Kaartbundels Anmeldelser

3,7

Leuke kaartbundel ontvangen en heel blij mee! Zeker voor herhaling vatbaar. Verzending liep ook wel prima.

Onlangs voor het eerst besteld bij Kaartbundels en ben positief verrast. De kaarten kwamen in topconditie als nieuw aan en waren heel netjes verpakt. De verpakking is belangrijk voor mij als verzamela... Vis mer

Ik heb onlangs wat kaarten besteld en ben echt super tevreden. De kaarten waren netjes verpakt kwamen snel en optijd binnen en de kwaliteit was precies zoals beschreven. Alles zag er goed en verzorgd... Vis mer

Ik heb hier onlangs mijn derde bundel besteld. De levering duurde iets langer dan normaal (ongeveer 3 dagen) maar toen het pakketje eenmaal binnenkwam was ik aangenaam verrast. De kaarten zijn in topc... Vis mer

Middels

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

20 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Precies wat ze beloofde

Precies wat ze beloofde, super!

7. mars 2025

Svar fra Kaartbundels

Dank je wel voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen – we doen ons best om waar te maken wat we beloven. Veel plezier met de kaarten! 🎉💫

Niet voor herhaling vatbaar.

Was niet heel blij met de kaarten maar de communicatie en service maken veel goed. Ze hebben uitgelegd waarom ik de kaarten gekregen had en wilde een compensatie geven. Prima service.

2. april 2025

Snel bezorgd en leuk verpakt

Snel bezorgd en leuk verpakt. Voor herhaling vatbaar.

9. februar 2025

Beste Maurits,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de verpakking. 😊 We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen.

Tot snel!

Klantenservice Kaartbundels

Prima webshop

Prima webshop. Snel geholpen waardoor Ik de juiste Pokémon bundel heb kunnen kopen.

8. februar 2025

Svar fra Kaartbundels

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent bij het kiezen van de juiste Pokémon bundel. Veel plezier met je kaarten en hopelijk tot een volgende keer! 🎉

Ik heb mijn bestelling op tijd en goed…

Ik heb mijn bestelling op tijd en goed ontvangen. Het was met zorg bereid en kreeg zelfs extra kaarten. Ik ben blij met de service.

Ik heb ook een Pokemon map besteld vandaag dus daar verheug ik me ook nog op. De kaarten zijn altijd zo goed als nieuw.

14. januar 2025

Beste Coolguy,

Bedankt voor je mooie review! 😊 We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met je bestelling en de extra kaarten. We doen ons best om elke bestelling met zorg te verzenden, dus het is geweldig om te weten dat dit wordt gewaardeerd!

Veel plezier met je Pokémon kaarten en alvast veel plezier met de Pokémon map. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar!

Klantenservice Kaartbundels

I am very satisfied

I am very satisfied. Cards consistent with the description. Very fast delivery. Very good contact. I recommend and best regards Artur

7. februar 2025

Dear Artur,

Thank you for your kind words! 😊 We're delighted to hear that you're satisfied with your order and our service. Your recommendation means a lot to us!

If you ever need anything else, feel free to reach out. Enjoy your cards, and best regards!

Customer Service

Via marktplaats op deze site terecht…

Via marktplaats op deze site terecht gekomen en voor mijn gevoel iets te snel een bestelling geplaatst. Zag bij nader onderzoek alleen maar reviews uit 2021 op de website en de review op dit platform loog er ook niet om...kortom; ik dacht weg centen. Maar een dag later had ik mijn bestelling gewoon keurig binnen! Ik, maar vooral mijn zoontje, is blij met de snelle service en perfecte kwaliteit van de Pokemon kaarten.

22. januar 2025

Beste Daan,

Bedankt voor je eerlijke review! We snappen dat online bestellen soms spannend kan zijn, zeker als je niet zeker weet of een webshop betrouwbaar is. Des te fijner om te horen dat je bestelling snel en netjes is geleverd! 😊

We wensen je zoontje veel plezier met de Pokémon kaarten en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

Klantenservice

Niks ontvangen

Niks ontvangen, reageert niet op mails. Verdrietig kind, geld kwijt!

16. desember 2024

Beste Dave,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Wij versturen al onze bestellingen zorgvuldig en doen ons uiterste best om klanten tevreden te stellen. Helaas kunnen wij geen bestelling vinden die aan jouw naam of gegevens gekoppeld is.

Zou je contact met ons op willen nemen via via onze klantenservice? We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen en uitzoeken wat er mis is gegaan.

Wij staan altijd klaar om onze klanten te helpen en waarderen het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen.