Festeskrue for sammenmontasje av en løvblåse hadde dårlig toleranse og ville ikke ta tak. Måtte be om hjelp i butikken (Mjøndalen) for å se om denne kunne «ta tak». En av ekspeditørene mente at «det... Vis mer
Snakket med kundeservice ang en utebod og frakt på denne. Det står frakt 349.- på varen og når du skal bestille/ betale er frakt 549.- kvinnen jeg snakket med avbrøt hele tiden , snakket over meg å vi... Vis mer
Butikkjeden har ubrukelig kundeservice, kjøpte lufthjul til sekketralle på lørdag og på søndag så jeg at jeg betalte alt får mye, sendte reklamasjon til kundeservice som viser seg at den er iSverige o... Vis mer
Jula er vel den dårligste butikken som finnes. Produktene er elendige! Servicen ikke tilstede! Ligg unna hvis - det gir mer mening å brenne pengene på et bål enn å handle på Jula
Varmepumpe Qlima
Kjøpt 3 varmepumpe Qlima.
Etter 3 vinter bruk.. starte 1 innedel å bråke mye.. kontaktet jula for reklamasjon. Veiledet til klimabrands Dk. Reklamerte og fikk i svar at det er ingen dekning på garanti. 2 år. Veiledning tilbake til jula for reklamasjon.
Etter masse tid og mail.. svarer jula kundeservice at det er ingen dekning på viften som bråker pga at dette er vanlig slitasje feil som jeg må kjøpe reservedel selv. Konklusjon på dette er : at varmepumpen virker kun i 3 vinter ! Dette ble en veldig kostbar varmepumpe! Pumpen pluss montering pluss utskifting av vifte..
Elendig kvalitet på produktet!
Jeg kjøpte en lysslynge, til utendørs bruk. Det sto ingenting om minusgrader, så jeg spurte en butikkansatt i Sandvika om dette. Vedkommende bekreftet at lysslyngen tålte minusgrader, før jeg kjøpte den. Dette stemmer ikke. Så snart det ble 1-3 minus, så begynte den å oppføre seg rart. Det er 5 forskjellige innstillinger på lenken, to av dem skal IKKE blinke... men det gjør den, uansett hva du velger. Hvis den lyser i det hele tatt, da... Jeg har prøvd å skifte batterier, men det hjelper ikke. Denne skal de få i retur, for lyslenken er ubrukelig.
Verre en TEMY
Helt forfadelig oplevelse - svindler åpenbart .
Kjøpte Ryobi batteriet som koster - 1000 kronet
Ryobi sliper - 600kr
Ingen av ting fungerer .
Begge esker ble åpenbart limet på ny og d spør jeg ekspeditrisse at noen levert defekt varer.
Hun sagt at dette ikke stemmer .
Resultat at må bruke tid for å leverer varene tilbake .
Ble ikke overrasket at de satte de defekte varene på ny .
De selger defekte ting som ble levert på ny .
Helt utrolig - verre en TEMY .
JULA ble svindler plass ( har brukt jula ganske mye for )
Ufattelig tungvint kundeservice
Ufattelig tungvint kundeservice. De ga meg en vare som manglet deler, og det tok fryktelig lang tid å få ordnet opp. Den siste jeg snakket med hos dem på tlf var også skikkelig frekk og snakket til meg på en veldig nedsettende måte.
De er veldig trege med å pakke varen.
De er veldig trege med å pakke varen.
De svarer ikke når man ringer dem, ringte i 15 minutter, før jeg gav opp.
Det er helt klinkende klart for meg at disse ikke bryr seg mye om kunden.
Feilinformasjon om reklamasjonsrett og sviktende service
Jeg har hatt gjentatte og svært negative opplevelser med reklamasjon og kundeservice hos Jula, knyttet til samme produkttype og samme butikk.
Ved to anledninger, i november og desember 2025, forsøkte jeg å reklamere på Anslut Smart-taklamper kjøpt i oktober 2023. Totalt kjøpte jeg seks like lamper samtidig. Begge gangene ble reklamasjon i utgangspunktet avvist i butikk med henvisning til at garantien på 2 år var utløpt, til tross for at dette er en reklamasjonssak etter forbrukerkjøpsloven, som gir inntil 5 års reklamasjonsrett på produkter ment å vare vesentlig lenger enn 2 år.
Ved første anledning ble saken først løst etter eskalering. Ved andre anledning fikk jeg til slutt retur på varen i butikk, men med klar beskjed om at dette egentlig var noe jeg ikke hadde krav på. Dette opplevdes både uprofesjonelt og belastende.
Det mest skuffende har ikke vært selve uenigheten, men mangelen på service og vilje til dialog. Jeg opplevde kundebehandlingen som lite imøtekommende og til tider ovenfra-og-ned. Forsøk på saklig dialog ble avvist, og jeg fikk ingen konkret henvisning til lovverk som kunne underbygge butikkens standpunkt.
I etterkant har Jula skriftlig bekreftet at garanti og reklamasjon er to ulike ordninger, men fastholdt at jeg som forbruker må bevise en «ursprungsfeil» etter garantiperioden. Jeg er uenig i denne tolkningen, da forbrukerkjøpsloven også omfatter manglende holdbarhet og forventet levetid på varige produkter. I mitt tilfelle har 2 av 6 identiske taklamper, kjøpt samtidig, feilet etter 2 år og 1 måned, noe som etter mitt syn kan indikere en serie- eller konstruksjonsfeil.
Jeg vil også nevne et sikkerhetsaspekt: Den ene lampen var svært varm (glovarm) da jeg tok den ned. Dette opplevdes urovekkende, og jeg kan ikke utelukke at det kunne medført brannfare dersom vi ikke hadde vært hjemme. På denne bakgrunn ønsket jeg heller ikke samme produkt som erstatning.
Dette står i sterk kontrast til tidligere erfaringer jeg har hatt med Jula, hvor servicen har vært betydelig bedre. Nettopp derfor oppleves utviklingen ekstra skuffende.
Samlet sett fremstår dette som en aktør med mangelfull opplæring i reklamasjonsrett og sviktende kundeservice, hvor kunden må bruke urimelig mye tid og energi på å få gjennomslag for lovfestede rettigheter.
Et lite tips til andre kunder: Garanti og reklamasjonsrett er ikke det samme. Forbrukerkjøpsloven gir reklamasjonsrett i inntil 5 år på produkter som er ment å vare vesentlig lenger enn 2 år.
Møkka selskap og dårlig kundeservice
Elendig kundeservice via et kjøp jeg gjorde feil.
Enda jeg innrømte at feilen lå hos meg.
Ville jeg bare ha litt hjelp som de lett kunne ha løst.
Men istedenfor å være behjelpelig for hjelp var det bare beklager vi kan ikke ditt eller datt.
Aldri noe plaster på såret..
Største dritt av selskap skal jeg aldri støtte igjen.
Qlima varmepumpe på jula
Hold dere langt unna qlima varmepumpe på jula , min røk etter 4 år ingen hjelp eller tilbud om hjelp å få , hverken av installasjons firmaet eller jula
Fake produkt - Museskremmer 50 m² 30-50 kHz…
Kjøpte Museskremmer 50 m² 30-50 kHz -Artikkelnr: 030471. Har stått på i 3 døgn i garasje, og musa har gnaget i stykker flere gjenstander. Etter at jeg kjøpte denne uktralyd-musefellen, så ser det ut til at musa kommer. Virker som denne tiltrekker seg mus istedenfor å skremme bort mus. Er derfor veldig skuffet. Jeg er registrert Jula medlem og har kjøpt masse produkter, men får ikke gitt anmeldelse på Jula hjemmeside. HVORFOR IKKE ??? Har nå 2 stk musefeller som går på strøm. Har plassert disse på forskjellige steder. Blant annet der musa gnagde i stykker skumbunn til feste av flere ringer. Har ingen tro på ultralydskremmer lenger.
Veldig dårlig service.
Kjøpte garasjejekk som mistet det ene…
Kjøpte garasjejekk som mistet det ene hjulet ved første gangs bruk. Viste seg at den manglet låsring så trodde det var en smal sak å få tilsendt. Viser seg at Theo på kundeserive krever at jeg sleper med meg den 30 kg tunge jekken til butikken bare for at han skal kunne se med egne øyn jeg har dokumentert med kamera og oversendt til de. Håpløst
For noen år siden kjøpte jeg et sveiseapparat på Jula
For noen år siden kjøpte jeg et sveiseapparat med oksygen- og gassflasker på Jula. Nå er det ikke lenger mulig å få tak i oksygenflaskene til apparatet på Jula. Jeg har fått opplyst at dette skyldes at kontrakten med produsenten har gått ut, og Jula har derfor ikke hatt oksygenflasker på flere år. Dette er utrolig dårlig service for kunden. Det er ikke mulig å kjøpe en annen type oksygenflaske til apparatet fordi denne må passe til innfestningen på reguleringsventilen. Velger man å kjøpe noe fra Jula må man tenke grundig igjennom hva som skjer dersom man trenger deler i fremtiden. Jeg trodde Jula var en seriøs butikk som man kunne stole på dersom man kjøpte noe der.
Veldig god kundebehandling
Jula i Sandvika har hatt utrolig god kundeservice. Har aldri opplevd noe negativt der, heller at de strekker seg ekstra for deg.
Styr unna Jula
Styr unna Jula. Clas Ohlson feks har langt bedre kundeservice.
Kjøpte det dyreste dusjkabinett hos Jula. Skrekkelig dårlig kvalitet på alle dele som gikk i stykker en etter en. Vi valgte lenge å overse dette fordi dusjkabinett stod på gjeste bad som ble lite brukt. Men da glasset i dusjen plutselig en dag hadde eksplodert i en million små og skarpe biter reklamerte vi i god tid før 5 års fristen. Men Jula nektet å ta reklamasjon. Vanskelig å vinne frem med berettigede reklamasjoner hos Jula. Heretter handler jeg kun hos Jula i nøden.
Utvalg: ok. Kundebehandling: står til stryk.
(Dette gjelder Jula avd Grini i Bærum).
Handlet en vare som jeg ikke fikk til virke, så kom tilbake for å få hjelp. Ble møtt av en ung mann som åpenbart ikke var ute etter å gi en bra kundeopplevelse. Tvert om lyste irritasjonen, og om han i det heletatt så noe poeng i å være i denne deltidsstillingen utover å tjene en slant, var det for å utøve malplassert autoritet. Han sogar avbrøt meg midt i en setning for å prate med en kollega.
Værste kundeopplevelsen jeg har hatt på mange år. Hva feiler det slike ansatte? Har de null yrkesstolthet? Kan Jula gi sine ansatte en basal opplæring i folkeskikk, om ikke annet?
Det finnes voksne ansatte hos Jula som vet hvordan man skal yte service. Men dette var siste sort!
gjekk på jula internet handel og kjøpte…
gjekk på jula internet handel og kjøpte sykkel som sto med lagerstatus på lokal butikk, betalte sykkel og skulle hente sykkelen neste dag. Neste dag kommer email på at sykkel ikke er på lager og må sendes fra hovedlager og tar 3-7 dager. skulle bruke sykkel dagen etter. Er dette trenden så blir det ikke noen store kjøp på jula flere ganger. Se å få orden på logistikk systemet....
Beskjed i god tid om at det kom til å…
Beskjed i god tid om at det kom til å ta lengre tid enn vanlig å få varen. Helt OK når man får beskjed raskt. Kom kun noen dager etter vanlig tid og ikke beregnet (2uker). Hyggelig og behjelpelig kundeservice på varehus.
Jula jessheim
Jula jessheim , alltid utsolgt for sesongvarer som gressfrø ugressmiddel snørydde utstyr Veldig ofte kø i kassa Veldig klønete bedrifts kunde registrering ved kjøp Handler heller andre steder
Latterligere latterlig
"Pa grunn av et hoyt volum av bestillinger, er leveringstidene for oyeblikket lengre enn vanlig."
Så folk midt på sommeren, på ferie, de er på stranden, drikker cocktailer og ...? ...bestiller fra Jula! Dette er latterligere latterlig!
Dere løy også, siden de ikke informerte meg da jeg først bestilte, og da de sendte den informative meldingen senere, nevnte de ikke at forsinkelsen på 3–7 dager vil være «kan leveranser ta opptil 7 virkedager ekstra I TILLEGG til normal leveringstid». Det er trist for bedriften deres, og en kommentar på Trustpilot vil være fullstendig detaljert.
Kanselerer ordren din selv om de har varen inne for de velger kunder de liker å som er der først bestilling har ingen ting å si
Her velger de kunder de liker og kanselerer ordre uten videre selv om varen er inne å når du har bestilt varen. Jeg var der og sa jeg ikke ville kanselere men han gjordet det uansett og nå må jeg vente opp til 1 uke + for og få varen. Det blir absolutt ikke noe mere handling her på jula vinterbro med denne kunde servicen bådet på telefon og butikken