelers, dus high score! :)

Gewoon een top shop

Snelle bezorging in een leuke doos, mooi spel en goede prijs. Aanrader!

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review en heel veel plezier met Grand Austria Hotel!

Boven verwachting

Snelle, complete en conform opdracht geleverd. Als extra was de verpakking geweldig gekozen, een doosje als schatkist, wat de kinderen helemaal geweldig vonden!

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Als je spellen in je schatkist doet, moet je ze natuurlijk ook wel in een schatkist leveren :) Bedankt voor je review!

Een echte aanrader!

Verzending naar België was ook reeds vanaf 50 euro gratis.
En mijn cadeautje werd daarnaast ook nog eens zonder extra kosten ingepakt.

Een echte aanrader!

23. desember 2025

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review! We wensen jee heel veel plezier met Vantage :)

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bestellen maar als je dit leest :)

Al meerdere keren besteld en altijd top service. Ook vaker antwoorden gekregen op specifieke vragen. Prijzen zijn concurrerend en zeer goed ook de prijzen van verzending. Aanbod wordt constant aangewerkt. Vriendelijke enthousiaste eigenaar. Bestellen maar als je dit leest!

4. desember 2025

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review en heel veel plezier met The Hobbit!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Standaard go-to winkel vanaf nu.

Extreem scherpe prijzen, extreem snel verstuurd, perfecte klantenservice (gratis vervanging spel wegens klein missend onderdeel). Mijn standaard winkel vanaf nu.

27. november 2025

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Dank je wel voor je review. Al is het mankement nog zo klein, de klantenservice krijgt 'm wel te pakken ;)

Een goede webwinkel

Snelle reactie op vragen, snel verzonden en heel goed verpakt!

20. november 2025

Svar fra Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!

Bedankt voor je review en veel plezier met Splendor Kids!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv