Kanoshop.nl Anmeldelser

TrustScore 4.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ik bestelde in het weekend en rekenende erop dat de kano dan maandag mee zou gaan met de bezorging. Dat werd woensdag waardoor ik mijn gemaakte plannen moest aanpassen. Vandaag wilde ik er mee het wat... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb onlangs een kano-accessoire besteld bij Kanoshop en ben echt tevreden over hoe alles verlopen is. De levering was sneller dan verwacht en het product was netjes verpakt. Wat ik vooral prettig... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik heb plakspullen en waterdichte tas besteld voor mn opblaaskano. Was snel bezorgd Alleen blijk kano zo lek te zijn ,dat het plaksetje er niet tegenop kon.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

De bestelde artikelen zijn vlot door kanoshop geleverd! Ik had de yak long john in twee maten besteld. Helaas had het model niet de gewenste pasvorm en heb ik beide pakken retour gestuurd. De afhandel... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Kano- og kajakkforhandler

Om Kanoshop.nl

Skrevet av virksomheten

In 1975 opgericht en sinds 2004 bekend onder de naam Kanoshop. Altijd opzoek naar nieuwe producten, diensten en service. Sindsdien is Kanoshop uitgegroeid tot specialist op het gebied van verkoop, import en distributie van kano's, kajaks en kano-uitrusting binnen Europa!

Over Kanoshop.nl

Winkelen zonder zorgen en eenvoudig vanaf elke locatie. Dat is kanoshop.nl, de online winkel van kanoshop. Op kanoshop.nl vind je alle producten snel en overzichtelijk, voorzien van informatie en tips waarop je moet letten bij jouw keuze.

Snel besteld en snel thuis

Door onze overzichtelijk site heb je het juiste producten snel gevonden, kan je de actuele voorraad zien en het product meteen bestellen. Jouw bestelling wordt dan binnen 2 werkdagen naar je verstuurd en je kan de vorderingen van jouw bestelling online zelf bijhouden. Het is zelf mogelijk om boten en peddels via de verzendservice te verzenden.

Keuzehulp van kanoshop.nl

Thuis winkelen en toch over de kennis en informatie van één van onze medewerkers beschikken? Dat kan! Via onze keuzehulp kan je stapsgewijs informatie vinden over verschillende producten. Zoekt u bijvoorbeeld een kano maar weet u niet welke type boot het beste bij jou en je vaarstijl past?

Kies bij de keuze hulp ‘kano en kajaks’ en er verschijnt een overzicht van welke type boot, bij welke type water, activiteit, vaarder en vaarstijl past. De keuze hulp kan ook goed gebruikt worden om je bezoek aan onze winkel in Bergschenhoek voor te bereiden. Zo kan je van te voren al informatie inwinnen over de verschillende producten en zo gerichter proefvaren of producten passen/uitproberen.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 66 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

41 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hoi Tygo,

We vinden het jammer om te horen dat je de indruk had dat je bestelling te laat is aangekomen. We hebben je zending gecontroleerd en zien dat het pakket binnen onze aangegeven levertijd van 2 tot 5 werkdagen is geleverd.

We begrijpen dat het soms verwarrend kan zijn wanneer men een snellere levering verwacht. We doen er alles aan om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden en waarderen je feedback, omdat het ons helpt om onze communicatie en service verder te verbeteren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Goed advies,

Goed advies,
Juiste product geleverd,
Ook volgens de afgelopen levertijd

Groetjes.

19. juni 2025

Ha Rene,
Super om te horen dat het spatzeil bevalt!
Veel vaar plezier met het spatzeil.

Vriendelijke reactieve webshop

Vriendelijke reactieve webshop, niet zo geautomatiseerd als de grote bedrijven, maar met wel met voldoende persoonlijke communicatie over de vordering van je order. Levering kwam netjes op tijd en goed verpakt. Bovenal: het product was goed (een kano karretje) wat volgens mij bevestigt dat deze mensen ook écht weten waar kanovaren over gaat. Een goed samengesteld gamma in een webshop gerund door gepassioneerden. Ik kom zeker terug.

2. juni 2025

Beste Johan,
Fijn om te horen dat de online ervaring erg goed is bevallen, net als het product!
We zien je graag terug in de winkel of Online!~

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Service welke wat te varen laat....

Via Facebook een kajak op de kop weten te tikken echter misten hierbij twee dekluiken. Via Google kwam ik terecht bij de kanoshop. Telefonisch contact gehad met ze en gevraagd om hulp. Ik moest de diameter doorgeven van het ovale luik en van het ronde. Na het opmeten kwam ik terecht bij de volgens hun aangeven 44/26. Vol verwachting kwam het pakketje thuis gestuurd en blijkt de maar niet te kloppen. Weer telefonisch contact gehad en blik ik inderdaad de verkeerde maar te hebben. Nu mag ik het wel terug sturen maar draai ik zelf op voor de retourkosten. Wanneer een bedrijf service wil verlenen doordat ze niet de juiste info hebben gegeven is mijn mening dat ze je tegemoet komen en dit label toezenden. De jongeman welke ik telefonisch sprak had voor mijn mening weinig empatisch inlevingsvermogen en draaide het allemaal maar op mij af. Inmiddels geen reactie meer mogen ontvangen op mijn schriftelijke mail welke ik heb verzonden helaas. Inmiddels contact gehad met een ander bedrijf welke mij wel heeft voorzien van de juiste informatie en mij de juiste formaat deksels heeft geleverd en kan ik nu veilig het water op.

12. mai 2025

Beste Martijn,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat onze service niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Je hebt inderdaad telefonisch contact met ons gehad over het vinden van passende dekluiken. Op basis van de maten die je toen doorgaf, hebben we je zo goed mogelijk geadviseerd. Helaas bleek achteraf dat het geleverde deksel toch niet passend was. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker als je staat te popelen om het water op te gaan.

Zoals telefonisch besproken zijn wij een kleinschalig bedrijf, waardoor het voor ons helaas niet haalbaar is om standaard de retourkosten voor dit soort gevallen te vergoeden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we het jammer vinden dat je onze service als onvoldoende hebt ervaren. We streven er altijd naar om klanten zo goed mogelijk te helpen, ook op afstand – al blijft het bij kajakaccessoires zoals dekluiken soms lastig om 100% zekerheid te geven zonder het product fysiek te passen.

We zijn blij te horen dat je inmiddels een passend dekluik hebt gevonden en wensen je veel veilige en plezierige kilometers op het water toe. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we uiteraard open voor contact.

Kanoshop

Werknemers met kennis

Werknemers met kennis, geduld en een glimlach. Bestelling was snel en foutloos geleverd.

11. mai 2025

Hoi Lennart!

Wat een fijne review om te lezen – dankjewel! 😊
We doen ons best om elke bestelling met zorg (en een glimlach!) te behandelen, dus het is superleuk om te horen dat dat ook zo is overgekomen. Veel plezier met je aankoop, en je weet ons te vinden als we je nog ergens mee kunnen helpen!

Groetjes,

Svar fra Kanoshop.nl

Bedankt voor je fijne reactie! We zijn blij dat de kanokar en de levering in de smaak vielen. Veel plezier op en rond het water! 🚣‍♀️

Groetjes,

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Het duurde lang voordat product binnen…

Het duurde lang voordat product binnen was

3. mai 2025

Beste Geert,
Bedankt voor uw feedback. We vinden het jammer om te horen dat u teleurgesteld bent over de levertijd van uw bestelling.

We begrijpen dat wachten vervelend kan zijn. Graag willen we u erop wijzen dat op onze website vermeld staat dat onze levertijd tussen de 2 en 5 werkdagen bedraagt. Uw bestelling is geplaatst op zaterdag, en aangezien maandag een officiële feestdag was, is uw pakket op de 5e werkdag — vrijdag — bij u afgeleverd. Hiermee is de levering binnen de aangegeven termijn uitgevoerd.

Dat neemt niet weg dat we het vervelend vinden dat de ervaring voor u niet aan uw verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback serieus en blijven ons best doen om onze communicatie en service te verbeteren.

Team Kanoshop

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv