Ik heb onlangs meerdere spellen besteld bij Speldorado.com. De bestelling werd razendsnel verzonden, de communicatie was duidelijk en de spellen kwamen perfect verpakt aan, beter dan bij veel grot... Vis mer

Selskapet har svart
Na het eerste struikel blok, alle opvolgende communikaties waren prompt en goed. In de eerste bestelling 2 artikelen gekozen. Allebei waren in stock en afgerekend in de "kart". Een da... Vis mer
We leggen graag een kaartje en zijn verknocht aan kaarten met een linnen structuur. Onze oude kaarten waren inmiddels zo versleten dat er bijna niet meer mee te spelen was, maar het bleek nog een hele... Vis mer
Selskapet har svart
We should value service even better when something goes slightly wrong: I ordered a game and received the wrong item. After getting in touch with Speldorado, the correct item was sent right away, with... Vis mer
Bij Speldorado draait alles om spelplezier! In onze gezellige winkel in Delft staan we klaar met persoonlijk advies om je te helpen het perfecte spel te vinden. Of je nu gaat voor een gezellig familiespel, een strategische uitdaging of een spannend kaartspel – wij denken graag met je mee. Liever online shoppen? In onze overzichtelijke webshop profiteer je van dezelfde scherpe prijzen én snelle service. Ook organiseren we regelmatig leuke events, van demo-avonden tot toernooien. Kom langs en ontdek het zelf – we kijken ernaar uit je te zien!
Hippolytusbuurt 21, 2611 HM, Delft, Nederland
Har svart på 75 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Vrolijk ingepakte pakketjes, netjes bezorgd, leuke prijzen en goede communicatie.
Nou ja mooie site en goede service enzo, maar het product dat ik kocht bleek helemaal niet in stock te zijn. Niet de beste representatie van het assortiment dus
Vriendelijk personeel met veel kennis van hun waar.
Goede website en snelle verzending. Items prima verpakt
Super-fast delivery even though there was a national holiday
Netjes telefonisch geholpen en snelle verzending. Gewoon top!
Prettig en kundig geholpen
In een overzichtelijke winkel met veel keus
Personeel weet belachelijk veel over alle spellen. Feest om naar ze te luisteren en hun adviezen zijn vaak raak!
Mijn favoriete spellenwinkel! Aardige en behulpzame mensen en natuurlijk altijd een goed aanbod aan spelletjes!!
als je een spel zoekt moet je hier zijn.
Zoveel keus en altijd eerlijke hulp...
Altijd weer een prettige ervaring waarbij alle vragen beantwoord kunnen worden door de eigenaar.
Ook heeft hij goede adviezen.
Ruim assortiment aan spellen.
VERY fast shipping ;) wasn't expecting the product untill after 11th of april, but the first of april the package was already at my door. decent price and good service. very good.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.