Bought some garbage speaker mounts that bent at half the weight. Their claim I mounted them incorrectly but even so it's not prohibited in the manual or any warning. This is just dangerous and they ju... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle levering, bij mij ontbrak een deel van de schroefjes die nodig waren om de beugel op te hangen. Had ik even een mailtje over gestuurd en toen toch direct zelf maar naar de bouwmarkt om de schro... Vis mer
Enorm overtroffen door de geweldige service/communicatie en snelle reageren van Raiko. Ik was een klein audio kabeltje vergeten mee te bestellen met mijn bestelling, vlug een mailtje achterop. Volgen... Vis mer
Selskapet har svart
Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... Vis mer
Selskapet har svart
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Very good service and product.Good quality

Svar fra Kabeldirect
Super tevreden over onze aankopen bij Kabeldirect! Onze laatste order zelfs last minute voor sluitingstijd geplaatst en tóch nog meteen kunnen ophalen, helemaal top!

Svar fra Kabeldirect
De eerst en de laatste keer dat ik hier iets bestel! Heb een screen protector besteld, kreeg hem vrij snel binnen maar binnen 2 dagen was hij er af en plakte hij niet meer! Zeer ontevreden😡

Svar fra Kabeldirect
Twee maal besteld, prima service en levering. Werd gebeld dat 1 product pas weer over enkele weken leverbaar was. Of ik wilde wachten erop of mijn geld terug wilde. Gekozen voor geld terug, stond binnen 3 dagen weer op mijn rekening. Top geregeld!

Svar fra Kabeldirect
Ondanks de levering van een niet goed werkend product en de late reactie om tot een oplossing te komen ben ik blij met de afhandeling van de klacht.

Svar fra Kabeldirect
De belofte dat voor 22:00 besteld de volgende dag geleverd is helaas een loze belofte. Ik wacht nog steeds.

Svar fra Kabeldirect
Handvol verschillende kabels besteld. Volgens de site zouden ze onmiddellijk, dan wel binnen 2-4 werkdagen worden geleverd. Kreeg bericht dat een kabelkleur niet voorradig was en dat men van een andere kabel geen van de acht mogelijk kleuren in huis had. Er werd een levertermijn van 6 weken genoemd, maar misschien eerder. Nadrukkelijk afgesproken dat ik over e.e.a. de volgende dag teruggebeld zou worden. Dat gebeurde niet en ook de volgende dag bleef een telefoontje uit. Toen maar een e-mail gestuurd en weer een dag later zelf gebeld. Betrokkene was mij vergeten en de e-mail was evenmin gelezen. De spullen zouden op z'n vroegst over een week kunnen worden geleverd. Zekerheid was er niet. De termijnen op de site waren overigens niet aangepast. Kopers worden dus willens en wetens op het verkeerde been gezet. Ik heb mijn bestelling geannuleerd. Wanneer ik het geld terug krijg kon de medewerker niet vertellen. Dit gaat volgens hem computergestuurd.

Svar fra Kabeldirect
Vrijdag displayport kabeltje besteld, werd zaterdag bezorgd. Het was niet duur en werkt goed.

Svar fra Kabeldirect
ik heb bij hun een bestelling gedaan en dit ging niet goed wel betaald maar dubbel gekregen. kabeldirect geeft aan je hebt niet betaald en dus reageert men niet meer op de mail. Nu zit ik met 2 producten. een slecht bedrijf beoordeling -10
Alles is netjes opgelost. Geld terug gekregen

Svar fra Kabeldirect
Snelle levering. Ondanks quarantaine het product binnen 2 dagen ontvangen.
Een top service! Ik heb een oplader besteld voor een sporthorloge. Na een week nog steeds niets ontvangen. Ik heb gebeld en ze waren heel vriendelijk aan de telefoon. Zonder aarzeling een andere oplader opgestuurd. Top! Bedankt!!!

Svar fra Kabeldirect
Super communicatie, levering en service. Zelfs in tijden waarin de wereld op slot zit. Absolute aanrader en super rappe en vriendelijke communictie.

Svar fra Kabeldirect
's Avonds om 21u besteld, volgende dag (zaterdag) om 11u geleverd in België weliswaar... TOP!

Svar fra Kabeldirect
2x wat besteld bij dit bedrijf.
Erg goede producten alleen op de site staat ma-vr voor 22:00 besteld morgen in huis.
Helaas is dit niet het geval heb op donderdag een product besteld en zaterdag was dier er nog niet helaas.

Svar fra Kabeldirect
Levering duurde 2 dagen ipv 1. Wel werd het bij de verzendbevestiging gemeld dat dit mogelijk was ivm postpakket PostNL.

Svar fra Kabeldirect
Zeer slecht: isolatie van beide stekkers gescheurd dus onbruikbaar.

Svar fra Kabeldirect
Goede service en prima product. Ik had verzocht om een snellere levering dan geboden werd. Direct mail contact en direct geleverd. super!

Svar fra Kabeldirect
Kabels besteld rond 20:00 en volgende dag binnen.
Bedankt

Top service!!!
Nadat ik mailtje stuurde over een bestelling die niet compleet was werd ik vriendelijk en zeer behulpzaam geholpen. Bestelling werd gelijk in orde gemaakt en verzonden, inclusief een excuus briefje met een lekker stuk chocolade erbij. Dit is pas service.
Groetjes Margo Maessen

Svar fra Kabeldirect
Hier kunnen andere internet aanbieders op de les gaan om te leren hoe het moet !
Per vergissing had ik een bestelling voor afhalen ingegeven. Een mailtje met de vraag hoe het op te lossen, werd zeer snel beantwoord met duidelijke instructies hoe ik de (kleine) verzendkost nog kon toevoegen, zodat de bestelling toch kan worden verzonden.
Duidelijk, vriendelijk, correct en snel.
TOP !
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.