Festeskrue for sammenmontasje av en løvblåse hadde dårlig toleranse og ville ikke ta tak. Måtte be om hjelp i butikken (Mjøndalen) for å se om denne kunne «ta tak». En av ekspeditørene mente at «det... Vis mer

Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Vis mer

Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Vis mer

Jula er vel den dårligste butikken som finnes. Produktene er elendige! Servicen ikke tilstede! Ligg unna hvis - det gir mer mening å brenne pengene på et bål enn å handle på Jula

1,3

Dårlig

Verste dr***tbutikk ever.

Verste dr***tbutikk ever.
Bestilte noe under Black Week, på klikk og hent,på Jula Rygge ved Moss. Fikk aldri noen SMS om henting, men dro dit. Jeg så pakken min på hyllen, men de skjønte ingenting. Jeg påpekte at det nok var den pakken (kjente den igjen på form og størrelse) "Å ja..! Der, ja...! " Fikk varen, alt ok. Så begynte purringene. Nå fikk jeg trussel om å måtte betale 150 kr fordi jeg ikke hadde hentet. Nærmest klin umulig å nå dem via chat og telefon.

7. desember 2022

Mangelfulle produktomtaler

Jeg finner her veldig mye produkter jeg har bruk for. Men også en del dårlige produkter.
Problemet med Jula er at de ikke aksepterer konkrete klager på enkeltprodukter på deres nettsider. Hender ofte jeg får beskjed om at min anmeldelse strider mot deres policy. Så deres produktomtaler er ikke til å stole på.

30. juni 2022

Dårligste kundeservicen eg har vert…

Dårligste kundeservicen eg har vert borti. Ikkje kan dei hjelpe, når eg prøver å chatte så bare avslutter dei chatten. Har sendt 4 mailer, ingen svar. Prøvde å ringe, men nei der kunne eg ikkje få hjelp. Prøvde messenger, nei der kunne dei ikkje hjelpe meg! Hvordan kan enn behandle kundene sine slik?

29. november 2022

Tungvint at dei ikkje har prisgaranti…

Tungvint at dei ikkje har prisgaranti på eigne varer. Bestilte ein del ting på nett som kom på tilbud før pakken nådde fram i posten. Ingen mulighet til å justere pris i ettertid og einaste alternativ var å returnere pakken og bestille på nytt. Lite brukarvenleg, dessverre. Burde vore enkelt med prisgaranti!

22. november 2022

Jula burde virkelig ikke tilby…

Jula burde virkelig ikke tilby tjenesten klikk og hent da de på ingen måte har forstått konseptet med det! Du risikerer og måtte vente i flere dager og servicen var helt ubrukelig! Siste gang jeg handler fra dere hvis jeg absolutt ikke må.

19. november 2022

Aldri mer Jula!

Kjøpte 2 stk. fotballmål til poden, og brukanvisninger for oppsett var enkel å forstå, delene derimot var noe helt annet. Alle delene var merket, men under oppsett ble det ikke riktig å følge bruksanvisningen. Jeg tenke ja her gjør jeg sikkert feil, så fikk en til å komme å se på det og jammen fant vi ikke ut av det med å følge bruksanvisningen da heller. Det viser seg at når vi monterer delene uten å prøve følge bruksanvisningen så får vi det til, og ser at delene er merket feil. Eksempelvis var ikke "rør I" det faktiske "rør I", det var "rør G". Feilmerking gjaldt begge pakkene.

Dyrt var det også for noen plastikkrør, og så var det også noen av delene som var litt for tykke, så måtte trå til med hammer for å få samtlige deler på plass.

Poden ble glad for måla, men far syns hele prossessen var unødvendig tungvinn og irriterende.

Handler aldri mer der. Utrolig oppgitt over dårlig handleopplevelse.

7. november 2022

Vannkanner lekker

Jeg kjøpte 6 vannkanner 20 liter beregnet og godkjent til næringsmiddel for å lage beredskapslager.
Absolutt alle kannene lekker i korken.
Styr unna.

3. november 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bestilte på nett for henting på Jessheim. Fikk bekreftelse kl 10.30 hvor det sto at pakking av varer starter umiddelbart. Regner ca 2 timer før varer kan hentes. Kl 15.20 spør jeg om varene er ferdig, får beskjed om at varene pakkes nå. Kl 16.15 får jeg beskjed om at de ikke har tid til å pakke, tar 3-4 dager

31. oktober 2022

Må være noe av det dårligste på…

Må være noe av det dårligste på kundeservice i dette land, Tilbakestille passord fugerer ikke, feil telefonnummer på kundeservice på samme side, umulig å komme i gjennom på telefon, chaten er konstant opptatt, og dermed umulig å få kontakt. + til de på Lørenskog som normalt er hyggelige.

24. oktober 2022

Selger tomme kullsyrepatroner m plombering

Kjøpte ny kullsyrepatron til kr 209 på Jula Vinterbro. Viste seg å være tom. Dro tilbake til butikk samme dag og fikk aller nådigst lov til å bytte. Kjente da på flere av de plomberte patronene som sto fremme for salg. Åpenbart at flere var tomme - stor forskjell i vekt.

22. oktober 2022

Uprofesjonelt og uhøflig kundeservice.

Dette er den dårligste…kundebehandlingen jeg har opplevd i de siste årene. Hvis du har en reklamasjonssak eller en retursak, så lykke til. De krangler med kunden og mener at alt er kundens feil. Helt utrolig at Jula ikke legger vekt på kundeservice!
Dette må dere endre på hvis dere ønsker å beholde kunder. Ikke anbefales.
==> Kundenummer: 173454418 <==

19. oktober 2022

Kjøpte litt mer enn jeg trengte. Full retur! ;o)

Kjøpte litt mer enn jeg trengte.
Returnerte til butikken etter nesten to måneder, og fikk varene returnert.
Den ene varen hadde jeg ikke kvittering på, men var registrert på meg.
Ingen problem! Fikk alle pengene tilbake på konto.
Utrolig hyggelig personale både ved kjøp og ved retur.
En fantastisk trygghet når man kan kjøpe det man TROR man trenger, og så være trygg på returen uten problemer.
Takk skal dere ha.

17. oktober 2022

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Tenkte ikke over det første gang når jeg fikk faktura med gebyr, men så skjedde det igjen. Jeg tok kontakt da jeg ikke har mottatt den første fakturaen og fikk til svar: "jula sender alltid ut mndfaktura i midten av måneden og innbetaling innen slutten av måneden. Skulle du ikke motta en faktura ifra jula i slutten av måneden så må man kontakte oss innen siste dagen i måneden slik at vi kan sende en kopi. Hvordan skal jeg som kunde vite når de sender ut faktura og huske på det? Når jeg sier at de har gjort en feil og at jeg ikke har mottatt 1 faktura får jeg tilbake "vi har ikke gjort noe feil vi sendte faktura til deg om vi ikke får din faktura i retur så forutsetter vi at den har kommet til deg. Det er du som vet om den er kommet fram eller ikke. Frekt å utnytte kunder.

28. september 2022

Netthandel anbefales IKKE

Ikke bestill på nettet om du faktisk ønsker å få varene. Har brukt snart en måned på å få tak i ordren min, men kundeservice er lite behjelpelige og løser aldri saken for meg.
Leveringstiden på 3-7 virkedager stemmer overhodet ikke.

22. august 2022

Bestillte klikk og hent på jula…

Bestillte klikk og hent på jula fyllingsdalen, men etter 3 dager har forsatt ingenting skjedd....på klikk og hent biltema tar det ca.2 timer før varene er klar... her har jula en jobb og gjøre

20. august 2022

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis