Bought some garbage speaker mounts that bent at half the weight. Their claim I mounted them incorrectly but even so it's not prohibited in the manual or any warning. This is just dangerous and they ju... Vis mer
Selskapet har svart
Snelle levering, bij mij ontbrak een deel van de schroefjes die nodig waren om de beugel op te hangen. Had ik even een mailtje over gestuurd en toen toch direct zelf maar naar de bouwmarkt om de schro... Vis mer
Enorm overtroffen door de geweldige service/communicatie en snelle reageren van Raiko. Ik was een klein audio kabeltje vergeten mee te bestellen met mijn bestelling, vlug een mailtje achterop. Volgen... Vis mer
Selskapet har svart
Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... Vis mer
Selskapet har svart
Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!
De Koumen 86, 6433KE, Hoensbroek, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Snelle levering en een goede prijs.
Zeverpakken het in de kleinst mogelijke verpakking waardoor het vaak door de brievenbus past. En dat vermelden ze dan ook in de mail. Hoef je niet thuis te blijven.
Hoe simpel kan een review zijn als een bedrijf zijn werk goed doet ;-)

Top top nog eens top
Zeer tevreden met kabeldirect
Ik had radio aansluit kabel nodig waar ik best lang opzoek naar was uiteindelijk Gian voor me geregeld met goede advies hulp en snel schakelen en een super snelle levering top gedaan kerel uistekende service echt een aanrader

Svar fra Kabeldirect
Prima service, hier denken mensen netjes met je mee! ik zou zeggen keep up the good work !

Svar fra Kabeldirect
Snel antwoord op vragen per chat/mail en tevens snelle verzending.

Svar fra Kabeldirect
Weer een hele fijne service.
Een tijdje geleden ook een aantal producten van een speciaal merk besteld. Dit hadden ze toen niet in de webshop, maar speciaal voor mij toegevoegd. Nu kwam ik weer met dezelfde vraag en ook nu weer de producten toegevoegd aan de webshop. Een hele fijne service! Heel klantgericht. Bedankt!

Svar fra Kabeldirect
Snelle levering. Zeer vriendelijke, behulpzame klantenservice. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Ik had 10 kabeltjes besteld en bij levering bleken het er 9 te zijn. Daarom zocht ik contact met de klantenservice. Er werd super snel gereageerd en ook werd het 10e kabeltje zeer snel geleverd.

Svar fra Kabeldirect
Belofte voor 22:00 besteld morgen in huis is bij mij niet gelukt. Jammer want had juist hier besteld omdat e.e.a de volgende dag bezorgd zou worden.

Svar fra Kabeldirect
Één keer iets bij dit bedrijf besteld omdat ze een product sneller konden leveren dan allekabels.nl. Dat had ik nooit moeten doen: levertijd zou 2-4 dagen zijn. Na 1,5 week niets gehoord te hebben zelf maar een mail gestuurd: artikel was er niet. Blijkbaar was het teveel moeite om dat te melden. Dan maar alternatief geaccepteerd. Maar ook dat is niet verstuurd en mails worden niet beantwoord.
Hele fijne en snelle service! Super vriendelijk personeel. Top bedrijf

Svar fra Kabeldirect
Hier een Ps2 naar HDMI adapter gekocht. Kreeg hem niet geïnstalleerd. Met hulp en de goede service van Kabeldirect is het gelukt. Netjes en heel goed geholpen.

Svar fra Kabeldirect
Mijn Apple Lightning cable was na 10 maanden helaas kapot. Binnen no-time reactie, een nieuwe in huis & een kortingscode gekregen voor de volgende keer. TOP!

Svar fra Kabeldirect
De waterdichte Kabel T-connectors zijn van dubieuze kwaliteit. Dat geldt met name voor het ingebouwde 'kroonsteentje' dat je zó kapotdraait als je wat kracht zet. Maar zonder kracht te zetten krijg je geen goede verbinding. Voor 9,95 per stuk had ik een betere kwaliteit verwacht.
De Gembird Audio/Video-grabber die ik ook had besteld doet wel wat je ervan mag verwachten. De gebruiksaanwijzing is klungelig en de aanwijzingen op de website spreken elkaar tegen. Het heeft daardoor heel wat moeite gekost om het ding aan de praat te krijgen, maar uiteindelijk is het wel gelukt.
Kabeldirect heeft na kennisname van bovenstaande direct gereageerd door me een nieuwe kabelconnector toe te sturen en toegezegd dat ze de handleiding van de video-grabber zullen bekijken.
Heel netjes van ze. Ik heb de beoordeling daarom van 3 naar 4 sterren aangepast.

Svar fra Kabeldirect
ik was al enige tijd op zoek naar een oplaadkabeltje om via mijn bosch display ( intuvia) mijn gsm en /of mijn garmin gps op te laden. Bij kabeldirect gevonden. Goede service en communicatie. Want ik kreeg het een dag later pas geleverd en zal echt niet aan hun gelegen hebben maar aan Bpost...( verzending naar Belgie)een mailtje gedaan naar hun en had dezelfde dag nog een antwoord. Dat kan je van veel niet zeggen. Netjes ingepakt en werkt perfect.
Een van de bestelde producten was stuk geleverd van de fabrikant. Een korte email later had ik een gratis retourlabel en werd er een vervanging opgestuurd.
Heel snelle en correcte afhandeling.

Svar fra Kabeldirect
Snelle en accurate levering. Indien.niet op voorraad wordt er met de klant gecommuniceerd.
Uitgebreid assortiment!

Svar fra Kabeldirect
Kwaliteit, service na verkoop, vriendelijkheid, gebruiksvriendelijke site => kortom TOP!

Tevreden klant,
Zowel de klantenservice en het gehele assortiment is top!!

Svar fra Kabeldirect
Goedemiddag, na lang zoeken hebben wij een hele mooie soundbar met surroundspeakers aangeschaft maar daar moesten voor de aparte speakers ook een standaard bij. Op het internet vond ik voor een schappelijke prijs bij Kabeldirect een mooi setje voor €40. Maar passen die wel? Ik heb toen een mail naar Kabeldirect gestuurd met de vraag of de standaards passen. Dat wisten ze ook niet maar als ik de set zou bestellen en ze zouden niet passen kon ik ze kosteloos terug zenden. En zo is het ook gegaan: ik heb ze besteld, ze zijn ook snel afgeleverd, en na een kleine aanpassing staan de speakers keurig in de kamer en heb ik een mooi geluid. Top geregeld door Kabeldirect!

Svar fra Kabeldirect
Bewust kozen voor kabeldirect vanwege de “snelle” verzending. Niks blijkt hier echter van waar. Besteld voor 22:00 uur is de volgende dag pas verzonden in plaats van in huis. En geen vertraging door postml Verzendbevestiging doodleuk pas de volgende dag.
Edit: helaas kan ik niet antwoorden. Dus doe het even via deze manier. Ik heb de bestelbevestiging er ook even bij gepakt en die was om precies 21:45. Wat jullie dus schrijven klopt niet en het zou volgens jullie zou dat dus tijd genoeg zijn.

Svar fra Kabeldirect
Super service! Echt heel erg tevreden!

Svar fra Kabeldirect
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.