Festeskrue for sammenmontasje av en løvblåse hadde dårlig toleranse og ville ikke ta tak. Måtte be om hjelp i butikken (Mjøndalen) for å se om denne kunne «ta tak». En av ekspeditørene mente at «det... Vis mer
Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Vis mer
Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Vis mer
Jula er vel den dårligste butikken som finnes. Produktene er elendige! Servicen ikke tilstede! Ligg unna hvis - det gir mer mening å brenne pengene på et bål enn å handle på Jula
Butikken for de fleste.
Ser det er mye dårlig anmeldelser av Jula her, men mye av det kan jeg se er bruker feil. Har man mistet kvitering er det strengt tatt ikke butikken sin feil at du ikke får bytte vare.
Jeg er superfornøyd med buikken, kunne ønske vi hadde Jula istede for Biltema her jeg bor. Jula er butikken for alle. Her kan du velge om du vil ha billig verktøy eller middels/dyrt. Et mye bedre valgmulighet. Også veldig godt utvalg av ting.
Det som trekker ned er den latterlige høye frak kostnaden. Over 500 kr uansett hva man bestiller. Veldig kjedelig for oss sol bor langt unna en Jula butikk.
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Kjøpte aircondition av merket Anslut. Sluttet å fungere etter 20min og slo seg ikke på igjen. Har dessverre mistet kvitteringen og fikk da beskjed om at jeg måtte betale for reprasjonen. Kommer aldri til å handle fra Jula igjen. Bare vræl.
Dårlig på reklamasjoner og…
Dårlig på reklamasjoner og garantireparasjoner.
Prismessig er Jula konkurransedyktig.
Dette har gjentatt seg flere ganger
Dette har gjentatt seg flere ganger. Lokaliseringen som viser hvor tingene ligger stemmer ikke med hylla. Det er bare de ansattes erfaring som finner dem et helt annet sted.
Var både på Vinterbro og Askim igår. Skulle ha refleksvest, begge steder sto det på skjermen hvor det skulle ligge og at det fantes, men det var ikke flere igjen.
Det er ikke noe påeng å dra til en butikk som sier at det finnes når det sjekkes på forhånd, men som ikke har allikevel. Det er bra det finnes konkurenter.
Triste greier
Både og...
Kjøpte ei sanfilterpumpe fra Bestway hos Jula, som mister vann, etter 2 sesonger.
Etter forbrukerkjøpsloven er det jo på sånne ting i grunn 5 år reklamasjonsrett, siden den skal vare lengere enn 2 år. Skulle en tror...
Men verken Jula, som forhandler, heller Bestway vil ta seg av dette. Alle mener bare, at 2 år er over, så jeg har ingen krav på reklamasjon...
Triste greier....
NORGES DÅRLIGSTE KUNDESERVICE.
NORGES DÅRLIGSTE KUNDESERVICE.
Kjøpte tre stk «Dyreskremmer» hos Jula og ett dårligere produkt har jeg aldri opplevd. Kattene i nabolaget formelig ler av både meg og apparatet. Denne saken skremmer ingen, men selgeren hos Jula kunne love at kattene ville holde seg unna.
Så ville jeg reklamere hos Jula.
Gikk inn på Julas hjemmesider, fant frem til Mailadressen, skrev en forklaring på problemet, la ved bilder og trykte send, men da kom det opp en feilmelding med beskjed om å prøve seinere.
Gjentok hele prosedyren neste dag med samme resultat.
OK, da prøver vi chatten «som du finner lengst nede på hjemmesiden vår», men der er det ingen chatt, bare en masse reklame.
Ikke bare selger de dårlige produkter, men de har også landets dårligste kundeservice.
Kameraovervåkning på prøverommet
Var på et prøverom på en av butikkene til Jula. Kledde av meg klærne mine for å prøve noe i prøverommet på butikken. Stod kliss naken da jeg oppdaget at prøverommet hadde et kamera som så rett ned på meg. Dette var svært ubehagelig og det er heller ikke lovlig å overvåke prøverom i Norge.
Sendte mail til Jula om dette. Fikk en beklagelse og svar hvor de skrev «Vi tar ditt ärende vidare till berörd avdelning». Jeg er usikker på hvorvidt det stemmer at de faktisk kontaktet butikken. Eller om avdelingen bryr seg. Det er hvertfall helt sikkert at det er brudd et sted. Dette skjedde for et par måneder siden, gikk innom idag for å sjekke om de har endret på dette. Prøverommet er fortsatt rett under kameraet.
Oppdatering februar 2024, kameraet ser fortsatt rett inn til prøverommet. Ingenting er endret.
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice. De la på fordi de ikke forstod norsk. Dette skjedde etter jeg hadde ventet i 25 minutter på at de skulle ta telefonen.
Elendig kundeservice og salg av ødelagt produkt!
Kjøpte en robotgressklipper som viste feilmelding ved første start. Kjører kun rundt seg selv før den stopper med div. feilmeldinger og har derfor ikke fått klippet gresset med den. Tok med hele tilbake til butikken, men får ikke hevet kjøpet da esken er åpnet. Butikksjef på Triaden henviste meg til kundeservice på telefon. Kundeservice på telefon henviste til butikken – og ingen vil ta ansvar for å kunne ta en avgjørelse for heving av kjøpet. De må sende den for reparasjon, noe som tar 2-3 uker. Får de fikset den må jeg beholde den og om ikke kan jeg kanskje få refundert beløpet. Styr langt unna! Helt ekstremt dårlig kundeservice både i butikk og på telefon, ansvarsfraskrivelse så det holder og tydelig dårlig produkt (Meec robotgressklipper).
Trege! Leverer ikke hjem!
Bestilte 4 små stropper og en liten sykkelolje med helthjem på døren. De brukte 8 dager, KUN for å sende den ut. Og totalt 11 dager med frakt. Jeg bor 10 min i fra butikken… Og de hadde pakket det inn i en 10 ganger så stor eske, så da ble den ikke levert på døren. Det er veldig dumt, da jeg bruker rullestol. Utleveringsstedene helthjem bruker er også elendig. Sukk. Fikk ikke varene i tide. Kommer ikke til å bestille i fra de igjen.
Jula følger ikke norsk kjøpslov
Jula følger ikke norsk kjøpslov. Svenskene argumenterer med at ledarmaturene de selger ikke er ment å vare lenger enn ett år. Da jeg påpeker oppgitt forventet levetid på 25000 timer, bråsnur svenskene og hevder jeg har skrudd de på/av for mange ganger.
Fjotter.
De har vært i bruk i snitt 3 ganger i uka i de årene de har hengt i taket mitt.
Fy skam! Har en stor ordre på vei fra disse løkene nå, og den sender jeg med glede i retur.
Kjøpte ei 3dmølle til 8000kr hvor…
Kjøpte ei 3dmølle til 8000kr hvor kretskortet i mølla gikk i stykker etter 2 år og 1mnd.
Jula påstår her at reklamasjon ikke er gyldig over 2 år og mølla har nå blitt reparert uten samtykke fra oss, tiltross for at de informerte om at den ikke skulle bli reparert før de evt tok kontakt om det ikke ble dekket av de.
Når man klager får man ikke prate med butikken men blir henvist til å sende mail til Sverige. Ekstremt dårlig kundeservice!! Styr unna!!
De har IKKE åpent kjøp. Styr unna
Kjøpte en Meec dykkert pistol der som viste seg å være så elendig at innbytte var eneste mulighet. Da ble jeg møtt med uhøflig kundeservice som klaget over de ikke kunne selge varen på nytt. Ikke fikk jeg pengene tilbake heller, så åpent kjøp har de IKKE! Så da står jeg der da, med pengene jeg skulle kjøpe utstyr for holdt som gissel av Jula og dermed fratok meg muligheten til å kjøpe utstyret et annet sted. Dermed var helgen jeg skulle bruke til oppussing ødelagt
Kjøpte en varmtvannsbereder som ikke…
Kjøpte en varmtvannsbereder som ikke fungerte til 3500,-. Fikk beskjed om å ringe et telefonnummer og ordne opp selv. Jeg ble mildt sagt sjokkert over kundebehandlingen. Dette er to år siden og jeg har aldri satt mine ben i butikken igjen. Varen endte på dynga. Der burde også Jula også ha vært. Hold dere langt unna denne ansvarsløse kjeden som attpåtil bryter kjøpslovens angrerett. Tvilsom gråsonebutikk og tydeligvis uten «anger», ironisk nok.
Små kjøp blir dyre !
Selv aldri så små innkjøp kan bli kostbare.
Et par små ventilhetter til bil til 49,90 ble fort til et kostbart besøk på Dekkmann.
Ettersom jeg ikke tar vare på kvitteringer på såpass små beløp, stillte jula seg totalt på bakbeina og ville ikke bistå i reklamasjonsaker. Kunne brått ikke finne medlemskapet vårt, der alle kjøp blir registrert og kunne derfor ikke betale ut noe som helst.
Dersom de ikke hadde planer om å dekket fakturaen fra dekkmann og ev kun 50,- så må jeg si at de jobber pokkers så hardt for å beholde små beløp.
1 stjerne fordi 0 ikke går.
Jula etterhvert bestemt seg for å ignorere henvendelser.
Dårlig kundeservice og ikke mulig å kontakte butikk
Kjøpt vare som er gått inn til feil pris. Kundeservice nekter å gi kontaktinfo til butikken og nekter å videresende henvendelse til butikken enda jeg bor 8 mil unna. Når jeg sa at dette er forferdelig dårlig, la de bare på.
Fikk ikke lov til å bytte to jakker i…
Fikk ikke lov til å bytte to jakker i feil størrelse selv med kvittering. Styr unna!
Våknet til at kuppelen på…
Våknet til at kuppelen på baderomslampen hadde gått i tusen knas et par dager etter å ha kjøpt plaford lampen på jula.
Med 2 små barn i hus var det bare flaks at ingen var der inne da det skjedde.
Tok kontakt med teknisk som ikke tar dette på garanti da de mener at jeg og kjæresten ikke hadde skrudd den sammen skikkelig noe vi begge sjekket da lampen var montert 48 timer før.
Så styr unna!
Styr unna! Svindlere og inkompetente
Styr unna. En gjeng med svindler og høy inkompetanse på kundeservice. Svarer direkte feil på henvendelser og jeg som kunde ble økonomisk lidende. Nå betaler jeg heller omgangskretsen min for å velge andre leverandører som
F.eks Biltema, Rusta og Europris. Ingen grunn til å kaste bort pengene sine på Jula. Mitt ønske til jul er at Jula går konkurs og legger ned i Norge
Helt utrolig arrogant kundebehandling!
Helt utrolig arrogant kundebehandling!
Sendte inn en epost med klage på en lampe som ikke fungerte som den skulle. Helt greit at den ikke er oppgitt til å gi flombelysning, men denne var knapt merkbart om den var på eller ikke så jeg reklamerte og ba om å få bytte til en annen lampe.
Svaret fra kundeservice ga NULL forståelse for problemet og kom ikke med noe som helst forslag til løsning. Kun et blankt avslag med beskjed om at alt var som normalt.
Jeg svarte da at om det var holdningen deres til reklamasjoner så kunne de like godt bare slette kundenummeret mitt hos dem. Et par dager etter fikk jeg en epost om at dette var gjort...
Styr unna dette firmaet for enhver pris!