jouwMaatkast.nl Anmeldelser

4,0

Wij zijn wekenlang bezig geweest samen met de zeer kundige en klantgerichte adviseur Florian Dornhöfer. Het was een ingewikkeld ontwerp met een schuine achterwand en elementen in verschillende maten.... Vis mer

We hadden een aantal wat moeilijke vragen waarop erg snel werd gereageerd met voorstellen van nieuwe tekeningen. De levering van de samples voor het bepalen van de kleuren ging snel. We hebben allee... Vis mer

Let op! bedrijf achter deze site heeft een faillissementsaanvraag gedaan. Dit heeft voor mij tot extra kosten geleid van EUR 266. Im Zuge dessen müssen wir Sie darüber informieren, dass die deinSch... Vis mer

Lieferung wie abgesprochen und sehr versorgt. Mehrmals emails empfangen uber updates. Die qualitat des kastes is gut wir haben uns nicht genug eingelesen in das materiaal also immer finger sichtbar we... Vis mer

1. Møbelbutikk
  2. Soveromsmøbler
  3. Skapforhandler
  4. Barnemøbelbutikk
  5. Leverandør av spesialtilpassede møbler
  6. Møbelprodusent

Je configureert je individuele meubels op maat gemakkelijk online - 100% volgens je eigen wensen - en wij produceren in Duitsland volledig volgens jouw ideeën.

Bra

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Har svart på 85 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

39 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Een zeer tevreden klant

Wij zijn zeer tevreden met onze muurkast en met de zorgvuldige manier waarop uw organisatie ons geïnformeerd hield over de voortgang van bestelling naar aflevering. Tijden het opbouwen van de kast vielen de robuuste kwaliteit van het materiaal op, de overzichtelijke verpakkingen en hoe elke verbinding 'tot op de millimeter' paste. Enkele verwaarloosbare details: de handleiding nodigde een enkele keer tot zelf puzzelen uit: de illustratieve tekeningen waren in zwart wit print soms te klein en te vaag om er informatie uit te halen, in de verklarende woordenlijst kwamen niet alle woorden voor, en/of in de handleiding zelf werden andere woorden gebruikt. Misschien kunt ons een volgende keer helpen met een advies (of waarschuwing), hoe een kast op te bouwen die tot het plafond reikt. Het verticale tussenschot is alleen met wat wrikken te plaatsen doordat de houten pinnen bij aanbrengen extra ruimte nodig hebben.

Bij volgende kasten zullen wij zeker als eerste aan u denken.

3. februar 2021

Mooie kast op maat!

Keurige kast geworden van mooie materialen die je zelf in elkaar moet zetten. Doordat het op maat is past hij perfect. Instructies zijn iets minder, enig inzicht wordt verwacht. Vrij lange levertijd. Voor de rest helemaal prima. Aanrader

2. februar 2021

Mooie stevige kast. In elkaar zetten duurt lang.

Mooie kast, stevig en maten kloppen. Het in elkaar zetten duurde wel erg lang (2 dagen). Alle planken hebben folie dat je los moet trekken. Alleen dat kost al een halve dag... ;) Er ontbrak een deel van de beschrijving, met een ander soort bevestigingen die wij niet meteen snapten. Kortom, veel werk maar de moeite waard.

2. februar 2021

4 halve kasten, verkeerde meetinstructies

4 kasten besteld bij Jouwmaatkast. De helft van de kasten is geleverd, geen staanders en tussenwanden. Ik heb alleen schappen en bodems. De bodems passen niet aan elkaar. Intensief contact gehad met de klantenservice maar na 2 maanden nog niets ontvangen. In mijn huis liggen enkele stapels met planken, waar ik niets mee kan.

Meetinstructies op de site zijn niet juist; Er wordt aangeven dat je 3 cm opbouwruimte nodig hebt rondom de kast, dit klopt niet. 1 cm is voldoende. Nu zit ik met 4 kasten die rondom 3 cm te klein zijn (en half geleverd). Grote ruimtes tussen muur en kasten en dat is lelijk.

Jouwmaatkast.nl lossen de probleem en klachten niet op. Ze nemen de planken niet terug. Ik ben € 8000,- kwijt. Mijn advies: Koop hier geen kast, zonde van je geld.

Na maanden heen er weer mailen eindelijk mijn geld terug en kasten zijn opgehaald. Het blijft een zeer slechte ervaring.

2. januar 2021

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Goede communicatie, fijne website om zelf je maatkast samen te stellen en zeer goede kwaliteit!

30. oktober 2020

Volgens de meetinstructies op de site…

Volgens de meetinstructies op de site de maat gemeten voor een kast die onder een schuin dak moet. Omdat ik twijfelde aan de wijze van meten op zaterdag de klantenservice gebeld. Volgens de Duits en Engels sprekende medewerker was alles goed gemeten en hoefde ik mij geen zorgen te maken. Toen kwam uiteindelijk de kast en wat denk je? Compleet verkeerd! Jouwmaatkast.nl gebeld en alles uitgelegd. Ik had pech. Ze kunnen niets doen. Ik kon een nieuwe kast bestellen met 30% korting of een voucher voor 80 euro op de volgende kast. Ja daaaaag!!
In de tussentijd hebben ze snel een andere meethandleiding gemaakt voor dit type kast.
Slechtste service ever!

29. juli 2020